פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: רשמית: ג'וני אובראיינט השלישי חתם במכבי

03 ספטמבר 2018, 00:32

לא יודע עד כמה הוא בנוי לשחק ברמה סבירה בעמדה כלשהי. סימן שאלה גדול השחקן הזה.

03 ספטמבר 2018, 00:42

''גדול''
הבנתי, כי הוא שמן

03 ספטמבר 2018, 15:01

שועל אחי האימרות החזקות שלך והנחרצות שמקדשות את האנטי שלך לכל מיני החתמות או דברים שאתה לא בעדם לפעמים מוגזמות ונראות לא מחוברות למציאות.
אף אחד לא טען שהשחקן לא בכושר גם סתם על סמך תמונה קבעו שהוא שמן למרות שידוע שהשחורים ובכללי האפריקאים רובם בעל חלק אחורי ברווזי.
עכשיו להגיד ככה בחרצות לא יודע כמה יכןל לשחק ברמה כלשהי בלי שום בסיס לזה או משו להיסתמך עליו זה הזוי.
הבחור נכון לא כוכב אנביאי אבל שיחק שם כמה עונות היה חלק מרוטציות הראה יכולות סך הכל סבירות ככה שאני לא יודע למה לחרוץ ככה .
זה שהוא טעון הוכחה וזה שלא כולם מרוצים מההחתמה שלו ומההתאמה לגיטימי אבל האימרות האחרות מוגזמות בעיני.

03 ספטמבר 2018, 15:44

שועל כתב:לא יודע עד כמה הוא בנוי לשחק ברמה סבירה בעמדה כלשהי. סימן שאלה גדול השחקן הזה.

למה הוא סימן שאלה יותר גדול מהאחרים?

03 ספטמבר 2018, 15:46

כי הוא שמן

03 ספטמבר 2018, 15:52

Holiday_Armadillo כתב:כי הוא שמן

זה לא מכובד להטריל אנשים פה

03 ספטמבר 2018, 16:04

אני מצטערת אם יצרתי רושם שאני בן אדם מכובד

03 ספטמבר 2018, 16:32

אדם כתב:שועל אחי האימרות החזקות שלך והנחרצות שמקדשות את האנטי שלך לכל מיני החתמות או דברים שאתה לא בעדם לפעמים מוגזמות ונראות לא מחוברות למציאות.
אף אחד לא טען שהשחקן לא בכושר גם סתם על סמך תמונה קבעו שהוא שמן למרות שידוע שהשחורים ובכללי האפריקאים רובם בעל חלק אחורי ברווזי.
עכשיו להגיד ככה בחרצות לא יודע כמה יכןל לשחק ברמה כלשהי בלי שום בסיס לזה או משו להיסתמך עליו זה הזוי.
הבחור נכון לא כוכב אנביאי אבל שיחק שם כמה עונות היה חלק מרוטציות הראה יכולות סך הכל סבירות ככה שאני לא יודע למה לחרוץ ככה .
זה שהוא טעון הוכחה וזה שלא כולם מרוצים מההחתמה שלו ומההתאמה לגיטימי אבל האימרות האחרות מוגזמות בעיני.

החתמנו את שאלתיאל קוואק?

03 ספטמבר 2018, 16:35

Holiday_Armadillo כתב:כי הוא שמן

https://www.facebook.com/vinivincent09/ ... 323411686/

Sent from my iPhone using Tapatalk

03 ספטמבר 2018, 16:43

reuelc כתב:
שועל כתב:לא יודע עד כמה הוא בנוי לשחק ברמה סבירה בעמדה כלשהי. סימן שאלה גדול השחקן הזה.

למה הוא סימן שאלה יותר גדול מהאחרים?

כי הוא שחקן בינוני, שהנפיק כל הקריירה שלו סטט' רעה, והוא שחקן שנופל בין העמדות. מעולם לא הוכיח את עצמו במסגרת רצינית או לא רצינית. אם נחבר את זה לבעיות הרפואיות ולבעיות המשקל, קיבלנו שחקן שהוא סימן שאלה.

03 ספטמבר 2018, 18:24

לא יודע... אני חש שיש כאן משהו נגד שמנמנים...

03 ספטמבר 2018, 18:29

קובי כתב:לא יודע... אני חש שיש כאן משהו נגד שמנמנים...

:sofo:

04 ספטמבר 2018, 00:16

אני נאלץ להסכים עם השועל. אובריינט הוא סימן השאלה הכי גדול מבין החדשים. אני מקווה מאוד שהוא יפתיע לטובה אבל חושש שהוא ינטה יותר לכיוון של נואל פליקס... לא מדובר פה בשחקן NBA לגיטימי כמו טאריק בלאק אלא יותר בסקראב שהקבוצה שבחרה בו בדראפט ויתרה עליו והוא שיחק עוד כמה דקות לא ממש משמעותיות בקבוצת לוטרי. זה שחקן שהתרגל להיות סנטר ויאלץ לרדוף אחרי שחקנים יותר מהירים ושנודע לרעה בנטייה לאיבודים ועבירות מהירות.
חבל שלא מתוכננים כמה משחקי אימון נגד קבוצות ישראליות או קבוצות יורוקאפ מולן הוא היה עשוי לקבל ביטחון לפני שנפגוש בטורנירי ההכנה את קבוצות היורוליג, אבל מצד שני די מהר נדע מה הוא שווה מול כמה ממספרי ה4 המובילים במפעל (גיסט, גיל, השלישייה של מילאנו). רק נקווה שבמידה והוא יסריח את הפארקט מכבי לא יחזרו על הטעות שעשו עם זרים מאכזבים כמו מרקיז היינס או וונטיגו קאמינגס ויביאו לו במהירה מחליף.

06 ספטמבר 2018, 11:24

איבד את הליפט.

06 ספטמבר 2018, 12:12

פרסמו את תמונת הגופייה אבל התמונה הרשמית עם השחקנים הוא לא שם , גם אם הוא פצוע הוא אמור להופיע

06 ספטמבר 2018, 12:14

כבר עכשיו חשוב לציין שאם הוא יתגלה כפלופ ניקולה התנגד מראש להחתמה שלו

06 ספטמבר 2018, 12:19

גל גל כתב:פרסמו את תמונת הגופייה אבל התמונה הרשמית עם השחקנים הוא לא שם , גם אם הוא פצוע הוא אמור להופיע

אבל לא אם הוא נוטף שומן ומעדיפים להסתיר את זה

06 ספטמבר 2018, 12:25

מי שרוצה יש בסטורי של מכבי באינסטגרם אימון ארוך של אובראיינט מהיום
הם עשו לייב ואפשר לראות אותו בשידור חוזר .

הוא נראה מאוד מאוד כבד

06 ספטמבר 2018, 13:04

MTA2311 כתב:כבר עכשיו חשוב לציין שאם הוא יתגלה כפלופ ניקולה התנגד מראש להחתמה שלו

שקוף.

06 ספטמבר 2018, 13:23

ראיתי את האימון של אובריינט, הוא נראה כמו עגלה. סופו היה יותר קליל ממנו.
נושא נעול