Holiday_Armadillo כתב:כי אנחנו עם רבע סגלcifkcv כתב:הבנאדם רוקי לגמרי באירופה ו17-18 דק' במשחק הוא קפץ ללמעלה מ30.
אוקיי ו? זה עושה אותו פחות עייף?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כי אנחנו עם רבע סגלcifkcv כתב:הבנאדם רוקי לגמרי באירופה ו17-18 דק' במשחק הוא קפץ ללמעלה מ30.
הבן אדם משחק כדורסל מקצועני כבר לא מעט שנים, הוא לא צריך להתפרק מ-30 דקותcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי אנחנו עם רבע סגלcifkcv כתב:הבנאדם רוקי לגמרי באירופה ו17-18 דק' במשחק הוא קפץ ללמעלה מ30.
אוקיי ו? זה עושה אותו פחות עייף?
האנטר בן 34, ווילבקין שיחק מתחילת העונה 400 דקות יותר ממנוcifkcv כתב:ווילבקין והאנטר כן אז?
הנקודה הייתה שהוא רוקי באירופה ובעל כורחו התפקיד שלו הפך להיות משמעותי בהרבה ממה שציפו בהתחלה.
Holiday_Armadillo כתב:האנטר בן 34, ווילבקין שיחק מתחילת העונה 400 דקות יותר ממנוcifkcv כתב:ווילבקין והאנטר כן אז?
הנקודה הייתה שהוא רוקי באירופה ובעל כורחו התפקיד שלו הפך להיות משמעותי בהרבה ממה שציפו בהתחלה.
יודעת, אני אבחר על מה להגיב ועל מה לאcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:האנטר בן 34, ווילבקין שיחק מתחילת העונה 400 דקות יותר ממנוcifkcv כתב:ווילבקין והאנטר כן אז?
לא על כל דבר צריך להגיב את יודעת? אפשר לשמור על זכות השתיקה לפעמים.
לא הבנתי את פשר העקיצה, כן אני יודע שאנחנו ברבע סגל SO WHAT לא הבנתי מה הנקודה שלך.
Holiday_Armadillo כתב:יודעת, אני אבחר על מה להגיב ועל מה לאcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:האנטר בן 34, ווילבקין שיחק מתחילת העונה 400 דקות יותר ממנוcifkcv כתב:ווילבקין והאנטר כן אז?
לא הבנתי את פשר העקיצה, כן אני יודע שאנחנו ברבע סגל SO WHAT לא הבנתי מה הנקודה שלך.
ובגלל זה הלכתי ולמדתי לגמרי לבד שמי שלא רוצה שיגיבו לו לדברים שהוא כותב רצוי שלא יכתוב אותם בפורוםcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:יודעת, אני אבחר על מה להגיב ועל מה לאcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:האנטר בן 34, ווילבקין שיחק מתחילת העונה 400 דקות יותר ממנוcifkcv כתב:ווילבקין והאנטר כן אז?
וואו איזו עצמאית את, כל הכבוד.
Holiday_Armadillo כתב:ובגלל זה הלכתי ולמדתי לגמרי לבד שמי שלא רוצה שיגיבו לו לדברים שהוא כותב רצוי שלא יכתוב אותם בפורוםcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:יודעת, אני אבחר על מה להגיב ועל מה לאcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:האנטר בן 34, ווילבקין שיחק מתחילת העונה 400 דקות יותר ממנו
וואו איזו עצמאית את, כל הכבוד.
Holiday_Armadillo כתב:אנשים, תירגעו, אי אפשר להאריך לכל אחד חוזה בגלל משחק וחצי טוב במצטבר
לפני יומיים שלחתם אותו הביתה, תנשמו
אבל סקוטי אפשר נכון? פליז!!!Holiday_Armadillo כתב:אנשים, תירגעו, אי אפשר להאריך לכל אחד חוזה בגלל משחק וחצי טוב במצטבר
לפני יומיים שלחתם אותו הביתה, תנשמו
שמואל1 כתב:אולי חלק לא יסכימו אבל אני חושב שגם את החוזה שלו צריך להאריך עוד היום. הוא חתום רק לעונה אחת. חשוב לשמור על התלכיד הקבוצתי ואייסי חלק בלתי נפרד.
קשה למצוא שחקנים מהסוג הזה.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אולי חלק לא יסכימו אבל אני חושב שגם את החוזה שלו צריך להאריך עוד היום. הוא חתום רק לעונה אחת. חשוב לשמור על התלכיד הקבוצתי ואייסי חלק בלתי נפרד.
בוא נחכה לשלבים המכריעים של העונה כדי לראות האם התרומה שלו שווה את זה. למרות שאני מתחילה ממש לחבב אותו ולהתחבר אליו, אני לא חושבת שזה יהיה אסון גדול אם נאבד אותו לקבוצה אחרת.
Runner30 כתב:שחקן לא חכם במיוחד, מוגבל התקפית ובינוני בהגנה ב 700 אלף דולר. מציאה?
TAYO כתב:Runner30 כתב:שחקן לא חכם במיוחד, מוגבל התקפית ובינוני בהגנה ב 700 אלף דולר. מציאה?
תראה כמה שחקנים יש במכבי שכבר אמרו עליהם שלא שווים את הכסף ואיכשהו במכבי כרגע בטופ של היורוליג... כנראה שהתלכיד כן שווה את הכסף. קח למשל אחד כמו קלויארו - כמה שווה לך שחקן שאתה יכול לשים במקפיא חצי עונה ואז כשאתה צריך את זורק אותו למגרש והוא שווה לך עוד איזה 4 כדורים להזדמנות שניה בהתקפה? תאר לך שאתה מרים מהספסל מישהו שבאמת ״שווה את הכסף״... הוא יושב במקפיא ומתמרמר, מאבד בטחון ומרעיל את הסביבה... לפעמים יש משמעות לדברים שהם מעבר לכשרון טהור וראינו המון קבוצות ששילמו הון לאוסף שחקנים שכולם על הנייר ״שווים את הכסף״ אבל התוצאה הסופית הייתה מחרידה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, JarJarBinx, גל גל ו־35 אורחים