המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:סנסציה אדירה.
אחת הסנסציות הספורטיביות הגדולות בכל הזמנים, פשוט מדהים.
שאפו ענק לקליבלנד, טיירון לו ועם כמה שאני לא מחבב אותו גם ללברון ג'יימס שנתן סדרה ענקית לפנתיאון שתיזכר לדורות.
עכשיו אפשר לדבר עליו במונחים של אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים.
אני עוד צריך לעכל את מה שקרה כאן.
MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ
שועל כתב:MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ
הגזמת לדעתי
שועל כתב:MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ
הגזמת לדעתי
קובי כתב:קובי כתב:איפה רוי?
אחדשיודע כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ
הגזמת לדעתי
במה הוא הגזים לדעתך? בחלק הראשון או בחלק השני? אפשר להתווכח על החלק הראשון (למרות שפוטנציאלית, הוא קרוב מאוד לשם לדעתי), אבל קיירי עשה בית ספר לקרי בסדרה הזאת.
לקח אותו בנקודות - .27.1 לעומת 22, בחטיפות - 2.1 לעומת 0.9 (שתי קטגוריות שהוביל קרי בעונה הסדירה), אסיסטים/איבודים - 2.6/3.9 לעומת 4.3/3.7 ובאחוזים מהשדה - 46.8% לעומת 40.3%. ואפילו שמר טוב.
yanay21 כתב:חייב להודות שלמרות שזו העמדה שלו, אני לא כזה תופס מקיירי רכז, בהנחה ועורכים רשימה של "הרכזים הכי טובים". הוא אחד הגארדים הכי טובים בליגה, זה כן. אבל אם אנחנו מדברים על רכזים, כריס פול נמצא מעל קיירי. מה שהוא עשה כשבלייק גריפין נפצע, קיירי לא יכול לעשות.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ
הגזמת לדעתי
במה הוא הגזים לדעתך? בחלק הראשון או בחלק השני? אפשר להתווכח על החלק הראשון (למרות שפוטנציאלית, הוא קרוב מאוד לשם לדעתי), אבל קיירי עשה בית ספר לקרי בסדרה הזאת.
לקח אותו בנקודות - .27.1 לעומת 22, בחטיפות - 2.1 לעומת 0.9 (שתי קטגוריות שהוביל קרי בעונה הסדירה), אסיסטים/איבודים - 2.6/3.9 לעומת 4.3/3.7 ובאחוזים מהשדה - 46.8% לעומת 40.3%. ואפילו שמר טוב.
דיברתי על החלק הראשון. על החלק השני כל מה שיש לי לומר זה שקרי של הסדרה הזו הוא לא המדד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים