המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:MTA2311 כתב:אני מעדיף את יונאס, או טרנקיירי, אבל אם הוא יוכל להביא איתו את דילייני, אז ניחא.
אני לא חושב שמאמן שלקח גביע אירופה מצליח בשנים האחרונות איפה שהוא נמצא זה פשרה. אני מאד תופס ממנו. רמת האימון שקבוצות שלו מגיעות היא מהגבוהות במפעל...
felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אני מעדיף את יונאס, או טרנקיירי, אבל אם הוא יוכל להביא איתו את דילייני, אז ניחא.
אני לא חושב שמאמן שלקח גביע אירופה מצליח בשנים האחרונות איפה שהוא נמצא זה פשרה. אני מאד תופס ממנו. רמת האימון שקבוצות שלו מגיעות היא מהגבוהות במפעל...
מסכים. ברצוקאס הוא לא פשרה.
שמואל1 כתב:דיווח: מאמן קובאן יורגוס ברצוקאס סיכם במכבי תל אביב
ב"יורובאסקט" טוענים שלרוסים יש אופציה על המאמן היווני, אך זה מעוניין לעזוב בקיץ לצהובים ולקחת איתו את מלקולם דילייני.
http://sports.walla.co.il/item/2951037
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:דיווח: מאמן קובאן יורגוס ברצוקאס סיכם במכבי תל אביב
ב"יורובאסקט" טוענים שלרוסים יש אופציה על המאמן היווני, אך זה מעוניין לעזוב בקיץ לצהובים ולקחת איתו את מלקולם דילייני.
http://sports.walla.co.il/item/2951037
עוד פעם יורובאסקט
טפי על תקשורת הספורט שלנו
אמינות של זארקו מאינטרבאסקט
Holiday_Armadillo כתב:אם זה מנחם מישהו, סגל בטוח שברצוקאס יהיה פה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם זה מנחם מישהו, סגל בטוח שברצוקאס יהיה פה
סגל אמין, ולכן הדיווח מיורובאסקט לא תלוש מהמציאות.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אני מעדיף את יונאס, או טרנקיירי, אבל אם הוא יוכל להביא איתו את דילייני, אז ניחא.
מסכים. ברצוקאס הוא לא פשרה.
נכון, גם האופי שלו מתאים, לקח גביע ב...כמו שיש ערים תאומות, אז במועדון התאום של מכבי.
הוא מאמן פסיכופט כמו שאני אוהב עם קבוצות קשוחות כמו שכולם אוהבים.
בגלל זה אני חושב שצירבס מתאים לנו.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם זה מנחם מישהו, סגל בטוח שברצוקאס יהיה פה
זה לא אומר שהוא יודע משהו
גם אני יכולה לכתוב שברצוקאס בדרך ושהוא מעוניין בדילייני, זה נקרא לעשות 1+1, לא מקורות
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם זה מנחם מישהו, סגל בטוח שברצוקאס יהיה פה
גם אני יכולה לכתוב שברצוקאס בדרך ושהוא מעוניין בדילייני, זה נקרא לעשות 1+1, לא מקורות
בדיווח עצמו מדובר על מקורות המקורבים לברצוקאס. לא מצטטים שם גורם בתקשורת הישראלית או משהו כזה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם זה מנחם מישהו, סגל בטוח שברצוקאס יהיה פה
בדיווח עצמו מדובר על מקורות המקורבים לברצוקאס. לא מצטטים שם גורם בתקשורת הישראלית או משהו כזה.
נורא קל לכתוב ''מקורות מקורבים ל..''
מאיפה לך שהוא דובר אמת?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]אם זה מנחם מישהו, סגל בטוח שברצוקאס יהיה פה
נורא קל לכתוב ''מקורות מקורבים ל..''
מאיפה לך שהוא דובר אמת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים