31 מרץ 2014, 15:46
31 מרץ 2014, 17:31
31 מרץ 2014, 18:17
שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
אחרי 3 הפסדים וכשהספקולציות על עתידו של מאמן מכבי ת"א כבר מופרחות לאוויר בהנהלה הביעו אמון: "אנחנו מעריכים אותו ורוצים שימשיך איתנו".
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66412.html
31 מרץ 2014, 20:20
31 מרץ 2014, 20:23
ankram כתב:את כל הזרים יש לשחרר , כולל סופו , אי אפשר לשחק עם סנטר שלא קולע מהעונשין שלא שומר , ושלא לוקח ריבאונד.
סופו הוא מלכודת דבש אבל המשחק של מכבי איתו מסתכם בכדור פנימה , ואז או שלשה או נסיון של סופו לקלוע.
ברוב המקרשים זה לא מצליח , קבוצה עם שכל , שולחת אותו לקו ומקריבה עליו פאולים של שחקנים לא חשובים.
אני רוצה רכז שמנהל משחק , סנטר ו4 שלוקחים ריבאונד ושומרים על הטבעת , חצי פינה שקולע , ו3 שמסדר את כולם.
31 מרץ 2014, 20:28
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
אחרי 3 הפסדים וכשהספקולציות על עתידו של מאמן מכבי ת"א כבר מופרחות לאוויר בהנהלה הביעו אמון: "אנחנו מעריכים אותו ורוצים שימשיך איתנו".
אני מאוד מקווה שבלאט ישאר אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
פדרמן ורקאנטי שונאים אותו יותר מדי
31 מרץ 2014, 20:28
31 מרץ 2014, 20:32
31 מרץ 2014, 23:04
ankram כתב:את כל הזרים יש לשחרר , כולל סופו , אי אפשר לשחק עם סנטר שלא קולע מהעונשין שלא שומר , ושלא לוקח ריבאונד.
סופו הוא מלכודת דבש אבל המשחק של מכבי איתו מסתכם בכדור פנימה , ואז או שלשה או נסיון של סופו לקלוע.
ברוב המקרשים זה לא מצליח , קבוצה עם שכל , שולחת אותו לקו ומקריבה עליו פאולים של שחקנים לא חשובים.
אני רוצה רכז שמנהל משחק , סנטר ו4 שלוקחים ריבאונד ושומרים על הטבעת , חצי פינה שקולע , ו3 שמסדר את כולם.
31 מרץ 2014, 23:05
מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
למה אתה כל כך רוצה שישאר ? בגלל פיינל פור אחד ? בלי הסיפורים על מוציא את המקסימום מהשחקנים ( אלה אם אתה חושב שמה שזה עתה ראית זה המקסימום מההרכב הזה ) וההצלחה בנבחרת רוסיה מה הוא עושה שהוא הפך פה לקדוש ? ההשפלות הגדולות בהיסטוריה ? העונה הכי בזיונית ? בחירת שחקנים מפגרים ?
אולי איזה צעיר עם ראש פתוח יביא רכז לבן ומוכשר במקום נוגחיי הקירות האלה שבלאט אוהב ? אולי 4 נורמלי ? או 2 ? או 3 ?
זה כמובן לא סוטר את העובדה שייש הנהלה צעירה ועלובה .
31 מרץ 2014, 23:08
Roni1 כתב:הדבר הראשון שצריך לעשות לקראת העונה הבאה הוא להעיף את פדרמן, כל דבר אחר והריסוק שלנו ימשך.
31 מרץ 2014, 23:09
31 מרץ 2014, 23:12
31 מרץ 2014, 23:13
Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
31 מרץ 2014, 23:17
rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
למה אתה כל כך רוצה שישאר ? בגלל פיינל פור אחד ? בלי הסיפורים על מוציא את המקסימום מהשחקנים ( אלה אם אתה חושב שמה שזה עתה ראית זה המקסימום מההרכב הזה ) וההצלחה בנבחרת רוסיה מה הוא עושה שהוא הפך פה לקדוש ? ההשפלות הגדולות בהיסטוריה ? העונה הכי בזיונית ? בחירת שחקנים מפגרים ?
אולי איזה צעיר עם ראש פתוח יביא רכז לבן ומוכשר במקום נוגחיי הקירות האלה שבלאט אוהב ? אולי 4 נורמלי ? או 2 ? או 3 ?
זה כמובן לא סוטר את העובדה שייש הנהלה צעירה ועלובה .
כן,בלאט מוציא יותר ממה שהתקציב מאפשר לו ועל זה קשה להתווכח
במסגרת הניהול של פדרמן קשה מאוד לבנות קבוצה כמו שאתה רוצה
31 מרץ 2014, 23:19
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
לכל קבוצה יש נפילות וזה לא שאני בא להגן עליו כי תאמין לי שאני גם ממש מתעצבן מההפסדים האלה
בינתיים מה שקובע זה המצב שלנו בכללי ובמיוחד ביורוליג שם אנחנו במצב טוב עם סיכוי לפיינל פור
31 מרץ 2014, 23:20
toja27 כתב:האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.
31 מרץ 2014, 23:23
חנו'ש כתב:toja27 כתב:האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.
התקציב אומנם הולך ומצטמצם אבל הצמצום התחיל לדעתי כבר אחרי עונת 2008, כך שגם פיני (ואפי, אבל זה לא נחשב) חי בעידן הזה גם אם התקציב שלו היה גבוה מהנוכחי.
31 מרץ 2014, 23:25
toja27 כתב:חנו'ש כתב:toja27 כתב:האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.
התקציב אומנם הולך ומצטמצם אבל הצמצום התחיל לדעתי כבר אחרי עונת 2008, כך שגם פיני (ואפי, אבל זה לא נחשב) חי בעידן הזה גם אם התקציב שלו היה גבוה מהנוכחי.
אבל על דני פדרמן אני שומע רק בשנים האחרונות. הרבה אחרי פיני ובטח שאפי.
31 מרץ 2014, 23:28