פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

29 יוני 2014, 11:00

קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/235735.html

הימור שלי - מכבי תוסיף לו איזה 200 אלף דולר והוא ישאר כאן בעונה הבאה, לאחריה יעזוב לכסף הגדול. אני במקום מכבי לוחץ אותו לפינה - שדרוג משמעותי בשכר אך ורק תמורת חוזה לשלוש שנים לפחות. להוסיף לו כסף רק כדי שיברח מכאן עוד שנה לא ממש עושה שכל, בטח כשאתה משנה שוב חלק משמעותי מהקבוצה ובקיץ הבא תצטרך לעשות זאת שוב.

הוא לא יישאר בפחות ממליון, אבל לדעתי במכבי גם לא רוצים אותו באמת. יעיפו לקחת את ה- 100 אלף בייאאוט ומצוא שחקן אחר ב- 400 אלף.

29 יוני 2014, 11:08

roy1000 כתב:
קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/235735.html

הימור שלי - מכבי תוסיף לו איזה 200 אלף דולר והוא ישאר כאן בעונה הבאה, לאחריה יעזוב לכסף הגדול. אני במקום מכבי לוחץ אותו לפינה - שדרוג משמעותי בשכר אך ורק תמורת חוזה לשלוש שנים לפחות. להוסיף לו כסף רק כדי שיברח מכאן עוד שנה לא ממש עושה שכל, בטח כשאתה משנה שוב חלק משמעותי מהקבוצה ובקיץ הבא תצטרך לעשות זאת שוב.

הוא לא יישאר בפחות ממליון, אבל לדעתי במכבי גם לא רוצים אותו באמת. יעיפו לקחת את ה- 100 אלף בייאאוט ומצוא שחקן אחר ב- 400 אלף.

אם רייס לא נשאר (ודי ברור שבמיליון דולר הוא ישאר), זה מעלה תהיות רבות על התקציב האמיתי של הקבוצה, שנראה לי נמוך בהרבה ממה שראשי מכבי מצהירים.

29 יוני 2014, 11:08

אני חושב שמכבי רוצים אותו. עם כל הגישה שלהם, שבסה"כ מוכיחה את עצמה, למרות שאנחנו לא אוהבים אותה, עדיין יש כאן אוהדים שרוצים לראות את אותם השחקנים
נשארים כשזה מתאפשר, ועם רייס זה בהחלט מתאפשר.

אם שחקן שיש לו חוזה, לא מצליחים להשאיר, אז למה צריך את החוזים האלה בכלל? שיחתמו כל פעם לשנה ויבנו כל שנה סגל חדש.

29 יוני 2014, 11:09

אם מחפשים את החשנקים שבאת יש סיכוי שיבואו, אז אפשר להתסכל כאן:

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... eams-named

רג'ירדינג ודימקרוס נלסון.

29 יוני 2014, 11:11

קודי כתב:אם רייס לא נשאר (ודי ברור שבמיליון דולר הוא ישאר), זה מעלה תהיות רבות על התקציב האמיתי של הקבוצה, שנראה לי נמוך בהרבה ממה שראשי מכבי מצהירים.

התהיות האלה קיימות כבר 5 שנים. לא חושב שזה כבר משנה משהו.

29 יוני 2014, 11:12

jol9 כתב:אם שחקן שיש לו חוזה, לא מצליחים להשאיר, אז למה צריך את החוזים האלה בכלל? שיחתמו כל פעם לשנה ויבנו כל שנה סגל חדש.

כשיש אופציית יציאה במחיר נמוך, זה כמו חוזה לעונה אחת. אם לא הייתה אופציית יציאה, אז לא היה שום דיון (כמו במקרה טיוס).

29 יוני 2014, 11:15

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אם שחקן שיש לו חוזה, לא מצליחים להשאיר, אז למה צריך את החוזים האלה בכלל? שיחתמו כל פעם לשנה ויבנו כל שנה סגל חדש.

כשיש אופציית יציאה במחיר נמוך, זה כמו חוזה לעונה אחת. אם לא הייתה אופציית יציאה, אז לא היה שום דיון (כמו במקרה טיוס).

יש כאן תמיד את הבעיה הכפולה - אם השחקן יהיה טוב, פגעת בינגו וזהו. אבל אם יהיה גרוע, תיתקע איתו לעוד שנה או שתצטרך להשאיל אותו (כמו מדלי).
בכל אופן, זה הרבה עניין של מזל, וכרגע נראה שהמזל שלנו מחזיק לעונה אחת, ולא יותר.

חבל.

29 יוני 2014, 11:17

מעבר לכך, סביר מאוד להניח שהסכם שהיית יכול לסגור עם רייס לפני שבועיים כבר לא רלוונטי היום בשל ההצעות שהוא בינתיים קיבל.

29 יוני 2014, 11:20

רבותיי, תשכחו מטייריס רייס.

ריאל מדריד מציעה לרייס 5 מיליון דולר ל-3 שנים
עוד הצעת ענק לכוכב מכבי ת"א. הצהובים מקווים שיישאר, אבל יצטרכו לשדרג את שכרו בצורה משמעותית. ההכרעה: עד יום ג'
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2759407

29 יוני 2014, 12:05

לא נראהלי אמין הקטע עם ריאל..

29 יוני 2014, 12:07

וואי וואי וואי. אני מתנחם בחוסר האמינות של וואלה

29 יוני 2014, 12:26

אני אבין אם הוא יבחר לעזוב אבל אם הוא חותם שם הוא מסיים כמו ג׳רמי פארגו ומגיע בעונה הבאה להיכל עם נעליים צהובות כדי להתחנף לאוהדים.
עצוב אם גם אותו לא נצליח להשאיר.

29 יוני 2014, 12:28

אם זה נכון אז איך נשאיר אותו ? עם כל הכבוד לתת לו בסביבות 1.7 בעונה נראה לי מוגזם לגמריי .

29 יוני 2014, 12:34

אפשר לפתוח את החוזה ולבוא לקראתו גם בלי להשוות את ההצעה ולא לוותר עליו ברגע שמגיעה הצעה גדולה, יכול להיות שהוא ישאר ויכול להיות שלא אבל זה נהיה בלתי נסבל שאנחנו מרימים ידיים כל פעם שצסקא וריאל מפנות מבט לעבר שחקנים שלנו.

29 יוני 2014, 12:35

Roni1 כתב:אפשר לפתוח את החוזה ולבוא לקראתו גם בלי להשוות את ההצעה ולא לוותר עליו ברגע שמגיעה הצעה גדולה, יכול להיות שהוא ישאר ויכול להיות שלא אבל זה נהיה בלתי נסבל שאנחנו מרימים ידיים כל פעם שצסקא וריאל מפנות מבט לעבר שחקנים שלנו.

אין מה לעשות, זאת המציאות במכבי ת"א 2014 אלא אם כן פתאום ינחת עלינו משקיע שיסכים לשים כסף על השולחן.

29 יוני 2014, 12:38

מקאדו 3 כתב:אם זה נכון אז איך נשאיר אותו ? עם כל הכבוד לתת לו בסביבות 1.7 בעונה נראה לי מוגזם לגמריי .

כמו שנראה לי, מכבי לא חייבת להשוות את ההצעה בשביל להשאיר אותו, אבל היא כן צריכה להתקרב כמה שניתן להצעה.
כלומר, היא יכולה להשאיר אותו בפחות, אבל לא בהרבה פחות.
רייס לא עושה לי רושם של אחד שהכסף זה השיקול היחידי שלו (שיקול חשוב, אבל לא יחיד)
הרי בריאל הוא יהיה רכז שלישי אחרי יול ורודריגז, מוסקבה לא נראה לי כמו מקום אידיאלי להביא את הבן שלו לשם ואני מניחה שמהבחינה הזו הוא יעדיף את תל אביב וחימקי בכלל לא משחקת ביורוליג.
כך שאין ספק שמכל השיקולים האחרים - מכבי לוקחת ובגדול, חוץ באשר בשיקול הכסף....
לכן השאלה היא רק עד כמה זה משחק אצלו תפקיד, ועד כמה הפערים יהיו גבוהים שהוא באמת לא יוכל לסרב.

29 יוני 2014, 13:26

יהיה מה שיהיה.
מוסר ההשכל מהעונה הזאת היא, המכבי גדולה מכל שחקן. (ורייס באמת גדול).

המלך רייס מת.
יחי המלך החדש.

29 יוני 2014, 14:01

מישהו כתב באינטרבאסקט שמכבי מדברת עם גאודלוק...
לא יודע עד כמה זה נכון

29 יוני 2014, 14:12

שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:אפשר לפתוח את החוזה ולבוא לקראתו גם בלי להשוות את ההצעה ולא לוותר עליו ברגע שמגיעה הצעה גדולה, יכול להיות שהוא ישאר ויכול להיות שלא אבל זה נהיה בלתי נסבל שאנחנו מרימים ידיים כל פעם שצסקא וריאל מפנות מבט לעבר שחקנים שלנו.

אין מה לעשות, זאת המציאות במכבי ת"א 2014 אלא אם כן פתאום ינחת עלינו משקיע שיסכים לשים כסף על השולחן.

כן, אבל במקרה הזה יש למכבי פור גדול מאוד ביחס לצסק"א וריאל - 350 אלף דולר וגם שחקן שמאוד אוהב את מכבי ואת החיים בישראל.

29 יוני 2014, 14:12

Allan Turing כתב:יהיה מה שיהיה.
מוסר ההשכל מהעונה הזאת היא, המכבי גדולה מכל שחקן. (ורייס באמת גדול).

המלך רייס מת.
יחי המלך החדש.

התכוונת שכשיש למכבי מאמן נפלא אז היא גדולה מכל שחקן. בשנים שאימנו אותה אפי, ספאחיה וקטש היא לא היתה גדולה יותר מכלום.
נושא נעול