סוף השבוע הגדול של מילאן מצ'באן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוף השבוע הגדול של מילאן מצ'באן

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 14:24

שמואל1 כתב:
ושמואל, הסגל המעודכן שלך חסר כמה שחקנים, כמו דוראנט, כריס פול וקווין לאב.

הסגל שלי ריאלי לחלוטין. אין שם שום דבר שלא אפשרי כלכלית או רעיונית מבחינת מכבי.

מבחינת ריאל זה אולי ריאלי. שכחת שבמכבי לא משלמים יותר ממליון וגם זה רק לזר אחד או שניים?
את לאנגפורד לבדו מכבי לא תצליח להשאיר כנראה, אז אתה מדבר גם על ארויו, וסוני ווימס??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אפריל 2012, 14:26

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

מבחינת ריאל זה אולי ריאלי. שכחת שבמכבי לא משלמים יותר ממליון וגם זה רק לזר אחד או שניים?
את לאנגפורד לבדו מכבי לא תצליח להשאיר כנראה, אז אתה מדבר גם על ארויו, וסוני ווימס??

אם מכבי תתאמץ, לנגפורד ישאר פה. ארויו היום יעלה פחות ממיליון דולר. סוני ווימס הוא בונוס אם ישאר כסף, אפשר להביא שחקן יותר זול במקומו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 14:33

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

אם מכבי תתאמץ, לנגפורד ישאר פה. ארויו היום יעלה פחות ממיליון דולר. סוני ווימס הוא בונוס אם ישאר כסף, אפשר להביא שחקן יותר זול במקומו.

זה כמו שאני אגיד אם תתאמץ מספיק תוכל להפריך את תורת היחסות של איינשטיין. אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות. רק לפני שלושה ימים אמרו לך שהבעלים החדשים של מכבי יכולים לפוצץ
עסקה על 30K, ואנחנו גם מכירים מצויין את המנטרה שלכל שחקן אפשר להביא מחליף זול שיהיה לא פחות טוב.
אני רק מקווה שאת המשך המנטרה שלא נאמרה, שעל מנת להפוך את השחקן הזה באמת ל"לא פחות טוב", ישאירו כאן את המאמן שיכול לעשות את זה, ולא ייחפשו תחליף זול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 אפריל 2012, 15:01

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:נכון, פרטיזן זו לא מכבי. אבל פרטיזן כן שיחקה נגד קבוצות מהרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, ומצ'באן היה מצויין. וזה לא שהוא היה השחקן המרכזי בקבוצה, לצידו שיחק לא אחר מאשר ניקולה פקוביץ', שביסס את מעמדו כגבוה מוביל ב NBA. זה לא הפריע למצ'באן להציג יכולת מדהימה, ואפילו טובה יותר מפקוביץ'.
העונה שלו בפרטיזן הוכיחה שהוא מסוגל להתמודד ברמות הגבוהות, אם נותנים לו מעמד מתאים ומשחקים איתו. זה מה שמכבי צריכה לעשות בעונה הבאה והיא תקבל תוצרת.

זה לא משנה מה שהוא עשה בפרטיזן, ונגד מי.
גם סימונס הראה יכולת מדהימה מול סגנית אלופת אירופה, וכנ"ל גם ג'ייסון וויליאמס. ראינו מה הם שווים כשהיו במדי מכבי, והם לא היו היחידים.

הדבר היחיד שמצ'באן הוכיח בפרטיזן, זה שהוא שחקן מצויין, שמגיעה לו הזדמנות אמיתית במכבי, שהוא טרם קיבל אותה, וראוי לקבל אותה בעונה הבאה.
לא כשחקן מוביל, אלא כשחקן רגיל.

וויצ'יץ' חזר מוילרבאן שחקן חמישיה. למה מצ'באן לא?

אין בעיה שיהיה שחקן חמישייה. זה לא העניין בכלל. הוא גם יכול פתאום להפוך לשחקן הכי טוב בקבוצה. פשוט אי אפשר לבנות על זה מראש.

ברור שאי אפשר לבנות על זה מראש, אבל כן אפשר לעודד ולדחוף את זה. לתת לו לפתוח בחמישיה, לשחק עליו. אם לא הולך, לא לוותר ולזרוק אותו לספסל. מכבי צריכה סבלנות איתו, והיא תקבל את אחד השחקנים הטובים באירופה שיוביל אותה בשנים הבאות.
בעונה וקצת שלו במכבי אף אחד לא ספר אותו, וקיבלנו מילאן מצ'באן כבוי ומהוסס. ברגע שעבר לפרטיזן, הנצרה השתחררה.

אבל אתה יודע שמכבי היא קבוצה חסרת סבלנות.
מכבי לא מסוג הקבוצות שתהיה מוכנה לשלם בכמה הפסדים בשביל לשלם את שכר הלימוד של מאצ'בן.
אם הוא ישחק ולא יהיה טוב, תהיה בטוח שהוא ירד לספסל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2012, 15:03

זה לא בהכרח נכון.
בלאט היה מאוד סבלני עם הנדריקס וסמית לדוגמה. ובגלל זה, אני אומר שהכל יהיה תלוי בבלאט. אם הוא ירצה את מילאן, ויהיה מוכן לתת לו גיבוי ותמיכה, כולם ירוויחו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Euro_Basket » 27 אפריל 2012, 19:25

שמואל1 כתב:רק כדי לסבר את האוזניים- המספרים של מצ'באן בפרטיזן הרבה יותר מרשימים מהמספרים של וויצ'יץ' בולירבאן.

מאיפה הבאת את זה?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי asafb96 » 27 אפריל 2012, 19:49

Euro_Basket כתב:
שמואל1 כתב:רק כדי לסבר את האוזניים- המספרים של מצ'באן בפרטיזן הרבה יותר מרשימים מהמספרים של וויצ'יץ' בולירבאן.

מאיפה הבאת את זה?

זה לא נכון מה שהוא אמר, אבל המספרים שלהם דומים בצורה מדהימה. כמעט אותו דבר. הם גם עשו את זה באותו גיל פחות או יותר, או שניקולה היה מבוגר בשנה ממאצ'בן אם אני לא טועה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 27 אפריל 2012, 19:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אפריל 2012, 19:50

asafb96 כתב:
Euro_Basket כתב:

מאיפה הבאת את זה?

זה לא נכון מה שהוא אמר, אבל המספרים שלהם דומים בצורה מפחידה. כמעט אותו דבר. גם באותו גיל זה היה אם אני לא טועה

זה בהחלט נכון. לא מזמן עשיתי בדיקה, והמספרים של מצ'באן טובים כמעט בכל הפרמטרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 אפריל 2012, 17:38

אגרויסע מציאה.
סוף השבוע של מילאן מצ'באן מסתיים בקול ענות חלושה, עם העפה מפיינל-פור האדריאטית כבר בחצי הגמר ועם משחק פשוט נוראי של מצ'באן.
מקווה בשבילו שכאלו סופי שבוע לא יחזרו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 28 אפריל 2012, 17:41

חביב אורנג'ד כתב:אגרויסע מציאה.
סוף השבוע של מילאן מצ'באן מסתיים בקול ענות חלושה, עם העפה מפיינל-פור האדריאטית כבר בחצי הגמר ועם משחק פשוט נוראי של מצ'באן.

משחק רע מאוד שלו. בלי ספק. אבל אני חושב שלא צריך לשפוט אותו לפי המשחק הזה, כמו שלא צריך לשפוט את הנדריקס לפי המשחק המזעזע שלו מול מגדל, ולא צריך לשפוט שום שחקן רק לפי משחק אחד. צריך לזכור שהוא צעיר, ובמשחק שהוא יודע שהוא צריך להוכיח את עצמו, מול אנשי מכבי, בפיינל 4, הבחור התרגש. זה לא תירוץ, ציפינו שיהיה טוב, אבל הבחור מוכשר מאוד, והראה את זה השנה, שהתעלל בקבוצות ברמה הכי גבוה באירופה. לא חושב שבגלל המשחק הזה צריך לוותר עליו, וגם לא לשקול את זה אפילו.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2012, 17:44

asafb96 כתב:

משחק רע מאוד שלו. בלי ספק. אבל אני חושב שלא צריך לשפוט אותו לפי המשחק הזה, כמו שלא צריך לשפוט את הנדריקס לפי המשחק המזעזע שלו מול מגדל, ולא צריך לשפוט שום שחקן רק לפי משחק אחד. צריך לזכור שהוא צעיר, ובמשחק שהוא יודע שהוא צריך להוכיח את עצמו, מול אנשי מכבי, בפיינל 4, הבחור התרגש. זה לא תירוץ, ציפינו שיהיה טוב, אבל הבחור מוכשר מאוד, והראה את זה השנה, שהתעלל בקבוצות ברמה הכי גבוה באירופה. לא חושב שבגלל המשחק הזה צריך לוותר עליו, וגם לא לשקול את זה אפילו.

לא ראיתי את המשחק, אבל לצערי אם אתם אומרים שהוא היה מחריד, זה יכול לפגוע אנושות בסיכויים שלו לשחק כאן בעונה הבאה.
גם ככה בלאט לא ממש מחזיק ממנו כנראה, ולא בטוח שגם ההנהלה.
משחק גדול שלו היום ובגמר מול עינינו, ועיני הנהלת מכבי, היתה קרוב לוודאי מסדרת לו חזרה לנוקיה בשנה הבאה, אבל גם בגלל המחיר שלו, וגם בגלל שאי אפשר לנפנף
בהצלחה המקצועית שלו כאן מול העיניים, אני חושב שהסיכוי שלא נראה אותו כאן, עלה היום משמעותית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 אפריל 2012, 17:48

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

לא ראיתי את המשחק, אבל לצערי אם אתם אומרים שהוא היה מחריד, זה יכול לפגוע אנושות בסיכויים שלו לשחק כאן בעונה הבאה.
משחק גדול שלו היום ובגמר מול עינינו, ועיני הנהלת מכבי, היתה קרוב לוודאי מסדרת לו חזרה לנוקיה בשנה הבאה, אבל גם בגלל המחיר שלו, וגם בגלל שאי אפשר לנפנף
בהצלחה המקצועית שלו כאן מול העיניים, אני חושב שהסיכוי שלא נראה אותו כאן, עלה היום משמעותית.

ולפחות כפי שזה נראה היום, דוקא מדובר בחדשות טובות.

בכל אופן, אני אישית חושב שמה שיכריע את הכף תהיה ההחלטה של בלו אם להשאר או לא.
במידה והוא לא יישאר, אני בטוח כמעט לחלוטין שנראה כאן את מצ'באן כמחליפו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 אפריל 2012, 17:51

אז בסוף זה היה סוף שבוע קטן . ;)

כל אלו שמשווים לניקולה, תזדיינו קצת בסבלנות. :thumbup
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 28 אפריל 2012, 17:52

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

תשמע, מחריד הוא לא היה. לדעתי הוא גם לא לקח על עצמו מספיק, ושיחק עם לא מספיק ביטחון. 2-3 זריקות ל3 שלו באו בסוף המשחק, בזריקות אין ברירה. במשחק הוא בסך הכל היה בינוני מינוס, אפילו רע אפשר לומר. לא טוב, אבל לא חירב את המשחק. אם ההנהלה או הצוות המקצועי יוותרו עליו בגלל המשחק הזה, אז זאת תהיה החלטה מזעזעת לדעתי. ראינו השנה גם מבלו, וגם מליאור, משחקים הרבה הרבה יותר גרועים ממה שמאצ'בן היה היום. זה לא שהוא חירב את המשחק של פרטיזן. ראינו אותו גם משחק יוצא מהכלל השנה, בין היתר מול מכבי. הוא צריך להיות פה.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 28 אפריל 2012, 17:56

אגב, המאצ' אפ של מאצ'באן היה הקלע הבולט במשחק הערב(כריס אוואנס) עם 20 נקודות, שזה די הרבה למשחק עם סקור נמוך כ''כ.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 28 אפריל 2012, 18:14

שחף כתב:אגב, המאצ' אפ של מאצ'באן היה הקלע הבולט במשחק הערב(כריס אוואנס) עם 20 נקודות, שזה די הרבה למשחק עם סקור נמוך כ''כ.

OWENS לא EVANS
18 נקודות , לא 20

לא ראיתי את כל המשחק, אבל ממה שראיתי את רוב הנקודות שלו הוא לא עשה על מצ'באן.
דווקא מצ'באן הצטיין במה שבלאט אוהב - שמירה על גארד אחרי חילוף בהגנה. הגארדים כל הזמן ניסו לחדור עליו אחרי חילוף, אבל הוא לא נתן להם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 אפריל 2012, 18:15

שחף כתב:אגב, המאצ' אפ של מאצ'באן היה הקלע הבולט במשחק הערב(כריס אוואנס) עם 20 נקודות, שזה די הרבה למשחק עם סקור נמוך כ''כ.

מאצ'בן היה די טוב בהגנה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2012, 19:08

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

תשמע, מחריד הוא לא היה. לדעתי הוא גם לא לקח על עצמו מספיק, ושיחק עם לא מספיק ביטחון. 2-3 זריקות ל3 שלו באו בסוף המשחק, בזריקות אין ברירה. במשחק הוא בסך הכל היה בינוני מינוס, אפילו רע אפשר לומר. לא טוב, אבל לא חירב את המשחק. אם ההנהלה או הצוות המקצועי יוותרו עליו בגלל המשחק הזה, אז זאת תהיה החלטה מזעזעת לדעתי. ראינו השנה גם מבלו, וגם מליאור, משחקים הרבה הרבה יותר גרועים ממה שמאצ'בן היה היום. זה לא שהוא חירב את המשחק של פרטיזן. ראינו אותו גם משחק יוצא מהכלל השנה, בין היתר מול מכבי. הוא צריך להיות פה.

מה שאני אומר זה רק מההיכרות עם הנפשות הפועלות. יכול להיות בהחלט שאני טועה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 אפריל 2012, 20:17

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:נכון, פרטיזן זו לא מכבי. אבל פרטיזן כן שיחקה נגד קבוצות מהרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, ומצ'באן היה מצויין. וזה לא שהוא היה השחקן המרכזי בקבוצה, לצידו שיחק לא אחר מאשר ניקולה פקוביץ', שביסס את מעמדו כגבוה מוביל ב NBA. זה לא הפריע למצ'באן להציג יכולת מדהימה, ואפילו טובה יותר מפקוביץ'.
העונה שלו בפרטיזן הוכיחה שהוא מסוגל להתמודד ברמות הגבוהות, אם נותנים לו מעמד מתאים ומשחקים איתו. זה מה שמכבי צריכה לעשות בעונה הבאה והיא תקבל תוצרת.

זה לא משנה מה שהוא עשה בפרטיזן, ונגד מי.
גם סימונס הראה יכולת מדהימה מול סגנית אלופת אירופה, וכנ"ל גם ג'ייסון וויליאמס. ראינו מה הם שווים כשהיו במדי מכבי, והם לא היו היחידים.

הדבר היחיד שמצ'באן הוכיח בפרטיזן, זה שהוא שחקן מצויין, שמגיעה לו הזדמנות אמיתית במכבי, שהוא טרם קיבל אותה, וראוי לקבל אותה בעונה הבאה.
לא כשחקן מוביל, אלא כשחקן רגיל.

וויצ'יץ' חזר מוילרבאן שחקן חמישיה. למה מצ'באן לא?

אין בעיה שיהיה שחקן חמישייה. זה לא העניין בכלל. הוא גם יכול פתאום להפוך לשחקן הכי טוב בקבוצה. פשוט אי אפשר לבנות על זה מראש.

ומה עם שאראס???? :stoned
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 28 אפריל 2012, 20:27

המשחק הזה בעיקר הראה את החיסרון הכי משמעותי בעיני של מאצ'באן- אין לו גו טו מוב או קליעה מספיק טובה. זה נחמד לקלוע 2-3 ליי אפים ליד הסל, אבל בשביל להיות גבוה יורוליג איכותי אתה צריך לעשות יותר מזה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־31 אורחים