שרמדיני חתם רשמית במכבי ת"א לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שרמדיני חתם רשמית במכבי ת"א לעונה

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יוני 2012, 19:02

gandya כתב:
יוסי22 כתב:הכול בסדר חוץ מהאופציה מאצ'באן/ג'יימס , אין קשר בין שני השחקנים האלו ברמה המקצועית , אחד נכשל כישלון חרוץ בעונת היורוליג ואחד שחקן צעיר שנתן עונת פריצה מדהימה .

אילולא התעקשות תמוהה ובלתי מוסברת של בלאט (שעוד יבכה על זה כמו תמיד ) אני לא חושב שמישהו פה היה מתלבט לגבי החזרה שלו .

אני גם לא מבין על איזה לקח מדברים מהנושא של מאצ'באן? מישהו באמת ציפה שהוא יתן עונת יורוליג יותר טובה מזו שהוא נתן ? רק אני לא מבין את זה ?

והעיתונאים העלובים בארץ אפילו לא מקשים על בלאט עם השאלה הכול כך מתבקשת הזו , האם מישהו ציפה בכנות לעונת יורוליג טובה יותר מזו שנתן הסרבי ואם כן באיזה כוכב הוא חי בידיוק.

נו מה הבעיה? אני במקומך הולך לדני פדרמן, מדבר אתו כמו גבר, ומסביר לו תמצב בערך כך(רק במלים יפות יותר):
"יש לך מאמן מטומטם בלאט, אבא שלך לא ממש מרוצה ממנו, וגם אני לא, זה לא מבין כלום באמון זה, תראה איזה שחקן יש לך ביד שקן זהב(מאציבאן), תן לי את תפקיד המאמן, אנחנו נעלה מינימום לפיינלפור, ומאחר ואני אוהד מכבי, גם אהיה לארג! תגיד לאבא שאני מוכן לאמן את מכבי בחצי מהעלות שאתם מתכוונים לתת לבלאט הזה, מה רע? אנחנו מינימום בפיינלפור, שחקן העתיד של אירופה מצבאן מצעיד את מכבי בגאון לשושלת שלא נראתה כדמותה באירופה(אולי רק השושלת של פני יכולה להזכיר אותה), והאבא חוסך הרבה קאש!"

רעיון נחמד חוץ מזה שאני יכול להיות אולי הרו"ח של מכבי , אימון כדורסל זה משהו שאין לי מושג בו .

כן יש לי מושג בהיגיון בריא ושכל ישר ואני מתקשה להבין את ההתנהלות של מכבי בענין מאצ'באן ובינתיים חוץ מתגובות היתוליות משהו לא ממש קיבלתי תשובה , אולי זה כי אין תשובה הגיונית?
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יוני 2012, 19:06

yarinsaky כתב:איזה טיעון הגיוני אתה רוצה ? יש מאמן והוא אולי חושב שהשחקן לא מתאים לשיטה שהוא רוצה בשנה הבאה, לא צריך כאן דוקטורט. זה לא שהוא מוותר כאן על דוויט האוורד , דבר שמצדיק להעמיד אותו על המוקד . :)
סך הכול איזה דובון חמוד מפרטיזן.
מכסימום ימכרו אותו ויקבלו עליו כסף טוב, אולי.

אבל גם אני מרגיש שדיברתי על זה יותר מדי.

זה בסדר לנהל דיון על שחקן שחתום במכבי על מיליוני דולרים ומקבל גב אחרי עונה מדהימה בכל קנה מידה עם פרטיזן.

אם לטענתך הוא לא מתאים לשיטה של בלאט למה החתימו אותו תחת בלאט ל-5 שנים ? איפה ההיגיון הלך פה לאיבוד ?

ומה זה בדיוק לא מתאים לשיטה ? אני גם יכול לומר שדוראנט/קובי/לברון לא מתאים לשיטה שלי , שיטה זה לא דבר קדוש והשיטה אמורה לשרת את השחקנים ולא לגרום לפוטנציאל עצום ללכת לאיבוד רק כי הוא לא מתאים במאה אחוז למה שהמאמן רוצה .

בכל מקרה אני מוכן להתערב עם מי שרק רוצה שאחרי העונה הקרובה הוא יהיה קונצנזוס מוחלט באירופה , נחיה ונראה .
יוסי22

הודעהעל ידי gandya » 05 יוני 2012, 19:08

יוסי22 כתב:
yarinsaky כתב:לדעתי יוסי ימשיך לרדוף את בלאט עד עמקי הגיהנום בעניין מצ'אבן וסופו .( אול הוא אוהב דובים כאלו ).

אני מרגיש באמת כמו תקליט שבור בנושא הזה .

אבל אם בנושא של סופו אני יכול להבין את הצד של בלאט גם אם זה גורם לי תחושת החמצה ספורטיבית מאוד חזקה לשנים הקרובות בגלל הטיפול המיוחד שהוא דורש ( שוב , בעיני זה פינוק מטופש של בלאט שאחר כך יבכה שאין לו מספיק כישרון , אבל מילא ).

בנושא של מאצ'באן עוד לא קיבלתי טיעון הגיוני חוץ מ"בלאט גאון שאסור להרהר אחר מידותיו" , הרי הוא נתן עונה עצומה עם פרטיזן ושוב מישהו ציפה לעונה טובה יותר משחקן בן 22 ? למה הוא אפילו לא מועמד ? איזה ליקוי מאורות חטפו שם בצמרת של מכבי ?

נניח ומצבאן מוכשר ונתן עונה יצאת מגדר הרגיל(זה לא המצב, הוא נתן עונה טובה, אבל לא משהו לכתוב עליו ספר), אבל הוא היה במכבי במשך עונה שלמה, בלאט כנראה מכיר "קצת" יותר טוב ממך את מצבאן, אולי משהו באופי שלו דפוק, ולא מתאים מבחינת בלאט, אולי השחקן לא מתאים מבחינת סגנון למה שבלאט רוצה, אתה צריך להבין, בלאט הוא המאמן, ולא אתה, הוא זה שיוצא עם השחקנים "לקרב", אתה רק יושב בבית ומבקר, הוא זה שיערפו לו את הראש במקרה של כישלון, תן לבלאט קרדיט לבחור את השחקנים שהוא רוצה, בשנתיים שהוא היה כאן, הקבוצה רצה יפה, אין מה לעשות הבעיות בקבוצה נבעות בראש ובראשונה מההנהלה, אין המשכיות, אין תקציב להשאיר את השחקנים שרוצים, כולם בורחים לכסף גדול יותר, כך זה בחיים, קבוצה עם תקציב קטן לעולם תהיה "סינדרלה", בניגוד לאפסים מפראוס ששפכו אין סוף מליונים ולא הגיעו לכלום ושום דבר(עד שהעונה הזו האירה להם פנים), דווד עשה כאן עבודה טובה, זכותו לבחור מי שהוא רוצה במסגרת התקציב, זה המצב בחור.

אם לטענתך הוא לא מתאים לשיטה של בלאט למה החתימו אותו תחת בלאט ל-5 שנים ? איפה ההיגיון הלך פה לאיבוד ?

רק מי שלא עושה כלום, לעולם לא טועה.. מכיר?
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 05 יוני 2012, 19:13, נערך 3 פעמים בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יוני 2012, 19:09

אבל מדוע באשכול הזה ?

כאן היית אמור לברך את שארמדיני, לא לדסקס את מצ'אבן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 05 יוני 2012, 19:13

gandya כתב:
Mta_atic כתב:
jol9 כתב:
שמשון הגיבור כתב:כתבו בספורט 5 שהוא רבע יהודי. האם לפי חוק האזרחות הוא זכאי לאזרחות ישראלית? (כמו רבים שהגיעו מבריה"מ?) אין לי מושג אני סתם מעלה השערה.

מי שזכאי הוא מי שנחשב יהודי לפי ההלכה, דהיינו מי שאמא שלו יהודיה. אם סבתא מצד האמא של גרגה יהודיה, אז הוא בהחלט יכול.

אם סבתא מצד האמא של גרגה הייתה יהודיה אז אמא שלו הייתה יהודיה ואז הוא היה חצי יהודי ולא רבע...

האמת שעכשיו אני ממש בשוק.. P:
ואם נלך ע"פ ה"לוגיקה" שלך נגיעה מהר למבוי סתום.. למה נניח סבתא של גרג יהודיה, אז למה מכך נובע לדעתך שאמא שלו יהודיה?(אולי היא חצי יהודיה)?

אם יש לך אמא יהודיה אתה יהודי, לא סתם יהודי לפי חוק השבות(כאן ההגדרה יכולה להשתנות על פי מצבי הרוח של חשין למשל), אלה ע"פ ההלכה!
ועכשיו אחרי כל ענייני הייהודים הללו סתם בא לי לספר משהו על עצמי.. ככל הידוע לי אני יהודי, וכל קרובי מאז(מעמד סיני? :) ) יהודים, אני חילוני וסבא רבה שלי היה הרב הראשי של קהילת יהודי בלרוס(איזה מדינה נידחת בברית המועצות).

קיבלתי את התיקון שלך.
הנקודה החשובה היא - לא מדובר בסבתא מצד אמא שהייתה יהודיה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יוני 2012, 19:15

gandya כתב:
יוסי22 כתב:
yarinsaky כתב:לדעתי יוסי ימשיך לרדוף את בלאט עד עמקי הגיהנום בעניין מצ'אבן וסופו .( אול הוא אוהב דובים כאלו ).

אבל אם בנושא של סופו אני יכול להבין את הצד של בלאט גם אם זה גורם לי תחושת החמצה ספורטיבית מאוד חזקה לשנים הקרובות בגלל הטיפול המיוחד שהוא דורש ( שוב , בעיני זה פינוק מטופש של בלאט שאחר כך יבכה שאין לו מספיק כישרון , אבל מילא ).

בנושא של מאצ'באן עוד לא קיבלתי טיעון הגיוני חוץ מ"בלאט גאון שאסור להרהר אחר מידותיו" , הרי הוא נתן עונה עצומה עם פרטיזן ושוב מישהו ציפה לעונה טובה יותר משחקן בן 22 ? למה הוא אפילו לא מועמד ? איזה ליקוי מאורות חטפו שם בצמרת של מכבי ?

נניח ומצבאן מוכשר ונתן עונה יצאת מגדר הרגיל(זה לא המצב, הוא נתן עונה טובה, אבל לא משהו לכתוב עליו ספר), אבל הוא היה במכבי במשך עונה שלמה, בלאט כנראה מכיר "קצת" יותר טוב ממך את מצבאן, אולי משהו באופי שלו דפוק, ולא מתאים מבחינת בלאט, אולי השחקן לא מתאים מבחינת סגנון למה שבלאט רוצה, אתה צריך להבין, בלאט הוא המאמן, ולא אתה, הוא זה שיוצא עם השחקנים "לקרב", אתה רק יושב בבית ומבקר, הוא זה שיערפו לו את הראש במקרה של כישלון, תן לבלאט קרדיט לבחור את השחקנים שהוא רוצה, בשנתיים שהוא היה כאן, הקבוצה רצה יפה, אין מה לעשות הבעיות בקבוצה נבעות בראש ובראשונה מההנהלה, אין המשכיות, אין תקציב להשאיר את השחקנים שרוצים, כולם בורחים לכסף גדול יותר, כך זה בחיים, קבוצה עם תקציב קטן לעולם תהיה "סינדרלה", בניגוד לאפסים מפראוס ששפכו אין סוף מליונים ולא הגיעו לכלום ושום דבר(עד שהעונה הזו העירה להם פנים), דווד עשה כאן עבודה טובה, זכותו לבחור מי שהוא רוצה במסגרת התקציב, זה המצב בחור.

אני חייב לרדת קצת נמוך בדיון הזה , אבל ראית משחק אחד של פרטיזן העונה חוץ מהפיינל פור של האדריאטית והמשחקים מול מכבי?

מאצ'באן נתן עונה נהדרת , זו עובדה שחבל להשחית זמן עליה , מפה אפשר להתחיל לקדם את הדיון בצורה נכונה יותר.

ואני מקבל את זה שהוא המאמן אבל כשהוא מתבכיין שאין לו מספיק כישרון בקבוצה או כשהוא רוצה קרדיט על הצלבה עם קבוצה כמו מכבי מול פאו חסרה מאוד ביחס לעונות האחרונות כדאי שימצה את פוטנציאל הכישרון שנותנים לו ולא יעדיף ללכת על שחקנים עם רמת כישרון נמוכה יחסית ואז יבקש קרדיט על המים שהוא מוציא מהסלע , שיקח לקבוצה שלו משהו קצת יותר מועיל מסלע.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 19:17

יוסי22 כתב:
gandya כתב:
יוסי22 כתב:הכול בסדר חוץ מהאופציה מאצ'באן/ג'יימס , אין קשר בין שני השחקנים האלו ברמה המקצועית , אחד נכשל כישלון חרוץ בעונת היורוליג ואחד שחקן צעיר שנתן עונת פריצה מדהימה .

אילולא התעקשות תמוהה ובלתי מוסברת של בלאט (שעוד יבכה על זה כמו תמיד ) אני לא חושב שמישהו פה היה מתלבט לגבי החזרה שלו .

אני גם לא מבין על איזה לקח מדברים מהנושא של מאצ'באן? מישהו באמת ציפה שהוא יתן עונת יורוליג יותר טובה מזו שהוא נתן ? רק אני לא מבין את זה ?

והעיתונאים העלובים בארץ אפילו לא מקשים על בלאט עם השאלה הכול כך מתבקשת הזו , האם מישהו ציפה בכנות לעונת יורוליג טובה יותר מזו שנתן הסרבי ואם כן באיזה כוכב הוא חי בידיוק.

נו מה הבעיה? אני במקומך הולך לדני פדרמן, מדבר אתו כמו גבר, ומסביר לו תמצב בערך כך(רק במלים יפות יותר):
"יש לך מאמן מטומטם בלאט, אבא שלך לא ממש מרוצה ממנו, וגם אני לא, זה לא מבין כלום באמון זה, תראה איזה שחקן יש לך ביד שקן זהב(מאציבאן), תן לי את תפקיד המאמן, אנחנו נעלה מינימום לפיינלפור, ומאחר ואני אוהד מכבי, גם אהיה לארג! תגיד לאבא שאני מוכן לאמן את מכבי בחצי מהעלות שאתם מתכוונים לתת לבלאט הזה, מה רע? אנחנו מינימום בפיינלפור, שחקן העתיד של אירופה מצבאן מצעיד את מכבי בגאון לשושלת שלא נראתה כדמותה באירופה(אולי רק השושלת של פני יכולה להזכיר אותה), והאבא חוסך הרבה קאש!"

רעיון נחמד חוץ מזה שאני יכול להיות אולי הרו"ח של מכבי , אימון כדורסל זה משהו שאין לי מושג בו .

כן יש לי מושג בהיגיון בריא ושכל ישר ואני מתקשה להבין את ההתנהלות של מכבי בענין מאצ'באן ובינתיים חוץ מתגובות היתוליות משהו לא ממש קיבלתי תשובה , אולי זה כי אין תשובה הגיונית?

יוסי, אתה רו"ח? אם כן, אז אתה לא בסדר. אנחנו מחכים כאן למישהו שיסביר לנו בנוגע לענייני המס של הלפרין, ואתה יושב בשקט ולא אומר מילה...
לא בסדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יוני 2012, 19:18

gandya כתב:
יוסי22 כתב:

נניח ומצבאן מוכשר ונתן עונה יצאת מגדר הרגיל(זה לא המצב, הוא נתן עונה טובה, אבל לא משהו לכתוב עליו ספר), אבל הוא היה במכבי במשך עונה שלמה, בלאט כנראה מכיר "קצת" יותר טוב ממך את מצבאן, אולי משהו באופי שלו דפוק, ולא מתאים מבחינת בלאט, אולי השחקן לא מתאים מבחינת סגנון למה שבלאט רוצה, אתה צריך להבין, בלאט הוא המאמן, ולא אתה, הוא זה שיוצא עם השחקנים "לקרב", אתה רק יושב בבית ומבקר, הוא זה שיערפו לו את הראש במקרה של כישלון, תן לבלאט קרדיט לבחור את השחקנים שהוא רוצה, בשנתיים שהוא היה כאן, הקבוצה רצה יפה, אין מה לעשות הבעיות בקבוצה נבעות בראש ובראשונה מההנהלה, אין המשכיות, אין תקציב להשאיר את השחקנים שרוצים, כולם בורחים לכסף גדול יותר, כך זה בחיים, קבוצה עם תקציב קטן לעולם תהיה "סינדרלה", בניגוד לאפסים מפראוס ששפכו אין סוף מליונים ולא הגיעו לכלום ושום דבר(עד שהעונה הזו האירה להם פנים), דווד עשה כאן עבודה טובה, זכותו לבחור מי שהוא רוצה במסגרת התקציב, זה המצב בחור.

רק מי שלא עושה כלום, לעולם לא טועה.. מכיר?

אלוהים ישמור...

אני מנסה להבין כבר שעה איפה הטעות המדוברת ונתקל בקיר , אתה ציפית לעונה טובה יותר מזו שהוא נתן ? ציפית למדד ממוצע של 25 ? ציפית שימשוך קבוצה בלי כלום אחרי שפקוביץ' עזב לטופ 16 ?

עד העזיבה של פקוביץ' הוא היה יוצא מן הכלל ואחר כך הוא נשאר בלי כלום סביבו , על מה אתה מדבר בדיוק .

תנסה להסביר במקום לזרוק סיסמאות לאוויר , אולי בסוף גם אני אבין.
יוסי22

הודעהעל ידי gandya » 05 יוני 2012, 19:23

אלוהים ישמור...

אני מנסה להבין כבר שעה איפה הטעות המדוברת ונתקל בקיר , אתה ציפית לעונה טובה יותר מזו שהוא נתן ? ציפית למדד ממוצע של 25 ? ציפית שימשוך קבוצה בלי כלום אחרי שפקוביץ' עזב לטופ 16 ?

עד העזיבה של פקוביץ' הוא היה יוצא מן הכלל ואחר כך הוא נשאר בלי כלום סביבו , על מה אתה מדבר בדיוק .

תנסה להסביר במקום לזרוק סיסמאות לאוויר , אולי בסוף גם אני אבין.

דבר ראשון, כן ראתי העונה את מצאבן, ולדעתי הוא לא נתן יותר מעונה טובה.(אתה חושב משהו אחר לגטימי).
איפה הטעות? אם בלאט לא מצליח להסתדר עם השחקן מבחינת האופי(סתם דוגמה), אתה רואה כאן פתרון? אתה חושב שמכבי תהיה הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שחתכה שחקן שגלל אי התאמה עם המאמן?
נניח שבלאט טעה, ועלות השחקן ומה שהוא יכול לתת למכבי לא שווים מבחינתו(או לא תואמים את מה שציפה לקבל מהשחקן), ובגלל מגבלות תקציב העדיף לשחררו, גם כאן אתה לא רואה "הגיון"?
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 05 יוני 2012, 19:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2012, 19:26

gandya כתב:נניח ומצבאן מוכשר ונתן עונה יצאת מגדר הרגיל(זה לא המצב, הוא נתן עונה טובה, אבל לא משהו לכתוב עליו ספר), אבל הוא היה במכבי במשך עונה שלמה, בלאט כנראה מכיר "קצת" יותר טוב ממך את מצבאן, אולי משהו באופי שלו דפוק, ולא מתאים מבחינת בלאט, אולי השחקן לא מתאים מבחינת סגנון למה שבלאט רוצה, אתה צריך להבין, בלאט הוא המאמן, ולא אתה, הוא זה שיוצא עם השחקנים "לקרב", אתה רק יושב בבית ומבקר, הוא זה שיערפו לו את הראש במקרה של כישלון, תן לבלאט קרדיט לבחור את השחקנים שהוא רוצה, בשנתיים שהוא היה כאן, הקבוצה רצה יפה, אין מה לעשות הבעיות בקבוצה נבעות בראש ובראשונה מההנהלה, אין המשכיות, אין תקציב להשאיר את השחקנים שרוצים, כולם בורחים לכסף גדול יותר, כך זה בחיים, קבוצה עם תקציב קטן לעולם תהיה "סינדרלה", בניגוד לאפסים מפראוס ששפכו אין סוף מליונים ולא הגיעו לכלום ושום דבר(עד שהעונה הזו האירה להם פנים), דווד עשה כאן עבודה טובה, זכותו לבחור מי שהוא רוצה במסגרת התקציב, זה המצב בחור.

מתי?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 05 יוני 2012, 19:35

חנו'ש כתב:
gandya כתב:נניח ומצבאן מוכשר ונתן עונה יצאת מגדר הרגיל(זה לא המצב, הוא נתן עונה טובה, אבל לא משהו לכתוב עליו ספר), אבל הוא היה במכבי במשך עונה שלמה, בלאט כנראה מכיר "קצת" יותר טוב ממך את מצבאן, אולי משהו באופי שלו דפוק, ולא מתאים מבחינת בלאט, אולי השחקן לא מתאים מבחינת סגנון למה שבלאט רוצה, אתה צריך להבין, בלאט הוא המאמן, ולא אתה, הוא זה שיוצא עם השחקנים "לקרב", אתה רק יושב בבית ומבקר, הוא זה שיערפו לו את הראש במקרה של כישלון, תן לבלאט קרדיט לבחור את השחקנים שהוא רוצה, בשנתיים שהוא היה כאן, הקבוצה רצה יפה, אין מה לעשות הבעיות בקבוצה נבעות בראש ובראשונה מההנהלה, אין המשכיות, אין תקציב להשאיר את השחקנים שרוצים, כולם בורחים לכסף גדול יותר, כך זה בחיים, קבוצה עם תקציב קטן לעולם תהיה "סינדרלה", בניגוד לאפסים מפראוס ששפכו אין סוף מליונים ולא הגיעו לכלום ושום דבר(עד שהעונה הזו האירה להם פנים), דווד עשה כאן עבודה טובה, זכותו לבחור מי שהוא רוצה במסגרת התקציב, זה המצב בחור.

די בחייך, שלושה רבעים של עונה, זה מספיק זמן..
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2012, 19:38

gandya כתב:
חנו'ש כתב:

די בחייך, שלושה רבעים של עונה, זה מספיק זמן..

שלושה רבעים, שני חמישיות ו-3 שמיניות זה עדיין לא עונה שלמה.
אולי זה מספיק זמן ואולי לא, אבל זה עדיין לא עונה שלמה.
פעם אחרונה שבדקתי, העונה לא מתחילה בטופ 16.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יוני 2012, 19:41

חברים , זה האשכול של גרגמל, אם לא תפסיקו לדבר כאן על מוצצבאן הוא יהרוס לנו את הכפר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2012, 19:54

yarinsaky כתב:חברים , זה האשכול של גרגמל, אם לא תפסיקו לדבר כאן על מוצצבאן הוא יהרוס לנו את הכפר.

אני מהיום קוראת לו שרמאן בתקווה שהוא יתפקד כמו הטנק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2012, 20:02

הרג אותי שנותנים לו פה שם קיצור לגרגמל "גרגה", לא יגידו "שרמן" חחחח
וכרמל, לא הבנתי למה טנק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2012, 20:03

LIAV10 כתב:הרג אותי שנותנים לו פה שם קיצור לגרגמל "גרגה", לא יגידו "שרמן" חחחח

http://en.wikipedia.org/wiki/M4_Sherman
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 05 יוני 2012, 20:03

LIAV10 כתב:הרג אותי שנותנים לו פה שם קיצור לגרגמל "גרגה", לא יגידו "שרמן" חחחח

http://he.wikipedia.org/wiki/M4_%D7%A9% ... 7%9E%D7%9F
יש?
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2012, 20:05

חחח סבבה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יוני 2012, 20:31

קודם כל שאלה החוזה הוא שנה ואופציה?
ואולי מכבי עושה את זה כי היה כתוב שהיא דואגת מאוד מפציעתו, זה נכון.?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 05 יוני 2012, 23:52

שרמדני אחלה שחקן אני מסכים אם זה שהוא חיב לעלות קצת את המסה וכל הכבוד על החתמה,חוץ מיזה ידעתי שהוא חתם במכבי מאחרי המשחק גמר הפנייל פור הישראלי דיויד פדרמן התארח ביציע העיתונות.
פשוט רק רק עכשיו הוציאו הודעה רישמית.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים