על ידי מקובי » 14 נובמבר 2014, 14:00
אם כבר מדברים על השיפוט- רק אני חושב שהיה איזה 3 פעמים ששחקן מלאגה דרך על הקו ללא שריקה?
השיפוט היה הזוי לשני הצדדים, אולי טיפה לא מאוזן לטובת מכבי אבל לא כמו שעשיתם את זה שניצחנו בגלל השופטים.
אהבתי את המשחק אתמול, מכבי בתקופה שלא הולך מבחוץ אז הלכנו חזק פנימה ובצורה מאוד מגוונת (היו שם כמה תרגילים נהדרים של בק דור וכד') ורנדל רץ את המגרש בצורה מדהימה (שבוע שני ברציפות שיש האלי-הופ מהחצי בערך)
לגבי ההגנה זה עדיין קצת בסימן שאלה,מצד אחד מכבי שמרה טוב והרבה שלשות שמלאגה זרקה היו עם יד בפנים, מצד שני היו גם מקרים שבו פישלנו (לא מבין עדיין איך ג'רמי נתן שם לשחקן לעבור לקרש סל...).
וחייבים חייבים חייבים לעשות משהו עם הריב' התקפה, זה לא הגיוני מה שקורה שם.
ג'רמי לקח יותר מדי על עצמו ואיבד את המשחק, מצד שני הוא אחראי לאסיסט של המשחק לדאנק של טיוס. בכל מקרה הוא חייב להירגע.
מרקז היה בסדר גמור, בסוף הוא קצת איבד את הראש (לחץ לחץ לחץ...) אבל לאורך המשחק הוא שמר טוב וקיבל החלטות די נכונות, אני עדיין רוצה לראות אותו נכנס יותר לסל.
זה מדהים אבל בגלל השגעונות של ג'רמי (ומרקז) יוגב הופך להיות אחד השחקנים הכי חשובים שלנו- אמנם הוא עדיין חולה בכדררת אבל הוא הסולידי והרגוע מבין שני הגארדים שלנו וזה משחק לטובתו (היה טוב גם לצד מרקז וגם לצד ג'רמי) סוף המשחק שלו בכלל היה לפנתיאון, אגב, הוא סיים עם 5 אס'...(ג'רמי ומרקז עם 4 כ"א)
לנדסברג הוא קצת כמו סופו- חייבים להפעיל אותו בהתקפה, הוא לא שיחק הרבה אבל שהוא שיחק הוא פשוט לא קיבל כדורים... וכולנו יודעים את מצב ההגנה שלו.. גודס חייב לחשוב על דרך להכניס אותו למשחק, אם זה ע"י תרגילים בשבילו או ע"י לחפש אותו יותר בהתקפה. לא הייתי מצוות אותו ביחד עם סופו בחמישיה אחת.
דווין היה נהדר אם כי גם הוא זרק קצת יותר מדי... בכל מקרה שהוא על המגרש אפשר להיות שקטים. את העבודה שלו הוא עושה.
רנדל- לא יודע אם מישהו חשב שהוא יהיה כזה טוב, מה שאני אוהב בו שהוא לא מכריח את עצמו, בהגנה הוא מדהים ובהתקפה הוא נותן את מה שההגנה נותנת לו (פעמיים לבד לדאנק עוד לפני שההגנה חזרה) ונע נהדר ליד כדור, אני מקווה שניקו ימשיך לעבוד עם סופו על המסירות כי יכול להיות פה פוטנציאל מעניין... ועוד לא הזכרתי ההקרבה הגדולה.
טיוס- יש שיפור, אבל גם פה כמו במקרה סילבן- יש תחושה שלא משחקים עליו מספיק, ושאתה משחק רק בהגנה זה יוצר תסכול.
סופו- מתחיל לחזור לעצמו, היו שם דקות שהוא עשה מה שבא לו (גם אם הכדור לא נכנס...), גם בהגנה מכבי החביאה אותו די יפה לדעתי.
לא קל להרים קבוצה אחרי מה שעברנו לאחרונה אז מגיע שאפו לגיא ופיני על ההכנה למשחק וההגנה. אבל עדיין יש להם הרבה עבודה.