יורוליג: מכבי נגד מלאגה - חמישי 21:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד מלאגה - חמישי 21:30, ערוץ 10

הודעהעל ידי sunshine » 14 נובמבר 2014, 01:43

my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:
אביהוא כתב:O-M-G

זו באמת הכותרתתתתת!@%~$%!%$!%~%@$#%@#%$
צריך לעשות פה חסימה :x

לא הבנתי...

XD
שלא יוכלו לראות מה כותבים בתוך הת'רדים..מי מנהל פה תעסקקקקקקק :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
סתם...מסתובבים פה לא רשומים יותר מרשומים..מראה כמה יש פה אנשים על רמה!

סילבן לא עשה כלום בהתקפה היום..בכלל לא בסדר!!

אני לא סגור שאני מבין אותך עד הסוף..
יש בעיה עם זה שאנשים מבחוץ קוראים את הפורום?

לא, סליחה :sorry
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2014, 01:44

אביהוא כתב:
my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:
אביהוא כתב:O-M-G

זו באמת הכותרתתתתת!@%~$%!%$!%~%@$#%@#%$
צריך לעשות פה חסימה :x

לא הבנתי...

XD
שלא יוכלו לראות מה כותבים בתוך הת'רדים..מי מנהל פה תעסקקקקקקק :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
סתם...מסתובבים פה לא רשומים יותר מרשומים..מראה כמה יש פה אנשים על רמה!

סילבן לא עשה כלום בהתקפה היום..בכלל לא בסדר!!

אני לא סגור שאני מבין אותך עד הסוף..
יש בעיה עם זה שאנשים מבחוץ קוראים את הפורום?

לא, סליחה :sorry

עכשיו בכלל איבדת אותי...
אולי זה אני אני אחרי כמה לילות בלי שינה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 14 נובמבר 2014, 01:46

חחחחח אני איתך אחי :thumbup
מת לישון כבר כל השבת הזאת@@@!!!!
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2014, 01:51

אם קבוצה מהמקום הרביעי בליגה הישראלית מנצחת בחוץ את הקבוצה מהמקום השלישי בספרד, זה אומר שהליגה הישראלית יותר טובה מהספרדית? :rolleyes

:laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 07:34

jol9 כתב:
roy1000 כתב:הניצחון הזה הבטיח שגודס יסיים את העונה במכבי.

בוא לא נפתח פה... מכבי עדיין ברצף גרוע מאוד מבחינתה בליגה.
חיזוק לקבוצה צריך כנראה. אני מאמין אבל שייחכו לסוף השלב הראשון בשביל לראות מה האופציות. זה גם כמובן יהיה זול יותר.

הליגה ממש לא רלוונטית. בת'כלס למישהו באמת יהיה אכפת במיוחד אם מכבי תפסיד כמה משחקים בליגה הזו? אז אולי יביאו את רוט או יאנגר, אבל זה לא ישנה כלום.
לדעתי, הניצחון הזה הבטיח את מקומו של גודס וגם הוציא מכלל אפשרות שינויים משמעותיים בסגל.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 14 נובמבר 2014, 09:36

סיפור ממאלגה לפי גלדסטון:

הצוות הרפואי של מכבי הציל אדם ממוות
ביום רביעי האחרון - בעת שהלכו ברחוב במלאגה - הרופא של מכבי ת"א, ד"ר אופיר אללוף, והפיזיותרפיסט דגי פלכטר ראו ברחוב תייר שסבל מהתקף לב בזמן אמת. השניים החיו אותו בהנשמה במשך 20 דקות עד להגעת האמבולנס ולפינויו של התייר במצב יציב לבית החולים.
:eek
itai7

הודעהעל ידי sunshine » 14 נובמבר 2014, 11:27

itai7 כתב:סיפור ממאלגה לפי גלדסטון:

הצוות הרפואי של מכבי הציל אדם ממוות
ביום רביעי האחרון - בעת שהלכו ברחוב במלאגה - הרופא של מכבי ת"א, ד"ר אופיר אללוף, והפיזיותרפיסט דגי פלכטר ראו ברחוב תייר שסבל מהתקף לב בזמן אמת. השניים החיו אותו בהנשמה במשך 20 דקות עד להגעת האמבולנס ולפינויו של התייר במצב יציב לבית החולים.
:eek

:clap2

נכון לעכשיו: מכבי לא תביא ישראלי נוסף. לנדסברג יקבל יותר דקות, אלטיט יקודם
מאחר ואין ישראלי פנוי בשוק בעמדה 2-3 במקום גיא פניני שנפצע, בשלב זה מכבי ת"א לא מתכוונת לצרף אף שחקן חדש לסגל. התכנית כרגע היא לעלות את מספר הדקות של סילבן לנדסברג בליגה, ולקדם את בן אלטיט. אם תהיה סיטואציה של שחקן שיתפנה בעמדה 2-3, הרי שמכבי תשקול אותה. בגזרת הזרים, אלופת אירופה לא תבצע שום שינוי עד 22 בדצמבר, לקראת הטופ 16.

וגלאדסטון מאשר את הידיעות האחרונות בפורום שלא היה לו באמת מושג איזה רכש על הכוונת של מכבי :laugh2
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2014, 13:47

אני אצא בהכרזה מעט יומרנית ומפוצצת: בראייה אובייקטיבית, רנדל הוא ה-4 הכי טוב שהיה במכבי מאז ימי באסטון, ובאספקטים מסויימים גם עולה עליו (סובייקטיבית, רנדל עדיף בעיניי והוא ה-4 הכי טוב שהיה פה מאז.... לא יודע כמה זמן עבר). מדובר בגרסה האוטופית ביותר של נדב הנפלד - שחקן הגנה גדול (אתמול עם 6 חסימות!), חכם ושחקן התקפה טוב מאוד! אני מטורף על השחקן הזה עוד מימיו בגליל עליון, ואלמלא הפציעות הרבות הוא לא היה כאן אלא בקבוצה שתשלם לו בשבע ספרות.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 13:54

התנין כתב:אני אצא בהכרזה מעט יומרנית ומפוצצת: בראייה אובייקטיבית, רנדל הוא ה-4 הכי טוב שהיה במכבי מאז ימי באסטון, ובאספקטים מסויימים גם עולה עליו (סובייקטיבית, רנדל עדיף בעיניי והוא ה-4 הכי טוב שהיה פה מאז.... לא יודע כמה זמן עבר). מדובר בגרסה האוטופית ביותר של נדב הנפלד - שחקן הגנה גדול (אתמול עם 6 חסימות!), חכם ושחקן התקפה טוב מאוד! אני מטורף על השחקן הזה עוד מימיו בגליל עליון, ואלמלא הפציעות הרבות הוא לא היה כאן אלא בקבוצה שתשלם לו בשבע ספרות.

השחקן שאחנו רואים עד עכשיו במכבי הוא שחקן יותר טוב ממה שראינו בגליל, בירושלים ובחיפה. הוא נותן סוג של עונת שיא ונקווה שימשיך ככה. החשש איתו הוא תמיד הפציעות.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2014, 13:55

התנין כתב:אני אצא בהכרזה מעט יומרנית ומפוצצת: בראייה אובייקטיבית, רנדל הוא ה-4 הכי טוב שהיה במכבי מאז ימי באסטון, ובאספקטים מסויימים גם עולה עליו (סובייקטיבית, רנדל עדיף בעיניי והוא ה-4 הכי טוב שהיה פה מאז.... לא יודע כמה זמן עבר). מדובר בגרסה האוטופית ביותר של נדב הנפלד - שחקן הגנה גדול (אתמול עם 6 חסימות!), חכם ושחקן התקפה טוב מאוד! אני מטורף על השחקן הזה עוד מימיו בגליל עליון, ואלמלא הפציעות הרבות הוא לא היה כאן אלא בקבוצה שתשלם לו בשבע ספרות.

תרגע, שתה מים :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 נובמבר 2014, 13:57

felix_r כתב:

תרגע, שתה מים :D

מוריס , בלו ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2014, 14:00

בלו שחקן ענק, העניין הוא שלא מדובר ב-4 טהור, אלא כזה שיכול לשחק שם במידה והוא נדרש (ואמנם, בלאט אדן דרש זאת ממנו לרוב). ועדיין, אני חושב שרנדל, כשחקן פרופר, יותר שלם מבלו, שגדולתו היתה בקליעה המטורפת שלו ובקרח שזרם לו בוורידים. רנדל פשוט שחקן קלאסה.
התנין

הודעהעל ידי מקובי » 14 נובמבר 2014, 14:00

אם כבר מדברים על השיפוט- רק אני חושב שהיה איזה 3 פעמים ששחקן מלאגה דרך על הקו ללא שריקה?
השיפוט היה הזוי לשני הצדדים, אולי טיפה לא מאוזן לטובת מכבי אבל לא כמו שעשיתם את זה שניצחנו בגלל השופטים.

אהבתי את המשחק אתמול, מכבי בתקופה שלא הולך מבחוץ אז הלכנו חזק פנימה ובצורה מאוד מגוונת (היו שם כמה תרגילים נהדרים של בק דור וכד') ורנדל רץ את המגרש בצורה מדהימה (שבוע שני ברציפות שיש האלי-הופ מהחצי בערך)
לגבי ההגנה זה עדיין קצת בסימן שאלה,מצד אחד מכבי שמרה טוב והרבה שלשות שמלאגה זרקה היו עם יד בפנים, מצד שני היו גם מקרים שבו פישלנו (לא מבין עדיין איך ג'רמי נתן שם לשחקן לעבור לקרש סל...).
וחייבים חייבים חייבים לעשות משהו עם הריב' התקפה, זה לא הגיוני מה שקורה שם.

ג'רמי לקח יותר מדי על עצמו ואיבד את המשחק, מצד שני הוא אחראי לאסיסט של המשחק לדאנק של טיוס. בכל מקרה הוא חייב להירגע.
מרקז היה בסדר גמור, בסוף הוא קצת איבד את הראש (לחץ לחץ לחץ...) אבל לאורך המשחק הוא שמר טוב וקיבל החלטות די נכונות, אני עדיין רוצה לראות אותו נכנס יותר לסל.
זה מדהים אבל בגלל השגעונות של ג'רמי (ומרקז) יוגב הופך להיות אחד השחקנים הכי חשובים שלנו- אמנם הוא עדיין חולה בכדררת אבל הוא הסולידי והרגוע מבין שני הגארדים שלנו וזה משחק לטובתו (היה טוב גם לצד מרקז וגם לצד ג'רמי) סוף המשחק שלו בכלל היה לפנתיאון, אגב, הוא סיים עם 5 אס'...(ג'רמי ומרקז עם 4 כ"א)
לנדסברג הוא קצת כמו סופו- חייבים להפעיל אותו בהתקפה, הוא לא שיחק הרבה אבל שהוא שיחק הוא פשוט לא קיבל כדורים... וכולנו יודעים את מצב ההגנה שלו.. גודס חייב לחשוב על דרך להכניס אותו למשחק, אם זה ע"י תרגילים בשבילו או ע"י לחפש אותו יותר בהתקפה. לא הייתי מצוות אותו ביחד עם סופו בחמישיה אחת.
דווין היה נהדר אם כי גם הוא זרק קצת יותר מדי... בכל מקרה שהוא על המגרש אפשר להיות שקטים. את העבודה שלו הוא עושה.
רנדל- לא יודע אם מישהו חשב שהוא יהיה כזה טוב, מה שאני אוהב בו שהוא לא מכריח את עצמו, בהגנה הוא מדהים ובהתקפה הוא נותן את מה שההגנה נותנת לו (פעמיים לבד לדאנק עוד לפני שההגנה חזרה) ונע נהדר ליד כדור, אני מקווה שניקו ימשיך לעבוד עם סופו על המסירות כי יכול להיות פה פוטנציאל מעניין... ועוד לא הזכרתי ההקרבה הגדולה.
טיוס- יש שיפור, אבל גם פה כמו במקרה סילבן- יש תחושה שלא משחקים עליו מספיק, ושאתה משחק רק בהגנה זה יוצר תסכול.
סופו- מתחיל לחזור לעצמו, היו שם דקות שהוא עשה מה שבא לו (גם אם הכדור לא נכנס...), גם בהגנה מכבי החביאה אותו די יפה לדעתי.

לא קל להרים קבוצה אחרי מה שעברנו לאחרונה אז מגיע שאפו לגיא ופיני על ההכנה למשחק וההגנה. אבל עדיין יש להם הרבה עבודה.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2014, 14:04

הינה באסטון עושה 6 חסימות מול גבוהים שעשו קריירה ב NBA
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore

הינה באסטון עושה 7 חטיפות (!) ומקנח ב 18 ריבאונדים גם כן מול אחת האריות של היורוליג
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore

רנדל שחקן הגנה מדהים, אבל הוא צריך עוד לאכול הרבה חצץ כדי שבכלל יהיה אפשר להשוות אותו לבאסטון
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 14 נובמבר 2014, 14:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2014, 14:05

roy1000 כתב:

השחקן שאחנו רואים עד עכשיו במכבי הוא שחקן יותר טוב ממה שראינו בגליל, בירושלים ובחיפה. הוא נותן סוג של עונת שיא ונקווה שימשיך ככה. החשש איתו הוא תמיד הפציעות.

נכון, ועדיין ללא הפציעות סביר להניח שהיה מגיע לשיא בגיל 25-26 ולא בגיל הנושק ל-29.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 14:17

תנין, אתה קצת ממהר מדי. מצד שני, פרט למוריס ובלו, לא באמת עברו במכבי מספרי 4 רציניים מאז באסטון, כך שאולי מה שאתה אומר זה הגיוני.

כמובן שעד באסטון, הדרך של רנדל עוד ארוכה. נראה אותו מביא את הדברים שהוא מביא למשחקים גדולים ומשמעותיים, בשביל שנוכל להגיד האם ובמה הוא עולה על מייס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2014, 14:24

בגלל זה ציינתי שמבחינה אובייקטיבית הוא הטוב ביותר מאז באסטון. העדפתי את רנדל על פני באסטון מייצגת את דעתי האישית בלבד, ואני יותר אוהב את מה שהוא מביא למשחק (אם כי אין ספק שבאסטון היה שחקן על). בכל אופן, מקווה שלא ניחסתי אותו (אם הדבר הזה בכלל קיים)
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 14:30

התנין כתב:בגלל זה ציינתי שמבחינה אובייקטיבית הוא הטוב ביותר מאז באסטון. העדפתי את רנדל על פני באסטון מייצגת את דעתי האישית בלבד, ואני יותר אוהב את מה שהוא מביא למשחק (אם כי אין ספק שבאסטון היה שחקן על). בכל אופן, מקווה שלא ניחסתי אותו (אם הדבר הזה בכלל קיים)

איך אפשר להעדיף שחקן ששיחק עד עכשיו משהו כמו 3 משחקים (והיה שותף מלא ל-3 תבוסות כואבות) ע"פ אחד הכוכבים הגדולים של הקבוצה הכי גדולה שהיתה באירופה, ושיחק
כאן 3 שנים??

חכה קצת. רנדל עדיין לא מביא משהו מעבר למה שראינו, וזה אמנם יפה, אבל לא פרופורציונלי למה שמייס הביא במהלך 3 עונות מופלאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2014, 14:35

מייס היה ענק כאמור. אבל אני חושב שהעובדה שהוא שיחק לצד שלושה מוסרים מופלאים מאוד מאוד עזרה לו להיות כזה גדול. הוא גם לא היה שומר גדול באחד על אחד. אני פשוט מתחבר יותר לסגנון של רנדל, על אף שבראייה אובייקטיבית אין ספק שבאסטון שחקן טוב יותר (עד שיוכח אחרת) והשיג כל תואר אפשרי עם הקבוצה.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 נובמבר 2014, 14:41

מוריס היה שחקן יותר טוב מרנדל, בעיקר בזכות הקליעה הנהדרת מבחוץ.
הוא גם ידע לשמור על עצמו - הן מבחינת ביצוע עבירות והן מבחינת ניצול אנרגיות על הפרקט, וכך למעשה היה יכול לשחק 40 דקות בקלות.
אבל מסכים שחוץ ממוריס, רנדל הוא ה- 4 הטוב ביותר ששיחק כאן בשנים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים