ת׳רד המלפפונים - אייברסון סיכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים - גם הפעם לא תהיה החתמה

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 19:21

A_P_18 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:סילי מיותר ברמה של לינהארט וזה לא ששניהם באו כי נוצר חור זמני בקו האחורי או משהו, הם פשוט מלכתחילה היו החתמות מיותרות

סילי לא רואה את לינהארט ממטר.

אוקיי, ועדיין, מה הוא מביא לסגל הזה? תצדיק לי את ההחתמה הזאת מקצועית.

הוא נותן לך כוח אש מהספסל- סקורינג, אתלטיות, הגנה. הוא שחקן צעיר שיכול להתפתח לשחקן יורוליג לגיטימי.
הוא מתאים מאוד להחליף את גאודלוק.

אמממ... ממש לא אתלט גדול אפילו רחוק מזה , לגבי סקורינג , בליגה הישראלית אולי ,לאירופה הוא בינוני (סוג של לנדסברג) ... אני ראיתי שנה שעברה את המשחקן של גראן קאנריה בגביע מול ריאל וכשיול שמר עליו ( יול שומר מצויין) סילי פשוט נראה אומלל , לגבי הגנה - יש לו פוטנציאל וסייז טובים אבל הוא די מעופף ולא מרוכז רב הזמן.

כמו שאמרו פה לפני , סילי זו חתיכת תעלומה לכן רק הזמן יגיד אם זו הייתה טעות להביא אותו.

מעופף בהגנה זו ההגדרה המדויקת
כך גם במשחקים שאני ראיתי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 19:26

rc4991 כתב:זאת לא חוכמה בדיעבד, זה כלל מאוד פשוט שקובע שלא מחתימים שחקני חילוף לפני השחקנים החשובים אלה בדיוק אותם הדברים שמובילים בסוף לבניה עקומה או במקרה הנוכחי לאי מימוש מלא של הפוטנציאל בבניה הקיץ וכמו שאור אמר

זה נכון מאוד, אבל האבסורד הגדול יותר זה שהוציאו חצי מליון דולר על שחקן מחליף בעמדה שכבר יש בה שחקנים מחליפים
ואם בנו עליו כשחקן המרכזי בעמדה, זו שערורייה בפני עצמה, וגם מעלה תהיות לגבי ההחתמה של גאודלוק
מכל כיוון שנסתכל עליו זו החתמה מיותרת לחלוטין
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוגוסט 2016, 20:45

ankram כתב:

מתי סילי הוכרז? בסוף העונה , וגם זה בגלל שבהנהלת מכבי רצו קצת לרכך את ההפסד בחצי גמר הפיינל הישראלי , דהיינו הוא כבר סגר את תנאיו הרבה לפני , בשלב הזה , גם אמבקווה וגם הנדריקס היו חלק מהרוסטר ועתידם לא ידוע , כנ"ל רוצ'סטי , יעני בשלב זה (שוב חוזר טרם סיום העונה) למכבי היה רוסטר של הנדריקס , זירבס,שגב,מילר, בנדר (שלא היה ברור אם ילך ל NBA) ,את אמבקווה השמטתי לנוחיות הדיון , אז אתה חושב שבשלב הזה היות צריכים להביא עוד מחליף גבוה?

וואלה אם היית עושה את זה , הקו האחורי שלך היה מסתכם במקל,אוחיון,לאנסברג,טיילר ואיזה תואם היינס.

נו, אבל זה שאתה מחתים שחקן מחליף בקבוצת יורוקאפ, כ"כ מוקדם בקיץ, מראה שאתה בונה את הקבוצה
הפוך.
קודם סוגרים את השחקנים המרכזיים בסגל ואח"כ את המשלימים.
מכיוון שרוב השחקנים המשלימים בסגל היו כבר חתומים מראש, אז כל מה שהיה צריך להתרכז בו
הוא להביא את השחקנים הטובים ביותר שהכי מתאימים לשחק ביחד ועם השחקנים שכבר חתומים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוגוסט 2016, 21:09

לגבי סילי, הייתי מציע שנחכה ונראה מה הוא מביא לקבוצה. בכל מקרה לדעתי היינו צריכים להחתים 2 מחליף כי לטעמי לא לאנדסברג ולא יבזורי מספיק טובים להיות מחליפים ביורוליג. ממה שאני מבין סילי גם יוכל לשחק בכמה עמדות כך שזה גם משהו שיכול לעזור. מבחינת יכולות, ממה שאני ראיתי, חסרה לו אתלטיות וגם זריזות, מה שאומר שכנראה חדירה זה לא החלק החזק שלו, דבר שני שקצת הדאיג אותי הוא שהוא נוטה לקחת זריקות מבחוץ גם עם יד על הפנים. יתרונות: גדול פיזית לעמדה שלו, יש לו קליעה לא רעה מבחוץ, יעזור בריבאונד בגלל הסייז, נטייה לניהול משחק ובסדר בהגנה. זה מהתרשמות ראשונית לפחות. קשה לדעת מעבר כי פשוט לא ראינו אותו משחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 21:11

toja27 כתב:לגבי סילי, הייתי מציע שנחכה ונראה מה הוא מביא לקבוצה. בכל מקרה לדעתי היינו צריכים להחתים 2 מחליף כי לטעמי לא לאנדסברג ולא יבזורי מספיק טובים להיות מחליפים ביורוליג. ממה שאני מבין סילי גם יוכל לשחק בכמה עמדות כך שזה גם משהו שיכול לעזור. מבחינת יכולות, ממה שאני ראיתי, חסרה לו אתלטיות וגם זריזות, מה שאומר שכנראה חדירה זה לא החלק החזק שלו, דבר שני שקצת הדאיג אותי הוא שהוא נוטה לקחת זריקות מבחוץ גם עם יד על הפנים. יתרונות: גדול פיזית לעמדה שלו, יש לו קליעה לא רעה מבחוץ, יעזור בריבאונד בגלל הסייז, נטייה לניהול משחק ובסדר בהגנה. זה מהתרשמות ראשונית לפחות. קשה לדעת מעבר כי פשוט לא ראינו אותו משחק.

הכל חמוד, אבל לא על חשבון החולשה בעמדות האחרות
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוגוסט 2016, 21:17

שועל כתב:
toja27 כתב:לגבי סילי, הייתי מציע שנחכה ונראה מה הוא מביא לקבוצה. בכל מקרה לדעתי היינו צריכים להחתים 2 מחליף כי לטעמי לא לאנדסברג ולא יבזורי מספיק טובים להיות מחליפים ביורוליג. ממה שאני מבין סילי גם יוכל לשחק בכמה עמדות כך שזה גם משהו שיכול לעזור. מבחינת יכולות, ממה שאני ראיתי, חסרה לו אתלטיות וגם זריזות, מה שאומר שכנראה חדירה זה לא החלק החזק שלו, דבר שני שקצת הדאיג אותי הוא שהוא נוטה לקחת זריקות מבחוץ גם עם יד על הפנים. יתרונות: גדול פיזית לעמדה שלו, יש לו קליעה לא רעה מבחוץ, יעזור בריבאונד בגלל הסייז, נטייה לניהול משחק ובסדר בהגנה. זה מהתרשמות ראשונית לפחות. קשה לדעת מעבר כי פשוט לא ראינו אותו משחק.

אתה לא מחתים מחליף בעמדה 2 ואז יוצא שהפקרת אותה אז מה ההבדל?
דבר נוסף, עוד החתמה אחת בעמדה 5 וכל הסגל סגור, אף עמדה לא מופקרת (אולי לדעתך כן אבל לא לדעתי) אז אני לא מתחבר לדיבורים של הפקרות העמדות האחרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוגוסט 2016, 21:26

ודבר נוסף לגבי העמדות האחרות, אותו החתימו בידיעה שמילר מאייש את עמדה 4 וצירבס את 5 וכל מה שנשאר זה למצוא מחליף לשתי עמדות הפנים. מילר נפצע משום מקום,יכול להיות שאם זה היה המצב מלכתחילה מכבי הייתה מתנהלת אחרת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 21:30

toja27 כתב:
שועל כתב:

דבר נוסף, עוד החתמה אחת בעמדה 5 וכל הסגל סגור, אף עמדה לא מופקרת (אולי לדעתך כן אבל לא לדעתי) אז אני לא מתחבר לדיבורים של הפקרות העמדות האחרות.

לא הפקרתי שום דבר בעמדה 2. לסילי אין יתרון משמעותי על לנדסברג או על יבזורי, שגם כך גאודלוק יותיר מעט מאוד דקות ביורוליג, וודאי בהתחשב בעובדה שאם סמית יהיה בריא גם ווימס יוכל לשחק כ2. הכסף הזה נחוץ בהרבה לעמדות הפנים.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 21:34

toja27 כתב:ודבר נוסף לגבי העמדות האחרות, אותו החתימו בידיעה שמילר מאייש את עמדה 4 וצירבס את 5 וכל מה שנשאר זה למצוא מחליף לשתי עמדות הפנים. מילר נפצע משום מקום,יכול להיות שאם זה היה המצב מלכתחילה מכבי הייתה מתנהלת אחרת.

אבל למה בכלל החתימו אותו? למי נחוץ להחתים שחקן כמוהו לפני שהשלד המרכזי סגור? ומה הוא נותן יותר מסילבן ויבזורי? שחקנים ברמתו לא חסרים באף שלב, וזה לא שמכבי לא הייתה מחתימה שחקן טוב יותר לעמדה הזו אם היא הייתה מוצאת כזה במחיר סביר.
ואתה רוצה לומר לי שמכבי הייתה מסתפקת בו כשחקן מרכזי בעמדה 2 בזמן שעמדה 1 גם לא מלאה בכשרון? רע מאוד
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 31 אוגוסט 2016, 21:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוגוסט 2016, 21:37

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:

לא הפקרתי שום דבר בעמדה 2. לסילי אין יתרון משמעותי על לנדסברג או על יבזורי, שגם כך גאודלוק יותיר מעט מאוד דקות ביורוליג, וודאי בהתחשב בעובדה שאם סמית יהיה בריא גם ווימס יוכל לשחק כ2. הכסף הזה נחוץ בהרבה לעמדות הפנים.

וימס כ2 זה הרכב לרגעים לא משהו שאתה רוצה לעשות לכל הזמן , בדיוק כמו שלשים את סמית ב-4. ואם סמית לא יהיה בריא? ובגלל זה יש לך מישהו כמו סילי שיכול לשחק בכמה עמדות.
לגבי לא הפקרת שום דבר עם לאנדסברג ויבזורי כמחליפים בעמדה 2, אז אין לי מה להגיד. שנינו נמצאים בדעות שונות בנושא. העיקר שמבחינתך אלכסנדר כמחליף בעמדה 4 זו הפקרות על גבול הביזיון ולאנדסברג זה בסדר.
כמו שאמרתי , אני רואה אחרת והייתי ממליץ לך לא להיות כל כך נחרץ לגבי שחקן שבקושי ראית אותו משחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 21:40

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:

וימס כ2 זה הרכב לרגעים לא משהו שאתה רוצה לעשות לכל הזמן , בדיוק כמו שלשים את סמית ב-4. ואם סמית לא יהיה בריא? ובגלל זה יש לך מישהו כמו סילי שיכול לשחק בכמה עמדות.
לגבי לא הפקרת שום דבר עם לאנדסברג ויבזורי כמחליפים בעמדה 2, אז אין לי מה להגיד. שנינו נמצאים בדעות שונות בנושא. העיקר שמבחינתך אלכסנדר כמחליף בעמדה 4 זו הפקרות על גבול הביזיון ולאנדסברג זה בסדר.
כמו שאמרתי , אני רואה אחרת והייתי ממליץ לך לא להיות כל כך נחרץ לגבי שחקן שבקושי ראית אותו משחק.

אלכסנדר סילי ולנדסברג זה מבחינתי אותו הביזיון. מה גם שמדובר בשחקנים מחליפים לשחקן מאוד מוכשר, ובעמדות 4-5 אנחנו חסרים הרבה יותר כשרון
אתה מתייחס למה שנוח לך מתוך מה שכתבתי, לא משכנע

אני נחרץ לגבי שחקן שמעולם לא קיבל קרדיט מאף אחד, גם לא בליגות נמוכות, ושכן ראיתי כמה משחקים שלו
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוגוסט 2016, 21:51

זה ההבדל בינינו, אני הבאתי את ההתרשמות הראשונית שלו ממנו ואתה כבר יודע מי זה סילי מא' עד ת'. גם מצב עמדות 4-5 הוא לא טרגי כמו שאתה נוטה לצייר במיוחד לאור העובדה שבקרוב יצתרף שחקן נוסף.
הדבר היחידי שאני יכול להסכים הוא שאולי ב500 אלף היה ניתן למצוא שחקן טוב יותר מסילי בעמדה 2 ולא על חשבונה. אבל בשביל לקבוע דבר כזה אני מעדיף לחכות עוד קצת ולהתרשם בלייב במקום לדבר על משהו שאין לי מושג אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 21:57

toja27 כתב:זה ההבדל בינינו, אני הבאתי את ההתרשמות הראשונית שלו ממנו ואתה כבר יודע מי זה סילי מא' עד ת'. גם מצב עמדות 4-5 הוא לא טרגי כמו שאתה נוטה לצייר במיוחד לאור העובדה שבקרוב יצתרף שחקן נוסף.
הדבר היחידי שאני יכול להסכים הוא שאולי ב500 אלף היה ניתן למצוא שחקן טוב יותר מסילי בעמדה 2 ולא על חשבונה. אבל בשביל לקבוע דבר כזה אני מעדיף לחכות עוד קצת ולהתרשם בלייב במקום לדבר על משהו שאין לי מושג אמיתי.

אני לא יודע מי זה סילי מא' ועד ת', אני כן יודע שמדובר בשחקן מחליף לשחקן מוכשר כמו גאודלוק שישחק 30 דקות לערב, ואני כן מעריך שההבדל בינו לבין יבזורי ולנדסברג קטן מאוד בשביל שנשקיע בו כמחליף את הסכומים הללו ונשאיר עמדות פנים חלשות. המצב בעמדות 4-5 לא טוב, הגנתית והתקפית, מדובר באוסף של הימורים שהסיכוי שלהם להצליח קטן מאוד לדעתי.
אם מכבי תחתים סנטר מוכח- לא אמרתי כלום. שנינו יודעים שזה לא יקרה.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 31 אוגוסט 2016, 21:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2016, 21:59

למה מכבי צריכה להחתים שחקן מחליף בגראן קנריה על חוזה של חצי מיליון דולר לעונה? למה היא צריכה לעשות את זה בתחילת הקיץ?

משהו בהחתמה הזאת היה מסריח מהיום הראשון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי sadaka » 31 אוגוסט 2016, 22:00

מקורבים ויודעי דבר
יש חדש עם רובינסון???
sadaka

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 אוגוסט 2016, 22:00

MTA2311 כתב:למה מכבי צריכה להחתים שחקן מחליף בגראן קנריה על חוזה של חצי מיליון דולר לעונה? למה היא צריכה לעשות את זה בתחילת הקיץ?

משהו בהחתמה הזאת היה מסריח מהיום הראשון.

הבנק של פנאן.

#תגובה_קונספירטיבית_גנרית
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי toja27 » 31 אוגוסט 2016, 22:00

שועל כתב:
toja27 כתב:זה ההבדל בינינו, אני הבאתי את ההתרשמות הראשונית שלו ממנו ואתה כבר יודע מי זה סילי מא' עד ת'. גם מצב עמדות 4-5 הוא לא טרגי כמו שאתה נוטה לצייר במיוחד לאור העובדה שבקרוב יצתרף שחקן נוסף.

אני לא יודע מי זה סילי מא' ועד ת', אני כן יודע שמדובר בשחקן מחליף לשחקן מוכשר כמו גאודלוק שישחק 30 דקות לערב, ואני כן מעריך שההבדל בינו לבין יבזורי ולנדסברג לא מספיק גדול בשביל שנשקיע בו כמחליף את הסכומים הללו ונשאיר עמדות פנים חלשות. המצב בעמדות 4-5 לא טוב, הגנתית והתקפית, מדובר באוסף של הימורים שהסיכוי שלהם להצליח קטן מאוד לדעתי.

אגב אני מצטער שאני מעלה את זה שוב, אבל תסתכל על החתימה שלך.. יש לך נטייה להיות מאוד נחרץ .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 31 אוגוסט 2016, 22:06

toja27 כתב:
שועל כתב:

אני לא יודע מי זה סילי מא' ועד ת', אני כן יודע שמדובר בשחקן מחליף לשחקן מוכשר כמו גאודלוק שישחק 30 דקות לערב, ואני כן מעריך שההבדל בינו לבין יבזורי ולנדסברג לא מספיק גדול בשביל שנשקיע בו כמחליף את הסכומים הללו ונשאיר עמדות פנים חלשות. המצב בעמדות 4-5 לא טוב, הגנתית והתקפית, מדובר באוסף של הימורים שהסיכוי שלהם להצליח קטן מאוד לדעתי.

אגב אני מצטער שאני מעלה את זה שוב, אבל תסתכל על החתימה שלך.. יש לך נטייה להיות מאוד נחרץ .

זה הימור מחושב

ותודה על ההבחנה הפסיכולוגית, נראה לי שהיא שגויה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי yzafrir » 31 אוגוסט 2016, 22:09

אין לי מושג מה הקשר בין ההחתמה של סילי לזה שאין סנטר מחליף כרגע ???
מאז ומתמיד מכבי החזיקה שני גארדים זרים בסגל וכך גם הפעם . מי עדיף וארגס או סילי ? מה וארגס עשה העונה שהוא עדיף על סילי ?
ראיתי את סילי בהמון משחקים העונה בגראן קנריה גם בליגה הספרדית וגם ביורוקאפ ( האמת שבגלל שני שחקנים אחרים בקבוצה שלו) ודווקא אני יכול להגיד שהוא פשוט מתאים בול למשבצת שמיעדים לו . שחקן מאוד לא אנוכי עם אופי מצויין שיודע לעשות הכל גם עם לא ברמה הכי גבוהה עדיין די טוב. סוג של דווין סמית מעמדת הגארד. לדעתי עדיף בהרבה על סילבן בעיקר בגלל ההגנה ההרבה יותר טובה ובגלל חוכמת המשחק . לטעמי יהיה מחליף מאוד יעיל , לא סופרסטאר אלא הארד וורקר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 31 אוגוסט 2016, 22:14

נראה לי שאנשים לא מבינים שהביקורת היא פחות על השחקן הספציפי ויותר על הבניה עם החתמה כזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים