10 ינואר 2017, 20:42
10 ינואר 2017, 20:46
jol9 כתב:אני חושב שהבעיה היא בבנייה הכללית ולא בשחקנים.
יש לנו שחקנים לא רעים בכלל העונה שהתקבצו לקבוצה רעה מאוד מכל מיני סיבות.
יש לזה כל מיני סיבות אבל לדעתי הסיבה העיקרית לכשלון הנוכחי היא שהקבוצה פשוט לא מאומנת.
וזה לא יכול להיות אחרת כשמתחלפים ארבעה מאמנים מתחילת העונה.
10 ינואר 2017, 20:52
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חושב שהבעיה היא בבנייה הכללית ולא בשחקנים.
יש לזה כל מיני סיבות אבל לדעתי הסיבה העיקרית לכשלון הנוכחי היא שהקבוצה פשוט לא מאומנת.
יותר מחצי סגל לא צריך להיות פה
10 ינואר 2017, 21:02
החציל האצטקי כתב:אבל ווימס פח.
10 ינואר 2017, 21:14
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אבל ווימס פח.
לא יודע אם הוא פח או לא פח, אבל הוא ללא שום ספק שחקן פחות טוב ממה שהיה בצסק"א. רוצה להכחיש את זה ? סבבה. זו המציאות.
10 ינואר 2017, 21:16
10 ינואר 2017, 21:18
10 ינואר 2017, 21:24
10 ינואר 2017, 21:28
החציל האצטקי כתב:אף פעם לא אמרתי שהוא יותר טוב.
אמרתי שמכבי הביאו שחקן שנזרק מהNBA, וזה המחירים שמשלמים על זה.
עם פארגו זה נראה חרא באותה מידה.
10 ינואר 2017, 21:28
MTA2311 כתב:כל הסיפור של "לב", "מלחמה", "נחישות" וכו' זה שקר גדול. מיתוס.
מכבי הצליחה כשהיו פה שחקנים טובים. מספיק שחקנים טובים.
בשנים האחרונות אין פה מספיק שחקנים טובים ולכן אנחנו לא מצליחים. לדבר על כל מני ממבו ג'מבו על מחוייבות ונחישות זה לשחק לידיים שלהם. כמו אחרי ה"כישלון" עם ארויו, שנה הבאה נראה פה 12 סילי ואייברסון כי הם מחוייבים. נראה מה יהיה אז.
10 ינואר 2017, 21:29
החציל האצטקי כתב:מכבי כמו מכבי עוד תחזיר אותו עוד העונה. חכו לזה.
10 ינואר 2017, 21:32
jol9 כתב:אני חושב שהבעיה היא בבנייה הכללית ולא בשחקנים.
10 ינואר 2017, 21:33
10 ינואר 2017, 21:35
my man כתב:MTA2311 כתב:כל הסיפור של "לב", "מלחמה", "נחישות" וכו' זה שקר גדול. מיתוס.
מכבי הצליחה כשהיו פה שחקנים טובים. מספיק שחקנים טובים.
בשנים האחרונות אין פה מספיק שחקנים טובים ולכן אנחנו לא מצליחים. לדבר על כל מני ממבו ג'מבו על מחוייבות ונחישות זה לשחק לידיים שלהם. כמו אחרי ה"כישלון" עם ארויו, שנה הבאה נראה פה 12 סילי ואייברסון כי הם מחוייבים. נראה מה יהיה אז.
עזוב זה כמו לדבר לקיר
10 ינואר 2017, 21:36
Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה
10 ינואר 2017, 21:37
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה
על החלק של ווימס אני לא מסכים. שימי אותו בקבוצה מאוזנת עם מאמן על הקווים ואני די בטוח שהוא יחזור להיות השחקן שהיה..
10 ינואר 2017, 21:38
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה
על החלק של ווימס אני לא מסכים. שימי אותו בקבוצה מאוזנת עם מאמן על הקווים ואני די בטוח שהוא יחזור להיות השחקן שהיה..
10 ינואר 2017, 21:39
10 ינואר 2017, 21:39
MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה
אי אפשר לדעת, זאת בדיוק הנקודה. כל עוד מכבי בנויה ככה, וכל עוד המועדון מץנהל כמו שהוא מתנהל, אי אפשר לשפוט שחקנים כמו ווימס, פארגו וגאודלוק.
10 ינואר 2017, 21:40
שועל כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה
אי אפשר לדעת, זאת בדיוק הנקודה. כל עוד מכבי בנויה ככה, וכל עוד המועדון מץנהל כמו שהוא מתנהל, אי אפשר לשפוט שחקנים כמו ווימס, פארגו וגאודלוק.
למה אי אפשר לדעת? אנחנו לא יכולים לראות את המצב שלו לפי איך שהוא משחק?