26 ספטמבר 2016, 23:51
felix_r כתב:התנין 2 כתב:felix_r כתב:התנין 2 כתב:אין שום רציונל בתחושות והתחזיות השחורות שהם צופים לקבוצה. מכבי השנה, ביחס לשאר הקבוצות היורוליג היא קבוצה מעולה ומועמדת חזקה לפיינל פור. ושוב, היורוליג ממש לא התחזק. הוא אולי יהיה יותר מעניין בגלל הפורמט החדש, אבל אני לא מזהה שום מגמת התחזקות.
אתה לא מבין, מכבי לא יכולה להיות בפיינל-פור, כי יהיו שם: צסקא, דארושפקה, דארושפקה ודארושפקה
לא בטוח שהבנתי.
יש פה אנשים שיורדים על מכבי, אבל מהללים את דארושפקה כאילו כבר זכתה באליפות הגלקסיה...
26 ספטמבר 2016, 23:52
jol9 כתב:felix_r כתב:התנין 2 כתב:felix_r כתב:התנין 2 כתב:אין שום רציונל בתחושות והתחזיות השחורות שהם צופים לקבוצה. מכבי השנה, ביחס לשאר הקבוצות היורוליג היא קבוצה מעולה ומועמדת חזקה לפיינל פור. ושוב, היורוליג ממש לא התחזק. הוא אולי יהיה יותר מעניין בגלל הפורמט החדש, אבל אני לא מזהה שום מגמת התחזקות.
אתה לא מבין, מכבי לא יכולה להיות בפיינל-פור, כי יהיו שם: צסקא, דארושפקה, דארושפקה ודארושפקה
לא בטוח שהבנתי.
יש פה אנשים שיורדים על מכבי, אבל מהללים את דארושפקה כאילו כבר זכתה באליפות הגלקסיה...
מעבר לכך, אחרי מה שראינו בעונה האחרונה, כולל תבוסות משפילות בליגה, ותצוגות מביכות
באירופה, מילים כמו "בושה" צריכות להישלף קצת יותר בקמצנות.
מה שראינו ממכבי בטורניר גומלסקי, כולל במשחק מול צסקא, זה הכל חוץ מבושה.
אפשר לדבר על הבעיות המקצועיות, אבל באמת שאין שום דבר מביש או מביך במה שראינו עד עכשיו
מהקבוצה.
26 ספטמבר 2016, 23:54
jol9 כתב:felix_r כתב:התנין 2 כתב:felix_r כתב:התנין 2 כתב:אין שום רציונל בתחושות והתחזיות השחורות שהם צופים לקבוצה. מכבי השנה, ביחס לשאר הקבוצות היורוליג היא קבוצה מעולה ומועמדת חזקה לפיינל פור. ושוב, היורוליג ממש לא התחזק. הוא אולי יהיה יותר מעניין בגלל הפורמט החדש, אבל אני לא מזהה שום מגמת התחזקות.
לא בטוח שהבנתי.
מעבר לכך, אחרי מה שראינו בעונה האחרונה, כולל תבוסות משפילות בליגה, ותצוגות מביכות
באירופה, מילים כמו "בושה" צריכות להישלף קצת יותר בקמצנות.
מה שראינו ממכבי בטורניר גומלסקי, כולל במשחק מול צסקא, זה הכל חוץ מבושה.
אפשר לדבר על הבעיות המקצועיות, אבל באמת שאין שום דבר מביש או מביך במה שראינו עד עכשיו
מהקבוצה.
26 ספטמבר 2016, 23:55
26 ספטמבר 2016, 23:56
שועל כתב:מה שראינו מול צסק"א נטולת היינס ותאודוסיץ' זה לא פחות מבושה
26 ספטמבר 2016, 23:58
jol9 כתב:לא חושב שהיה ולו רגע אחד מביש במשחק הזה.
הפסדנו לקבוצה יותר טובה, יותר מחוברת, יותר כשרונית, ששיחקה בבית עם שופטים מהבית.
הכל בגדר הסביר ומעלה.
26 ספטמבר 2016, 23:59
rc4991 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע אם מכבי מועמדת לפיינל פור, וזה עוד מוקדם מדי לקבוע, אבל אני מסכים עם התנין,
שהתחזיות כאן די שחורות, וקשה לי להבין מה הסיבה לכך.
כלומר, אם ההפסדים לפאו ולצסקא (בשני המקרים מדובר בקבוצה הביתית, שהביאו שופטים מהבית),
הם המדד לפסימיות, אז אני לא מבין למה הניצחונות על בארסה ועל אותה פאו, הם לא מדד לאופטימיות?
למכבי יש בעיות, אבל היא קבוצה חדשה לחלוטין, שתלך ותשתפר.
זאת לא חוכמה לבוא עם תחזית הכי שלילית שאפשר על כל שחקן ולהסיק מזה שמכבי היא קבוצת תחתית ביורוליג.
אני חושב שקבוצה חדשה עם מאמן חדש חייבת לקבל עוד זמן וימי חסד.
יפה אמרת
27 ספטמבר 2016, 00:00
jol9 כתב:שועל כתב:מה שראינו מול צסק"א נטולת היינס ותאודוסיץ' זה לא פחות מבושה
אני חושב שזה הדבר הכי רחוק מבושה שראינו בשנה וחצי האחרונות.
27 ספטמבר 2016, 00:05
27 ספטמבר 2016, 00:05
jol9 כתב:לא חושב שהיה ולו רגע אחד מביש במשחק הזה.
הפסדנו לקבוצה יותר טובה, יותר מחוברת, יותר כשרונית, ששיחקה בבית עם שופטים מהבית.
הכל בגדר הסביר ומעלה.
27 ספטמבר 2016, 00:06
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע אם מכבי מועמדת לפיינל פור, וזה עוד מוקדם מדי לקבוע, אבל אני מסכים עם התנין,
כלומר, אם ההפסדים לפאו ולצסקא (בשני המקרים מדובר בקבוצה הביתית, שהביאו שופטים מהבית),
הם המדד לפסימיות, אז אני לא מבין למה הניצחונות על בארסה ועל אותה פאו, הם לא מדד לאופטימיות?
זאת לא חוכמה לבוא עם תחזית הכי שלילית שאפשר על כל שחקן ולהסיק מזה שמכבי היא קבוצת תחתית ביורוליג.
יפה אמרת
ההפסדים והניצחונות הם לא מדד לכלום במשחקי אימון, אלא נטו היכולת.
לא יודע אם שמתם לב, אבל המאמנים בודקים חמישיות ונותנים לרוב שחקני הסגל להוכיח את עצמם במהלך משחקי טרום העונה ופחות מייחסים חשיבות לתוצאה הסופית. כך עשתה ברצלונה עם חילופים מרובים מול מכבי, כך עשתה פאו כשהציבה את סינגלטון לדקות ארוכות מול צירבס ומנגד - כך עשתה מכבי בדקות האחרונות מול פאו ובדקות ארוכות מול צסק"א (אחרי רבע ראשון קטסטרופלי בכל אופן).
27 ספטמבר 2016, 00:09
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע אם מכבי מועמדת לפיינל פור, וזה עוד מוקדם מדי לקבוע, אבל אני מסכים עם התנין,
יפה אמרת
לא יודע אם שמתם לב, אבל המאמנים בודקים חמישיות ונותנים לרוב שחקני הסגל להוכיח את עצמם במהלך משחקי טרום העונה ופחות מייחסים חשיבות לתוצאה הסופית. כך עשתה ברצלונה עם חילופים מרובים מול מכבי, כך עשתה פאו כשהציבה את סינגלטון לדקות ארוכות מול צירבס ומנגד - כך עשתה מכבי בדקות האחרונות מול פאו ובדקות ארוכות מול צסק"א (אחרי רבע ראשון קטסטרופלי בכל אופן).
אני די מסכים
הבעיה היא שכשרצו התעלמו מהטוב וכשרצו הדגישו את הרע
27 ספטמבר 2016, 00:21
התנין 2 כתב:שועל כתב:התנין 2 כתב:אין שום רציונל בתחושות והתחזיות השחורות שהם צופים לקבוצה. מכבי השנה, ביחס לשאר הקבוצות היורוליג היא קבוצה מעולה ומועמדת חזקה לפיינל פור. ושוב, היורוליג ממש לא התחזק. הוא אולי יהיה יותר מעניין בגלל הפורמט החדש, אבל אני לא מזהה שום מגמת התחזקות.
אתה מדבר בססמאות, אז אענה באותו מטבע
היורוליג חזק, פחות או יותר כמו העונה הקודמת+ דרושפקה, וזה לא מעט
ומכבי לא מספיק טובה ולא בנויה מספיק טוב לעומת האחרות
מה הקשר ססמאות?
אמנם דרושפאקה קבוצה טובה יותר העונה, אבל ויטוריה, ברצלונה, ריאל, הכוכב האדום ובאמברג פחות טובות כנראה. בקיצור, הרמה נשארה פחות או יותר זהה (שעם זה אני רואה שאתה מסכים).
עכשיו, תאמר לי כמה קבוצות אתה מזהה ביורוליג 2016-17 שבנויות טוב ממכבי, להוציא את פנרבחצ'ה וצסק"א.
27 ספטמבר 2016, 00:23
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:מה שראינו מול צסק"א נטולת היינס ותאודוסיץ' זה לא פחות מבושה
אני דווקא לא חושב שזאת הייתה בושה, אבל זה הטיעון? שנה שעברה הפסדנו ב30 אז הפסד ב20 השנה זה לא מביש?
27 ספטמבר 2016, 00:33
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע אם מכבי מועמדת לפיינל פור, וזה עוד מוקדם מדי לקבוע, אבל אני מסכים עם התנין,
יפה אמרת
אני די מסכים
הבעיה היא שכשרצו התעלמו מהטוב וכשרצו הדגישו את הרע
יש לך נטייה חוזרת לחשוב שאתה היחיד שמסוגל לראות דברים באובייקטיביות.
מי שמבקר את מקל עושה את זה בגלל שנאה אישית ולא דברים מקצועיים, מי שמבקר את מכבי בהכנה מבליט את הדברים הרעים ומתעלם מהטובים..
רק אתה רואה את הדברים כמו שצריך?
27 ספטמבר 2016, 00:49
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:מה שראינו מול צסק"א נטולת היינס ותאודוסיץ' זה לא פחות מבושה
אני דווקא לא חושב שזאת הייתה בושה, אבל זה הטיעון? שנה שעברה הפסדנו ב30 אז הפסד ב20 השנה זה לא מביש?
לא, אבל באמת על סמך המשחק, לא היה משהו מביש.
ההבדלים היו ברורים, ומכבי ניסו לשחק הכי טוב שאפשר.
אנחנו לא בליגה הזאת עדיין.
27 ספטמבר 2016, 15:27
27 ספטמבר 2016, 16:06
rc4991 כתב:jol9 כתב:לא חושב שהיה ולו רגע אחד מביש במשחק הזה.
הכל בגדר הסביר ומעלה.
המשחק אתמול היה בושה
הבדלי הרמות לא מצדיקים את מה שהלך על הפרקט
27 ספטמבר 2016, 17:16
ankram כתב:לאלו שאומרים שהיינס ותאודוסיץ' לא שיחקו , אז במכבי גאדלוק , סמית' ואולי אפילו אפשר לומר מילר , לא שיחקו .