המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:מאכזב אותי השמועות על מידלי. מכבי הולכת הפוך
מידלי היום מבוקש באירופה ודווקא בעמדת הפאוור פורוורד יש שחקנים טובים שעולים פחות. חבל לשרוף שמה את הכסף.
אני לא מבין למה לא הולכים בכל הכוח על דבון ג'פרסון שהיה MVP בעונה עם קירילנקו וקרסטיץ'.
ג'פרסון שחקן יותר צעיר עם פוטנציאל גבוה וגם אתלטי יותר. הוא לא היה עוד ביורוליג או בקבוצה גדולה לכן יעלה משמעותית פחות.
מאריץ' עסוק בהכנות לאולימפיאדה לכן מתעקב עם תשובה. אבל צריך לשים דברים בפרופורציות הוא לא מתקרב לסדר גדול של שחקני יורוליג בכירים כמו מקאלב, לורבק, ואסקז. סה"כ אחרי שנתיים מאוד דלות סטטיסטית הערך שלו ירד משמעותית.
לדעתי מאריץ' יחתום אם מכבי תחכה לו (על חוזה של 1 מיליון דולר).
ההחתמה היקרה והגדולה באמת צריכה לבוא בעמדת הפוינט גארד כי פשוט אין יותר מדי אופציות בשוק. אתה לא יכול להמר על העמדה הזאת. היקמן טוב כגיבוי ל- 2 עמדות הגארד לא כפוינט עיקרי.
אני לא מבין למה לא הולכים בכל הכוח על דבון ג'פרסון שהיה MVP בעונה עם קירילנקו וקרסטיץ'.
yarinsaky כתב:אני כמעט משוכנע שהשם הגדול שדיברו בו לפני כמה ימים שיש איתו מ"ומ לכאורה הוא מקלאב. זה מאוד מתסדר לי בראש פתאום .
אבל אני לא הכי מאמין שהוא יגיע לכאן כמובן.
gandya כתב:yarinsaky כתב:אני כמעט משוכנע שהשם הגדול שדיברו בו לפני כמה ימים שיש איתו מ"ומ לכאורה הוא מקלאב. זה מאוד מתסדר לי בראש פתאום .
כן מקלאב.. בדיוק השם שדברו עליו, זאת למרות שכל מי ש"דיבר" על שמות "גדולים" הכחיש שמדובר במקלאב, ואף אמר שמדובר בשחקן מעבר לים.
וסתם שאלה איך מקלאב מסתדר לך אם כולם מדברים על קבוצה טורקית?
gandya כתב:yarinsaky כתב:אני כמעט משוכנע שהשם הגדול שדיברו בו לפני כמה ימים שיש איתו מ"ומ לכאורה הוא מקלאב. זה מאוד מתסדר לי בראש פתאום .
כן מקלאב.. בדיוק השם שדברו עליו, זאת למרות שכל מי ש"דיבר" על שמות "גדולים" הכחיש שמדובר במקלאב, ואף אמר שמדובר בשחקן מעבר לים.
קודי כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:אני כמעט משוכנע שהשם הגדול שדיברו בו לפני כמה ימים שיש איתו מ"ומ לכאורה הוא מקלאב. זה מאוד מתסדר לי בראש פתאום .
לא יגיע אף שם גדול. גם בכל הראיונות ראשי מכבי לא יצאו בהצהרות בומבסטיות ודיברו על סבלנות ועל כך שלא ישתוללו. אני בהחלט אסתפק בסגל שיכלול בקו האחורי את הלפרין, לנדסברג, היקמן ועוד גארד ברמה גבוהה דוגמת גורודן או דומרקאנט ובקו הקדמי את אליהו, קנר-מדלי, שרמדיני ועוד סנטר טוב דוגמת פרוביץ. לא צריך יותר מזה.
gandya כתב:קודי כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:אני כמעט משוכנע שהשם הגדול שדיברו בו לפני כמה ימים שיש איתו מ"ומ לכאורה הוא מקלאב. זה מאוד מתסדר לי בראש פתאום .
לא יגיע אף שם גדול. גם בכל הראיונות ראשי מכבי לא יצאו בהצהרות בומבסטיות ודיברו על סבלנות ועל כך שלא ישתוללו. אני בהחלט אסתפק בסגל שיכלול בקו האחורי את הלפרין, לנדסברג, היקמן ועוד גארד ברמה גבוהה דוגמת גורודן או דומרקאנט ובקו הקדמי את אליהו, קנר-מדלי, שרמדיני ועוד סנטר טוב דוגמת פרוביץ. לא צריך יותר מזה.
