פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקרב בין היורוליג ופיב"א

20 אפריל 2016, 21:00

לא מאמין איך כולם משתפים פעולה עם פיב"א
דווקא העובדה שהם איימו על כל כך הרבה איגודים היתה אמורה לאגד אותם נגדה

הקרב בין היורוליג ופיב

20 אפריל 2016, 21:26

מי זה כולם רוני? האיגודים? האיגודים = פיב״א. אם פיב״א דורשת מהם לעשות כך וכך, הם עושים.
השאלה מה יעשו הקבוצות הרלוונטיות בהתאם לאיומי ההשעיה של האיגודים, והאם הן יצטרפו לתלונה של היורוליג לנציבות האירופית כנגד פיב״א (ויחזקו בכך את הקייס של היורוליג), או שישאירו את היורוליג לבד במערכה המשפטית.

20 אפריל 2016, 21:47

אין ספק שאם כמות משמעותית של קבוצות יצטרפו למהלך המשפטי של היורוליג לפיב"א אין הרבה סיכויים מבחינה משפטית

Re: הקרב בין היורוליג ופיב

20 אפריל 2016, 22:18

אחדשיודע כתב:מי זה כולם רוני? האיגודים? האיגודים = פיב״א. אם פיב״א דורשת מהם לעשות כך וכך, הם עושים.
השאלה מה יעשו הקבוצות הרלוונטיות בהתאם לאיומי ההשעיה של האיגודים, והאם הן יצטרפו לתלונה של היורוליג לנציבות האירופית כנגד פיב״א (ויחזקו בכך את הקייס של היורוליג), או שישאירו את היורוליג לבד במערכה המשפטית.

האיגודים כפופים לפיב"א אבל זה מסריח מאוד שעד עכשיו לא עשו בנידון כלום ועכשיו הם משנים הכל
זה ברור לגמרי שהאיגודים מפחדים מהאיום של פיב"א, אני רוצה לראות איזה טורנירים הם היו מארגנים עם שליש יבשת שכולן בה (למעט צרפת) נמושות

20 אפריל 2016, 22:54

כן, רק שזו לא המלחמה של האיגודים בפיב"א, זו המלחמה של היורוליג בפיב"א.
האיגודים לצד פיב"א (או כפופים לה, כפי שציינת), שמנווטת את הספינה.

20 אפריל 2016, 22:55

אחדשיודע כתב:כן, רק שזו לא המלחמה של האיגודים בפיב"א, זו המלחמה של היורוליג בפיב"א.
האיגודים לצד פיב"א, שמנווטת את הספינה.

אני חושב שהאיגודים פועלים עכשיו בעיקר מפחד ולא מרצון לשתף פעולה

20 אפריל 2016, 22:56

אבל זה לא עניין של רצון, אני לא רואה את זה ככה.
הם קיבלו הנחיות (/איומים) מפיב"א להגיב עד ה-20.4, לה הם כפופים תקנונית, ולכן הם פועלים עכשיו.

21 אפריל 2016, 00:46

שועל כתב:
חנו'ש כתב:אני לא מספיק מבינה בנושא, אבל אני עדיין לא מצליחה לקלוט מה העניין של הטענה של פיב"א בדבר חוסר הלגיטימיות של קבוצות שרוצות ללכת ליורוקאפ?
כלומר, אני מבינה שהם עצבניים שיול"ב לקחו להם את כל הקבוצות אבל האם יש כאן משהו לגיטימי בדרישות שלהם מלבד קנאה ונקמנות?
זה באמת חוקי מה שהם עושים לאיגודים? מה הכוונה לטענה הזו שהם מגינים על קבוצות מפני הבריונות של יול"ב? מגינים מפני מה? מה הם עשו מלבד להתחרות על ליבן של קבוצות ולנצח?
האם יול"ב באמת עשתה משהו לא בסדר או שהכל באמת תגובה ילדותית של פיב"א??

מאמר של בועז סיטי בכלכליסט על ההיבט המשפטי של האיום של פיב"א
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 00,00.html

בשורה התחתונה הוא טוען שמניסיון העבר ניתן ללמוד שהטלת סנקציות מסוג כזה לא עומדים במבחן המשפטי באירופה

שמואל/חציל- זה לא ההוא שניהל פה פעם פנטזי?
או שאני מתבלבל?

21 אפריל 2016, 01:19

מקובי כתב:
שועל כתב:
חנו'ש כתב:אני לא מספיק מבינה בנושא, אבל אני עדיין לא מצליחה לקלוט מה העניין של הטענה של פיב"א בדבר חוסר הלגיטימיות של קבוצות שרוצות ללכת ליורוקאפ?
כלומר, אני מבינה שהם עצבניים שיול"ב לקחו להם את כל הקבוצות אבל האם יש כאן משהו לגיטימי בדרישות שלהם מלבד קנאה ונקמנות?
זה באמת חוקי מה שהם עושים לאיגודים? מה הכוונה לטענה הזו שהם מגינים על קבוצות מפני הבריונות של יול"ב? מגינים מפני מה? מה הם עשו מלבד להתחרות על ליבן של קבוצות ולנצח?
האם יול"ב באמת עשתה משהו לא בסדר או שהכל באמת תגובה ילדותית של פיב"א??

מאמר של בועז סיטי בכלכליסט על ההיבט המשפטי של האיום של פיב"א
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 00,00.html

בשורה התחתונה הוא טוען שמניסיון העבר ניתן ללמוד שהטלת סנקציות מסוג כזה לא עומדים במבחן המשפטי באירופה

שמואל/חציל- זה לא ההוא שניהל פה פעם פנטזי?
או שאני מתבלבל?

היה בפנטזי בועז סיטי בוודאות, היינו אפילו באותה קבוצה (הוא היה ה- GM ואני המאמן או משהו כזה...)
אין לי מושג אם זה אותו אחד מהכתבה.

נוסטלגיה
תמונה

אוגוסט 2007, אשכרה 9 שנים חלפו :eek

21 אפריל 2016, 01:41

מרים להנחתה

21 אפריל 2016, 01:45

כאילו לא ידענו :laugh2

21 אפריל 2016, 01:47

LIAV10 כתב:מרים להנחתה

לא, הוא לא אמיתי...

21 אפריל 2016, 01:57

נראה לי שפיספסתם את הקונספט. זה היה משחק, כל המשתתפים קיבלו קבוצות בהתאם ל"רזומה" שלהם. בגלל שהייתי מאמן "צעיר" קיבלתי את הפועל ירושלים. בעונות הבאות אם אני זוכר נכון אימנתי את מלאגה, אולימפיאקוס וברצלונה.

21 אפריל 2016, 09:37

שמואל1 כתב:נראה לי שפיספסתם את הקונספט. זה היה משחק, כל המשתתפים קיבלו קבוצות בהתאם ל"רזומה" שלהם. בגלל שהייתי מאמן "צעיר" קיבלתי את הפועל ירושלים. בעונות הבאות אם אני זוכר נכון אימנתי את מלאגה, אולימפיאקוס וברצלונה.

נראה לי שפספסת את הפורום.....

21 אפריל 2016, 14:51

ג'ורדי ברתומיאו בתגובה ראשונה לצעדים האחרונים של פיב"א (בראיון ל-"קוריירה דלה סרה" האיטלקי):
"FIBA's reaction has been brutal," said Bertomeu. "They keep talking about meritocracy but then how they could go to Spain and Lithuania, whom conquered the qualification to the Olympics games on the court, and said: 'you cannot go to Rio de Janeiro'. That's just insane".

Bertomeu also talked about Gianni Petrucci, the president of Italian federation: "If I were Gianni Petrucci, I'd go to FIBA and say: 'Do you want to relocate the OQT of Turin? Ok, I'll sue you. But so far he only talked about the decision of Reggio Emilia, Sassari and Trento to play in Eurocup".

"I'm 100% sure that the court will say that we're right and that FIBA cannot behave in this way. We're always in touch with Italian clubs, they have our full support. Euroleague will protect them. FIBA needs to understand that trying to kill the clubs is not the solution, it's just an admission of frustration".

http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... tion-.html

* מדבר על הצביעות של פיב"א ("הם מדברים על מריטוקרטיה, אבל מאיימים על ספרד וליטא שלא ישתתפו באולימפיאדה למרות שהעפילו לשם בזכות הישגיהן על המגרש").
* טוען שבמקום נשיא איגוד הכדורסל האיטלקי, הוא היה מאיים על פיב"א בתביעה, בתגובה לאיום העברת הטורניר הקדם אולימפי מטורינו (במקום לעסוק בהחלטה של הקבוצות האיטלקיות לשחק ביורוקאפ).
* ולסיום, "בטוח ב-100% שבית המשפט יכריע לטובתנו ויקבע שפיב"א לא יכולים להתנהג בצורה הזו". מציין שהם בקשר עם הקבוצות האיטלקיות, ושיש להם את התמיכה המלאה שלהם - "היורוליג יגן עליהם". "פיב"א צריכה להבין שניסיון לחסל קבוצות הוא לא פיתרון, אלא רק הודאה של תסכול".

21 אפריל 2016, 16:20

ברטומאו הוא עורך דין במקצועו, ככה שהוא תמיד ימצא מה לענות לפיב"א ;)

21 אפריל 2016, 16:24

גם המנהל המקצועי של פרטיזן בלגראד מצטרף לנשיא של ריטאס וילנה, ומכריז שקבוצתו בכל זאת תשתתף ביורוקאפ למרות האיומים של פיב"א

21 אפריל 2016, 16:28

felix_r כתב:גם המנהל המקצועי של פרטיזן בלגראד מצטרף לנשיא של ריטאס וילנה, ומכריז שקבוצתו בכל זאת תשתתף ביורוקאפ למרות האיומים של פיב"א

וזה אף על פי שהם אפילו לא חתמו על חוזה השתתפות ביורוקאפ עדיין.

21 אפריל 2016, 17:27

felix_r כתב:גם המנהל המקצועי של פרטיזן בלגראד מצטרף לנשיא של ריטאס וילנה, ומכריז שקבוצתו בכל זאת תשתתף ביורוקאפ למרות האיומים של פיב"א

אני מניח שביורוליג מסבירים להם שהאיומים האלה לא קבילים

21 אפריל 2016, 21:02

טוב, היום התחילו להישלח גם חיצי ביקורת כלפי פיב"א
בליטא אפילו דיברו על אפשרות להקים גוף מתחרה לפיב"א אך ימתינו עם זה ובכל מקרה זה יקח הרבה זמן
פרסם תגובה