המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:אולי שאלה קצת אישית אבל.. יש בזה כסף ? פוטנציאל לכסף ? מאוד עניין אותי הנושא הזה אבל לא יודע עד כמה זה מתאים בתור עבודה קבועה.
מוקדם מהצפוי: מילר עשוי לחזור לשחק כבר בינואר
בשורות טובות למכבי תל אביב: הליך ההחלמה של האמריקני, שאמור היה להחמיץ את רוב העונה בגלל פציעה, מתקדם מהר משחשבו. ההערכה היא שיחזור בעוד 3 חודשים, ויחזק את הסגל במאני טיים של העונה. סוני ווימס צפוי לקבל דקות משמעותיות יותר מול ריאל
כמובן שזו הערכה בלבד, ויש לראות איך גרף ההתקדמות של מילר ממשיך בשלושת החודשים הקרובים, אבל זה הצפי הקיים כרגע, כאשר מדובר בחיזוק לא צפוי לסגל הצהוב שיגיע בדיוק בזמן לשלבים המכריעים של העונה.
er79 כתב:לא שאני בעד 9 זרים, אבל אל למכבי להתפתות ולהישען יותר מדי על מילר באמונה עיוורת. יש לקבוצה הזאת הרבה חוליים, אם לא יגיעו גבוה הגנתי במקום אייברסון בינואר כבר נהיה עמוק בבוץ.
er79 כתב:לא שאני בעד 9 זרים, אבל אל למכבי להתפתות ולהישען יותר מדי על מילר באמונה עיוורת. יש לקבוצה הזאת הרבה חוליים, אם לא יגיעו גבוה הגנתי במקום אייברסון בינואר כבר נהיה עמוק בבוץ.
החציל האצטקי כתב:חדשות משמחות מאוד, אבל זו קצת מלכודת דבש. נקווה שזה לא ימנע מחיזוק להגיע.
בינואר עד אפריל יש לנו 15 משחקי יורוליג (עונה סדירה) כך שזה מספיק זמן להכניס אותו לעניינים לפלייאוף.
הנקודה היא שאני לא רואה אותנו מצליחים להגיע לתמונת השמונה בלעדיו (או איזושהי אלטרנטיבה במקומו שתייצב לנו את ההגנה).
כן הייתי מחפש 4.5 יותר הגנתי-פיזי-אתלטי שישחק מעל הטבעות ויוכל בהמשך לשחק גם איתו בהרכב שומר חזק. תומאס רובינסון יהיה מעולה.
כריס רייט יכול לחבור להארלם גלובטרוטרס. שחקן יורוליג הוא לא. בטח לא 5 עם ה1.99 שלו.
שועל כתב:כריס רייט הוא אחד משחקני ההגנה הטובים שראיתי, אבל פיזית הוא לא מסוגל לשמור על עמדה 5
החציל האצטקי כתב:חדשות משמחות מאוד, אבל זו קצת מלכודת דבש. נקווה שזה לא ימנע מחיזוק להגיע.
בינואר עד אפריל יש לנו 15 משחקי יורוליג (עונה סדירה) כך שזה מספיק זמן להכניס אותו לעניינים לפלייאוף.
הנקודה היא שאני לא רואה אותנו מצליחים להגיע לתמונת השמונה בלעדיו (או איזושהי אלטרנטיבה במקומו שתייצב לנו את ההגנה).
כן הייתי מחפש 4.5 יותר הגנתי-פיזי-אתלטי שישחק מעל הטבעות ויוכל בהמשך לשחק גם איתו בהרכב שומר חזק. תומאס רובינסון יהיה מעולה.
כריס רייט יכול לחבור להארלם גלובטרוטרס. שחקן יורוליג הוא לא. בטח לא 5 עם ה1.99 שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־16 אורחים