סנסציה: קליבלנד קאבלירס אלופת ה- NBA לראשונה בתולדותיה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סנסציה: קליבלנד קאבלירס אלופת ה- NBA לראשונה בתולדותיה

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 יוני 2016, 09:32

הנהלת קליבלנד תחליט האם להעניק גם לבלאט את הטבעת (ניחוש שלי- לא. לברון יטרפד את המהלך)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 20 יוני 2016, 10:55

שמואל1 כתב:סנסציה אדירה.
אחת הסנסציות הספורטיביות הגדולות בכל הזמנים, פשוט מדהים.
שאפו ענק לקליבלנד, טיירון לו ועם כמה שאני לא מחבב אותו גם ללברון ג'יימס שנתן סדרה ענקית לפנתיאון שתיזכר לדורות.
עכשיו אפשר לדבר עליו במונחים של אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים.
אני עוד צריך לעכל את מה שקרה כאן.

כאילו- אתה אמיתי?
אנחנו עדיין מדברים על אחת מהקבוצות הטובות בNBA.
עם המאזן השלישי בטיבו, עם השחקן הטוב בעולם.

מה סנסציה?
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2016, 10:59

חחחחח שמואל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אנטוניו » 20 יוני 2016, 11:15

ננסה להתעלם מהשנאה ללברון ולפגיעה בבלאט. החלםת המאמנים הוכיחה את עצמה, שאפו לקליבלנד בעיקר ללברון ולארווניג על סדרה ענקית.
מלבד שני המשחקים הראשונים בסדרה הם התעלו על גולדן סטייט בכל פרמטר כולל משחק קבוצתי.
הגיע להם לזכות וכל הכבוד.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2016, 11:17

בלאט רוצה למות אני מניח, למרות מענק האליפות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 20 יוני 2016, 11:53

ברור לכם שאם רוב הפורום פה היה אוהד קליבלנד/ בלאט היה נשאר, אז האליפות היתה של גולדן סטייט... נכון?!

זו פשוט עונת ספורט מקוללת!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 יוני 2016, 11:56

תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי איתי-שגב » 20 יוני 2016, 12:25

מאכזב מאוד. בעיקר בשביל בלאט כמובן.

שמח בשביל קליבלנד, שסוף סוף זכתה במשהו. לא יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי my man » 20 יוני 2016, 12:40

לא יודע- כולכם מגיבים באמוציונליות...חוץ מכרמל שבאמת אוהדת את גולדן לא מבין מה יש לקחת את מה שהיה בגמר הזה ללב..
היה גמר היסטורי. נקודה.גולדן פתחה את הסדרה בצורה שלא הותירה שום סיכוי לקליבלנד. אבל על אף ששום קבוצה לא חזרה מעולם מ3-1 בגמר קליבלנד עשתה זאת. לברון הציג כדורסל מדהים ברמה הכי גבוהה בעולם בסדרה הזו.
קיירי התבגר. דריימונד גרין הציג כדורסל ברמה שלא הכרתי. ליבינגסטון זה שחקן שחקן! וגם קרי שכולם ירדו עליו בסופו של דבר הציג מספרים יפים מאד!(את המשחק הקודם הוא סיים עם 30(!!!) נקודות. היה במשחק האחרון כל כך הרבה "שייוווואאאיון" שהיה אפשר למות. כל קבוצה עשתה מיני ריצונת הקבוצה השנייה הגיבה כשהיא משווה.
עד שב4 הדקות האחרונות אף קבוצה לא שמה סל- עד שבאה השלשה המשוגעת של קיירי על קרי..

גמר אנביאיי כמו שאתה מצפה מגמר אנביאיי. אני נהניתי.(וכרמל- הייתי אומר אותו דבר גם אם גולדן בסוף היו לוקחים את זה)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 יוני 2016, 15:34

אורי - לא היה קאמבק מ-1:3 בגמר NBA, ומהבחינה הזאת מדובר בגמר היסטורי, נכון.
אבל לגבי השאר... מבין הסדרות שהגיעו ל-7 משחקים, זו אחת הגרועות ביותר בהיסטוריה. פרט למשחק האחרון שהיה צמוד, כל שאר המשחקים היו מתישים לצפייה. ויפה שאתה מתלהב מה-30 נק' של קרי במשחק הקודם, אבל זה היה הממוצע שלו בעונה הסדירה (בסדרת הגמר הממוצע שלו ירד ל-22 נק' ב-40% מהשדה בלבד - לעומת 50% מהשדה בעונה הרגילה). הוא נחנק, אין מילה אחרת לתאר את התצוגה שלו בגמר הזה.

