felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ווימס מתכונן
https://twitter.com/SonnyWeems13/status ... 7905474560
לא אמרו להם שזהו שדה מוקשים?
רוצים את הכסף מהביטוח, לפני שגם הוא יקרע את הצולבת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ווימס מתכונן
https://twitter.com/SonnyWeems13/status ... 7905474560
לא אמרו להם שזהו שדה מוקשים?
shayD כתב:לדעתי, נעשתה טעות עם הוואל.
אם במכבי היו מחתימים את גאודלוק לפני שבועיים, הוואל היה נשאר במכבי.
מעבר לזה, עכשיו החתימה של אלכסנדר נראית הרבה יותר הגיונית וסבירה.
מדהים כמה החתמה אחת די מקרית יכולה להשפיע על סגל שלם.
rc4991 כתב:שני דברים שממש חשוב לי להגיד לאור אתמול
הראשון הוא, וממש לא בהתנשאות, שעכשיו אתם רואים איך החתמה אחת או שתיים יכולות להשפיע על קבוצה
מעונה זוועה אנשים כבר מתחילים לפנטז על עונה יפה וקבוצה איכותית
עכשיו אני לא אומר אמרתי לכם כי זה יכל ללכת בקלות גם לצד השני, מה שאני אומר זה לחכות קצת עם הביקורת שלטעמי היתה מוצדקת רק מסוף יולי
שוב, רוב הסיכויים שמהלך כזה לא היה קורה אבל אני מעדיף לחכות קצת (כמובן לא עד האימונים) לפני שאני כל כך נחרץ
הדבר השני הוא ששוב הוכח כמה חכם יהיה לבנות קבוצה אם ישקיעו בטריו מפלצתי + שחקנים לא רעים שתורמים כל אחד בתחומם
זה באמת לא הזוי להחזיק כלכלית טריו של גאודלוק-ווימס-מילר (עזבו רגע את הפציעה) ועם השחקנים הנכונים ליד מקבלים קבוצה חזקה מאוד ללא תקציב עתק
jay כתב:rc4991 כתב:שני דברים שממש חשוב לי להגיד לאור אתמול
הראשון הוא, וממש לא בהתנשאות, שעכשיו אתם רואים איך החתמה אחת או שתיים יכולות להשפיע על קבוצה
מעונה זוועה אנשים כבר מתחילים לפנטז על עונה יפה וקבוצה איכותית
עכשיו אני לא אומר אמרתי לכם כי זה יכל ללכת בקלות גם לצד השני, מה שאני אומר זה לחכות קצת עם הביקורת שלטעמי היתה מוצדקת רק מסוף יולי
שוב, רוב הסיכויים שמהלך כזה לא היה קורה אבל אני מעדיף לחכות קצת (כמובן לא עד האימונים) לפני שאני כל כך נחרץ
הדבר השני הוא ששוב הוכח כמה חכם יהיה לבנות קבוצה אם ישקיעו בטריו מפלצתי + שחקנים לא רעים שתורמים כל אחד בתחומם
זה באמת לא הזוי להחזיק כלכלית טריו של גאודלוק-ווימס-מילר (עזבו רגע את הפציעה) ועם השחקנים הנכונים ליד מקבלים קבוצה חזקה מאוד ללא תקציב עתק
Preach.
אבל גאודלוק נתפס כסופרסטאר, ושום החתמה אחרת לא הייתה משנה כך את המאזן, וקשה היה להאמין שיגיע לפה סופרסטאר, אז אפשר להבין את הפסימיים (מסתכל על רוי).
שועל כתב:אני עדיין פסימי. גאודלוק בסה"כ מחליף את מילר, כך שהבעיה בעמדת הגארד התחלפה עם בעיה בעמדה 4, מלבד הבינוניות בעמדות 1 ו5 שהייתה מכבר.
אני מתקשה להאמין שתהיה החתמה משמעותית נוספת, כך גם ניתן להבין מהידיעות שמתפרסמות, אז עדיין למכבי תהיה בעיה של ניהול משחק ונחיתות קשה בקו הקדמי מול רוב הקבוצות.
londoner כתב:I think that Miller's injury expedited Gaudlock's signing and made the club think of a concept change. More than a reasonable approach considering the constraints: searching for a Miller compatible player was far from ideal in the current market so it makes sense to refocus the 2nd ball-hungry creative player (the 1st one being Weems) on the guard position and go for a solid team player for the 4 position, hence I don't think Rudd is a good option and Theis or Melli are much more compatible to the new concept following the Miller misfortune.
My roster:
1. Gal, Yogev
2. Gaudlock, Landesberg, Seeley
3. Pnini, Weems, Devin
4. Theis, Alexander
5. Dorsey, Zirbes, Segev
Most talent is in positions 1-3 but the 4-5 is strong enough to create some serious damage if opponent teams gamble on our inside game.
Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי
londoner כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי
Why not?
Holiday_Armadillo כתב:londoner כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בא לי דורסי
Why not?
כבר דיי מבוגר (אפילו בסטנדרטים שלנו) ואחרי השיא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־13 אורחים