20 אפריל 2016, 21:00
20 אפריל 2016, 21:26
20 אפריל 2016, 21:47
20 אפריל 2016, 22:18
אחדשיודע כתב:מי זה כולם רוני? האיגודים? האיגודים = פיב״א. אם פיב״א דורשת מהם לעשות כך וכך, הם עושים.
השאלה מה יעשו הקבוצות הרלוונטיות בהתאם לאיומי ההשעיה של האיגודים, והאם הן יצטרפו לתלונה של היורוליג לנציבות האירופית כנגד פיב״א (ויחזקו בכך את הקייס של היורוליג), או שישאירו את היורוליג לבד במערכה המשפטית.
20 אפריל 2016, 22:54
20 אפריל 2016, 22:55
אחדשיודע כתב:כן, רק שזו לא המלחמה של האיגודים בפיב"א, זו המלחמה של היורוליג בפיב"א.
האיגודים לצד פיב"א, שמנווטת את הספינה.
20 אפריל 2016, 22:56
21 אפריל 2016, 00:46
שועל כתב:חנו'ש כתב:אני לא מספיק מבינה בנושא, אבל אני עדיין לא מצליחה לקלוט מה העניין של הטענה של פיב"א בדבר חוסר הלגיטימיות של קבוצות שרוצות ללכת ליורוקאפ?
כלומר, אני מבינה שהם עצבניים שיול"ב לקחו להם את כל הקבוצות אבל האם יש כאן משהו לגיטימי בדרישות שלהם מלבד קנאה ונקמנות?
זה באמת חוקי מה שהם עושים לאיגודים? מה הכוונה לטענה הזו שהם מגינים על קבוצות מפני הבריונות של יול"ב? מגינים מפני מה? מה הם עשו מלבד להתחרות על ליבן של קבוצות ולנצח?
האם יול"ב באמת עשתה משהו לא בסדר או שהכל באמת תגובה ילדותית של פיב"א??
מאמר של בועז סיטי בכלכליסט על ההיבט המשפטי של האיום של פיב"א
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 00,00.html
בשורה התחתונה הוא טוען שמניסיון העבר ניתן ללמוד שהטלת סנקציות מסוג כזה לא עומדים במבחן המשפטי באירופה
21 אפריל 2016, 01:19
מקובי כתב:שועל כתב:חנו'ש כתב:אני לא מספיק מבינה בנושא, אבל אני עדיין לא מצליחה לקלוט מה העניין של הטענה של פיב"א בדבר חוסר הלגיטימיות של קבוצות שרוצות ללכת ליורוקאפ?
כלומר, אני מבינה שהם עצבניים שיול"ב לקחו להם את כל הקבוצות אבל האם יש כאן משהו לגיטימי בדרישות שלהם מלבד קנאה ונקמנות?
זה באמת חוקי מה שהם עושים לאיגודים? מה הכוונה לטענה הזו שהם מגינים על קבוצות מפני הבריונות של יול"ב? מגינים מפני מה? מה הם עשו מלבד להתחרות על ליבן של קבוצות ולנצח?
האם יול"ב באמת עשתה משהו לא בסדר או שהכל באמת תגובה ילדותית של פיב"א??
מאמר של בועז סיטי בכלכליסט על ההיבט המשפטי של האיום של פיב"א
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 00,00.html
בשורה התחתונה הוא טוען שמניסיון העבר ניתן ללמוד שהטלת סנקציות מסוג כזה לא עומדים במבחן המשפטי באירופה
שמואל/חציל- זה לא ההוא שניהל פה פעם פנטזי?
או שאני מתבלבל?
21 אפריל 2016, 01:41
21 אפריל 2016, 01:45
21 אפריל 2016, 01:47
LIAV10 כתב:מרים להנחתה
21 אפריל 2016, 01:57
21 אפריל 2016, 09:37
שמואל1 כתב:נראה לי שפיספסתם את הקונספט. זה היה משחק, כל המשתתפים קיבלו קבוצות בהתאם ל"רזומה" שלהם. בגלל שהייתי מאמן "צעיר" קיבלתי את הפועל ירושלים. בעונות הבאות אם אני זוכר נכון אימנתי את מלאגה, אולימפיאקוס וברצלונה.
21 אפריל 2016, 14:51
"FIBA's reaction has been brutal," said Bertomeu. "They keep talking about meritocracy but then how they could go to Spain and Lithuania, whom conquered the qualification to the Olympics games on the court, and said: 'you cannot go to Rio de Janeiro'. That's just insane".
Bertomeu also talked about Gianni Petrucci, the president of Italian federation: "If I were Gianni Petrucci, I'd go to FIBA and say: 'Do you want to relocate the OQT of Turin? Ok, I'll sue you. But so far he only talked about the decision of Reggio Emilia, Sassari and Trento to play in Eurocup".
"I'm 100% sure that the court will say that we're right and that FIBA cannot behave in this way. We're always in touch with Italian clubs, they have our full support. Euroleague will protect them. FIBA needs to understand that trying to kill the clubs is not the solution, it's just an admission of frustration".
21 אפריל 2016, 16:20
21 אפריל 2016, 16:24
21 אפריל 2016, 16:28
felix_r כתב:גם המנהל המקצועי של פרטיזן בלגראד מצטרף לנשיא של ריטאס וילנה, ומכריז שקבוצתו בכל זאת תשתתף ביורוקאפ למרות האיומים של פיב"א
21 אפריל 2016, 17:27
felix_r כתב:גם המנהל המקצועי של פרטיזן בלגראד מצטרף לנשיא של ריטאס וילנה, ומכריז שקבוצתו בכל זאת תשתתף ביורוקאפ למרות האיומים של פיב"א
21 אפריל 2016, 21:02