Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:
ממש לא מפתיע
בכל זאת מדובר על קבוצות שהיו במאזן זהה בעונה הרגילה, ולקליבלנד היו בעיות גדולות בהגנה גם בסדרה מול אינדיאנה וגם במהלך העונה.
אני לא חשבתי שיהיה להם כל כך קל, למרות שהמשחק האחרון היה שוויוני עד הרבע האחרון.
טורנטו בשני המשחקים הראשונים הייתה חלשה וחסרת אנרגיות ביחס למה שראינו ממנה כל העונה.
כל מי שמכיר את טורונטו בפלייאוף וראה אותה בכללי השנה ידע שאין לה מה להציע אחרי העונה הרגילה
לא חושב, ואני לא היחיד, אבל בסדר.
כשקראתי את הכתבה בוואלה שאומרת שלטורונטו יש סיכוי להקשות על קליבלנד או אפילו לעצור אותה צחקתי בקול
מדברים על פאקינג טורונטו
ועוד טורונטו של הפלייאוף
זה לא רק וואלה, זו הייתה התחושה לאור היכולת ההגנתית הרעה מאוד של קליבלנד במיוחד בחלק השני של העונה, בנוסף לזה היא לא הבריקה בכלל מול אינדיאנה החלשה, והייתה גם מחשבה שלטורונטו יש את השחקנים הקשוחים שיכולים להקשות על לברון (ביידוואי, לברון תענוג לצפייה בסדרה הזו, נראה בכושר הטוב בקריירה).
אני גם הערכתי שקליבלנד תיקח את זה בסבירות גבוהה, אבל לא חשבתי שבמשך 9 וחצי רבעים מתוך 12 היא תטייל, חשבתי שזה יגיע ל6-7 משחקים.
לא יודע נתונים מדויקים, אבל קראתי איפשהו שקבוצה עם הנתונים ההגנתיים של קליבלנד מעולם לא הגיעה לגמר, אחדשיודע אולי יביא נתונים יותר מדוייקים או יתקן אותי.