המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:נשמע הגיוני לגמרי, זה לא חדש שלאנגפורד רוצה יותר ממה שמכבי מציעה.
השאלה כמה מכבי מציעה לפרקינס. אם זה בסביבות הלימיט של החצי מיליון זה אולי עוד בסדר, אם המו"מ יתחיל לפי הדרישות מיליון שלו אנחנו די בצרות.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:נשמע הגיוני לגמרי, זה לא חדש שלאנגפורד רוצה יותר ממה שמכבי מציעה.
השאלה כמה מכבי מציעה לפרקינס. אם זה בסביבות הלימיט של החצי מיליון זה אולי עוד בסדר, אם המו"מ יתחיל לפי הדרישות מיליון שלו אנחנו די בצרות.
פרקינס, שאני אישית מאוד אוהבת, לא מתאים למה שמכבי צריכה.
אם למכבי התפנה עכשיו כסף בשל הסירוב של לאנגפורד, הייתי משקיעה אותו על שחקן שיכול להתאים הרבה יותר, ויש אחד כזה שמסתובב חופשי בשוק.
itay92 כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:נשמע הגיוני לגמרי, זה לא חדש שלאנגפורד רוצה יותר ממה שמכבי מציעה.
פרקינס, שאני אישית מאוד אוהבת, לא מתאים למה שמכבי צריכה.
אם למכבי התפנה עכשיו כסף בשל הסירוב של לאנגפורד, הייתי משקיעה אותו על שחקן שיכול להתאים הרבה יותר, ויש אחד כזה שמסתובב חופשי בשוק.
מי??
yarinsaky כתב:שאראס ?
yarinsaky כתב:שאראס ?
Holiday_Armadillo כתב:טורקי בטוויטרAlex Maric Maccabi de.2 yıllık sözleşme.
אני לא חושבת שאני צריכה לתרגם לכם את זה
לגבי העונה הבאה במכבי נראה שקית' לנגפורד לא ימשיך בצהוב. לנגפורד, שנטה בתחילה לקבל את הצעת מכבי(2 מליון דולר לשנתיים), השיב בסופו של דבר בשלילה. מי שכן מתקרב לנוקיה הוא הסנטר אלכס מאריץ' מפנאתינייקוס שאמור להצטרף לשרמדיני במכבי.
yzafrir כתב:בסוף גם לא נקבל רכז בכיר וגם לא גארד בכיר....
jol9 כתב:yzafrir כתב:בסוף גם לא נקבל רכז בכיר וגם לא גארד בכיר....
זאת תהיה בכייה לדורות.
שחקן טוב כמו לאנגפורד, מכבי לא תמצא, ואם תמצא אז זה יהיה בפוקס גדול שיכול לנוע על הסקאלה בין לאנגפורד לביופורד, בהסתברות שווה.
חבל, כי מה שהוא דורש, לא נשמע כזה הרבה.
yzafrir כתב:מכבי לא תשלם מעבר למה שהיא יכולה . אין מה לעשות אבל אנחנו ניהיה חייבים לקחת הימורים .
המזל שלנו לעומת קבוצות כמו פרטיזן/לובליאנה וכו' זה שאנחנו קצת יותר עשירים מהם ואז ההימורים שאנחנו לוקחים הם קצת פחות מסוכנים .
בכל מקרה , מי יהיו הפארגו/פרקינס/מוריס...הבאים ?
er79 כתב:קודי, הוא לא הסכים למיליון דולר לעונה, והנא גם לא יסכים ל1.1 מליון בעונה, עוד לא הבנת את זה? חלאס, הוא לא יהיה במכבי, כי יש מספיק קבוצות שיתנו לו גם 1.5 מליון יורו לעונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־29 אורחים