חנו'ש כתב:קצת עצוב לי....
לא יגרום לי כמובן לסמפט את העכברושים אפילו לא בקצת יותר.
בכלל לא ברור לי איך קטש החליט שמעבר מאילת, קבוצה עם פוטנציאל לא רע, ומגרש החניה העלובים זה התקדמות בקריירה שלו??
גם לי...
רק להזכיר זה אותם אוהדים ששרו עודד לא קופץ..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:קצת עצוב לי....
לא יגרום לי כמובן לסמפט את העכברושים אפילו לא בקצת יותר.
בכלל לא ברור לי איך קטש החליט שמעבר מאילת, קבוצה עם פוטנציאל לא רע, ומגרש החניה העלובים זה התקדמות בקריירה שלו??
rc4991 כתב:ראיון מרתק שעשיתי עם דני פרנקו
דני פרנקו: ''המטרה של ירושלים? ללכת על כל התארים''
http://www.israelsport.co.il/showArticle-3107
המאמן החדש של האדומים מהבירה מדבר על ההתמהמהות של מכבי ת''א, מסביר את הויתור האירופי של מכבי חיפה, יודע מה היו הבעיות של האדומים בעונה שעברה ומחמיא לבוסים החדשים. דני פרנקו רוצה להצליח במקום שאחרים נכשלו.
יש שם כמה דברים מעניינים וראיתי עכשיו שחלקם כבר עלו בת'רד המלפפונים
rc4991 כתב:ראיון מרתק שעשיתי עם דני פרנקו
דני פרנקו: ''המטרה של ירושלים? ללכת על כל התארים''
http://www.israelsport.co.il/showArticle-3107
המאמן החדש של האדומים מהבירה מדבר על ההתמהמהות של מכבי ת''א, מסביר את הויתור האירופי של מכבי חיפה, יודע מה היו הבעיות של האדומים בעונה שעברה ומחמיא לבוסים החדשים. דני פרנקו רוצה להצליח במקום שאחרים נכשלו.
יש שם כמה דברים מעניינים וראיתי עכשיו שחלקם כבר עלו בת'רד המלפפונים
Holiday_Armadillo כתב:קטש: "החוויות שלי באדום היו יותר חיוביות מאלה בצהוב"
שזה יהיה הסמל שלכם, הוא לא יהיה שלי
Holiday_Armadillo כתב:קטש: "החוויות שלי באדום היו יותר חיוביות מאלה בצהוב"
שזה יהיה הסמל שלכם, הוא לא יהיה שלי
Maccabikid כתב:באמת ראיון נהדר, פרנקו גם לא מתחמק יותר מדי , וענה בסופו של דבר מה הוא חושב באמת..
שמואל1 כתב:ראיון איכותי מאוד.
אהבתי את השאלות, ופרנקו ענה לעניין.
חנו'ש כתב:באמת אחלה ראיון. הלוואי היו לנו עוד עיתונאים שיודעים לשאול את השאלות הנכונות.
אבל תגיד רוני, עד כמה האתר הזה אמין ומה פירוש הכתבה על שמועות של מו"מ בין סופו לגלא? מה פתאום עכשיו אנחנו צריכים להתחיל חדאוג גם בכיוונו של סופו??
אני מתחילה להתעייף מעונת המלפפונים הזו עוד לפני שהתחילה....
jol9 כתב:רוני ברכות על עוד ראיון מעולה!!!
יש לך מתחת לחגורה כבר רזומה לעניין. אני מזמין ראיון עם דמות ספורטיבית מחו"ל עכשיו. מישהו פיקנטי ומעניין...
שמואל1 כתב:רוני, תנסה להשיג ראיון עם דני פדרמן. יש הרבה דברים שהוא צריך להסביר לנו על ההתנהלות הביזיונית של מכבי בקיץ הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים