פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סוני ווימס

10 ינואר 2017, 20:42

אני חושב שהבעיה היא בבנייה הכללית ולא בשחקנים.
יש לנו שחקנים לא רעים בכלל העונה שהתקבצו לקבוצה רעה מאוד מכל מיני סיבות.

יש לזה כל מיני סיבות אבל לדעתי הסיבה העיקרית לכשלון הנוכחי היא שהקבוצה פשוט לא מאומנת.
וזה לא יכול להיות אחרת כשמתחלפים ארבעה מאמנים מתחילת העונה.

10 ינואר 2017, 20:46

jol9 כתב:אני חושב שהבעיה היא בבנייה הכללית ולא בשחקנים.

יש לזה כל מיני סיבות אבל לדעתי הסיבה העיקרית לכשלון הנוכחי היא שהקבוצה פשוט לא מאומנת.

יותר מחצי סגל לא צריך להיות פה

10 ינואר 2017, 20:52

MTA2311 כתב:

יותר מחצי סגל לא צריך להיות פה

אבל ווימס פח.

10 ינואר 2017, 21:02

החציל האצטקי כתב:אבל ווימס פח.

לא יודע אם הוא פח או לא פח, אבל הוא ללא שום ספק שחקן פחות טוב ממה שהיה בצסק"א. רוצה להכחיש את זה ? סבבה. זו המציאות.

10 ינואר 2017, 21:14

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:אבל ווימס פח.

לא יודע אם הוא פח או לא פח, אבל הוא ללא שום ספק שחקן פחות טוב ממה שהיה בצסק"א. רוצה להכחיש את זה ? סבבה. זו המציאות.

אף פעם לא אמרתי שהוא יותר טוב.
אמרתי שמכבי הביאו שחקן שנזרק מהNBA, וזה המחירים שמשלמים על זה.
עם פארגו זה נראה חרא באותה מידה.

10 ינואר 2017, 21:16

פארגו הוא דוגמה לעוד שחקן טוב מאוד, שלא היו צריכים להפיל עליו את התיק.

10 ינואר 2017, 21:18

פארגו היה זהב לעומתו.
אני לא חשבתי שצריך לשחרר אותו.

10 ינואר 2017, 21:24

מכבי כמו מכבי עוד תחזיר אותו עוד העונה. חכו לזה.

10 ינואר 2017, 21:28

החציל האצטקי כתב:אף פעם לא אמרתי שהוא יותר טוב.
אמרתי שמכבי הביאו שחקן שנזרק מהNBA, וזה המחירים שמשלמים על זה.
עם פארגו זה נראה חרא באותה מידה.

אני חושב שגם אתה תסכים שכרגע מדובר בשחקן יורוליג סביר, אבל לא יותר מזה.

הבעיה איתו היא ככל הנראה האופי. כשאתה משקלל את האופי עם היכולת על המגרש, לא נראה ששווה להחזיק אותו.

10 ינואר 2017, 21:28

MTA2311 כתב:כל הסיפור של "לב", "מלחמה", "נחישות" וכו' זה שקר גדול. מיתוס.

מכבי הצליחה כשהיו פה שחקנים טובים. מספיק שחקנים טובים.

בשנים האחרונות אין פה מספיק שחקנים טובים ולכן אנחנו לא מצליחים. לדבר על כל מני ממבו ג'מבו על מחוייבות ונחישות זה לשחק לידיים שלהם. כמו אחרי ה"כישלון" עם ארויו, שנה הבאה נראה פה 12 סילי ואייברסון כי הם מחוייבים. נראה מה יהיה אז.

עזוב זה כמו לדבר לקיר

10 ינואר 2017, 21:29

החציל האצטקי כתב:מכבי כמו מכבי עוד תחזיר אותו עוד העונה. חכו לזה.

תחזיר אותו מאיפה? מסין?

10 ינואר 2017, 21:32

כל קבוצה שבנויה לא טוב תיראה לא מאומנת. אין רכז, אין מוח על המגרש שיסדר את החלקים של הפאזל.
על לב ונשמה אני בכלל לא מדבר, זה כבר רחוק מאיתנו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 10 ינואר 2017, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 ינואר 2017, 21:33

פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה

10 ינואר 2017, 21:35

my man כתב:
MTA2311 כתב:כל הסיפור של "לב", "מלחמה", "נחישות" וכו' זה שקר גדול. מיתוס.

מכבי הצליחה כשהיו פה שחקנים טובים. מספיק שחקנים טובים.

בשנים האחרונות אין פה מספיק שחקנים טובים ולכן אנחנו לא מצליחים. לדבר על כל מני ממבו ג'מבו על מחוייבות ונחישות זה לשחק לידיים שלהם. כמו אחרי ה"כישלון" עם ארויו, שנה הבאה נראה פה 12 סילי ואייברסון כי הם מחוייבים. נראה מה יהיה אז.

עזוב זה כמו לדבר לקיר

גישה מעניינת ולא מובנת שלא מתאימה לך

בכל אופן, ברור שכמו בכל מקום עבודה או בכל סיטואציה יש משקל לגישה ולאופי של הבן אדם.
דווקא במקרה של ווימס אני לא חושב שזו הבעיה, וודאי לא ביורוליג, הוא מאוד רוצה אבל בדרך כלל לא הולך לו.

10 ינואר 2017, 21:36

Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה

על החלק של ווימס אני לא מסכים. שימי אותו בקבוצה מאוזנת עם מאמן על הקווים ואני די בטוח שהוא יחזור להיות השחקן שהיה..

10 ינואר 2017, 21:37

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פארגו שחזר מארה''ב לא היה אותו שחקן של אירופה וסוני ווימס שחזר מארה''ב זה לא אותו שחקן שהיה באירופה

על החלק של ווימס אני לא מסכים. שימי אותו בקבוצה מאוזנת עם מאמן על הקווים ואני די בטוח שהוא יחזור להיות השחקן שהיה..

אי אפשר לדעת, זאת בדיוק הנקודה. כל עוד מכבי בנויה ככה, וכל עוד המועדון מץנהל כמו שהוא מתנהל, אי אפשר לשפוט שחקנים כמו ווימס, פארגו וגאודלוק.

10 ינואר 2017, 21:38

my man כתב:

מאמן על הקווים לא יעזור לו להכניס לייאפ או לשפר את הקליעה

10 ינואר 2017, 21:39

my man כתב:

אם הוא רק ''עוד בורג'' במערכת של תאודוסיץ', דה קולו, היינס וכו' אז זה בסדר
כל עוד הוא צריך להיות בורג מרכזי במערכת ולהיות הסטאר, אני לא בטוחה שיש לו את זה (גם אם הוא טען אחרת 800 פעמים השנה)

10 ינואר 2017, 21:39

MTA2311 כתב:
my man כתב:

אי אפשר לדעת, זאת בדיוק הנקודה. כל עוד מכבי בנויה ככה, וכל עוד המועדון מץנהל כמו שהוא מתנהל, אי אפשר לשפוט שחקנים כמו ווימס, פארגו וגאודלוק.

למה אי אפשר לדעת? אנחנו לא יכולים לראות את המצב שלו לפי איך שהוא משחק?

10 ינואר 2017, 21:40

שועל כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:

למה אי אפשר לדעת? אנחנו לא יכולים לראות את המצב שלו לפי איך שהוא משחק?

לא, כי כדורסל לא משחקים בואקום.
פרסם תגובה