gandya כתב:יוסי22 כתב:הכול בסדר חוץ מהאופציה מאצ'באן/ג'יימס , אין קשר בין שני השחקנים האלו ברמה המקצועית , אחד נכשל כישלון חרוץ בעונת היורוליג ואחד שחקן צעיר שנתן עונת פריצה מדהימה .
אילולא התעקשות תמוהה ובלתי מוסברת של בלאט (שעוד יבכה על זה כמו תמיד ) אני לא חושב שמישהו פה היה מתלבט לגבי החזרה שלו .
אני גם לא מבין על איזה לקח מדברים מהנושא של מאצ'באן? מישהו באמת ציפה שהוא יתן עונת יורוליג יותר טובה מזו שהוא נתן ? רק אני לא מבין את זה ?
והעיתונאים העלובים בארץ אפילו לא מקשים על בלאט עם השאלה הכול כך מתבקשת הזו , האם מישהו ציפה בכנות לעונת יורוליג טובה יותר מזו שנתן הסרבי ואם כן באיזה כוכב הוא חי בידיוק.
נו מה הבעיה? אני במקומך הולך לדני פדרמן, מדבר אתו כמו גבר, ומסביר לו תמצב בערך כך(רק במלים יפות יותר):
"יש לך מאמן מטומטם בלאט, אבא שלך לא ממש מרוצה ממנו, וגם אני לא, זה לא מבין כלום באמון זה, תראה איזה שחקן יש לך ביד שקן זהב(מאציבאן), תן לי את תפקיד המאמן, אנחנו נעלה מינימום לפיינלפור, ומאחר ואני אוהד מכבי, גם אהיה לארג! תגיד לאבא שאני מוכן לאמן את מכבי בחצי מהעלות שאתם מתכוונים לתת לבלאט הזה, מה רע? אנחנו מינימום בפיינלפור, שחקן העתיד של אירופה מצבאן מצעיד את מכבי בגאון לשושלת שלא נראתה כדמותה באירופה(אולי רק השושלת של פני יכולה להזכיר אותה), והאבא חוסך הרבה קאש!"
רעיון נחמד חוץ מזה שאני יכול להיות אולי הרו"ח של מכבי , אימון כדורסל זה משהו שאין לי מושג בו .
כן יש לי מושג בהיגיון בריא ושכל ישר ואני מתקשה להבין את ההתנהלות של מכבי בענין מאצ'באן ובינתיים חוץ מתגובות היתוליות משהו לא ממש קיבלתי תשובה , אולי זה כי אין תשובה הגיונית?