המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני שומע את גלדסטון ברדיו עכשיו...
אין מועמדים פשוט. כולם מסרבים למכבי.
כל הכבוד להנהלה שלנו
קובי כתב:גם ללוניטק יש חשבון בנק... ולוניטק, או לא לוניטק, אני מאמין שהוא גם מסתכל במראה ולא רואה שם ג'ינג'י צעיר שכל הקריירה לפניו.
last chance, last opportunity...
0ved1212 כתב:אדלשטיין סירב כי הוא יודע שניקולה יעשה לו קרחנה אם היה הבטחה שניקולה עוזב והוא מקבל סמכויות הוא היה היום מאמן מכבי
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אחדשיודע וזוכר. אתה צריך ריענון בזיכרון חבר.
מה היית עד לכל דיון שקרה כאן? מה אתה קופץ בגלל שמישהו אמר "אמרתי לכם"? ניהלתי ויכוח די רציני עם כמה חבר'ה כאן על הצורך בסווינגמן. חלקם אמרו שיש צורך בקומבו גארד ולא סווינגמן(וזה עדיין טיעון תקף לעכשיו) וחלקם אמרו שיש לנו את לאנדסברג אז לא צריך מישהו על העמדה שלו. הטיעונים שלהם תקפים גם לנקודת הזמן הנוכחית כמו שיכול להיות ששלי תקפה. אני עדיין חושב שסווינגמן מסוג של גיימס אנדרסון או הופסון היו עוזרים לנו מאוד. על זה אפשר להתווכח. אבל להגיד שכולם חשבו רק כי הפריע לך שמישהו אמר אמרתי לכם זה מראה על אגו לא פחות משל זה שאמר "אמרתי לכם" בטח כשזה קרה במציאות. והשם משתמש שלך הוא העדות לכך.
תתפלא, היית עד כמוך לדיונים שהיו פה בקיץ. איזה קטע.
בכל אופן, לא הבנתי את הקשר בין הבעיתיות בעמדה 2 (שעוד לא היתה קיימת אז) לבין הוויכוח שהיה פה על סווינגמן או קומבו גארד. חזרת הרבה יותר מידי אחורה.
גם אם מישהו פה העדיף קומבו-גארד על סווינגמן זה לא אומר שהוא העדיף את השילוב הספציפי של רוצ'סטי את פארמר, ואני בספק אם מישהו העלה בדעתו שדווקא הצמד הזה יהיה פה יחדיו (או ספציפית שפארמר ינחת פה אחרי ההחתמה של רוצ'סטי).
אגב, "השם משתמש" שלי הוא כינוי, כינוי ציני. אני ממש מצטער שקשה לך עם זה, טוג'ה27.
שמואל1 כתב:פעם מאמנים ישראלים היו רצים למכבי ברגע קבלת הפנייה.
היום? מכבי זאת סתם עוד קבוצה, מועדון בגסיסה עם מיליון גורמים ומקבלי החלטות. אי אפשר לעבוד במקום כזה.
er79 כתב:אין סרט בעולם הזה, גם לא סרט מדע בדיוני, שאפי יאמן את מכבי. פדרמן חייב לזמן את ארז לשיחה בארבע עיניים ולהסביר לו ש-he means business, עד שייצא עשן לבן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־22 אורחים