המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני בסדר עם זה
וזה עדיין לא עונה על השאלה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שווי השוק בסין, לא באירופהjol9 כתב:רק הערה - אם נוציא רגע מהמשוואה את עונת 2014, העונה עם פארגו היתה המוצלחת ביותר של מכבי ב5-6 השנים האחרונות.
אני ממש לא חושב שהוא עצמו נכשל באותה העונה (אולי בקטע של התנהלות).
בקשר לדיון, אנחנו לא יודעים מה הוצע לפארגו על ידי מכבי. אם זה סדר גודל של 500-600, אז לדעתי זה מתחת לשווי השוק שלו,
ויש לו ממה להיעלב.
שווי השוק שלו באירופה.
בסין אין לי מושג, וזה גם לא מעניין.
אם זה שווי השוק שלו באירופה אז איפה הקבוצה שתציע לו את ה-700-800-900 או אלוהים יודע כמה הוא דורש?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שווי השוק בסין, לא באירופהjol9 כתב:רק הערה - אם נוציא רגע מהמשוואה את עונת 2014, העונה עם פארגו היתה המוצלחת ביותר של מכבי ב5-6 השנים האחרונות.
אני ממש לא חושב שהוא עצמו נכשל באותה העונה (אולי בקטע של התנהלות).
בקשר לדיון, אנחנו לא יודעים מה הוצע לפארגו על ידי מכבי. אם זה סדר גודל של 500-600, אז לדעתי זה מתחת לשווי השוק שלו,
ויש לו ממה להיעלב.
שווי השוק שלו באירופה.
בסין אין לי מושג, וזה גם לא מעניין.
אם זה שווי השוק שלו באירופה אז איפה הקבוצה שתציע לו את ה-700-800-900 או אלוהים יודע כמה הוא דורש?
MTA2311 כתב:כי בין חימקי למכבי יש איזה 20-30 דרגות שכר
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כי בין חימקי למכבי יש איזה 20-30 דרגות שכר
אבל מי אמר שחימקי לא יכולה להביא שחקן בריא וטוב ממנו?
יש להם כסף, שיביאו שחקן NBA.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כי בין חימקי למכבי יש איזה 20-30 דרגות שכר
זה לא מה שאמרתי אבל. גם אם לא ימשיך בחימקי, יש בין התקציב של חימקי לתקציב של מכבי הרבה קבוצות אחרות שישמחו להציע לשחקן יורוליג טוב חוזה יפה.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כי בין חימקי למכבי יש איזה 20-30 דרגות שכר
זה לא מה שאמרתי אבל. גם אם לא ימשיך בחימקי, יש בין התקציב של חימקי לתקציב של מכבי הרבה קבוצות אחרות שישמחו להציע לשחקן יורוליג טוב חוזה יפה.
לא יודע.
בזמנו דובר על 2.2 מיליון יורו לשנתיים, אבל בסוף חתם רק לעונה אחת.
אני לא חושב שהוא שחקן של מיליון יורו לעונה, בטח אחרי הפציעה שזיינה לו את פתיחת העונה.
בפועל, הוא שווה הרבה כסף, כי הוא שחקן עם תכונות שקשה למצוא. גם רנדולף כזה.
צריך לאתר אותם כשהמנייה בשפל, וזה המצב כרגע.
Jack55 כתב:נגיד שתקציב השחקנים של מכבי עומד על סביבות ה9 מיליון
עד עכשיו מכבי הוציאו :
250 על ריי + 200 על כהן + 800 על טיוס + 500 על רול + 400 על קלויארו + 300 על קיין + 400 על דיבה
זה יוצא 2.85 מיליון על כל 7 השחקנים האלה .
זה משאיר לך בסביבות 6.15 מיליון (נגיד 6 וכמובן שהכל באומדן)
נגיד אתה שם על ג'יימס 1.85 + 1 על האניקאט + 850 על וויטמן .
יוצא לך 3.7 על שלושת הזרים האלה, להוואל אתה מציע עוד 400 אלף (החוזה שלו עמד על 330 אז מן הסתם שמכבי ישדרגו לו אותו לסביבות ה400)
ועוד 500 על קולשוב וזיו ביחד .
כל זה ואתה עוד נשאר עם 1.4 מיליון בצד שאיתם אפשר לשדרג קצת את ההצעה של האניקאט ושל וויטמן (או אולי אפילו את מייק ג'יימס לעלות ל2 מיליון)
וכמובן למיסים של הישראלים + כסף שמכבי חייבים לשחקני עבר על כך ששחררו אותם .
העונה מכבי הוציאו בסביבות ה5.5 - 6 מיליון על שחקנים אבל זה בגלל שהיה צריך לשלם הרבה מאוד כסף על פיצויים לשחקנים של עונת 2016/17...
toja27 כתב:מה החדשות בגזרת בולדן?
toja27 כתב:toja27 כתב:מה החדשות בגזרת בולדן?
אז ככה..יש כאן חברי פורום, ואני לא רוצה לציין שמות כדי לשמור על צנעת הפרט, ומי שאני מדבר עליו יודע שאני מדבר עליו->->-> !?!?אחדשיודע!!?!<-<-<- שחושבים שבגלל שנגמרה לה עונת הנבא, ואנחנו באמצע הקיץ אז אפשר לעשות בטן גב , רגל על רגל וככה להוריד רגל מהגז בשושו בלי שאף אחד ירגיש... אז אני רוצה לחדדד לכולם את הלוז של מכבי ומתי אפשר לצאת לחופשה באישור המנהלים. תקופת החופשות זה החצי השני של העונה אחרי שכל התקוות והייחולים ירדו לטימיון ולא נשאר על מה לשחק, למי שזה עוד לא היה ברור לו עד עכשיו. ואני מצטער על הטון אבל זה מעצבן . זה גם רשום בחוקי הפורום, ובכל מקרה מי שיש לו שאלות בכל נושא שלא יהסס לשאול בפרטי את הגברת Holiday Armadillo, היא תשמח לענות על כל שאלה ובכיף תציפו אותה.
המשך יום טוב לכולם!
תגובה גדולהtoja27 כתב:toja27 כתב:מה החדשות בגזרת בולדן?
אז ככה..יש כאן חברי פורום, ואני לא רוצה לציין שמות כדי לשמור על צנעת הפרט, ומי שאני מדבר עליו יודע שאני מדבר עליו->->-> !?!?אחדשיודע!!?!<-<-<- שחושבים שבגלל שנגמרה לה עונת הנבא, ואנחנו באמצע הקיץ אז אפשר לעשות בטן גב , רגל על רגל וככה להוריד רגל מהגז בשושו בלי שאף אחד ירגיש... אז אני רוצה לחדדד לכולם את הלוז של מכבי ומתי אפשר לצאת לחופשה באישור המנהלים. תקופת החופשות זה החצי השני של העונה אחרי שכל התקוות והייחולים ירדו לטימיון ולא נשאר על מה לשחק, למי שזה עוד לא היה ברור לו עד עכשיו. ואני מצטער על הטון אבל זה מעצבן . זה גם רשום בחוקי הפורום, ובכל מקרה מי שיש לו שאלות בכל נושא שלא יהסס לשאול בפרטי את הגברת Holiday Armadillo, היא תשמח לענות על כל שאלה ובכיף תציפו אותה.
המשך יום טוב לכולם!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים