03 נובמבר 2016, 08:57
03 נובמבר 2016, 09:09
yanay21 כתב:מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?
03 נובמבר 2016, 09:12
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?
לא
03 נובמבר 2016, 09:26
yanay21 כתב:מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?
03 נובמבר 2016, 09:28
שחף1 כתב:yanay21 כתב:מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?
אני מאמין שהוא לא מסיים פה את העונה. ואם כן מדובר בכישלון יותר גדול מאשר זה שהיינס סיים פה את העונה
בינתיים מדובר באתרוג עם יכולות אימון נמוכות מטבק
03 נובמבר 2016, 09:39
03 נובמבר 2016, 10:13
שחף1 כתב:yanay21 כתב:מפסיד לפאו ולפנר, נראה לכם שמחליפים אותו?
אני מאמין שהוא לא מסיים פה את העונה. ואם כן מדובר בכישלון יותר גדול מאשר זה שהיינס סיים פה את העונה
בינתיים מדובר באתרוג עם יכולות אימון נמוכות מטבק
03 נובמבר 2016, 10:24
שחף1 כתב:כי לסיים במקום 14 ביורוליג ולהפסיד את התארים בארץ זה הצלחה?
03 נובמבר 2016, 10:25
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:גם רמי הדר לא יכול ללמד את השחקנים האלה לשמור ולהגן על הטבעת. חסר לו לפחות שחקן אחד, אם לא 3 (פאוור פורוורד, סנטר ורכז).
חסר לו גם ידע איך משחקים ביורוליג. לדוגמא - לא עושים טראפים כמו שעושים בליגה הישראלית כי אז אתה חוטף דאנקים של אחד על אפס. דוגמא שניה - לא מנסים ללחוץ על כל המגרש כאילו אתה בליגה הישראלית כי זה סתם מעייף את השחקנים שלך ומול לפחות 14 קבוצות זה גם לא משיג כלום.
לרמי הדר יש כלים הגנתיים מאוד מוגבלים וגם בהם אין לו מושג איך לעשות שימוש. כל מה שהוא יודע על אימון כדורסל מגיע מהליגה הישראלית (ובעיקר הליגה השניה).
03 נובמבר 2016, 10:40
jol9 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:גם רמי הדר לא יכול ללמד את השחקנים האלה לשמור ולהגן על הטבעת. חסר לו לפחות שחקן אחד, אם לא 3 (פאוור פורוורד, סנטר ורכז).
חסר לו גם ידע איך משחקים ביורוליג. לדוגמא - לא עושים טראפים כמו שעושים בליגה הישראלית כי אז אתה חוטף דאנקים של אחד על אפס. דוגמא שניה - לא מנסים ללחוץ על כל המגרש כאילו אתה בליגה הישראלית כי זה סתם מעייף את השחקנים שלך ומול לפחות 14 קבוצות זה גם לא משיג כלום.
לרמי הדר יש כלים הגנתיים מאוד מוגבלים וגם בהם אין לו מושג איך לעשות שימוש. כל מה שהוא יודע על אימון כדורסל מגיע מהליגה הישראלית (ובעיקר הליגה השניה).
אני חושב שהבעיה היא חמורה יותר.
מאמן הוא לא סדרן עבודה. התפקיד הכי חשוב שלו זה לא הכנה ספציפית למשחק כזה או אחר, או ניהול המשחקים, אלא חיבור של השחקנים לקבוצה,
שמשחקת בשיטה מסויימת, ושיש שם ויז'ן מסויים, והבנה של דברים שאפשר לבצע ושאי אפשר לבצע עם סגל השחקנים.
אדלשטיין דווקא כן מאמן שיכול לבנות תכנית לטווח ארוך, אבל הוא לא התאים בדברים אחרים.
רמי הדר זה פשוט מאמן זמני, שבא לכאן להחליף בין שחקנים, ולתת לגאודלוק ולווימס לשחק בידודים, או כמו שפליקס אומר - מורה לספורט.
מכבי חייבת להביא לכאן מאמן ברמה גבוהה ומהר.
03 נובמבר 2016, 10:50
03 נובמבר 2016, 10:53
03 נובמבר 2016, 10:56
יבזורי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.228324.html
"אכזבה קשה במכבי ת"א אחרי ה-79:69 לברצלונה, הגארד התווכח עם הסנטר על הספסל. שחקנים: "אנחנו אחרי שבועיים ללא מנוחה והעצבים קופצים". הדר יצרף עוזר מאמן נוסף"
קשה לי לראות איך מפטרים אותו אחרי שזה יקרה.
03 נובמבר 2016, 11:15
יבזורי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.228324.html
"אכזבה קשה במכבי ת"א אחרי ה-79:69 לברצלונה, הגארד התווכח עם הסנטר על הספסל. שחקנים: "אנחנו אחרי שבועיים ללא מנוחה והעצבים קופצים". הדר יצרף עוזר מאמן נוסף"
קשה לי לראות איך מפטרים אותו אחרי שזה יקרה.
03 נובמבר 2016, 11:32
03 נובמבר 2016, 11:39
שחף1 כתב:כשיפול האסימון שצריך להעיף אותו יש סיכוי לא רע שהעונה תהיה גמורה
03 נובמבר 2016, 11:41
er79 כתב:שחף1 כתב:כשיפול האסימון שצריך להעיף אותו יש סיכוי לא רע שהעונה תהיה גמורה
אני כל הזמן חוזר ואומר, כבר שלוש שנים אני אומר את זה. הגיע הזמן שתבינו אחת ולתמיד, המועדון חולה, לא משנה איזה מאמן יהיה פה. לא משנה אם זה קזלאוסקס ולא משנה אם זה פופוביץ. ההנהלה צריכה להתחלף, צריך למועדון הזה בעל מאה אמיד במיוחד, שייקח בעלות ויעסיק בעל דעה שירכז את כל הסמכויות המקצועיות, או שזה יהיה מאמן בלבל של בלאט, שיקבל לבד את ההחלטות המקצועיות, מותר לצוות המקצועי להמליץ לו אבל לא לכפות עליו, או שיבוא מנהל מקצועי שהוא לא טיפש כמו ניקולה, ברמה הגבוהה ביותר, שיבחר מאמן איכותי ושיחד יקבלו במשותף את ההחלטות המקצועיות. בנוסף לשנות את מערך הכושר ולהעמיד בו ראש מערך איכותי, לשנות את מערך הסקאוטינג. כל המקורבים למיניהם כמו אבי אבן צריכים ללכת הביתה. רק אחרי שהשינוי הזה יתרחש המועדון יוכל לחזור לדרך המלך. כרגע אנחנו בכיוון אוטוסטרדה לשקיעתה של אימפריה.
03 נובמבר 2016, 11:41
MTA2311 כתב:er79 כתב:שחף1 כתב:כשיפול האסימון שצריך להעיף אותו יש סיכוי לא רע שהעונה תהיה גמורה
אני כל הזמן חוזר ואומר, כבר שלוש שנים אני אומר את זה. הגיע הזמן שתבינו אחת ולתמיד, המועדון חולה, לא משנה איזה מאמן יהיה פה. לא משנה אם זה קזלאוסקס ולא משנה אם זה פופוביץ. ההנהלה צריכה להתחלף, צריך למועדון הזה בעל מאה אמיד במיוחד, שייקח בעלות ויעסיק בעל דעה שירכז את כל הסמכויות המקצועיות, או שזה יהיה מאמן בלבל של בלאט, שיקבל לבד את ההחלטות המקצועיות, מותר לצוות המקצועי להמליץ לו אבל לא לכפות עליו, או שיבוא מנהל מקצועי שהוא לא טיפש כמו ניקולה, ברמה הגבוהה ביותר, שיבחר מאמן איכותי ושיחד יקבלו במשותף את ההחלטות המקצועיות. בנוסף לשנות את מערך הכושר ולהעמיד בו ראש מערך איכותי, לשנות את מערך הסקאוטינג. כל המקורבים למיניהם כמו אבי אבן צריכים ללכת הביתה. רק אחרי שהשינוי הזה יתרחש המועדון יוכל לחזור לדרך המלך. כרגע אנחנו בכיוון אוטוסטרדה לשקיעתה של אימפריה.
כולנו אומרים את זה כבר שנים (הרבה יותר מ3) .
זה לא מונע מאיתנו להמשיך לדבר על עניינים מקצועיים, כי ברור שאף איש הנהלה לא הולך לשום מקום.
03 נובמבר 2016, 11:45
03 נובמבר 2016, 11:46