המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:שועל כתב:לא יתכן שהוא לא סנילי מזקנה
אם זה בצחוק, סבבה. אבל אני מקווה שאף אחד לא באמת חושב באמת שהוא סנילי.
הוא ערמומי, שקרן, ציני וגנב דעת. הדיבור האיטי שלו והטון המונוטוני אולי גורם לו לא להיראות כזה, אבל הוא יודע יפה מאוד מה הוא אומר.
ShiriV כתב:התלבטתי ארוכות אם לקרוא את הראיון עם שמעון בידיעות ספורט היום כי ידעתי שאני הולכת להתעצבן.
קבלו מבחר פנינים:
ש: המאמן הלך ולא בפעם הראשונה. זה פותר את הבעיות שלכם? הרי נכשלתם כמעט עם כל שחקן שהבאתם.
״אם לא היינו מביאים שחקנים מהשורה הראשונה - סוני ווימס, קווינסי מילר ואנדרו גאודלוק - היו יכולים לבוא אלינו בטענות. הבאנו את הכוכבים הגדולים ביותר, שמרנו על השלד הישראלי וחשבנו שנגיע רחוק. הייתה לנו מכת פציעות בלתי רגילה״
ש: יציעי ההיכל התרוקנו. רק 2,000-2,500 צופים מגיעים למשחק, מתוכם אולי כמה מאות מנויים.
״אני חושב שהקהל שהתאכזב יבוא בהמשך. המאמן הוחלף, ובטוח שנגד בני הרצליה האולם יתמלא. לא נוטשים בימים פחות טובים״
ש: השנאה של האוהדים לוויצ'יץ' תהומית, אבל אתם נותנים לו גב. הוא נשאר עם יותר סמכויות?
״לא הוגן לתלות את האשם בוויצ'יץ'. יש לו ידע עמוק בכדורסל ואי אפשר לקחת את מה שיש לו ומה שנתן לכדורסל״
ערימה של קלישאות וזלזול באמת בלתי נתפס באוהדים.
עד מתי זה יימשך?
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:לא יתכן שהוא לא סנילי מזקנה
הוא ערמומי, שקרן, ציני וגנב דעת. הדיבור האיטי שלו והטון המונוטוני אולי גורם לו לא להיראות כזה, אבל הוא יודע יפה מאוד מה הוא אומר.
לא יודע, יש דרכים יותר מתוחכמות לשקר ולגנוב דעת, דיוויד פדרמן מאסטר בזה. צריך להיות קצת מנותק מהקרקע בשביל לחשוב שהאמירות האלו לא מגוחכות ומגכיחות אותו עצמו.
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:לא יתכן שהוא לא סנילי מזקנה
לא יודע, יש דרכים יותר מתוחכמות לשקר ולגנוב דעת, דיוויד פדרמן מאסטר בזה. צריך להיות קצת מנותק מהקרקע בשביל לחשוב שהאמירות האלו לא מגוחכות ומגכיחות אותו עצמו.
אלו דיבורים של אדם שלא מבין איך לפנות לאוהדים, איך לנהל קבוצה. זה כן נובע מאידיוטיות ספורטיבית, אבל הוא עדיין חד. הוא לא מנותק מהמציאות, אלא מהספורט. ובכלל, פעם אמירות כאלו היו עובדות. לא בהכרח עם התרומה לקהילה, אבל "אוהד אמיתי הולך באש ובמים" ושאר אמרות שמכוונות לגאווה קבוצתית. זה לא שזה תמיד לא עבד.
jol9 כתב:נראה לי שכאן בפורום, אנחנו יכולים לברך על אמירות מהסוג הזה, כי זאת הדרך המהירה ביותר להיכל ריק, ולמכירת הקבוצה.
הצופה כתב:jol9 כתב:נראה לי שכאן בפורום, אנחנו יכולים לברך על אמירות מהסוג הזה, כי זאת הדרך המהירה ביותר להיכל ריק, ולמכירת הקבוצה.
שיתנו גם לאחרים לתרום לקהילה
jol9 כתב:יש לי סרטון רלוונטי לנושא לעלות. מישהו יודע איך עושים את זה?
הסרטון הוא 12MB
שועל כתב:jol9 כתב:יש לי סרטון רלוונטי לנושא לעלות. מישהו יודע איך עושים את זה?
הסרטון הוא 12MB
ג'מבו מייל
או פשוט לעלות ליוטיוב
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:יש לי סרטון רלוונטי לנושא לעלות. מישהו יודע איך עושים את זה?
הסרטון הוא 12MB
ג'מבו מייל
או פשוט לעלות ליוטיוב
אפשר אבל לעשות אמבדד לג'אמבו מייל?
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:יש לי סרטון רלוונטי לנושא לעלות. מישהו יודע איך עושים את זה?
הסרטון הוא 12MB
ג'מבו מייל
או פשוט לעלות ליוטיוב
מה
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:יש לי סרטון רלוונטי לנושא לעלות. מישהו יודע איך עושים את זה?
הסרטון הוא 12MB
ג'מבו מייל
או פשוט לעלות ליוטיוב
מה
כאילו לשתף את הסרטון כאן, כמו ביוטיוב...
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:ג'מבו מייל
או פשוט לעלות ליוטיוב
מה
כאילו לשתף את הסרטון כאן, כמו ביוטיוב...
להטמיע אי אפשר.
אתה יכול לפתוח שם משתמש אחר בגוגל ולעלות ליוטיוב עם אתה מעוניין באנונימיות.
או להירשם ולעלות באתר Vimeo ורק להעתיק את הלינק לכאן וזה מוטמע אוט'.
גם השנה, כמידי שנה, מועדון הכדורסל מכבי תל אביב לוקח חלק בערב ההתרמה של וראייטי Variety Israel, השותפה בפעילויות של תרומה לקהילה מזה עשרות שנים.
קדימה, זה הזמן לתרום למען ילדי וראייטי!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים