פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: רמי הדר

03 נובמבר 2016, 08:57

מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?

03 נובמבר 2016, 09:09

yanay21 כתב:מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?

לא

03 נובמבר 2016, 09:12

MTA2311 כתב:

לא

מצויין

03 נובמבר 2016, 09:26

אני מאמין שהוא לא מסיים פה את העונה. ואם כן מדובר בכישלון יותר גדול מאשר זה שהיינס סיים פה את העונה
בינתיים מדובר באתרוג עם יכולות אימון נמוכות מטבק

03 נובמבר 2016, 09:28

שחף1 כתב:

אני מאמין שהוא לא מסיים פה את העונה. ואם כן מדובר בכישלון יותר גדול מאשר זה שהיינס סיים פה את העונה

אני מבין מי שיחשוב אחרת, אבל לדעתי אם הוא ל א מסיים פה את העונה, זה כישלון יותר גדול מאשר אם הוא כן

03 נובמבר 2016, 09:39

כי לסיים במקום 14 ביורוליג ולהפסיד את התארים בארץ זה הצלחה?

03 נובמבר 2016, 10:13

שחף1 כתב:

אני חושב שמזלזלים פה בטבק בלי סיבה מוצדקת. הוא היחיד מבין מאמני ועוזרי מאמני מכבי, מאז בלאט, שעדיין ממשיך להתעסק באימון.

03 נובמבר 2016, 10:24

שחף1 כתב:כי לסיים במקום 14 ביורוליג ולהפסיד את התארים בארץ זה הצלחה?

לא שאני מסנגר על רמי, אבל אני מאמין שגם בעונה רעה אנחנו לוקחים לפחות את האליפות(גביע ווינר לא מדד בעיניי, גם אם היינו מנצחים). אבל לא, הנקודה שלי היא לא להגיד שרמי הוא הרע במיעוטו. בוא נגיד ויפטרו אותו. מה עושים? מביאים מאמן אחר. עכשיו האופציות הן כאלה: או שמביאים מישהו פחות טוב, או שמביאים מישהו גרוע באותה מידה, או שמביאים מישהו יותר טוב. הסיכוי להביא מישהו יותר טוב הם לא גבוהים, ואם כן, זה יוציא אותי מדעתי אפילו יותר מהפסד כל תואר אפשרי בארץ, כי זה אומר שהם בחרו במודע, בפעם השנייה באותה עונה, להביא מישהו שהוא לא האופציה הכי טובה. ובהנחה ויביאו מישהו תואם רמי או גרוע יותר, מכבי עברה שלושה מאמנים בעונה(ושישה בשתי עונות), בלי שתהיה מגמת שיפור. וזה יותר משגע מכל כישלון עם רמי.

ורק כדי שיהיה ברור, אני לא חושב שהוא מתאים למכבי.

03 נובמבר 2016, 10:25

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:גם רמי הדר לא יכול ללמד את השחקנים האלה לשמור ולהגן על הטבעת. חסר לו לפחות שחקן אחד, אם לא 3 (פאוור פורוורד, סנטר ורכז).

חסר לו גם ידע איך משחקים ביורוליג. לדוגמא - לא עושים טראפים כמו שעושים בליגה הישראלית כי אז אתה חוטף דאנקים של אחד על אפס. דוגמא שניה - לא מנסים ללחוץ על כל המגרש כאילו אתה בליגה הישראלית כי זה סתם מעייף את השחקנים שלך ומול לפחות 14 קבוצות זה גם לא משיג כלום.

לרמי הדר יש כלים הגנתיים מאוד מוגבלים וגם בהם אין לו מושג איך לעשות שימוש. כל מה שהוא יודע על אימון כדורסל מגיע מהליגה הישראלית (ובעיקר הליגה השניה).

אני חושב שהבעיה היא חמורה יותר.
מאמן הוא לא סדרן עבודה. התפקיד הכי חשוב שלו זה לא הכנה ספציפית למשחק כזה או אחר, או ניהול המשחקים, אלא חיבור של השחקנים לקבוצה,
שמשחקת בשיטה מסויימת, ושיש שם ויז'ן מסויים, והבנה של דברים שאפשר לבצע ושאי אפשר לבצע עם סגל השחקנים.

אדלשטיין דווקא כן מאמן שיכול לבנות תכנית לטווח ארוך, אבל הוא לא התאים בדברים אחרים.
רמי הדר זה פשוט מאמן זמני, שבא לכאן להחליף בין שחקנים, ולתת לגאודלוק ולווימס לשחק בידודים, או כמו שפליקס אומר - מורה לספורט.

מכבי חייבת להביא לכאן מאמן ברמה גבוהה ומהר.

03 נובמבר 2016, 10:40

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:גם רמי הדר לא יכול ללמד את השחקנים האלה לשמור ולהגן על הטבעת. חסר לו לפחות שחקן אחד, אם לא 3 (פאוור פורוורד, סנטר ורכז).

חסר לו גם ידע איך משחקים ביורוליג. לדוגמא - לא עושים טראפים כמו שעושים בליגה הישראלית כי אז אתה חוטף דאנקים של אחד על אפס. דוגמא שניה - לא מנסים ללחוץ על כל המגרש כאילו אתה בליגה הישראלית כי זה סתם מעייף את השחקנים שלך ומול לפחות 14 קבוצות זה גם לא משיג כלום.

לרמי הדר יש כלים הגנתיים מאוד מוגבלים וגם בהם אין לו מושג איך לעשות שימוש. כל מה שהוא יודע על אימון כדורסל מגיע מהליגה הישראלית (ובעיקר הליגה השניה).

אני חושב שהבעיה היא חמורה יותר.
מאמן הוא לא סדרן עבודה. התפקיד הכי חשוב שלו זה לא הכנה ספציפית למשחק כזה או אחר, או ניהול המשחקים, אלא חיבור של השחקנים לקבוצה,
שמשחקת בשיטה מסויימת, ושיש שם ויז'ן מסויים, והבנה של דברים שאפשר לבצע ושאי אפשר לבצע עם סגל השחקנים.

אדלשטיין דווקא כן מאמן שיכול לבנות תכנית לטווח ארוך, אבל הוא לא התאים בדברים אחרים.
רמי הדר זה פשוט מאמן זמני, שבא לכאן להחליף בין שחקנים, ולתת לגאודלוק ולווימס לשחק בידודים, או כמו שפליקס אומר - מורה לספורט.

מכבי חייבת להביא לכאן מאמן ברמה גבוהה ומהר.

זה לא יקרה השנה, כי אין כזה.

03 נובמבר 2016, 10:50

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 28324.html
"אכזבה קשה במכבי ת"א אחרי ה-79:69 לברצלונה, הגארד התווכח עם הסנטר על הספסל. שחקנים: "אנחנו אחרי שבועיים ללא מנוחה והעצבים קופצים". הדר יצרף עוזר מאמן נוסף"

קשה לי לראות איך מפטרים אותו אחרי שזה יקרה.

03 נובמבר 2016, 10:53

העונה הזו מתחרה בעונת 2015 על התואר "העונה הכי מבוזבזת".

03 נובמבר 2016, 10:56

יבזורי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.228324.html
"אכזבה קשה במכבי ת"א אחרי ה-79:69 לברצלונה, הגארד התווכח עם הסנטר על הספסל. שחקנים: "אנחנו אחרי שבועיים ללא מנוחה והעצבים קופצים". הדר יצרף עוזר מאמן נוסף"

העונה הזו גמורה וחבל שבמכבי לא מבינים את זה. פגשנו בפעם הראשונה קבוצה ראויה והובסנו ללא קרב.
צריך להתחיל לחשוב על העונה הבאה, אני היייתי נשאר עם השלד של ווימס גאודלוק מילר בכל מקרה (ולו רק בשביל מינימום המשכיות), אבל עושה שינויים קיצוניים בעמדות 1 ו5, בר טימור במקום אוחיון + רכז זר במקום מקל, ושני סנטרים במקום צירבס ואייברסון. סילי וראד מבחינתי יכולים להיות מחליפים בעמדות 2-3, וצריך עוד 4 מחליף, אולי תייס.

03 נובמבר 2016, 11:15

יבזורי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.228324.html

לגבי העייפות, היה ממש שווה להושיב את אלכסנדר (וגם ראד לדעתי היה צריך לשחק יותר) במשחק נגד הפועל תל אביב. העיקר שרמי הדר הבהיר להנהלה את המסר לגבי אלכסנדר. שאפו רמי המשך כך.

ועם זאת זה לא יכול לשמש כתירוץ היחיד כי גם ברצלונה שיחקה הרבה בזמן מועט.

03 נובמבר 2016, 11:32

כשיפול האסימון שצריך להעיף אותו יש סיכוי לא רע שהעונה תהיה גמורה

03 נובמבר 2016, 11:39

שחף1 כתב:כשיפול האסימון שצריך להעיף אותו יש סיכוי לא רע שהעונה תהיה גמורה

אני כל הזמן חוזר ואומר, כבר שלוש שנים אני אומר את זה. הגיע הזמן שתבינו אחת ולתמיד, המועדון חולה, לא משנה איזה מאמן יהיה פה. לא משנה אם זה קזלאוסקס ולא משנה אם זה פופוביץ. ההנהלה צריכה להתחלף, צריך למועדון הזה בעל מאה אמיד במיוחד, שייקח בעלות ויעסיק בעל דעה שירכז את כל הסמכויות המקצועיות, או שזה יהיה מאמן בלבל של בלאט, שיקבל לבד את ההחלטות המקצועיות, מותר לצוות המקצועי להמליץ לו אבל לא לכפות עליו, או שיבוא מנהל מקצועי שהוא לא טיפש כמו ניקולה, ברמה הגבוהה ביותר, שיבחר מאמן איכותי ושיחד יקבלו במשותף את ההחלטות המקצועיות. בנוסף לשנות את מערך הכושר ולהעמיד בו ראש מערך איכותי, לשנות את מערך הסקאוטינג. כל המקורבים למיניהם כמו אבי אבן צריכים ללכת הביתה. רק אחרי שהשינוי הזה יתרחש המועדון יוכל לחזור לדרך המלך. כרגע אנחנו בכיוון אוטוסטרדה לשקיעתה של אימפריה.

03 נובמבר 2016, 11:41

er79 כתב:

אני כל הזמן חוזר ואומר, כבר שלוש שנים אני אומר את זה. הגיע הזמן שתבינו אחת ולתמיד, המועדון חולה, לא משנה איזה מאמן יהיה פה. לא משנה אם זה קזלאוסקס ולא משנה אם זה פופוביץ. ההנהלה צריכה להתחלף, צריך למועדון הזה בעל מאה אמיד במיוחד, שייקח בעלות ויעסיק בעל דעה שירכז את כל הסמכויות המקצועיות, או שזה יהיה מאמן בלבל של בלאט, שיקבל לבד את ההחלטות המקצועיות, מותר לצוות המקצועי להמליץ לו אבל לא לכפות עליו, או שיבוא מנהל מקצועי שהוא לא טיפש כמו ניקולה, ברמה הגבוהה ביותר, שיבחר מאמן איכותי ושיחד יקבלו במשותף את ההחלטות המקצועיות. בנוסף לשנות את מערך הכושר ולהעמיד בו ראש מערך איכותי, לשנות את מערך הסקאוטינג. כל המקורבים למיניהם כמו אבי אבן צריכים ללכת הביתה. רק אחרי שהשינוי הזה יתרחש המועדון יוכל לחזור לדרך המלך. כרגע אנחנו בכיוון אוטוסטרדה לשקיעתה של אימפריה.

כולנו אומרים את זה כבר שנים (הרבה יותר מ3) .

זה לא מונע מאיתנו להמשיך לדבר על עניינים מקצועיים, כי ברור שאף איש הנהלה לא הולך לשום מקום.

03 נובמבר 2016, 11:41

MTA2311 כתב:
er79 כתב:

כולנו אומרים את זה כבר שנים (הרבה יותר מ3) .

זה לא מונע מאיתנו להמשיך לדבר על עניינים מקצועיים, כי ברור שאף איש הנהלה לא הולך לשום מקום.

זה לא יעזור, זה דיבורי סרק. הכיוון שלנו הוא שקיעה, וכלום לא ישתנה.

03 נובמבר 2016, 11:45

האימפריה כבר שקעה. היא לא התפרקה, אבל שקעה. פעם היינו צריכים בין שלוש שנים לשנתיים כדי לעשות פיינל פור(2006, 2008, 2011, 2014), עכשיו אנחנו כבר שנתיים בלי גמר בליגה. בפאקינג ליגה הישראלית. עם תקציב יותר מכפול מירושלים, כשכל השאר הרחק הרחק מאחור.

03 נובמבר 2016, 11:46

כן...הדיבורים המקצועיים זה סתם תחביב שלנו פה..
לא זכור לי שההנהלה עשתה מהלך מקצועי שדובר עליו פה מתישהו..
נושא נעול