פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד הסקאוטינג

04 דצמבר 2015, 18:03

מחלקת הסקאוטינג שלנו התפעלה מהשחקן הזה בעונה שעברה ברמה שרצו להחתים אותו (ולא לרשום את לינהארט...)
היום הוא MVP חודש נובמבר בדי-ליג, אחרי שכבר היה MVP סדרת הגמר שם בעונה שעברה והוביל את הקבוצה שלו לתואר.
אול אראונד, משחק 1-2-3, שומר מצויין ואתלט, טוב עם הכדור ובלי הכדור.

אני חושב שיש סיכוי לא רע שאם יעפילו לטופ16 הוא ינחת כאן. מכבי צריכה שחקן כזה.
(28 נקודות, 8.6 ריבאונדים, 6.6 אסיסטים, 1.4 חטיפות למשחק עד עכשיו בליגת הפיתוח)

השם הוא אליוט וויליאמס, כמובן.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 04 דצמבר 2015, 18:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 דצמבר 2015, 18:07

החציל האצטקי כתב:

מחלקת הסקאוטינג שלנו התפעלה מהשחקן הזה בעונה שעברה ברמה שרצו להחתים אותו (ולא לרשום את לינהארט...)
היום הוא MVP חודש נובמבר בדי-ליג, אחרי שכבר היה MVP סדרת הגמר שם בעונה שעברה והוביל את הקבוצה שלו לתואר.

חציל , תשתדל לרשום את שם השחקן כי הלינק לא עובד לי...

04 דצמבר 2015, 18:08

yzafrir כתב:לא מאמין שהם ישחררו אותו העונה וגם אם כן הוא יושב על חוזה יקר מאוד...
אני הייתי הולך על קולטון אייברסון מקרשיאקה שכנראה לא תעלה . יהיה יותר קל לשחרר אותו מהם מאשר את תומפקינס. הוא שחקן שמאוד מזכיר את המילטון

כל קבוצת יורוליג שתודח תלך ליורוקאפ ותמשיך להתחרות.
אני גם לא מוצא שום קווי דמיון בין אייברסון להמילטון. הראשון שחקן בינוני ומוגבל מאוד בעיניי. המילטון ורסטילי וזה מה שעושה אותו כ״כ טוב.

04 דצמבר 2015, 18:13

החציל האצטקי כתב:
yzafrir כתב:לא מאמין שהם ישחררו אותו העונה וגם אם כן הוא יושב על חוזה יקר מאוד...
אני הייתי הולך על קולטון אייברסון מקרשיאקה שכנראה לא תעלה . יהיה יותר קל לשחרר אותו מהם מאשר את תומפקינס. הוא שחקן שמאוד מזכיר את המילטון

כל קבוצת יורוליג שתודח תלך ליורוקאפ ותמשיך להתחרות.
אני גם לא מוצא שום קווי דמיון בין אייברסון להמילטון. הראשון שחקן בינוני ומוגבל מאוד בעיניי. המילטון ורסטילי וזה מה שעושה אותו כ״כ טוב.

קרשיאקה קבוצה ענייה יחסית ולא יודע אם תוכל להחזיק בו.
אייברסון לא שחקן מוגבל בכלל ודווקא מאוד מזכיר את המילטון . ראיתי אותו די הרבה בשנתיים האחרונות ביורוליג והוא שחקן לא רע בכלל שיכול להתפתח לסנטר מצויין ביורוליג. גם המילטון אחלה אבל אני מדבר על חיזוק עוד העונה כך שכרגע הוא לא רלוונטי...

04 דצמבר 2015, 19:09

החציל האצטקי כתב:

די ליג :throwup2

04 דצמבר 2015, 22:25

er79 כתב:
החציל האצטקי כתב:

די ליג :throwup2

במצבינו , הייתי מהמר על שחקנים אפילו מהליגה הגרוזינית...
האמת שכבר עונה שעברה די התרשמתי ממנו , לא איכפת לי שיביאו אותו כי יקר זה לא יהיה...

04 דצמבר 2015, 23:30

סורי, שחקן די ליג לא מרשים אותי ולא ירשים אותי. נכווינו מספיק בעבר עם הזבלונים האלה. אם היו לו קצת איכויות הוא לא היה משחק בליגת הפחונים הזאת. ולא מתרגש מהסטטיסטיקה שלו שם. גם מושון יעקוסי יכול לזכות שם mvp נובמבר.

04 דצמבר 2015, 23:52

הוא שיחק בפורטלנד.

04 דצמבר 2015, 23:56

נו, אז?

05 דצמבר 2015, 00:02

היה לא רע.

05 דצמבר 2015, 01:26

לא כל שחקני הדי ליג הם פח. גאודלוק הגיע משם לדוגמא. מהצד השני באמת הייתי מעדיף שמכבי תביא שחקנים עם ניסיון אירופאי

05 דצמבר 2015, 07:37

מכבי לא הולכת להביא חיזוק ליורוקאפ. תשכחו מזה.
הכיוון זה רק לשחרר שחקנים.

05 דצמבר 2015, 18:58

איך זירבס מהכוכב?
דופק בינתיים מספרים מצויינים ביורוליג

08 דצמבר 2015, 14:59

rc4991 כתב:איך זירבס מהכוכב?

נראה מרשים מאוד מתחילת העונה , האמת שקשה לי להאמין שהוא יוכל להתמיד במספרים האלו לאורך זמן אבל יש לו אופי של לוחם כך שהוא יתן מספרים די סולידים על בטוח. יכול להיות אחלה סנטר שני בקבוצה גדולה או סנטר ראשון בקבוצה קטנה , השאלה מה מכבי כיום ?

08 דצמבר 2015, 18:47

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:איך זירבס מהכוכב?

נראה מרשים מאוד מתחילת העונה , האמת שקשה לי להאמין שהוא יוכל להתמיד במספרים האלו לאורך זמן אבל יש לו אופי של לוחם כך שהוא יתן מספרים די סולידים על בטוח. יכול להיות אחלה סנטר שני בקבוצה גדולה או סנטר ראשון בקבוצה קטנה , השאלה מה מכבי כיום ?

בקבוצות הסרביות כל גבוה מרביץ מספרים מהסרטים, כי ככה שיטת המשחק שלהם עובדת.
כשמריאנוביץ' עזב בקיץ ל NBA, כולם אמרו שיהיה קשה למצוא לו תחליף דומיננטי, אבל הינה, צירבס נותן אחלה מספרים.

08 דצמבר 2015, 19:01

מזכיר לי קצת את באטיסטה, צירבס.

08 דצמבר 2015, 19:18

באטיסטה בשיאו היה שחקן יעיל מאוד.

08 דצמבר 2015, 19:24

MTA2311 כתב:באטיסטה בשיאו היה שחקן יעיל מאוד.

מוגבל מאוד ויעיל מאוד
פיתח את המשחק שלו המון מאז שעזב
כשהיה במכבי הלך 100% מהפכנים שמאלה, זה היה המוב היחידי שלו

09 דצמבר 2015, 00:06

יש נטייה לצחוק על הדי ליג, ואני יכול להבין למה היות שראינו מה מכבי הביאה משם בשנים האחרונות. עם זאת, אתם שוכחים שהמון זרים טובים באירופה עברו שם. הבעיה היא שמחלקת הסקאוטינג במכבי היא כנראה לא מבריקה במיוחד.

09 דצמבר 2015, 00:30

התנין כתב:יש נטייה לצחוק על הדי ליג, ואני יכול להבין למה היות שראינו מה מכבי הביאה משם בשנים האחרונות. עם זאת, אתם שוכחים שהמון זרים טובים באירופה עברו שם. הבעיה היא שמחלקת הסקאוטינג במכבי היא כנראה לא מבריקה במיוחד.

כנראה? אתה עדין איתם ;)

בדי-ליג יש לא מעט שחקנים עם פוטנציאל שכבר עברו ב-NBA (וחוו אותה הרבה יותר מארינזה בן ה-28), ורוצים להישאר תחת הראדר של קבוצות הליגה.
אז בוודאי שיש שם כישרונות, רק שבמכבי אין אף סקאוט נורמלי שיאתר אותם.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 09 דצמבר 2015, 08:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול