פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אנדרו גאודלוק חתם לשנתיים במכבי

03 אוגוסט 2016, 02:50

ווימס אמר שזה בסדר
https://twitter.com/SonnyWeems13/status ... 3136997377

03 אוגוסט 2016, 02:54

לפי ישראל היום הכסף של גאודלוק לא בא מהביטוח של מילר והוא מעלה השערה שהמחליף של מילר יקבל גם סכום גבוה...

03 אוגוסט 2016, 02:58

Holiday_Armadillo כתב:ווימס אמר שזה בסדר

רק שלא יפתחו אחוות דושים כמו שהייתה לווימס עם מילר או שזה יגמר בעוד קרע ברצועה.

03 אוגוסט 2016, 03:01

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ווימס אמר שזה בסדר

רק שלא יפתחו אחוות דושים כמו שהייתה לווימס עם מילר או שזה יגמר בעוד קרע ברצועה.

עדיין מחכה להצהרה של גאודלוק כמה הוא שווה

03 אוגוסט 2016, 03:13

ווימס לאט לאט קונה את חיבתי. רק שלא יהיה אהבל על המגרש.

03 אוגוסט 2016, 03:13

my man כתב:לפי ישראל היום הכסף של גאודלוק לא בא מהביטוח של מילר והוא מעלה השערה שהמחליף של מילר יקבל גם סכום גבוה...

לא חשבתי לשניה שזה היה קשור לביטוח של מילר, מהסיבה הפשוטה שקרוב לוודאי שמכבי עוד לא פתרו את העניין עם הפציעה שלו.

03 אוגוסט 2016, 03:19

לא מת על השחקן הזה, התרשמתי ממנו שהוא אנוכי ומרוכז בעצמו. דבר נוסף אני מסכים שהוא הגרסא המשודרגת של רוציסטי וזה לא דבר רע בהכרח כי רוציסטי סביר להניח לא ישאר. מצד שני הוא סקורר וזה מה שהיינו צריכים, וכנראה שהוא אחד מהשמות האיכותיים שהיו בשוק אז אני לא מתלונן ויש בי מקום בפנים שאפילו שמח מההחתמה.
עכשיו נשאר להחתים סנטר כמו לאוול, אני ממש רוצה אותו, הוא ישדרג את הסגל ויתן את מה שצריך.
בכל אופן בהצלחה אנדרו! שתהיה לנו עונה מוצלחת והכי חשוב מרגשת ומהנה !

03 אוגוסט 2016, 03:50

- חסרה לי חוכמת משחק בסגל הזה, חדירה והגנה. או לפחות איזון שלהם.

- האובססיה שלכם למקל לא ברורה, הוא שחקן קבוצתי באופי שלו, והוא רוצה להוכיח את עצמו בקריירה כ-1 ולא כ-2. מניח שהוא חותם עכשיו על 8-10 אס' למשחק לעומת 12-14 נקודות לעונה. מסכים שהוא מראה נטייה לכדרר יותר מדי (ולאבד, אגב), אבל מאמין שזו תחלואה ברת טיפול. וגם רואים שזה נובע ממקום של קושי טכני - לוקח לו זמן לסדר את הכידרור, את הרגליים ולנסות לשבור את ההגנה - ולא ממקום של חשיבות עצמית גבוהה. וכן, יוגב במשך שנים לוקח על עצמו זריקות מכריעות, לעיתים בלתי אפשריות, מחטיא אותן וגורם לי לתלוש שיערות מהראש. זה כבר הגיע למצב שכמו תסריט ידוע מראש כולם יודעים מה הולך לקרות בסוף התקפה מכריעה, וזה קורה, ומשום מה הוא לא מקבל עשירית מהביקורת שמקל מקבל.

- רק לא פארגו, היה לנו מספיק מהאגו מניאק הזה - הוא דוגמה מובהקת למי שמכדרר כל ההתקפה דווקא בגלל שהוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת. וראינו אותו בצסק"א עם ווימס, מסינה בוכה עד עכשיו. אם כבר מכבי משוועת לרכז אירופאי ערמומי שיאזן את כל ההירו בול האמריקאי שאנחנו הולכים לראות העונה.

- תכלס גאודלוק מנפק מספרים יציבים בכל מקום שהיה בו, אז זה מעודד. מצד שני, מתואר פה שחקן ללא חסרון אחד מובהק, אז אני עדיין לא מבין איך מוותרים עליו באנביאיי, וכן, גם בפנרבחצ'ה, שאתם אולי שוכחים שז'ליקו לצד זה שהוא קשוח הוא גם יודע לאלף אמריקאים סוררים. הרבה יקום וייפול פה על האופי שלו כנראה, אופי שאני פשוט לא מכיר.
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 03 אוגוסט 2016, 09:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 אוגוסט 2016, 05:37

קלעי ברמה הכי הכי גבוהה שיש, זה משהו שלא היה לנו מאז בלו. התחושה הזו שיש לך כאוהד כשזריקה יוצאת מהיד שלו ואתה יודע שהיא תיכנס בסיכוי די גבוה. אני מוריד את הכובע בפני ההנהלה הפעם. לקח זמן אבל מי מאיתנו באמת יודע מה קורה שם, כמה סוכנים מנסים לעשות סיבוב עלינו, כמה שמות עולים כמועמדים באמת, כמה כסף נשאר בקופה... להביא שחקן כמו גאודלוק למכבי זה שיחוק. כמה זמן לא היו לנו בקבוצה שני כוכבי יורוליג מוכחים?

ואני רק תוהה לגבי העיתוי - האם ההחתמה של סטודמאייר בירושלים באמת נתנה להם כאפה שם בהנהלה? האם חיכו עם ההודעה על הסיכום איתו כקונטרה לאמארה?

03 אוגוסט 2016, 07:59

אם החלטתם שהוא רוצסטי משודרג זה אומר שגם ההגנה שלו בהתאם??

03 אוגוסט 2016, 08:02

חנו'ש כתב:אם החלטתם שהוא רוצסטי משודרג זה אומר שגם ההגנה שלו בהתאם??

הוא לא שחקן הגנה לפי מה שאני זוכר, הוא פשוט קצת פיסי ואתלטי מרוצ'יסטי מה שעוזר לו באופן טבעי בשמירה.

03 אוגוסט 2016, 08:12

מחכה לכתבה של פיק שיכתוב מה הוא אכל בגיל 4.

03 אוגוסט 2016, 11:23

עדיין לא נרגעתי מההחתמה, אני מאוד נרגש ממנה.
אני כבר מחכה בקוצר רוח שהעונה תתחיל, לדעתי הוא ההחתמה המשמעותית ביותר של מכבי בעשור האחרון.

03 אוגוסט 2016, 11:25

במכבי תל אביב חוגגים את החתמת גאודלוק: "היו לו הצעות גבוהות יותר"
השיחות הליליות עם הסוכן, סעיף השחרור הנוח שהוצע, התגובה להחתמת אמארה בירושלים והבחירה של הגארד בצהובים: "הוא שמח לדעת עם מי הוא ישחק אצלנו". וגם: הבעיה התקציבית

http://sports.walla.co.il/item/2985014

שאפו למכבי על המו"מ

03 אוגוסט 2016, 11:26

נראה לי קצת הגזמה... אפילו לא בהכרח ההחתמה הכי גדולה של העונה (ווימס).

03 אוגוסט 2016, 11:26

JarJarBinx כתב:נראה לי קצת הגזמה... אפילו לא בהכרח ההחתמה הכי גדולה של העונה (ווימס).

לדעתי ההחתמה הזאת לא פחות יוקרתית מההחתמה של סוני ווימס.
גאודלוק שחקן על.

03 אוגוסט 2016, 11:38

עד ששמואל מתלהב מהחתמה שלנו כאילו הייתה של ירושלים, עזוב אותו בחייאת.

03 אוגוסט 2016, 12:13

מצחיק אותי שמריירים על שחקן ולועגים על זה שאין סכוי שיגיע ואז כשהוא חותם מתחילים לחפש דפקטים .

החתמה גדולה ומפתיעה נקודה , חשבתי יביאו איזה שחקן די ליג מקסימום .

03 אוגוסט 2016, 12:14

ווימס>גאודלוק
ובהרבה.

03 אוגוסט 2016, 12:38

LIAV10 כתב:ווימס>גאודלוק
ובהרבה.

אני ממש לא מסכים.
מבחינת מספרים, גאדלוק נתן עונה הרבה יותר מרשימה. הוא הוביל את הקבוצה שלו לגמר היורוליג.
מבחינת "איכות" נטו, ווימס על הנייר יותר מרשים. אבל על הפרקט, ברמה האירופאית, אני לא חושב שהוא בהכרח שחקן טוב יותר.
פרסם תגובה