המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:בסה"כ הביקורת של פליקס היא לגיטימית ודי נכונה
במבחן התוצאה והדרך מכבי הוציאה ציון של טוב-.
לא מדובר כאן בעונה גדולה, אבל גם לא בעונת כישלון.
ההנהלה עשתה הרבה טעויות ולא הקלה לבלאט את החיים, עם זה קשה להתווכח, אבל זה לא פוטר את בלאט לחלוטין מביקורת כי גם הוא עשה טעויות, מה לעשות שאולי זה יפתיע חלק מהאנשים אבל בלאט הוא רק בן אנוש.
זה כמובן לא מצדיק בשום צורה את מה שפדרמן עשה!!
העונה הזו לא תיזכר כהצלחה גדולה, אבל כמו שפדרמן צריך לפשפש קודם בעצמו ובטעויות שהוא עשה לפני שהוא מעביר ביקורת על אחרים ועוד על דפי עיתון, כך גם בלאט צריך יהיה ללמוד מהטעויות שעשה העונה לפני שיפיל את כל האשמה על הטעויות שההנהלה עשתה (רק שהוא בניגוד לפדרמן לא ילך ללכלך עליהם בתקשורת....)
חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין למה כולם נוהרים לתמוך בבלאט, שעליו העבירו כאן לא מעט ביקורת במהלך העונה (וחלקה הגדול באמת מוצדק), ולא בפדרמן שאמר דברים שמאוד תאמו את האימרות שהיו כאן רוב העונה.
פדרמן בסה"כ יצא להגנתו של השחקן האהוד ביותר בסגל, בדיוק כפי שעשו רוב האוהדים כאן לא אחת העונה וזאת עוד כאשר פדרמן היה מתון ביחס לאמירות שהיו כאן.
ברמה העובדתית, דבריו של פדרמן מייצגים דעה שכיחה מאוד בקרב רוב אוהדי הקבוצה ובמקום לתמוך בדבריו הם לפתע מעדיפים את בלאט.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין למה כולם נוהרים לתמוך בבלאט, שעליו העבירו כאן לא מעט ביקורת במהלך העונה (וחלקה הגדול באמת מוצדק), ולא בפדרמן שאמר דברים שמאוד תאמו את האימרות שהיו כאן רוב העונה.
פדרמן בסה"כ יצא להגנתו של השחקן האהוד ביותר בסגל, בדיוק כפי שעשו רוב האוהדים כאן לא אחת העונה וזאת עוד כאשר פדרמן היה מתון ביחס לאמירות שהיו כאן.
ברמה העובדתית, דבריו של פדרמן מייצגים דעה שכיחה מאוד בקרב רוב אוהדי הקבוצה ובמקום לתמוך בדבריו הם לפתע מעדיפים את בלאט.
חביב אם תקרא את מה שכתוב בשני השרשורים שדנים בנושא תראה את כל הטיעונים
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין למה כולם נוהרים לתמוך בבלאט, שעליו העבירו כאן לא מעט ביקורת במהלך העונה (וחלקה הגדול באמת מוצדק), ולא בפדרמן שאמר דברים שמאוד תאמו את האימרות שהיו כאן רוב העונה.
את הטיעונים שלך אני מבין וכאמור, הדרך היא הרבה יותר חשובה מהתוכן.
עם זאת, יש כאן לא מעט אנשים שמשמיצים את פדרמן, אך מצד שני חושבים בדיוק כמוהו. נראה לי שבסתר לבם, לא מעט אוהדים היו שמחים שפדרמן דוקא כן יקבל החלטות מקצעויות.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין למה כולם נוהרים לתמוך בבלאט, שעליו העבירו כאן לא מעט ביקורת במהלך העונה (וחלקה הגדול באמת מוצדק), ולא בפדרמן שאמר דברים שמאוד תאמו את האימרות שהיו כאן רוב העונה.
עם זאת, יש כאן לא מעט אנשים שמשמיצים את פדרמן, אך מצד שני חושבים בדיוק כמוהו. נראה לי שבסתר לבם, לא מעט אוהדים היו שמחים שפדרמן דוקא כן יקבל החלטות מקצעויות.
הדרך לא יותר חשובה מהשורה התחתונה. זה אף פעם לא היה ככה, אז מה קרה פתאום?
או שאולי לא הבנתי אותך נכון.
אני אישית לא חושב שיש כאן מישהו שהיה רוצה שפדרמן ייקבל את ההחלטות המקצועיות. לא האבא, לא הבן ולא הנכד.
where is the love? כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין למה כולם נוהרים לתמוך בבלאט, שעליו העבירו כאן לא מעט ביקורת במהלך העונה (וחלקה הגדול באמת מוצדק), ולא בפדרמן שאמר דברים שמאוד תאמו את האימרות שהיו כאן רוב העונה.
הדרך לא יותר חשובה מהשורה התחתונה. זה אף פעם לא היה ככה, אז מה קרה פתאום?
או שאולי לא הבנתי אותך נכון.
אני אישית לא חושב שיש כאן מישהו שהיה רוצה שפדרמן ייקבל את ההחלטות המקצועיות. לא האבא, לא הבן ולא הנכד.
דווקא הנכד המליץ על לאנגפורד, אולי הוא קורא כאן בפורום? אז אם כבר שהוא יחליט
jol9 כתב:עוד נקודת מבט על הסכסוך בין בלאט לבין פדרמן
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19773.html
LIAV10 כתב:jol9 כתב:עוד נקודת מבט על הסכסוך בין בלאט לבין פדרמן
אמר שהוא מתכוון להשאר אז מה אתם מזיינים את המח?? תקשורת סכסכנית..
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:עוד נקודת מבט על הסכסוך בין בלאט לבין פדרמן
בלאט דיפלומט, אנחנו בשיא העונה ולכן הוא אמר זאת. מתחת לפני השטח אני בטוח שהוא פגוע ואם אין לו מחשבה לעזוב כנראה שהוא חסר עמוד שדרה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:עוד נקודת מבט על הסכסוך בין בלאט לבין פדרמן
MTA2311 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000743236&ref=sport5
אני מקווה שיימאס לו מהר מהצעצוע שהוא קיבל מאבאלה. לא רוצה שאנשים עם גישה כזאת ינהלו לי את הקבוצה.
אבא התראיין באותה תקופה, שזה לא אופייני לו, והוא לא אחד שמתבטא באופן כללי ובטח לא בצורה כזאת בוטה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Jack55, שמוליק ו־43 אורחים