שופי שוף כתב:בסוף של יום זה לא משחק שמכבי הייתה צריכה לנצח בו.
אני מבין את הכוונה שלך, אבל אין באמת משוואה כזאת. אתה עוד תפסיד לקבוצות שהיית אמור לנצח, ככה שהחוכמה היא לדעת לקחת גם משחקים שעל הנייר לא היית מסומן בהם כפייבוריט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שופי שוף כתב:בסוף של יום זה לא משחק שמכבי הייתה צריכה לנצח בו.
Jack55 כתב:אם לסכם בכמה משפטים אז בעיניי ברור שזה הפסד כואב ומסתכל כי כבר היינו כל כך קרובים, אבל מצד שני יש המון דברים חיוביים לקחת להמשך.
הכי משמעותי בעיניי זה שזיזיץ' ובנדר הראו לנו את הפוטנציאל הגדול שיש לשניהם, מקווה מאוד שהמשחק הזה הכניס את שניהם לעניינים ושמהיום נתחיל לראות מהם רק דברים טובים.
באופן כללי מכבי היו ביום זוועתי מחוץ לקשת (גם צסקא...) 7/31 זה מביך מאוד ואם הזריקות היו נכנסות התמונה הייתה נראית אחרת.
יש עם מה ועם מי לעבוד וזה חשוב, שבוע הבא יש שבוע כפול סופר חשוב שפוטנציאלית לגמרי אפשר וגם צריך לקחת את 2 המשחקים האלה שיתנו הרבה ביטחון ובוסט לשחקנים.
בנוגע לסקוטי ודורסי, סקוטי אמנם היה זוועה כל המשחק אבל זה שהצליח להתעלות ברבע הרביעי זה מדהים בעיניי, רוב הזריקות שלקח היו טובות ופנויות ופשוט במהלך המשחק לא נכנסו, אין מה לעשות גם זה קורה.
דורסי צריך לשחק קצת יותר חכם ופחות ללכת ראש בקיר והוא יהיה בובה של שחקן ונשק מפחיד, קבלת החלטות קצת יותר טובה והדברים יסתדרו.
Jack55 כתב:אם לסכם בכמה משפטים אז בעיניי ברור שזה הפסד כואב ומסתכל כי כבר היינו כל כך קרובים, אבל מצד שני יש המון דברים חיוביים לקחת להמשך.
הכי משמעותי בעיניי זה שזיזיץ' ובנדר הראו לנו את הפוטנציאל הגדול שיש לשניהם, מקווה מאוד שהמשחק הזה הכניס את שניהם לעניינים ושמהיום נתחיל לראות מהם רק דברים טובים.
באופן כללי מכבי היו ביום זוועתי מחוץ לקשת (גם צסקא...) 7/31 זה מביך מאוד ואם הזריקות היו נכנסות התמונה הייתה נראית אחרת.
יש עם מה ועם מי לעבוד וזה חשוב, שבוע הבא יש שבוע כפול סופר חשוב שפוטנציאלית לגמרי אפשר וגם צריך לקחת את 2 המשחקים האלה שיתנו הרבה ביטחון ובוסט לשחקנים.
בנוגע לסקוטי ודורסי, סקוטי אמנם היה זוועה כל המשחק אבל זה שהצליח להתעלות ברבע הרביעי זה מדהים בעיניי, רוב הזריקות שלקח היו טובות ופנויות ופשוט במהלך המשחק לא נכנסו, אין מה לעשות גם זה קורה.
דורסי צריך לשחק קצת יותר חכם ופחות ללכת ראש בקיר והוא יהיה בובה של שחקן ונשק מפחיד, קבלת החלטות קצת יותר טובה והדברים יסתדרו.
TAYO כתב:בחלומותיי אני רואה הרכב הגנתי של ג׳ונס, דיבה, זוס, אייסי והאנטר...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אדגר פו כתב:למכבי חסר עוד סקורר - מוביל כדור - קלעי שלשות מהספסל והיא אולי תקבל את זה מדיבה שנקווה שאולי יחזור לעצמו במהרה ( לפי ישראל היום חוזר לאימונים תוך שבוע וחצי ).
ג'ונס הוא עדיין סימן שאלה ואני לא יודע איך לאכול אותו כרגע, יקח עוד זמן לתהות על קנקנו לעומק.
ג׳ונס יוצר, דיבה וזוס בשלשות. למעשה גם אייסי לא אחד שהייתי משאיר לבד בשלוש.felix_r כתב:TAYO כתב:בחלומותיי אני רואה הרכב הגנתי של ג׳ונס, דיבה, זוס, אייסי והאנטר...
Sent from my iPhone using Tapatalk
מי יקלע סל בהרכב הזה?
אז עמי ביטון עם טראש-טוק וניסיון יריקה לעברו של ג׳יימס, שנבלם רק בגלל שהוא שכח שהוא חובש מסיכה. אכן, מועדון פאר אירופאי.
מוגזם, אבל אין סיבה שעמי ביטון יעשה תנועה כזאת מהספסל.אחדשיודע כתב:https://m.ynet.co.il/articles/58136860
נו, פורום צ'ה ומייק ג'יימס משלבים כוחות בטוויטר. שידוך מושלם. בלתי נסבלים מצאו בלתי נסבל.אז עמי ביטון עם טראש-טוק וניסיון יריקה לעברו של ג׳יימס, שנבלם רק בגלל שהוא שכח שהוא חובש מסיכה. אכן, מועדון פאר אירופאי.
כמה פאתטיים אפשר להיות?
שמואל1 כתב:מוגזם, אבל אין סיבה שעמי ביטון יעשה תנועה כזאת מהספסל.
מסכים.JarJarBinx כתב:שמואל1 כתב:מוגזם, אבל אין סיבה שעמי ביטון יעשה תנועה כזאת מהספסל.
אין סיבה גם שיצעק בכלל אל השחקנים שעל המגרש. בכלל לא צריכה להיות שום אינטראקציה בין הספסל לקבוצה היריבה.
JarJarBinx כתב:אדגר פו כתב:למכבי חסר עוד סקורר - מוביל כדור - קלעי שלשות מהספסל והיא אולי תקבל את זה מדיבה שנקווה שאולי יחזור לעצמו במהרה ( לפי ישראל היום חוזר לאימונים תוך שבוע וחצי ).
ג'ונס הוא עדיין סימן שאלה ואני לא יודע איך לאכול אותו כרגע, יקח עוד זמן לתהות על קנקנו לעומק.
חולק עליך בזה. לא חסר עוד שחקן שיזרוק שלשות, להיפך, חסר שחקן חודר. ואם כבר אז החוסר בסקורינג הוא בעמדות הכנף. כבר שנה שלישית שמכבי בלי מספר 3 עם איזה שהוא כישרון בהתקפה. נגיד שברייאנט הוא חצי 3, אז אולי קצת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים