פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קופליג: הפועל י-ם מול מכבי ת"א - יום א', 20:00, ספורט5

22 אפריל 2012, 17:55

הינה איך שהנדריקס נכנס ישר איבדנו את היתרון

22 אפריל 2012, 17:58

מכבי עם מחצית הגנתית זוועתית, וזה מתחיל מהגבוהים שלא נותנים שום חיפוי מתחת לסל.

22 אפריל 2012, 18:00

קודי כתב:מכבי עם מחצית הגנתית זוועתית, וזה מתחיל מהגבוהים שלא נותנים שום חיפוי מתחת לסל.

זה לא זוועה, פשוט לא באו לשמור היום וזהו.
אולי רוצים להוכיח שאפשר לנצח גם בלי הגנה. :)
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 22 אפריל 2012, 18:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אפריל 2012, 18:01

בואו נשלם להנדריקס מיליון דולר

22 אפריל 2012, 18:01

להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..
על חצי יד אני יכולה לספור את המשחקים שבאמת נהניתי מהם העונה..

22 אפריל 2012, 18:02

Holiday_Armadillo כתב:להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..

אני אישית נהנתי משני משחקים כל העונה - הניצחון על ריאל בבית והניצחון על פאו במשחק השני.

ואת צודקת, אפשר לפרק הכול מצידי.

22 אפריל 2012, 18:03

אוחיון עם מחצית פשוט זוועתית וגם לנגפורד לא ממש מפליא בריכוז המשחק. דווקא במשחק כזה מאוד מרגישים את חסרונו של בורשטיין הפצוע. נעימי פשוט עושה צחוק מכל מי ששומר עליו והיחידים במכבי שהגיעו למשחק הם סמית, אליהו ופניני. כל היתר ממש חושך, כולל שני הסנטרים שלא מצליחים לקלוע סל על קוקיה.

אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?
ייתכן שלבלאט יש משהו עקרוני נגד שחקני פנים?

אולי מכבי מנסה לגרום לכך שהיא לא תצטרך לפגוש את הפועל בחצי כי גם ראשון לא במצב הכי נוח ואם הפועל מנצחת וראשון מפסידה, הפועל תסיים שלישית ולא תפגוש את מכבי כבר בחצי.

22 אפריל 2012, 18:04

חביב אורנג'ד כתב:אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?

אני בטוחה שאתה יודע שאמרת שטות וזה רק בשביל להעביר נקודה כלשהי..
לפני שנה היו למכבי את אידסון ופארגו..השנה יש את אוחיון שלא בשל בשביל להפעיל את כל האזורים במגרש ואת לאנגפורד שחוץ מאת עצמו לא יודע להפעיל אף אחד..אלה שסובלים מזה הכי הרבה הם הגבוהים..

חנו'ש כתב:אולי מכבי מנסה לגרום לכך שהיא לא תצטרך לפגוש את הפועל בחצי כי גם ראשון לא במצב הכי נוח ואם הפועל מנצחת וראשון מפסידה, הפועל תסיים שלישית ולא תפגוש את מכבי כבר בחצי.

אז נפסיד להם בגמר..מה זה משנה? :nono
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 22 אפריל 2012, 18:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

22 אפריל 2012, 18:05

חביב אורנג'ד כתב:אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?

ואולי זה בכלל הנדריקס שלא מסוגל לייצר לעצמו סל?

22 אפריל 2012, 18:05

Holiday_Armadillo כתב:להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..

לא צריך להגזים, אבל בלאט הצליח להוציא המון מקבוצה של שחקנים די מוגבלים. הימור שלי - עם סיום העונה הזו צסק״א וכל יתר המחזרות אחרי הנדריקס יתקררו קצת בהצעות שלהן, אבל האמת היא שעם איך שהוא משחק אני מקווה שלא כי הוא לא שווה את הסכומים האלה.

22 אפריל 2012, 18:06

Holiday_Armadillo כתב:

אני בטוחה שאתה יודע שאמרת שטות וזה רק בשביל להגיד נקודה כלשהי..
לפני שנה היו למכבי את אידסון ופארגו..השנה יש את אוחיון שלא בשל בשביל להפעיל את כל האזורים במגרש ואת לאנגפורד שחוץ מאת עצמו לא יודע להפעיל אף אחד..אלה שסובלים מזה הכי הרבה הם הגבוהים..

והייתי מוסיפה גם את סמית' שיודע לעשות לא מעט דברים טוב, אבל מסירה היא לא אחד מהם.

22 אפריל 2012, 18:06

rc4991 כתב:

ואולי זה בכלל הנדריקס שלא מסוגל לייצר לעצמו סל?

אתם מבינים שאמרתי זאת בציניות מוחלטת?

22 אפריל 2012, 18:08

קודי כתב:

לא צריך להגזים, אבל בלאט הצליח להוציא המון מקבוצה של שחקנים די מוגבלים. הימור שלי - עם סיום העונה הזו צסק״א וכל יתר המחזרות אחרי הנדריקס יתקררו קצת בהצעות שלהן, אבל האמת היא שעם איך שהוא משחק אני מקווה שלא כי הוא לא שווה את הסכומים האלה.

אני לא מגזימה..
חוץ מאולי 2-3 משחקים(ריאל בבית,פילזן בחוץ ופאו משחק שני)לא נהניתי ממכבי השנה..אפילו סבלתי..
חוץ מאת הישראלים כל אחד בר החלפה אצלי..

22 אפריל 2012, 18:08

קודי כתב:

קבוצות באירופה בכלל לא מסתכלות על הקופליג, תהיה בטוח. זה לא ה ACB . מה שהוא עשה ביורוליג ישאר לזכותו, לטוב ולרע.

אני לא בעד הנדריקס או נגדו ( אני נגד לשלם לו מיליון דולר ), אבל זה לא המבחן שלו כמו של גם שחקנים אחרים, אנחנו סתם נכנסים למקום לא נכון ולפרשנויות מוגזמות.

22 אפריל 2012, 18:11

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אולי מכבי מנסה לגרום לכך שהיא לא תצטרך לפגוש את הפועל בחצי כי גם ראשון לא במצב הכי נוח ואם הפועל מנצחת וראשון מפסידה, הפועל תסיים שלישית ולא תפגוש את מכבי כבר בחצי.

אז נפסיד להם בגמר..מה זה משנה? :nono

האמת שזה לא משנה....

22 אפריל 2012, 18:11

תיקנתם באיחור ובגללכם הפסדתי רבע וחצי ! :beee

22 אפריל 2012, 18:12

נכון,שנה שעברה כמעט ולא היה משחק שלא נהניתי ממנו וכל משחק היה מהנה מאוד
אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלנו השנה היא האדריאטית שבגללה כבר אין ממש מוטיבציה לשחקנים וחלקם גם עייפים
כמה פעמים שמעתי העונה כולל משחקי יורוליג:"העיקר שנעבור את המשחק בלי פציעות","מבחינתי מספיק ניצחון בנקודה ושיהיה משחק מגעיל" וכו'
ושלא נדבר על כך שמכבי בנתה את עצמה לרוחב במקום להביא כמה שחקנים טובים
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 22 אפריל 2012, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אפריל 2012, 18:13

קובי כתב:תיקנתם באיחור ובגללכם הפסדתי רבע וחצי ! :beee

בוא נגיד שלא "הפסדת" הרבה
פרסם תגובה