פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה

31 מרץ 2014, 15:46

שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
אחרי 3 הפסדים וכשהספקולציות על עתידו של מאמן מכבי ת"א כבר מופרחות לאוויר בהנהלה הביעו אמון: "אנחנו מעריכים אותו ורוצים שימשיך איתנו".

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66412.html

31 מרץ 2014, 17:31

שמעון אולי לא מחפש מאמן. אנשים אחרים? אני לא יודע.

31 מרץ 2014, 18:17

שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
אחרי 3 הפסדים וכשהספקולציות על עתידו של מאמן מכבי ת"א כבר מופרחות לאוויר בהנהלה הביעו אמון: "אנחנו מעריכים אותו ורוצים שימשיך איתנו".

אני מאוד מקווה שבלאט ישאר אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
פדרמן ורקאנטי שונאים אותו יותר מדי

31 מרץ 2014, 20:20

את כל הזרים יש לשחרר , כולל סופו , אי אפשר לשחק עם סנטר שלא קולע מהעונשין שלא שומר , ושלא לוקח ריבאונד.
סופו הוא מלכודת דבש אבל המשחק של מכבי איתו מסתכם בכדור פנימה , ואז או שלשה או נסיון של סופו לקלוע.
ברוב המקרשים זה לא מצליח , קבוצה עם שכל , שולחת אותו לקו ומקריבה עליו פאולים של שחקנים לא חשובים.

אני רוצה רכז שמנהל משחק , סנטר ו4 שלוקחים ריבאונד ושומרים על הטבעת , חצי פינה שקולע , ו3 שמסדר את כולם.

31 מרץ 2014, 20:23

ankram כתב:את כל הזרים יש לשחרר , כולל סופו , אי אפשר לשחק עם סנטר שלא קולע מהעונשין שלא שומר , ושלא לוקח ריבאונד.
סופו הוא מלכודת דבש אבל המשחק של מכבי איתו מסתכם בכדור פנימה , ואז או שלשה או נסיון של סופו לקלוע.
ברוב המקרשים זה לא מצליח , קבוצה עם שכל , שולחת אותו לקו ומקריבה עליו פאולים של שחקנים לא חשובים.

אני רוצה רכז שמנהל משחק , סנטר ו4 שלוקחים ריבאונד ושומרים על הטבעת , חצי פינה שקולע , ו3 שמסדר את כולם.

מסכים שיש לשחרר את כל הזרים, אבל לא את סופו.
תבנה סביבו קבוצה איכותית, הכוללת סנטר נוסף, ותקבל תוצאות טובות.
סופו כל הקריירה שלו היה שחקן שעולה מהספסל ל - 15 דקות של דומיננטיות וכוח מתחת לסל. אין סיבה שזה ישתנה במכבי. הוא לא יכול להיות בשום מצב סנטר מוביל.

31 מרץ 2014, 20:28

rc4991 כתב:

למה אתה כל כך רוצה שישאר ? בגלל פיינל פור אחד ? בלי הסיפורים על מוציא את המקסימום מהשחקנים ( אלה אם אתה חושב שמה שזה עתה ראית זה המקסימום מההרכב הזה ) וההצלחה בנבחרת רוסיה מה הוא עושה שהוא הפך פה לקדוש ? ההשפלות הגדולות בהיסטוריה ? העונה הכי בזיונית ? בחירת שחקנים מפגרים ?

אולי איזה צעיר עם ראש פתוח יביא רכז לבן ומוכשר במקום נוגחיי הקירות האלה שבלאט אוהב ? אולי 4 נורמלי ? או 2 ? או 3 ?

זה כמובן לא סוטר את העובדה שייש הנהלה צעירה ועלובה .

31 מרץ 2014, 20:28

הדבר הראשון שצריך לעשות לקראת העונה הבאה הוא להעיף את פדרמן, כל דבר אחר והריסוק שלנו ימשך.

31 מרץ 2014, 20:32

הרבה אנשים צריכים לעשות הרבה חושבים בקיץ...

מעניין יהיה לנו בקיץ (ומתסכל כרגיל כשנלך לישון בתחילת הקיץ עם תאודוסיץ' ופארגו ונתעורר עם חידוש החוזה של היקמן והחתמה
מסחררת מליגת העל שלנו).

31 מרץ 2014, 23:04

ankram כתב:את כל הזרים יש לשחרר , כולל סופו , אי אפשר לשחק עם סנטר שלא קולע מהעונשין שלא שומר , ושלא לוקח ריבאונד.

סופו השחקן הכי טוב שלנו ובכלל אחד הסנטרים הטובים באירופה
צריך להביא סנטר נוסף לצידו שיחלוק איתו בעומס

31 מרץ 2014, 23:05

מקאדו 3 כתב:
rc4991 כתב:

למה אתה כל כך רוצה שישאר ? בגלל פיינל פור אחד ? בלי הסיפורים על מוציא את המקסימום מהשחקנים ( אלה אם אתה חושב שמה שזה עתה ראית זה המקסימום מההרכב הזה ) וההצלחה בנבחרת רוסיה מה הוא עושה שהוא הפך פה לקדוש ? ההשפלות הגדולות בהיסטוריה ? העונה הכי בזיונית ? בחירת שחקנים מפגרים ?

אולי איזה צעיר עם ראש פתוח יביא רכז לבן ומוכשר במקום נוגחיי הקירות האלה שבלאט אוהב ? אולי 4 נורמלי ? או 2 ? או 3 ?

כן,בלאט מוציא יותר ממה שהתקציב מאפשר לו ועל זה קשה להתווכח
במסגרת הניהול של פדרמן קשה מאוד לבנות קבוצה כמו שאתה רוצה

31 מרץ 2014, 23:08

Roni1 כתב:הדבר הראשון שצריך לעשות לקראת העונה הבאה הוא להעיף את פדרמן, כל דבר אחר והריסוק שלנו ימשך.

הלוואי,אני לא מסוגל לראות יותר את הבן אדם הזה הורס לנו את האימפריה

31 מרץ 2014, 23:09

לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?

31 מרץ 2014, 23:12

האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.

31 מרץ 2014, 23:13

Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?

לכל קבוצה יש נפילות וזה לא שאני בא להגן עליו כי תאמין לי שאני גם ממש מתעצבן מההפסדים האלה
בינתיים מה שקובע זה המצב שלנו בכללי ובמיוחד ביורוליג שם אנחנו במצב טוב עם סיכוי לפיינל פור

31 מרץ 2014, 23:17

rc4991 כתב:
מקאדו 3 כתב:
rc4991 כתב:

כן,בלאט מוציא יותר ממה שהתקציב מאפשר לו ועל זה קשה להתווכח
במסגרת הניהול של פדרמן קשה מאוד לבנות קבוצה כמו שאתה רוצה

קשה מאוד לבנות קבוצה כמו שרוצים, זה נכון.
ובכל זאת למעט עונתו הראשונה, באף עונה לא הרגיש לי כאילו הוא מיקסם את התקציב שהוא קיבל.
זה תמיד מרגיש כאילו בכסף של הבחירות השגויות וכל השחקנים הלא שייכים שבאים והולכים אפשר לעשות יותר.

הוא ללא ספק ממקסם את היכולת של הסגלים העלובים שנבנים, אבל הוא לא ממקסם מלכתחילה את התקציב שהוא מקבל עם סגל ששווה יותר ממה שהוא עולה

31 מרץ 2014, 23:19

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?

לכל קבוצה יש נפילות וזה לא שאני בא להגן עליו כי תאמין לי שאני גם ממש מתעצבן מההפסדים האלה
בינתיים מה שקובע זה המצב שלנו בכללי ובמיוחד ביורוליג שם אנחנו במצב טוב עם סיכוי לפיינל פור

אני לא מסכים, מה שקובע זה איך הקבוצה נראית בכל המסגרות. אין באמת הפרדה בין איך שהקבוצה נראית בליגה ובין איך שהיא נראת ביורוליג. עונה שעברה הגענו בסוף בקושי להצלבה ואז פגשנו את ריאל מדריד וחטפנו תבוסה. באותו זמן בליגה איבדנו את האליפות. זה לא צירוף מקרים. צריכים להסתכל על החוזק של הקבוצה באופן כללי ומשם לקבוע.

31 מרץ 2014, 23:20

toja27 כתב:האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.

התקציב אומנם הולך ומצטמצם אבל הצמצום התחיל לדעתי כבר אחרי עונת 2008, כך שגם פיני (ואפי, אבל זה לא נחשב) חי בעידן הזה גם אם התקציב שלו היה גבוה מהנוכחי.

31 מרץ 2014, 23:23

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.

התקציב אומנם הולך ומצטמצם אבל הצמצום התחיל לדעתי כבר אחרי עונת 2008, כך שגם פיני (ואפי, אבל זה לא נחשב) חי בעידן הזה גם אם התקציב שלו היה גבוה מהנוכחי.

אבל על דני פדרמן אני שומע רק בשנים האחרונות. הרבה זמן אחרי פיני ובטח שאפי.

31 מרץ 2014, 23:25

toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

אבל על דני פדרמן אני שומע רק בשנים האחרונות. הרבה אחרי פיני ובטח שאפי.

גם נכון.....
אבל על הגבלות ה"עד מיליון דולר לשחקן" אני זוכרת עוד מהבכיות של פיני (כמובן שזה ירד מאד לאיזור ה"700-800 אלף במקסימום לשחקן")

31 מרץ 2014, 23:28

בכה או לא, היו לו שני שחקנים של מעל מיליון דולר.
נושא נעול