תסתפק בסגל כזה? זה סגל מצויין(על טיב השמות אפשר כמובן להתווכח), אבל בכסף כזה קשה מאוד להגיד מילה רעה, רק שאני מתקשה להאמין שנקבל סגל ברמת מחיר כזו.
קודי כתב:gandya כתב:קודי כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:אני כמעט משוכנע שהשם הגדול שדיברו בו לפני כמה ימים שיש איתו מ"ומ לכאורה הוא מקלאב. זה מאוד מתסדר לי בראש פתאום .
תסתפק בסגל כזה? זה סגל מצויין(על טיב השמות אפשר כמובן להתווכח), אבל בכסף כזה קשה מאוד להגיד מילה רעה, רק שאני מתקשה להאמין שנקבל סגל ברמת מחיר כזו.
אין כאן שחקנים של מיליוני דולרים ואני חושב שאפשר לעמוד בו. החשש שלי הוא שמכבי תהמר על אחד משלושת הזרים הללו.
קודי כתב:yellowaura כתב:מאכזב אותי השמועות על מידלי. מכבי הולכת הפוך
מידלי היום מבוקש באירופה ודווקא בעמדת הפאוור פורוורד יש שחקנים טובים שעולים פחות. חבל לשרוף שמה את הכסף.
ג'פרסון שחקן יותר צעיר עם פוטנציאל גבוה וגם אתלטי יותר. הוא לא היה עוד ביורוליג או בקבוצה גדולה לכן יעלה משמעותית פחות.
מאריץ' עסוק בהכנות לאולימפיאדה לכן מתעקב עם תשובה. אבל צריך לשים דברים בפרופורציות הוא לא מתקרב לסדר גדול של שחקני יורוליג בכירים כמו מקאלב, לורבק, ואסקז. סה"כ אחרי שנתיים מאוד דלות סטטיסטית הערך שלו ירד משמעותית.
לדעתי מאריץ' יחתום אם מכבי תחכה לו (על חוזה של 1 מיליון דולר).
ההחתמה היקרה והגדולה באמת צריכה לבוא בעמדת הפוינט גארד כי פשוט אין יותר מדי אופציות בשוק. אתה לא יכול להמר על העמדה הזאת. היקמן טוב כגיבוי ל- 2 עמדות הגארד היו כבר שלא כפוינט עיקרי.
הבעיה היא שאין לך פוינט גארד ברמה הגבוהה ביותר שמכבי יכולה להביא. על אחד כזה (מקאלב, דיאמנטידיס, ספאנוליס, תאודוסיץ) מכבי תצטרך להוציא חצי מתקציב השחקנים שלה. כך שלזרוק סתם למעלה ממיליון דולר על רכז סביר זה מיותר. מספיק ויתרו על הנדריקס בשביל להשאיר את לנגפורד ונשארנו בלי אף אחד מהם. אז עכשיו אם יש הזדמנות להביא את אחד הפאוור פורוורדים הטובים ביבשת צריך לקחת אותו ולא לחשוב שוב על לחסוך את הכסף בשביל שחקן אחר שלא יגיע.
שחף כתב:אני שוב נאלץ להסכים עם שתי תובנות שעולות כאן
מצד אחד, אין למכבי כל כך ברירות. אנחנו לא צסק''א שיכולים לחכות ששחקנים טובים יפלו לנו ליד. אם אפשר להחתים פאוור טוב ברמה האירופאית כמו קנר מדלי צריך לעשות את זה עכשיו. מצד שני עמדות הרכז והסנטר הן הקריטיות ביותר בסופו של דבר ועליהן בדרך כלל קמה ונופלת העונה(לפני שנתיים מכבי פגעה עם סופו ופארגו והגיעה עד הגמר).
Dperk כתב:לדעתי קנר מדלי לא יעלה פחות ממאצ'באן, עם הביקוש שיש לו בשוק, ולדעתי מאצ'באן שחקן טוב יותר, ככה שלא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.
LIAV10 כתב:מכבי של לפני כמה שנים אפילו לא הייתה חושבת לירוק לכיוון שחקן ברמה של מדלי..פשוט עצוב..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Tom1313 ו־30 אורחים