המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמאלט כבר חתם במכבי...
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמאלט כבר חתם במכבי...
יוסי22 כתב:חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
איך שלא נהפוך את זה הוא פשוט משחק טוב לאורך מרבית העונה למעט המשחקים שבהם הוא היה חולה וכולם יצאו עליו בעליהום על זה שהוא משחק למרות שהוא חולה .
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
איך שלא נהפוך את זה הוא פשוט משחק טוב לאורך מרבית העונה למעט המשחקים שבהם הוא היה חולה וכולם יצאו עליו בעליהום על זה שהוא משחק למרות שהוא חולה .
נגד מילאנו מחזור ראשון: 2 נקודות 2 מ5 מהשדה ומדד -2
נגד פרטיזן: 5 נקודות 2 מ7 מהשדה ומדד 4
נגד אפס: 3 נקודות 1 מ3 מהשדה ומדד 0
נגד שרלרואה: 4 נקודות 2 מ5 מהשדה ומדד 1
נגד ריאל: 7 נקודות 3 מ11 מהשדה ומדד 3
עונתי הוא עומד על 25 אחוז ל3 ומדד 6.. זה ה3 הפותח שאתה רוצה לראות במכבי? לפעמים נראה כאילו אתה חי בבועה ורודה
יוסי22 כתב:חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
אם יש סעיף יציאה, אז הוא יהיה במכבי בשנה הבאה. זה לא יהיה מאוד זול, אבל בהחלט אפשרי.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
אם יש סעיף יציאה, אז הוא יהיה במכבי בשנה הבאה. זה לא יהיה מאוד זול, אבל בהחלט אפשרי.
הוא מרווייח 750 אלף לעונה כרגע, מכבי בחיים לא תשלם לו את הסכומים האלה ובנוסף יש גם את עניין הביי אאוט. לצפות ממנו לשלם אותו בעצמו בנוסף לקיצוץ בשכר זה לא ריאלי..
לדעתי הוא יחזור אחרי החוזה ברוסיה, בהנחה שמכבי לא תתן לו הצעה מעליבה
קודי כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
הוא מרווייח 750 אלף לעונה כרגע, מכבי בחיים לא תשלם לו את הסכומים האלה ובנוסף יש גם את עניין הביי אאוט. לצפות ממנו לשלם אותו בעצמו בנוסף לקיצוץ בשכר זה לא ריאלי..
לדעתי הוא יחזור אחרי החוזה ברוסיה, בהנחה שמכבי לא תתן לו הצעה מעליבה
אין שום עניין של ביי אאוט. הלפרין אמר היום במפורש שבקיץ מדובר בהחלטה שלו בלבד אם להמשיך את החוזה לעונה נוספת.
קודי כתב:אגב, הלפרין אמר היום בראיון לאופירה שבקיץ יש לו אופציה לצאת מהחוזה ברוסיה, כך שאפשר להניח שאם לא יפתו אותו בסכומים אסטרונומיים הוא יחזור לכאן.
yzafrir כתב:תגידו , איזה הערכות כלכלית מכבי צריכה בלהחתים את הלפרין ולאנדסברג ?? אחד שחקן חופשי בסוף העונה ולא יקר במיוחד (לא מאמין שיקבל יותר מ-350K והשני שחקן שכבר סגר את תנאיו בקבוצה (500K) ורק ברגע האחרון לא חתם , עכשיו כשמתברר שיש לו אפשרות יציאה מהחוזה בספרטק אז אני ממש לא רואה בעיה מיוחדת ששניהם יהיו פה .....
מה שכן אני גם חושב שלצד הלפרין הייתי מביא עוד גארד אמריקאי אתלטי כמו בנקס (או משאיר את לאנגפורד...) שישלים את מה שחסר להלפרין . לגבי מי מהם יפתח בחמישייה ? תלוי בכל רגע נתון מי בכושר יותר טוב ומול מי משחקים , כמו שלא מבטיחים לשחקן בחוזה שלו שהוא הולך להיות שחקן חמישייה (חוץ מיוגב ????? )
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים