המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:הספרס פוגשים את רוביו הלילה.. לא הולך להיות לי משעמם אבל יש לי תחושה שמצפה לי לפחות רבע אחד של גארבג' טיים.
בנוגע לדאלאס הם באמת נראים רע עד עכשיו אבל אני בספק שזה ימשך יותר מדי זמן, אני ממש לא מצפה לריפיט אבל הם יגיעו לפלייאוף זה בטוח
יוסי22 כתב:ורועי- אני לא חושב שביינום צריך להיות האופציה הראשונה בהתקפה אלא קובי ופאו שלפחות בצד ההתקפי עולים עליו , אבל באמת צריכה להיות חלוקת כדורים יותר מסודרת בין הקו הקידמי לאחורי (או במילים אחרות... קובי) ובעיקר קובי צריך להסתכל במראה ולהבין שהוא פוגע בקבוצה כשהוא משחק בסגנון הזה וחבל.
jol9 כתב:כאן אני לא כ"כ מבין למה דאלאס לקחה ופירקה את הקבוצה שלקחה אליפות. מה ההגיון בזה?
בכל מקרה זה די מביש שהאלופה מחזיקה באותו מאזן כמו ניו ג'רסי העלובה וחולקת את המקום האחרון עם וושינגטון העלובה לא פחות.
jol9 כתב:ערב מעניין בNBA.
בוסטון משיגה ניצחון שלישי רצוף מול הנמושה וושינגטון.
מיאמי סופגת את ההפסד הראשון שלה העונה מול האתלטים של אטלנטה בבית
דאלאס מנצחת את אוקלאהומה ומראה קצת מהפוטנציאל שיש בקבוצה הזאת
מיניסוטה מנצחת את הספרס עם עוד תצוגת MVP של לאב (הגיע הזמן להחשיב אותו בדיון הזה).
וגם הניקס מפסידים בבית ללא אמארה לטורונטו.
asafb96 כתב:jol9 כתב:ערב מעניין בNBA.
בוסטון משיגה ניצחון שלישי רצוף מול הנמושה וושינגטון.
מיאמי סופגת את ההפסד הראשון שלה העונה מול האתלטים של אטלנטה בבית
דאלאס מנצחת את אוקלאהומה ומראה קצת מהפוטנציאל שיש בקבוצה הזאת
מיניסוטה מנצחת את הספרס עם עוד תצוגת MVP של לאב (הגיע הזמן להחשיב אותו בדיון הזה).
וגם הניקס מפסידים בבית ללא אמארה לטורונטו.
לאב שחקן אדיר. הופך ליהיות סופרסטאר. מתי נגמר לו החוזה?
אגב, לרוי, עכשיו הכל ברור... לא הבנתי למה פירקו את החבורה מדאלאס. 20 מיליון דולר לצ'נדלר זה פסיכי, אבל הסגל שלהם סוף סוף מימש את הפוטנציאל שלו מול אוקלהומה, יש להם בהחלט סגל לפלייאוף. דרון/האוורד/שניהם יחד יכולים להפוך אותם לקבוצה מפחידה יחד עם דירק
jol9 כתב:וגם הניקס מפסידים בבית ללא אמארה לטורונטו.
jol9 כתב:אני לא הייתי מביא את דרון. הוא שחקן בעייתי.
שחקן מצויין אבל בעייתי. אולי מבחינת דאלאס שווה לחשוב על מישהו אחר.
MaccabiTA כתב:והסיוט הכי גרוע מתגשם.. מאנו נפצע. עוד לא יודע כמה זה גרוע אבל זה נראה כאילו הוא ממש סובל מזה, אני מקווה שזה לא יותר מדי גרוע ושזה עניין של כמה ימים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:וגם הניקס מפסידים בבית ללא אמארה לטורונטו.
הניקס גם ככה קבוצה בלי עומק והם משחקים בלי 3 שחקני חמישייה (אמרה, שומפרט ודייויס). בהרכב הנוכחי של כרמלו, צ'נדלר ואוסף של שחקני NBDL בינוניים, הם אחת הקבוצות החלשות בליגה.
EulGam05 כתב:לא יודע אם לניקס יש בכלל אפשרות לחפש עוד סופרסטאר, אחרי ההחתמה של צ'אנדלר הם התחייבו לשלם 52-59 מיליון לעונה ל-3 שחקנים (צ'אנדלר, אנטוני וסטודאמייר). מה שנשאר לניקס זה או לרפד את הרוסטר כמו מיאמי ולקוות לפגיעות טובות בדראפט או לבדוק אפשרויות טרייד על 3 הכוכבים שלהם - מה שלא בטוח שישדרג אותם גם ככה.
האמת שאני לא יודע מה כל כך בער לניקס להחתים את צ'אנדר על חוזה כזה אסטרונומי ועוד ל-4 שנים, היו יכולים להביא את דלאמברט בחצי מחיר לשנתיים עם אופציית קבוצה על השנה השניה (החוזה שלו ביוסטון). צ'אנדלר הוא שחקן טוב יותר אבל החוזה שלו מגביל את הניקס משמעותית מבחינת אפשרויות להשתפר בשנים הקרובות ועם העומק הנוכחי שיש להם, הם צריכים את כל הגמישות שאפשר מבחינת תקרת שכר בשביל לשפר את הסגל.