אה, ואפשר לא לאהוב (/לתעב) את לברון ולהעריך את היכולות שלו בכדורסל.
אז כן, הוא נותן סדרה גדולה - ואני עדיין לא סובל את האישיות שלו (ומפה אגב המקור האמוציונלי, שרבים כאן חווים). איזה פלא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 20 יוני 2016, 15:48

אחד שיודע אני לגמרי מבין אותך... אני פשוט התייחסתי לזה שאנשים לוקחים ללב את הסדרה הזו... סהכ היה מהנה לצפייה... כל משחק השאיר את כולם עם תהיות מה יהיה במשחק הבא- ממש לא היה מושג מה יקרה... אני נהניתי מזה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 20 יוני 2016, 16:31

MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ

הגזמת לדעתי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 יוני 2016, 16:39

שועל כתב:
MaccabiTA כתב:תענוג לראות את קיירי משחק, אחרי קרי הוא הרכז הטוב בליגה לדעתי. ובסדרה הזאת הוא לקח את המאצ'-אפ

הגזמת לדעתי

הגיוני, אני משוחד
זה שחקן שאני נהנה לראות אותו משחק ומתפתח מאז שנכנס לליגה. זה קורה לי עם שחקנים מסויימים, או לפחות היה קורה בימים שהייתי רואה קצת יותר NBA
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי my man » 20 יוני 2016, 16:42

אני לא חושב שהודאל מגזים! קיירי אם ייקח את הסדרה הזו בשביל לקדם את הקריירה הוא יכול בכיף להפוך לאחד הרכזים הגדולים..
הוא עוד לא בשל עד הסוף אבל אני חושב שאם בעונה הבאה הוא יפתח בהמשכיות לגמר הזה זה רק ילך וישתבח..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 יוני 2016, 16:54

שועל כתב:

הגזמת לדעתי

במה הוא הגזים לדעתך? בחלק הראשון או בחלק השני? אפשר להתווכח על החלק הראשון (למרות שפוטנציאלית, הוא קרוב מאוד לשם לדעתי), אבל קיירי עשה בית ספר לקרי בסדרה הזאת.
לקח אותו בנקודות - .27.1 לעומת 22, בחטיפות - 2.1 לעומת 0.9 (שתי קטגוריות שהוביל קרי בעונה הסדירה), אסיסטים/איבודים - 2.6/3.9 לעומת 4.3/3.7 ובאחוזים מהשדה - 46.8% לעומת 40.3%. ואפילו שמר טוב.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 20 יוני 2016, 16:57, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 20 יוני 2016, 16:55

חייב להודות שלמרות שזו העמדה שלו, אני לא כזה תופס מקיירי רכז, בהנחה ועורכים רשימה של "הרכזים הכי טובים". הוא אחד הגארדים הכי טובים בליגה, זה כן. אבל אם אנחנו מדברים על רכזים, כריס פול נמצא מעל קיירי. מה שהוא עשה כשבלייק גריפין נפצע, קיירי לא יכול לעשות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

Re: NBA FINALS: גולדן סטייט נגד קליבלנד- 3:3, הולכים למשחק ש

הודעהעל ידי קובי » 20 יוני 2016, 17:46

קובי כתב:
קובי כתב:איפה רוי?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שועל » 20 יוני 2016, 18:03

אחדשיודע כתב:
שועל כתב:

הגזמת לדעתי

במה הוא הגזים לדעתך? בחלק הראשון או בחלק השני? אפשר להתווכח על החלק הראשון (למרות שפוטנציאלית, הוא קרוב מאוד לשם לדעתי), אבל קיירי עשה בית ספר לקרי בסדרה הזאת.
לקח אותו בנקודות - .27.1 לעומת 22, בחטיפות - 2.1 לעומת 0.9 (שתי קטגוריות שהוביל קרי בעונה הסדירה), אסיסטים/איבודים - 2.6/3.9 לעומת 4.3/3.7 ובאחוזים מהשדה - 46.8% לעומת 40.3%. ואפילו שמר טוב.

דיברתי על החלק הראשון. על החלק השני כל מה שיש לי לומר זה שקרי של הסדרה הזו הוא לא המדד.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 20 יוני 2016, 18:05

yanay21 כתב:חייב להודות שלמרות שזו העמדה שלו, אני לא כזה תופס מקיירי רכז, בהנחה ועורכים רשימה של "הרכזים הכי טובים". הוא אחד הגארדים הכי טובים בליגה, זה כן. אבל אם אנחנו מדברים על רכזים, כריס פול נמצא מעל קיירי. מה שהוא עשה כשבלייק גריפין נפצע, קיירי לא יכול לעשות.

נכון מאוד. וכמובן ראסל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 יוני 2016, 18:13

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:
שועל כתב:

הגזמת לדעתי

דיברתי על החלק הראשון. על החלק השני כל מה שיש לי לומר זה שקרי של הסדרה הזו הוא לא המדד.

מדד למה? מישהו אמר שקיירי טוב מקרי? כל מה שנאמר הוא שקיירי ניצח במאצ'-אפ ביניהם בסדרה.

ולגבי החלק הראשון - שוב, ניתן לוויכוח. עובדתית, קיירי סיפק מספרים פחות טובים משחקנים כמו כריס פול וראסל ווסטברוק בעונה הסדירה, אבל בפלייאוף הוא הוכיח שהוא ווינר ענק. פוטנציאלית, הוא מתקרב אליהם בצעדי ענק.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים