המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:הליגה פה בדרך לקרוס לתוך עצמה..
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:זו השעה לשבור את הכלים ולפרוש לליגה אלטרנטיבית.
אפשר להניח הצעה על השולחן של קבוצות כמו אולימפיאקוס ופנאתינייקוס, ואולי גם ללקט קבוצות נבחרות מהאדריאטית, ולייצר ליגה ים תיכונית שתעצור את הפארסה המגוחכת הזאת שקורית בכל אירופה.
עכשיו כבר אין סיכוי. כל שאר הליגות כבר הסתדרו
אחדשיודע כתב:הם יוכלו לשנות את הסדרות מהטוב מ-5 משחקים לטוב מ-3, אם ממש ירצו. וגם להחליף הפיינל פור להטלת מטבע.
felix_r כתב:בינתיים, כדי להעביר את הזמן, אני מציע לכולם לנסות ולנחש את האחוז הקליעה העונתי מהקו של ליאור אליהו (בבקשה, אל תבדקו באתר הליגה)
יאללה, זרקו מספר!
felix_r כתב:בינתיים, כדי להעביר את הזמן, אני מציע לכולם לנסות ולנחש את האחוז הקליעה העונתי מהקו של ליאור אליהו (בבקשה, אל תבדקו באתר הליגה)
יאללה, זרקו מספר!
יאללה, זרקו מספר!
יר אלון, יו"ר ארגון השחקנים, יוצא במתקפה חסרת תקדים נגד יו"ר המנהלת שמואל פרנקל ואומר: "פרנקל משת"פ של מכבי ת"א, הוא דואג רק לאינטרסים של מכבי ת"א ולא לטובת הכדורסל והכדורסלן הישראלי. האחריות על מה שקורה עכשיו היא על הכתפיים שלו"
עוד אומר אלון: "הבוקר (חמישי) אני בטוח שיהיו נציגים נוספים מתוך המנהלת שרוצים להגיע להסכמות איתנו וננהל מו"מ עם מי שמוסמך לסגור ולא מי שמתקשר כל שנייה לנציגים של מכבי ת"א כדי לחתום איתנו. פרנקל לא מסוגל לחתום על שום הסכם שייקח בחשבון את טובת הכדורסלן הישראלי"
יו”ר ארגון השחקנים המשיך: "אנחנו מנהלים מו"מ כבר שלושה חודשים, כאשר פרנקל הבטיח על סמך פרוטוקולים והסכמות של המנהלת להמשיך את החוק הרוסי לעוד שתי עונות ועכשיו הוא חזר בו, לכן כל האחריות על מה שקורה היא עליו"
Jack55 כתב:יוזמה : ליגת העל תימשך עם שוברי שביתה ושחקני נוער
אחרי הודעת המנהלת על ביטול המחזור האחרון, כעשרים שחקנים ובעלי קבוצות מגבשים פתרון לסיום המשבר: "המטרה להראות שההצגה נמשכת והשובתים יחברו לרגעי ההכרעה"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 84146.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים