15 יוני 2017, 18:31
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:לא ניתן לבוא בהאשמות למכבי. על מה בדיוק.
לבלאט זה טענות אישיות שלי אולי.
אין טענות לאף אחד בשלב הזה. מקווה שהתגובה תהיה מהירה ושעד סוף השבוע יוכרז על המאמן.
על מה בדיוק? על זה שהאכילו את כל העולם ואשתו שהעסק סגור (למרות שלא היה)? על זה שהסכימו לחכות (ולא משנה לאיזה מאמן) יותר משבוע? על זה שהסכימו להשכיב סכום מופרך למאמן ביחס לשאר התקציב המיועד (הצפוי)? על זה שהם מאשימים אותו שגרם להם לחכות, למרות שהוא לא חייב להם כלום?
זה שטויות. הם עשו את מה שהם חשבו לנכון, ולדעתי הם פעלו נכון.
לא הצליח להם וזה קורה.
ממשיכים הלאה.
רק שלא ימרחו את הזמן עכשיו
15 יוני 2017, 18:32
my man כתב:חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:לא ניתן לבוא בהאשמות למכבי. על מה בדיוק.
לבלאט זה טענות אישיות שלי אולי.
אין טענות לאף אחד בשלב הזה. מקווה שהתגובה תהיה מהירה ושעד סוף השבוע יוכרז על המאמן.
על מה בדיוק? על זה שהאכילו את כל העולם ואשתו שהעסק סגור (למרות שלא היה)? על זה שהסכימו לחכות (ולא משנה לאיזה מאמן) יותר משבוע? על זה שהסכימו להשכיב סכום מופרך למאמן ביחס לשאר התקציב המיועד (הצפוי)? על זה שהם מאשימים אותו שגרם להם לחכות, למרות שהוא לא חייב להם כלום?
זה שטויות. הם עשו את מה שהם חשבו לנכון, ולדעתי הם פעלו נכון.
לא הצליח להם וזה קורה.
ממשיכים הלאה.
רק שלא ימרחו את הזמן עכשיו
כן, זה שטויות, בלאט אשם. פדרמן אח.
די נו.
15 יוני 2017, 18:33
my man כתב:חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
15 יוני 2017, 18:33
15 יוני 2017, 18:34
jol9 כתב:felix_r כתב:איך זה יתכן, שבכל פעם שאנחנו אומרים לעצמנו "גרוע מזה כבר לא יכול לקרות", בא הגרוע מזה וקורה ! אין איזה גבול ?
אתה אמור להיות שמח מזה שבלאט לא מגיע, לא?
15 יוני 2017, 18:36
15 יוני 2017, 18:36
אחדשיודע כתב:מכבי נקייה מאשמה. התנהלות מרשימה ממש.
15 יוני 2017, 18:37
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:איך זה יתכן, שבכל פעם שאנחנו אומרים לעצמנו "גרוע מזה כבר לא יכול לקרות", בא הגרוע מזה וקורה ! אין איזה גבול ?
אתה אמור להיות שמח מזה שבלאט לא מגיע, לא?
זה שאני לא אוהב אותו כבן אדם ולא בדיוק מתלהב מסגנון המשחק שלו, זה דבר אחד. מצד שני אי אפשר להתעלם מהרזומה שלו. הוא מאמן מוכח ומוערך, שעשה דברים והגיע להישגים. במצבנו היום, אחרי כמה עונות נפל שבאו ברציפות, אני לא חושב שאנחנו במצב שאפשר להתפנק.
15 יוני 2017, 18:38
15 יוני 2017, 18:39
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי נקייה מאשמה. התנהלות מרשימה ממש.
לא הכל שחור או לבן.
ניסו ללכת על מהלך גדול ולא הלך. הם לא הפילו את זה על 100 שקל כמו עם רייס בזמנו.
רק לפני יומיים התווכחנו כאן על עצם המהלך האם הוא נכון או לא, ועכשיו פתאום כל אלה שהיו נגד צירופו של בלאט מכל מיני סיבות, זועקים זעקת שבר על זה שהמהלך נפל... איפה ההגיון פה?
15 יוני 2017, 18:41
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי נקייה מאשמה. התנהלות מרשימה ממש.
לא הכל שחור או לבן.
רק לפני יומיים התווכחנו כאן על עצם המהלך האם הוא נכון או לא, ועכשיו פתאום כל אלה שהיו נגד צירופו של בלאט מכל מיני סיבות, זועקים זעקת שבר על זה שהמהלך נפל... איפה ההגיון פה?
15 יוני 2017, 18:41
שועל כתב:לא זועקים על זה שבלאט לא מגיע ואת הררי הכסף שהיו מלווים את זה.
כן מגחכים על עוד התנהלות מביכה. גם אם נשים בצד את האשמים, זה לא סירוב שעושה למכבי טוב.
15 יוני 2017, 18:42
jol9 כתב:שועל כתב:לא זועקים על זה שבלאט לא מגיע ואת הררי הכסף שהיו מלווים את זה.
כן מגחכים על עוד התנהלות מביכה. גם אם נשים בצד את האשמים, זה לא סירוב שעושה למכבי טוב.
יש כאלה שמגחכים, ויש כאלה שרוצים להעמיד את ההנהלה מול כיתת יורים.
15 יוני 2017, 18:42
ankram כתב:מריח לי לא טוב כל הסיפור הזה עם דיויד , יש לי הרגשה רעה שבסוף ספחיה יחתום פה.
15 יוני 2017, 18:43
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי נקייה מאשמה. התנהלות מרשימה ממש.
לא הכל שחור או לבן.
זעקת שבר? על מה אתה מדבר? לא אמרתי בשום מקום שאני מבואס מהעובדה שהוא לא חתם כאן בסופו של דבר.
"המהלך הגדול" הוא ספין גדול. גם אם היה חותם (ולא היה נשאר כסף לשאר השחקנים) ובוודאי בסיטואציה הנוכחית. הם הרי הכריזו בקול תרועה שהוא סגור עוד לפני שהוא באמת סגר פה.
15 יוני 2017, 18:43
15 יוני 2017, 18:44
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי נקייה מאשמה. התנהלות מרשימה ממש.
לא הכל שחור או לבן.
זעקת שבר? על מה אתה מדבר? לא אמרתי בשום מקום שאני מבואס מהעובדה שהוא לא חתם כאן בסופו של דבר.
"המהלך הגדול" הוא ספין גדול. גם אם היה חותם (ולא היה נשאר כסף לשאר השחקנים) ובוודאי בסיטואציה הנוכחית. הם הרי הכריזו בקול תרועה שהוא סגור עוד לפני שהוא באמת סגר פה.
לא חושב שהמהלך הוא ספין.
אבל זה לא משהו כזה מהותי להתווכח עליו.
15 יוני 2017, 18:44
אחדשיודע כתב:כל קבוצה אירופאית בכירה עדיפה על משרה שצמודה לדיוויד "החלטה קלה" פדרמן.