Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
הלם זה לא, חלם זה לא ההדחה אלא כל ההתנהלות..נסגור על גבינת חלומי? (אין לי מושג מה זה ד''א)
באמת אין לך מושג? את?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
הלם זה לא, חלם זה לא ההדחה אלא כל ההתנהלות..נסגור על גבינת חלומי? (אין לי מושג מה זה ד''א)
felix_r כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
זה כנראה מישהו אחר שינה, לא שמואל
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
את טבעונית?איך את לא יודעת מה זה?O.O
לא אוהבת גבינה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
לא אוהבת גבינה
לפני שנייה בכית פה על קופסת קוטג ריקה
jol9 כתב:felix_r כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
זה כנראה מישהו אחר שינה, לא שמואל
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
לא אוהבת גבינה
לפני שנייה בכית פה על קופסת קוטג ריקה
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
באמת אין לך מושג? את?
jol9 כתב:מה שעצוב זה שאף אחד כאן לא באמת עצוב...
אני מניח שביום חמישי נהיה קצת יותר עצובים, ועדיין, זה בקושי מזיז משהו.
אני ממש שונא את ההנהלה של מכבי. את כולם שם.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אני היחיד פה ששם לב ששמואל שינה את הכותרת ל״חלם״?
סוף סוף שמואל.
באמת אין לך מושג? את?
למה דווקא אני?
מכביסט31 כתב:את חייבת לנסות חלומי מטוגן. כשהוא עשוי נכון זה חלום(י).
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:את חייבת לנסות חלומי מטוגן. כשהוא עשוי נכון זה חלום(י).
הייתי בטוח שינאי כתב את ההודעה הזאת. תיקח את זה לאן שבא לך.
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:את חייבת לנסות חלומי מטוגן. כשהוא עשוי נכון זה חלום(י).
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:משולשת?
ידועה גם כגבינה מותכת
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:את חייבת לנסות חלומי מטוגן. כשהוא עשוי נכון זה חלום(י).
זה משחק מילים ממש גרוע. חשבתי שאתה טיפה מעריך אותי.
jol9 כתב:מה שעצוב זה שאף אחד כאן לא באמת עצוב...
אני מניח שביום חמישי נהיה קצת יותר עצובים, ועדיין, זה בקושי מזיז משהו.
אני ממש שונא את ההנהלה של מכבי. את כולם שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־12 אורחים