פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 דצמבר 2011, 17:59
הרבה פה כולל אני מחכים כבר ללאנדסברג כשבכלל יש סיכוי לא רע שהוא יקבל חוזה בNBA
21 דצמבר 2011, 18:05
בשביל להגיע לזריקות מחצי מרחק שהוא קולע באחוזים טובים, בדרך כלל צריך להוריד כדור לריצפה, מה שקשה לו לעשות ביורוליג.. בגלל שקשה לו לעבור שחקן, או אפילו לעלות על חסימה ולכדרר הוא מתפתה ליותר מדי זריקות לא טובות מ3..
לפחות בהגנה אין לי תלונות לסמית', באמת שומר מצויין
נערך לאחרונה על ידי
MTA2311 בתאריך 21 דצמבר 2011, 18:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
21 דצמבר 2011, 18:12
ברוסיה פורסם, שמאלט כבר חתם במכבי...
21 דצמבר 2011, 18:15
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמאלט כבר חתם במכבי...
עד כמה המקור אמין?
21 דצמבר 2011, 18:25
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמאלט כבר חתם במכבי...
העסקה סגורה אין ספק..אבל אני לא חושבת שהוא יחתום רשמית עד מחר אחרי המשחק..
אולי בגלל שהעסקה ממש סגורה אתרים מרשים לעצמם לרשום ''חתם''..
21 דצמבר 2011, 18:28
חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
איך שלא נהפוך את זה הוא פשוט משחק טוב לאורך מרבית העונה למעט המשחקים שבהם הוא היה חולה וכולם יצאו עליו בעליהום על זה שהוא משחק למרות שהוא חולה .
21 דצמבר 2011, 18:29
מאלט לא מזכיר לכם לפעמים את הולדן ? גארד אמריקאי סקורר,קליעה מצוינת,ווינר שאוהב לקחת על עצמו זריקות מכרעות .
בכל מקרה אפשר נראה לי להגיד שהעסקה סגורה אחרי שכבר גודס רמז שהוא סגור בקבוצה,נאחל לו הרבה בהצלחה .
21 דצמבר 2011, 18:38
יוסי22 כתב:חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
איך שלא נהפוך את זה הוא פשוט משחק טוב לאורך מרבית העונה למעט המשחקים שבהם הוא היה חולה וכולם יצאו עליו בעליהום על זה שהוא משחק למרות שהוא חולה .
נגד מילאנו מחזור ראשון: 2 נקודות 2 מ5 מהשדה ומדד -2
נגד פרטיזן: 5 נקודות 2 מ7 מהשדה ומדד 4
נגד אפס: 3 נקודות 1 מ3 מהשדה ומדד 0
נגד שרלרואה: 4 נקודות 2 מ5 מהשדה ומדד 1
נגד ריאל: 7 נקודות 3 מ11 מהשדה ומדד 3
עונתי הוא עומד על 25 אחוז ל3 ומדד 6.. זה ה3 הפותח שאתה רוצה לראות במכבי? לפעמים נראה כאילו אתה חי בבועה ורודה
21 דצמבר 2011, 18:59
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
נגד מילאנו מחזור ראשון: 2 נקודות 2 מ5 מהשדה ומדד -2
נגד פרטיזן: 5 נקודות 2 מ7 מהשדה ומדד 4
נגד אפס: 3 נקודות 1 מ3 מהשדה ומדד 0
נגד שרלרואה: 4 נקודות 2 מ5 מהשדה ומדד 1
נגד ריאל: 7 נקודות 3 מ11 מהשדה ומדד 3
עונתי הוא עומד על 25 אחוז ל3 ומדד 6.. זה ה3 הפותח שאתה רוצה לראות במכבי? לפעמים נראה כאילו אתה חי בבועה ורודה
אכן גם אני לא מבין מה יוסי מוצא בסמית'
גם טלטוביץ' לוקח זריקות בסוף שעון וזה לא מפריע לו להגיע לאחוזים מטורפים
סמית' שחקן יורוקאפ בינוני אין שום צורך להגן עליו
21 דצמבר 2011, 19:28
יוסי22 כתב:חלק גדול מהשלשות של סמית זה זריקות סוף שעון כשהוא היחיד שמתנדב לקחת אחריות ככה שלא הייתי מתרגש יותר מידי מהנתון הזה .
בוא נדייק. הוא משחק די טוב במשחקים האחרונים, אחרי שהוא היה פח כל העונה פרט למשחק מול ריאל.
האחוזים שלו משלוש רעים, והוא חייב לזרוק משם פחות. אין לזה קשר לסוף שעון - גם זריקות פנויות הוא מחטיא לא פעם, אבל את זה באמת שהוא צריך להמשיך לזרוק.
מנגד, צריך לתת לו קרדיט גדול על ההתקדמות שלו, שלא הלך והתכנס בתוך הקונכיה שלו כמו שעשה קאמינגס בזמנו.
21 דצמבר 2011, 19:45
מכבי רוצים להחתים את סופו על חזה ארוך טווח.
21 דצמבר 2011, 21:45
אגב, הלפרין אמר היום בראיון לאופירה שבקיץ יש לו אופציה לצאת מהחוזה ברוסיה, כך שאפשר להניח שאם לא יפתו אותו בסכומים אסטרונומיים הוא יחזור לכאן.
21 דצמבר 2011, 21:50
אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
21 דצמבר 2011, 22:22
MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
אם יש סעיף יציאה, אז הוא יהיה במכבי בשנה הבאה. זה לא יהיה מאוד זול, אבל בהחלט אפשרי.
21 דצמבר 2011, 22:30
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
אם יש סעיף יציאה, אז הוא יהיה במכבי בשנה הבאה. זה לא יהיה מאוד זול, אבל בהחלט אפשרי.
הוא מרווייח 750 אלף לעונה כרגע, מכבי בחיים לא תשלם לו את הסכומים האלה ובנוסף יש גם את עניין הביי אאוט. לצפות ממנו לשלם אותו בעצמו בנוסף לקיצוץ בשכר זה לא ריאלי..
לדעתי הוא יחזור אחרי החוזה ברוסיה, בהנחה שמכבי לא תתן לו הצעה מעליבה
21 דצמבר 2011, 22:34
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
הוא מרווייח 750 אלף לעונה כרגע, מכבי בחיים לא תשלם לו את הסכומים האלה ובנוסף יש גם את עניין הביי אאוט. לצפות ממנו לשלם אותו בעצמו בנוסף לקיצוץ בשכר זה לא ריאלי..
אין שום עניין של ביי אאוט. הלפרין אמר היום במפורש שבקיץ מדובר בהחלטה שלו בלבד אם להמשיך את החוזה לעונה נוספת.
21 דצמבר 2011, 22:46
קודי כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני כבר רואה איך בקיץ הוא יקבל ממכבי הצעה של 400 אלף לעונה וכל האוהדים יקפצו כשהוא ימשיך באירופה בשביל פי 2
אין שום עניין של ביי אאוט. הלפרין אמר היום במפורש שבקיץ מדובר בהחלטה שלו בלבד אם להמשיך את החוזה לעונה נוספת.
אה.. אמרו קודם סעיף יציאה לא פירטו מעבר לזה
22 דצמבר 2011, 04:43
קודי כתב:אגב, הלפרין אמר היום בראיון לאופירה שבקיץ יש לו אופציה לצאת מהחוזה ברוסיה, כך שאפשר להניח שאם לא יפתו אותו בסכומים אסטרונומיים הוא יחזור לכאן.
טוב לשמוע את זה . אני בטוח שאם מכבי תציע לו חוזה באותם סכומים שסגרו איתו בקיץ (סביב ה-500K) אבל לכמה שנים טובות אז הוא בהחלט יוותר הפעם על החוזה שלו ברוסיה . אם לא , אין לו מה לחפש יותר במכבי בעתיד....
לגבי סמית' , כל פעם קופץ לי לראש המילה סולידי . הוא שחקן סולידי , לא מצטיין בשום תחום אבל גם לא גרוע בכלום , הוא סביר כמעט בכל מה שהוא יודע לעשות ומה שהוא לא יודע הוא כמעט לא מנסה ולא גורם נזק .
לאחרונה הוא מראה קצת יותר יציבות אבל האם זה סוג השחקן שהיינו רוצים לעמדת השלוש ?
לדעתי לפחות כרגע הוא לא הבעיה המרכזית לשנה הבאה ויש עמדות יותר בעיתיות כרגע , בסופו של דבר אם יהיו אופציות טובות ממנו אז ברור שצריך להחליפו...
22 דצמבר 2011, 05:08
תגידו , איזה הערכות כלכלית מכבי צריכה בלהחתים את הלפרין ולאנדסברג ?? אחד שחקן חופשי בסוף העונה ולא יקר במיוחד (לא מאמין שיקבל יותר מ-350K והשני שחקן שכבר סגר את תנאיו בקבוצה (500K) ורק ברגע האחרון לא חתם , עכשיו כשמתברר שיש לו אפשרות יציאה מהחוזה בספרטק אז אני ממש לא רואה בעיה מיוחדת ששניהם יהיו פה .....
מה שכן אני גם חושב שלצד הלפרין הייתי מביא עוד גארד אמריקאי אתלטי כמו בנקס (או משאיר את לאנגפורד...) שישלים את מה שחסר להלפרין . לגבי מי מהם יפתח בחמישייה ? תלוי בכל רגע נתון מי בכושר יותר טוב ומול מי משחקים , כמו שלא מבטיחים לשחקן בחוזה שלו שהוא הולך להיות שחקן חמישייה (חוץ מיוגב ????? )
22 דצמבר 2011, 07:37
yzafrir כתב:תגידו , איזה הערכות כלכלית מכבי צריכה בלהחתים את הלפרין ולאנדסברג ?? אחד שחקן חופשי בסוף העונה ולא יקר במיוחד (לא מאמין שיקבל יותר מ-350K והשני שחקן שכבר סגר את תנאיו בקבוצה (500K) ורק ברגע האחרון לא חתם , עכשיו כשמתברר שיש לו אפשרות יציאה מהחוזה בספרטק אז אני ממש לא רואה בעיה מיוחדת ששניהם יהיו פה .....
מה שכן אני גם חושב שלצד הלפרין הייתי מביא עוד גארד אמריקאי אתלטי כמו בנקס (או משאיר את לאנגפורד...) שישלים את מה שחסר להלפרין . לגבי מי מהם יפתח בחמישייה ? תלוי בכל רגע נתון מי בכושר יותר טוב ומול מי משחקים , כמו שלא מבטיחים לשחקן בחוזה שלו שהוא הולך להיות שחקן חמישייה (חוץ מיוגב ????? )
היערכות כלכלית מהסוג הזה:
שיפור חוזהו של סופו, החתמה על חוזה מחודש להנדריקס, החזרתו של מצ'באן, החתמה של יותם ולאנדסברג שיהיו ישראלים יקרים יחסית, ואולי גם חוזה חדש ללאנגפורד.
זה חתיכת היערכות כלכלית.