הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי ת"א, שני, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי ת"א, שני, 21:0

הודעהעל ידי yanay21 » 22 מרץ 2016, 15:44

מתוך הפייסבוק של מכבי, לא יודע אם מישהו כבר כתב פה:

"תודה גדולה לקהל שליווה אותנו אמש לארנה ותמך מהפתיחה ועד לשריקת הסיום. העונה הזאת עוד ארוכה...
#יאללהמכבי!!!".

אני יודע שזה עמוד פייסבוק, ואני יודע שבטח יש רשימות של תגובות מוכנות שפשוט מפרסמים אותן אחרי ניצחון\הפסד. אבל הפעם באמת היה ראוי לשתוק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2016, 16:41

yanay21 כתב:מתוך הפייסבוק של מכבי, לא יודע אם מישהו כבר כתב פה:

"תודה גדולה לקהל שליווה אותנו אמש לארנה ותמך מהפתיחה ועד לשריקת הסיום. העונה הזאת עוד ארוכה...
#יאללהמכבי!!!".

אני יודע שזה עמוד פייסבוק, ואני יודע שבטח יש רשימות של תגובות מוכנות שפשוט מפרסמים אותן אחרי ניצחון\הפסד. אבל הפעם באמת היה ראוי לשתוק.

גם בטוויטר אותו דבר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מרץ 2016, 16:45

כשאלה התגובות המובילות בפייס:
אתמול שתי הקבוצות לא היו טובות אלא שירושלים היו יותר טובים,עם דויין סמית ועם הנדריקס בכושר אני מקווה שניקח אליפות.
יאללה מכבי!

אחת העונות הקשות אבל אוהד נישאר אוהד גם בימים קשים אילו ואם אתה לא חלק מיזה אתה לעולם לא תבין

יש גם עונות כאלה. עם כל האכזבה העונה אוהב אותך מכבי, נצא מהעונה הזו מחוזקים. גם חלק מזה זה אנחנו הקהל שמביע אכזבה אינסופית, צריך לעודד את הקבוצה ודרך העידוד והגב שניתן לשחקנים נחזיר את הווינריות למועדון הכי ווינר באירופה אי פעם. יאללללללה מכבי !!!!!

נחנו בתור האוהדים מדהימים אבל בעונה כזו אנחנו צריכים את כולם בואו לעודד גם מי שנקרא אוהד רולקס תחשבו שכל משחק הוא גמר הפיינל פור בואו בהמוניכם זוהי קריאה לכולם!!!!

כואב, אבל היה משחק טוב.
לא פשוט לעצור קבוצת התקפה על 73 נקודות.
חוסר ריכוז בדקות האחרונות והחטאות של הנדריקס (מה לעשות, לא כולם יכולים לקלוע 25 נקוגות במשחק הררשון כמו נייט רובינסון) יצרו פער קטן...

נכון, נעשו טעויות העונה, מכבי היא לא ה-פייבוריטית של הליגה, אבל ללא ספק שהיא ניראת הרבה יותר מאשר שתי המפגשים הקודמים.
הנדריקס יכנס לעיניינים, סמית יחזור מפציעה ולנדסברג יתעורר ונראה הרבה יותר טוב.

אין פלא שזה מה שאנחנו מקבלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי sweety » 22 מרץ 2016, 16:56

אדם כתב:אורי אלון הזה שקרן פתולוגי,משקר בפרצוף בתקשורת ממציא דברים ףורואים את זה בתנועות גוף בפנים ,גם למי שלא יודע את החומר השטויות שהוא מדבר נראות שקריות ,שלא לדבר שהבחור כל שבוע סותר את עצמו ,אני זוכר אותו במפורש אומר לא במשחק ביורוליג ,ליגת האלופות הדבר הבא יחד אם הפועל זה הדבר הבא אירופה מתקדמת ,מלאגה משחקת שם ,הבחור אהבל ברמה של אגאיר.
הוא פשוט שקרן במליון ואחד דברים והתקשורת נגררת ומשתתפת והופכת את דבריו לעובדה.
לא רק הבחור בחוצפתו אומר למכבי לקח 40 שנה להפוך לשם דבר באירופה אני מבטיח לכם לנו יקח הרבה פחות,בדיחה כבר הגבתי על זה ,מכבי שם דבר משנות ה70 ,חוץ מיובש בשנות ה90 עד 98 ככה ,תמיד הינו ותמיד נהיה ,הרי זה קל לקפוץ ולדלג ולחרבן עלינו שאנחנו למטה ולנסות לקבור אותנו ולחגוג עלינו כאילו זהו סימנו ולדרוך על הגופה ,אבל גלגל מסתובב ומהר מאוד ,אם ההנהלה הזו ואם הניהול כמו שהוא ,אנחנו נצא מזה ואז נראה את כולם מדברים על הגמוניה שמנמוניה.
ירושלים זה לא קבוצה בכלל ,חוץ משנה וחצי שגם רק בזירה המקומית היא בחיים לא נחשבה קבוצה מיוחדת ,תמיד ניסו להפוך אותה לאלטרנטיבה ותמיד קבוצה אחרת לקחה את המושכות ונתנה פייט,גם בעתיד ישאר ככה ,היא לא קבוצה גדולה שזה ההבדל היא מנצלת שנים רעות ,אם היתי רואה ניהול ובניה מילא זה פשוט חולשה של השאר .
אפילו אדון קליין היקר מרשה לעצמו להגיד ,תמיד אמרתי אימפריות זה לא לנצח ,כולם נהיו דפוקים חבל שאי אפשר לעורר אותם ולהזכיר להם שלא קרה כלום ושום דבר ,אנחנו סובלים נכון אבל אפילו בשנים הרעות שלנו ,לפני שנתים עשינו הישג שירושלים תחלום על חצי ממנו בשיא שלה.
הפכו את דונטה למייקל ,רק להזכיר הבחור שחקן בינוני ואני באמת מתכוון לזה אני לא נגרר אחרי כל הישתחבויות לבחור הזה ואני לא מחזיק ממנו ,הוא הכי רחוק מהזר הכי גדול מחוץ למכבי היו עשרות יותר טובים ,בשיאו כבר 6 שנים משחק בליגת פח שלנו ,וידוע לכולם שכל חצי שחקן שמישו רצה באירופה נעלם מפה בשניה ,לדונטה זה לא קרה ,הוא פשוט נהנה להיות מלך הפחים ,לא סתם הבחור הזה פה ,כל שחקן יכול לדפוק פה ושם ,הוא בעיקר ניצל מצאפים נגד מכבי בשנים האחרונות ולא איזה עליונות בגלל יכולת ,הבושה שלנו שהיום הוא היה ברמתו האפסית כמו שהוא ובכל זאת הפסדנו.

אגאייר מת...קצת כבוד
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2016, 17:12

MTA2311 כתב:כשאלה התגובות המובילות בפייס:
אתמול שתי הקבוצות לא היו טובות אלא שירושלים היו יותר טובים,עם דויין סמית ועם הנדריקס בכושר אני מקווה שניקח אליפות.
יאללה מכבי!

אחת העונות הקשות אבל אוהד נישאר אוהד גם בימים קשים אילו ואם אתה לא חלק מיזה אתה לעולם לא תבין

יש גם עונות כאלה. עם כל האכזבה העונה אוהב אותך מכבי, נצא מהעונה הזו מחוזקים. גם חלק מזה זה אנחנו הקהל שמביע אכזבה אינסופית, צריך לעודד את הקבוצה ודרך העידוד והגב שניתן לשחקנים נחזיר את הווינריות למועדון הכי ווינר באירופה אי פעם. יאללללללה מכבי !!!!!

נחנו בתור האוהדים מדהימים אבל בעונה כזו אנחנו צריכים את כולם בואו לעודד גם מי שנקרא אוהד רולקס תחשבו שכל משחק הוא גמר הפיינל פור בואו בהמוניכם זוהי קריאה לכולם!!!!

כואב, אבל היה משחק טוב.
חוסר ריכוז בדקות האחרונות והחטאות של הנדריקס (מה לעשות, לא כולם יכולים לקלוע 25 נקוגות במשחק הררשון כמו נייט רובינסון) יצרו פער קטן...

נכון, נעשו טעויות העונה, מכבי היא לא ה-פייבוריטית של הליגה, אבל ללא ספק שהיא ניראת הרבה יותר מאשר שתי המפגשים הקודמים.

אתה יודע שהעמדה שלך ריקה מתוכן כשאתה צריך לצטט שיר אוהדים בשביל להביע עמדה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 17:50

toja27 כתב:כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.

ולמה אותו המקל נראה כמו חרא בכוכב האדום? יכול להיות שמקל הוא שחקן בינוני?
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 18:03

roy1000 כתב:
toja27 כתב:כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.

אין לך שחקן אחד בסגל חוץ מבנדר ושגב שנותנים את מה שמצופה מהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 18:17

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אולי לא מה שאתה מצפה, אבל אם תסתכל טוב על ההסטוריה של השחקנים האלה בשקלול עם המצב הבריאותי שלהם תראה שהם נותנים בדיוק מה שהם אמורים לתת.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 22 מרץ 2016, 18:32

בואו נודה בזה, אנחנו פה בפורום מהווים חלק מאוד מאוד קטן מאוהדי מכבי, שמתחלקים, בגדול, לארבע קבוצות-אוהדים מזדמנים, שקוראים לעצמם אוהדי מכבי, אבל לא יותר מדי מתעמקים במה שקורה. לא שופט אותם, אבל מהם לא תבוא הישועה. הרולקסים, שיכולים להמשיך לקנות את המנויים כמו שכולנו קונים קפה ומאפה. רוב האוהדים, שהם לא סופר עשירים אבל מגיעים להיכל באופן קבוע, ואני מניח שחלק לא קטן מהם כותבים את התגובות האידיוטיות בפייסבוק. וכמובן, ארגוני האוהדים, שאני לא ארחיב עליהם, כי כבר חפרנו.

בסופו של דבר, ככלל, אנחנו אוהדים שמקבלים בדיוק את מה שמגיע להם.בדיוק. אפשר להאשים את ההנהלה, את ניקולה, את טבק, את לנדסברג וכו'. ואני לא מהסס להאשים. אבל מי שיכול לשנות את הכול מהשורש, אלו האוהדים. כי פדרמן ומזרחי לא ישארו אם אנשים יפסיקו לקנות מנויים באופן כמעט גורף. לא מדבר על לקנות מנוי ולהגיע, כי לא ישבר להם הלב לקבל מיליוני דולרים, ואולי למלא את ההיכל באופן חלקי. אל תשכחו שהיו זמנים שלא היו חסרות קרחות בהיכל, לפני תקופת השושלת, נגיד.

כמו שנכתב, "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם".
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 19:08

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אולי לא מה שאתה מצפה, אבל אם תסתכל טוב על ההסטוריה של השחקנים האלה בשקלול עם המצב הבריאותי שלהם תראה שהם נותנים בדיוק מה שהם אמורים לתת.

לא הם לא. פארמר, רוצ'יסטי, אוחיון, אופייבו, רנדל ואני תוהה לגבי אמבקוואה כי אין לנו מושג איך הוא היה. רוצ'יטי נתן משחקים מצויינים בעונה שעברה ביורוליג, אין מצב שמה שראינו מפארמר זאת היכולות האמיתית שלו, אופייבו נראה זוועה והוא יודע יותר מזה, אוחיון נראה רע, רנדל אנמי. כל שחקן שמגיע לכאן נותן פחות ממה שהוא יכול והראה בעבר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2016, 19:13

yanay21 כתב:בואו נודה בזה, אנחנו פה בפורום מהווים חלק מאוד מאוד קטן מאוהדי מכבי, שמתחלקים, בגדול, לארבע קבוצות-אוהדים מזדמנים, שקוראים לעצמם אוהדי מכבי, אבל לא יותר מדי מתעמקים במה שקורה. לא שופט אותם, אבל מהם לא תבוא הישועה. הרולקסים, שיכולים להמשיך לקנות את המנויים כמו שכולנו קונים קפה ומאפה. רוב האוהדים, שהם לא סופר עשירים אבל מגיעים להיכל באופן קבוע, ואני מניח שחלק לא קטן מהם כותבים את התגובות האידיוטיות בפייסבוק. וכמובן, ארגוני האוהדים, שאני לא ארחיב עליהם, כי כבר חפרנו.

בסופו של דבר, ככלל, אנחנו אוהדים שמקבלים בדיוק את מה שמגיע להם.בדיוק. אפשר להאשים את ההנהלה, את ניקולה, את טבק, את לנדסברג וכו'. ואני לא מהסס להאשים. אבל מי שיכול לשנות את הכול מהשורש, אלו האוהדים. כי פדרמן ומזרחי לא ישארו אם אנשים יפסיקו לקנות מנויים באופן כמעט גורף. לא מדבר על לקנות מנוי ולהגיע, כי לא ישבר להם הלב לקבל מיליוני דולרים, ואולי למלא את ההיכל באופן חלקי. אל תשכחו שהיו זמנים שלא היו חסרות קרחות בהיכל, לפני תקופת השושלת, נגיד.

כמו שנכתב, "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם".

דווקא השאלה היא כמה זמן הרולקסים עוד ימשיכו לקנות מנויים
מהם ההנהלה צריכה לחשוש, לא מארגוני האוהדים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 19:13

toja27 כתב:לא הם לא. פארמר, רוצ'יסטי, אוחיון, אופייבו, רנדל ואני תוהה לגבי אמבקוואה כי אין לנו מושג איך הוא היה. רוצ'יטי נתן משחקים מצויינים בעונה שעברה ביורוליג, אין מצב שמה שראינו מפארמר זאת היכולות האמיתית שלו, אופייבו נראה זוועה והוא יודע יותר מזה, אוחיון נראה רע, רנדל אנמי. כל שחקן שמגיע לכאן נותן פחות ממה שהוא יכול והראה בעבר.

רוצ'סטי זה שחקן שמחזיק בשיא האירופאי של להיזרק מקבוצות באמצע העונה. עונה אחת טובה בקבוצה שולית ממש לא משנה את זה. פארמר הגיע בירידה ואחרי עונה לא טובה בטורקיה - לא סתם הוא התקשה למצוא קבוצה. אוחיון ורנדל פצועים. אופייבו בן 31 וטבעי שהוא יתחיל בירידה בקריירה שלו. אם תשים לב לפרטים, תראה שהיכולת של השחקנים האלה לא ממש מפתיעה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 20:40

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא הם לא. פארמר, רוצ'יסטי, אוחיון, אופייבו, רנדל ואני תוהה לגבי אמבקוואה כי אין לנו מושג איך הוא היה. רוצ'יטי נתן משחקים מצויינים בעונה שעברה ביורוליג, אין מצב שמה שראינו מפארמר זאת היכולות האמיתית שלו, אופייבו נראה זוועה והוא יודע יותר מזה, אוחיון נראה רע, רנדל אנמי. כל שחקן שמגיע לכאן נותן פחות ממה שהוא יכול והראה בעבר.

רוצ'סטי זה שחקן שמחזיק בשיא האירופאי של להיזרק מקבוצות באמצע העונה. עונה אחת טובה בקבוצה שולית ממש לא משנה את זה. פארמר הגיע בירידה ואחרי עונה לא טובה בטורקיה - לא סתם הוא התקשה למצוא קבוצה. אוחיון ורנדל פצועים. אופייבו בן 31 וטבעי שהוא יתחיל בירידה בקריירה שלו. אם תשים לב לפרטים, תראה שהיכולת של השחקנים האלה לא ממש מפתיעה.

מה זה קשור ? רוצ'יסטי הראה יכולת גבוהה ולא במעט מול קבוצות יורוליג בכירות, השנה הוא רחוק מזה, אוחיון ורנדל כל החיים פצועים אבל העונה רנדל גם נראה ומרגיש אנמי ואוחיון כאילו איבד את זה לגמרי,זה גם היה טבעי שתחל ירידה ביכולתו של אופייבו בגיל 30 כשהוא שיחק בחיפה ומשום מה זה קורה דווקא במכבי, פארמר הגיעה בירידה אבל כאן הוא נראה כלום ושום דבר. אם תסתכל טוב בפרטים תשים לב שיש כאן הרבה צירופי מקרים ביחד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 21:02

toja27 כתב:מה זה קשור ? רוצ'יסטי הראה יכולת גבוהה ולא במעט מול קבוצות יורוליג בכירות, השנה הוא רחוק מזה, אוחיון ורנדל כל החיים פצועים אבל העונה רנדל גם נראה ומרגיש אנמי ואוחיון כאילו איבד את זה לגמרי,זה גם היה טבעי שתחל ירידה ביכולתו של אופייבו בגיל 30 כשהוא שיחק בחיפה ומשום מה זה קורה דווקא במכבי, פארמר הגיעה בירידה אבל כאן הוא נראה כלום ושום דבר. אם תסתכל טוב בפרטים תשים לב שיש כאן הרבה צירופי מקרים ביחד.

אתה לא יכול לקחת שנה אחת מתוך קריירה של 10 שנים ולהגיד שזו העונה המייצגת. רוצ'סטי הוא שחקן ברמה של מקסימום יורוקאפ וב-8 מתוך 9 שנות הקריירה שלו באירופה הוא הראה את זה.
אני מסתכל על הפרטים ורואה שיטה של החתמה של שחקנים מעבר לשיא או פצועים. לא רואה פה שום צירופי מקרים. הכל היה במסגרת הצפוי למי שידע את הפרטים.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 21:07

roy1000 כתב:
toja27 כתב:מה זה קשור ? רוצ'יסטי הראה יכולת גבוהה ולא במעט מול קבוצות יורוליג בכירות, השנה הוא רחוק מזה, אוחיון ורנדל כל החיים פצועים אבל העונה רנדל גם נראה ומרגיש אנמי ואוחיון כאילו איבד את זה לגמרי,זה גם היה טבעי שתחל ירידה ביכולתו של אופייבו בגיל 30 כשהוא שיחק בחיפה ומשום מה זה קורה דווקא במכבי, פארמר הגיעה בירידה אבל כאן הוא נראה כלום ושום דבר. אם תסתכל טוב בפרטים תשים לב שיש כאן הרבה צירופי מקרים ביחד.

אתה לא יכול לקחת שנה אחת מתוך קריירה של 10 שנים ולהגיד שזו העונה המייצגת. רוצ'סטי הוא שחקן ברמה של מקסימום יורוקאפ וב-8 מתוך 9 שנות הקריירה שלו באירופה הוא הראה את זה.
אני מסתכל על הפרטים ורואה שיטה של החתמה של שחקנים מעבר לשיא או פצועים. לא רואה פה שום צירופי מקרים. הכל היה במסגרת הצפוי למי שידע את הפרטים.

אני יכול ועוד איך כי היא השנה הרלוונטית ביותר, דווקא הדיבורים שלך לא רלוונטים. זה שיש שחקנים שהם מעבר לשיא לא אומר שהם יראו כמו כלום במכבי. יש סרגל באמצע ולא הכל שחור או לבן. כמובן שהכל צפוי, היה צפוי לכולם לפני שהעונה התחילה כשהחתימו את רוצ'יסטי ופארמר שמכבי תפסיד בכל המפגשים לירושלים. כולם צפו את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2016, 21:29

MTA2311 כתב:כשאלה התגובות המובילות בפייס:
יאללה מכבי!

כואב, אבל היה משחק טוב.

אין סיכוי שהפוסט האחרון הוא לא של יוסי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 21:41

toja27 כתב:אני יכול ועוד איך כי היא השנה הרלוונטית ביותר, דווקא הדיבורים שלך לא רלוונטים. זה שיש שחקנים שהם מעבר לשיא לא אומר שהם יראו כמו כלום במכבי. יש סרגל באמצע ולא הכל שחור או לבן. כמובן שהכל צפוי, היה צפוי לכולם לפני שהעונה התחילה כשהחתימו את רוצ'יסטי ופארמר שמכבי תפסיד בכל המפגשים לירושלים. כולם צפו את זה.

אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה, אבל כמו שהמציאות מוכיחה, זה חסר בסיס. לקחת שחקן שהעיפו אותו מכל קבוצה אפשרית באירופה ולהתפלא שהוא נכשל זה לא רציני. שחקנים מעבר לשיא נוטים ליפול מהר מאוד. זה לא מפתיע שהם ייראו כמו כלום. הרבה אנשים צפו שרוצ'סטי ופארמר לא יעבוד (כולל אנשים פה). גם זה לא היה מפתיע במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 21:46

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני יכול ועוד איך כי היא השנה הרלוונטית ביותר, דווקא הדיבורים שלך לא רלוונטים. זה שיש שחקנים שהם מעבר לשיא לא אומר שהם יראו כמו כלום במכבי. יש סרגל באמצע ולא הכל שחור או לבן. כמובן שהכל צפוי, היה צפוי לכולם לפני שהעונה התחילה כשהחתימו את רוצ'יסטי ופארמר שמכבי תפסיד בכל המפגשים לירושלים. כולם צפו את זה.

אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה, אבל כמו שהמציאות מוכיחה, זה חסר בסיס. לקחת שחקן שהעיפו אותו מכל קבוצה אפשרית באירופה ולהתפלא שהוא נכשל זה לא רציני. שחקנים מעבר לשיא נוטים ליפול מהר מאוד. זה לא מפתיע שהם ייראו כמו כלום. הרבה אנשים צפו שרוצ'סטי ופארמר לא יעבוד (כולל אנשים פה). גם זה לא היה מפתיע במיוחד.

גם אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה אבל כמו שהמציאות מוכיחה זה חסר בסיס, כי עונה שעברה רוצ'יסטי להט מול קבוצות יורוליג ועונה אחת אחרי זה הוא מתקשה נגד קבוצות מהליגה הישראלית. אין הרבה הגיון בדברים שלך האמת. אף אחד לא ציפה שהעונה תיראה כמו שהיא נראית כולל אתה אז חסוך את הקשקושים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מרץ 2016, 21:49

toja27 כתב:גם אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה אבל כמו שהמציאות מוכיחה זה חסר בסיס, כי עונה שעברה רוצ'יסטי להט מול קבוצות יורוליג ועונה אחת אחרי זה הוא מתקשה נגד קבוצות מהליגה הישראלית. אין הרבה הגיון בדברים שלך האמת. אף אחד לא ציפה שהעונה תיראה כמו שהיא נראית כולל אתה אז חסוך את הקשקושים.

אין הגיון בדברים שלי? אתה שם לב בכלל מה אתה טוען? אתה אומר שאם זורקים קוביה 6 פעמים ופעם אחת יוצא 6, אז אתה יכול לצפות שגם בזריקה הבאה יצא לך 6. רוצ'סטי הוא שחקן גרוע שהייתה לו עונה אחת טובה בקבוצה בנידחת בלי שום לחץ. אני מניח שאתה מאלה שהולכים לקזינו וחושבים שאם יצא שחור ברולטה אז בפעם הבאה יצא אדום.

העובדה העצובה יותר היא שככל הנראה האנשים שמנהלים את מכבי מחזיקים בהגיון דומה לשלך.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 מרץ 2016, 21:51

roy1000 כתב:
toja27 כתב:גם אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה אבל כמו שהמציאות מוכיחה זה חסר בסיס, כי עונה שעברה רוצ'יסטי להט מול קבוצות יורוליג ועונה אחת אחרי זה הוא מתקשה נגד קבוצות מהליגה הישראלית. אין הרבה הגיון בדברים שלך האמת. אף אחד לא ציפה שהעונה תיראה כמו שהיא נראית כולל אתה אז חסוך את הקשקושים.

אין הגיון בדברים שלי? אתה שם לב בכלל מה אתה טוען? אתה אומר שאם זורקים קוביה 6 פעמים ופעם אחת יוצא 6, אז אתה יכול לצפות שגם בזריקה הבאה יצא לך 6. רוצ'סטי הוא שחקן גרוע שהייתה לו עונה אחת טובה בקבוצה בנידחת בלי שום לחץ. אני מניח שאתה מאלה שהולכים לקזינו וחושבים שאם יצא שחור ברולטה אז בפעם הבאה יצא אדום.

העובדה העצובה יותר היא שככל הנראה האנשים שמנהלים את מכבי מחזיקים בהגיון דומה לשלך.

כדורסל זה לא קזינו, ברוך הבא למציאות . העצוב הוא שאני צריך לנהל שיחה עם קשקשן כרוני ואין לי דרך להוכיח שהוא כזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים