NBA summer league

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA summer league

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 09:40

felix_r כתב:
yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.

עכשיו תארו לכם שגם אליהו ולאנדסברג נותנים כמה הופעות טובות ועפים להם.

הלוואי!

לא יודע אם אתה ציני או לא. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 09:53

yarinsaky כתב:
felix_r כתב:
yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.

הלוואי!

שיחתמו.
זה לא אני שבשיא הזלזול נתתי להם אישור לשחק בסאמר-ליג.
אם יחתמו, אולי האיש שאישר להם ילמד משהו וכולנו נרוויח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 15 יולי 2012, 09:56

felix_r כתב:
yarinsaky כתב:
felix_r כתב:

הלוואי!

שיחתמו.

איך כולנו נרוויח מזה ששניים ממעט הישראלים ששווים משהו לא יהיו במכבי? אפשר יהיה אז לחכות לעונה הבאה כי המחליפים שלהם יהיו יבזורי וכדיר במקרה הפחות רע.
Dperk

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 10:03

Dperk כתב:
felix_r כתב:
yarinsaky כתב:
felix_r כתב:

הלוואי!

שיחתמו.

איך כולנו נרוויח מזה ששניים ממעט הישראלים ששווים משהו לא יהיו במכבי? אפשר יהיה אז לחכות לעונה הבאה כי המחליפים שלהם יהיו יבזורי וכדיר במקרה הפחות רע.

הגיע הזמן שתתחיל לחשוב יותר מצעד אחד קדימה.

אז נכון, אין שום ספק, שאם אליהו ולאנדסברג יקבלו חוזה NBA, אז נהיה במצב בכי רע. נכון.
אבל כנראה שפדרמאניה לא תלמד כלום עד אשר תקבל בעיטת פצצה בראש.
אז אני מעדיף שפעם אחת נדפק חזק עד כמה שאפשר, ואז פדרמאניה תלמד לא לעשות שטויות, מאשר שכל קייץ נסבול כמו בקייץ הזה.
מבחינתי ככה עדיף. אין מנוס מלשלם שכר לימוד כבד מאוד פעם אחת, מאשר להשאר אידיוט 20 שנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 15 יולי 2012, 11:15

felix_r כתב:

אז נכון, אין שום ספק, שאם אליהו ולאנדסברג יקבלו חוזה NBA, אז נהיה במצב בכי רע. נכון.
אז אני מעדיף שפעם אחת נדפק חזק עד כמה שאפשר, ואז פדרמאניה תלמד לא לעשות שטויות, מאשר שכל קייץ נסבול כמו בקייץ הזה.
מבחינתי ככה עדיף. אין מנוס מלשלם שכר לימוד כבד מאוד פעם אחת, מאשר להשאר אידיוט 20 שנה.

בכנות, אני לא חושב שמשהו מהותי ישתנה גם אם מכבי לא תעבור את שלב הבתים. יהיה קצת היסטריה בעונה שלאחר מכן אבל כל עוד ההנהלה מכוונת לטופ 16 - גג הצלבה אין על מה לדבר. כך שלדעתי הפיתרון היחיד לטווח הארוך הוא הנהלה שבאמת אכפת לה מהמועדון, מהאוהדים, ומהמטרות ההיסטוריות של מכבי ת"א. הנהלה שיודעת שאם היא לא תעשה מה שצריך יהיה אפשר להחליף אותה, כמו בכל מקום נורמלי.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2012, 12:12

felix_r כתב:

יש בזה משהו. עד לפני הקיץ הזה ממש כעסתי כשאוהדים קיוו שיקרה משהו רע (במונחי ספורט), על מנת שאנשים יתעוררו, אבל נראה שהקיץ הזה אין מנוס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 יולי 2012, 13:03

jol9 כתב:
felix_r כתב:

יש בזה משהו. עד לפני הקיץ הזה ממש כעסתי כשאוהדים קיוו שיקרה משהו רע (במונחי ספורט), על מנת שאנשים יתעוררו, אבל נראה שהקיץ הזה אין מנוס.

זה מצחיק, אבל זכור לי שברמה מסוימת קיוויתי שזה יקרה לפני שנתיים דווקא טרום העונה הנפלאה ההיא.
אומנם אנחנו זוכרים אותה בתור עונה נהדרת ומהנה, אבל עונת המלפפונים היתה פשוט מתישה ומזעזעת עם דיבורים על כך שאת השלב הראשון בקושי נעבור (ועוד אחרי התבוסה במשחק הראשון בוויטוריה....).
בסוף היתה עונה נהדרת וכולנו שכחנו מהקיץ, ומאז כל קיץ נראה זוועה עם פסימיות גדולה והעונה עצמה איכשהו מצליחה לעלות על הציפיות.
אולי זה ככה בזכות בלאט, אולי בזכות איזה משהו מיתי לא ברור שמגיע ביחד עם השם מכבי, אני באמת שלא יודעת.
אבל הבעיה הגדולה היא שבסוף זו ההנהלה שזוקפת את זה לזכותה וחושבת שהמצב טוב בגלל שהיא כנראה עושה משהו נכון.
אני לפחות לא חושבת כך.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 15 יולי 2012, 13:10

שום דבר לא היה טוב שנה שעברה, הקבוצה שיחקה 70% מהממן כדורסל משמעם, וקשה לצפייה, רק סדרה טובה מול פאו העייפה, הזקנה ושבעה(בסופו של דבר מסתבר שזה היה המצב), בל נשכח שהקבוצה לא הייתה רחוקה מלא לעלות כלל להצלבה.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 15 יולי 2012, 13:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 13:11

אבל אני חושב שהעונה האחרונה כן ענתה על הציפיות שלנו, לפחות של רובנו, לפי ההתנהלות אחרי עזיבת פארגו והציפייה לעזיבת פארמר והחתמת לאנגפורד.
לדעתי דעת הרוב הייתה שהעונה הזאת תיגמר סביב ההצלבה וזה אכן מה שקרה. מה שהיה מפתיע זה ניצחון החוץ על פאו והסדרה הקשוחה מול פאו בכלל, בעיקר בזכות אוחיון .
עלינו להצלבה מבית יחסית קל כשהינו צריכים להתמודד עם קאנטו על מקום שני, לא עם איזו קבוצה חזקה מדי.( וכמעט פישלנו ) מול ברצלונה די חטפנו סטירה, לפחות בבית.
אוחיון היה הדבר המפתיע היחיד בעונה האחרונה לדעתי, השאר היה די צפוי בסך הכול. יותר מדי שחקנים שהוחתמו לא תרמו כלום בסופו של דבר, הקבוצה לא שיחקה טוב רוב העונה, הכול התפרק כצפוי וכדומה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 15 יולי 2012, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 יולי 2012, 13:17

yarinsaky כתב:אבל אני חושב שהעונה האחרונה כן ענתה על הציפיות שלנו, לפחות של רובנו, לפי ההתנהלות אחרי עזיבת פארגו והציפייה לעזיבת פארמר והחתמת לאנגפורד.
לדעתי דעת הרוב הייתה שהעונה הזאת תיגמר סביב ההצלבה וזה אכן מה שקרה. מה שהיה מפתיע זה ניצחון החוץ על פאו והסדרה הקשוחה מול פאו בכלל, בעיקר בזכות אוחיון .
אוחיון היה הדבר המפתיע היחיד בעונה האחרונה לדעתי, השאר היה די צפוי בסך הכול. יותר מדי שחקנים שהוחתמו לא תרמו כלום בסופו של דבר, הקבוצה לא שיחקה טוב רוב העונה, הכול התפרק כצפוי וכדומה.

אני מסכימה.
אני לא נהניתי מהכדורסל של מכבי העונה, אבל תשמע איך ההנהלה מדברת על העונה הזו, מבחינתה הסדרה הנהדרת מול פאו, התארים בליגה הישראלית ובאדריאטית, הם הם בהחלט הצלחה ביחס לסטנדרט הנמוך שהם בעצמם יצרו בגלל כל ההנחתות על בלאט לפני תחילת העונה שבשל כך גרם לקבוצה להיראות רע, אז ביחס לזה ההישג הוא יפה וההנהלה צריכה לקחת על זה את הקרדיט.
רק על זה שהיא מצליחה לעשות את זה כל שנה מחדש, צריך להגיד לה שאפו.... :whistle
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 13:21

כן, זה מה שנקרא אתוס. ההנהלה יכול לספר לעצמה את הסיפור של עצמה, לנו די ברור שאין כאן איזו הצלחה גדולה ושאם יש הצלחה בכל זאת בכך שהקבוצה לא התפרקה בדרך עם כל מה שקרה ב 3 המפעלים, זה בעיקר בזכות בלאט.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 יולי 2012, 13:32

yarinsaky כתב:כן, זה מה שנקרא אתוס. ההנהלה יכול לספר לעצמה את הסיפור של עצמה, לנו די ברור שאין כאן איזו הצלחה גדולה ושאם יש הצלחה בכל זאת בכך שהקבוצה לא התפרקה בדרך עם כל מה שקרה ב 3 המפעלים, זה בעיקר בזכות בלאט.

עובדה שיש מספיק כאלה שאוכלים את זה.....
זה גאוני,
לגרום ע"י אוזלת יד ליותר מידי הנחתות ודברים שנעשים בניגוד לרצונו של המאמן ומקשים עליו את החיים.
להראות כלפי חוץ שהכל נעשה מחוסר ברירה של "אין כסף" ו"אנחנו לא נשתגע" ויתר הקלישאות החבוטות.
לבנות קבוצה שתגרום לכולנו לתהות אם היא מסוגלת לעבור את שלב הבתים.
לסמוך על בלאט שיוציא ממנה יותר מהציפיות הנמוכות שהאוהדים יוצרים אחרי שרואים את הקבוצה השלמה והמאוד לא מרשימה (ולא הציפיות הרגילות של אוהדים ממכבי לפני שהקבוצה נבנית).
הקבוצה מוציאה קצת יותר מאיך שהיא נראית.
ההנהלה גורמת לזה להיראות כהצלחה גדולה כי הרי מי ציפה??
ההנהלה לוקחת את הקרדיט על "ההצלחה" וטוענת שזו הדרך הנכונה להתנהל, כי עובדה, תראו איך אנחנו מצליחים, וזו הדרך בה תמיד הצלחנו ובואו נציג בפניכם את ההישגים הרבים של המועדון שלנו, ולאיפה כל הקבוצות שזורקות כסף הגיעו??

וחוזר חלילה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 13:40

לא רק שההנהלה לוקחת קרדיט, היא גם מעזה לצאת בראיונות מאשימים כלפי הצוות המקצועי שהוא צריך ללמוד דברים ושהוא בעל חסרונות ( הראיון של פדרמן על בלאט ).
( לבלאט יש באמת חסרונות והוא לא מושלם, אבל לכל מאמן יש שריטות )
זה באמת גאוני, זה בעצם תורת הספין שמלמדים בכל בית ספר פוליטי.

בעצם הם אומרים שהם נתתנו את הכול כדי שמכבי תצליח אפילו יותר ורק המאמן הכשיל אותה קצת בהתנהגות לא ראוייה. כך בעצם אתה מבטיח ששום דבר לא ישתנה בפילוסופיה שלך, אתה השמש והכוכבים הם המאמנים ששיתחלפו כל שנה - שנתיים כי לא הצליחו עם תקציב 15 באירופה להגיע לפיינלפור כל שנה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2012, 15:58

yarinsaky כתב:לא רק שההנהלה לוקחת קרדיט, היא גם מעזה לצאת בראיונות מאשימים כלפי הצוות המקצועי שהוא צריך ללמוד דברים ושהוא בעל חסרונות ( הראיון של פדרמן על בלאט ).
( לבלאט יש באמת חסרונות והוא לא מושלם, אבל לכל מאמן יש שריטות )
זה באמת גאוני, זה בעצם תורת הספין שמלמדים בכל בית ספר פוליטי.

בעצם הם אומרים שהם נתתנו את הכול כדי שמכבי תצליח אפילו יותר ורק המאמן הכשיל אותה קצת בהתנהגות לא ראוייה. כך בעצם אתה מבטיח ששום דבר לא ישתנה בפילוסופיה שלך, אתה השמש והכוכבים הם המאמנים ששיתחלפו כל שנה - שנתיים כי לא הצליחו עם תקציב 15 באירופה להגיע לפיינלפור כל שנה.

פדרמן הוא הרי גאון שיווקי, ככה שזה מסתדר.
מזל שיש פורומים כאלה שבהם אנשים גם חושבים ומדברים על העניינים האלה, בניגוד לכל מיני פורומים שמתעסקים אך ורק בסקופים ובפרסומים ראשונים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2012, 04:49

ראיתי את המשחק של טורונטו נגד מיאמי בליג"ק , ומי שהרשים אותי היה דקסטר פיטמן ממיאמי . סנטר 2.11 חזק ופיזי מאוד עם יכולת פוסט אפ טובה מאוד ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 16 יולי 2012, 05:00

אז מה היה לנו הלילה בגזרת המלפפונים וה"ישראלים"? בנצחונה של פיניקס על הניקס פי.ג'יי טאקר סיים עם 7 נק' אך גם עם מדד 7-. דווקא ג'ייקוב פולן, עם טורניר טוב באורלנדו, לא שיחק על פי החלטת המאמן. בנצחונה של דאלאס על דנבר, דרווין קיטצ'ן עם 6 נק' ו-5 אס'. במדי דאלאס, דנטמון עם 7 נק'. מיכה דאונס, לא מלפפון אבל דיברו עליו פה רבות בפורום, עם 2 נק'. בנצחונה של מיאמי על טורונטו, בובי בראון עם 2 נק' ו-4 אס'. מהצד השני, קייל וויבר עם 2 נק' וג'רוויס ורנדו לא שיחק. בנצחון של הספרס על ההוקס, טיילר ווילקרסון עם 5 נק'. מהצד השני דלרוי ג'יימס לא שיחק. בנצחון של דאלאס על וושינגטון, ארל קאלאווי עם 12 נק' ומדד 9+. בנצחון של פורטלנד על ניו אורלינס, בריאן רוברטס עם 13 נק'.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2012, 05:30

er79 כתב:אז מה היה לנו הלילה בגזרת המלפפונים וה"ישראלים"? בנצחונה של פיניקס על הניקס פי.ג'יי טאקר סיים עם 7 נק' אך גם עם מדד 7-. דווקא ג'ייקוב פולן, עם טורניר טוב באורלנדו, לא שיחק על פי החלטת המאמן. בנצחונה של דאלאס על דנבר, דרווין קיטצ'ן עם 6 נק' ו-5 אס'. במדי דאלאס, דנטמון עם 7 נק'. מיכה דאונס, לא מלפפון אבל דיברו עליו פה רבות בפורום, עם 2 נק'. בנצחונה של מיאמי על טורונטו, בובי בראון עם 2 נק' ו-4 אס'. מהצד השני, קייל וויבר עם 2 נק' וג'רוויס ורנדו לא שיחק. בנצחון של הספרס על ההוקס, טיילר ווילקרסון עם 5 נק'. מהצד השני דלרוי ג'יימס לא שיחק. בנצחון של דאלאס על וושינגטון, ארל קאלאווי עם 12 נק' ומדד 9+. בנצחון של פורטלנד על ניו אורלינס, בריאן רוברטס עם 13 נק'.

להביא ככה את הסטט' בצורה יבשה לא לגמרי משקף את המשחק של השחקנים האלו .
קיצ'ן למשל היה מצויין למרות שקלע רק 6 נק' .
דאונס שיחק רק 4 דק' ולקח ריב' 1 ואס' חוץ המסל שקלע...
בקיצור צריך לראות את כל התמונה בשביל לדעת מי שיחק טוב ומי לא שיחק .

עוד שחקן שמצא חן בעניי הוא ג'ון ג'נקינס . מזכיר לי קצת את פארקר בסגנון שלו...
הבעיה עם כל הכשרונות האלו שבולטים בנתיים בליגת הקיץ זה שהם מאוד צעירים 20-22 . קשה לי להאמין שההנהלה של מכבי תיקח סיכון עם חברה כאלו צעירים , אבל העונה מי יודע...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 16 יולי 2012, 05:33

yzafrir כתב:
er79 כתב:אז מה היה לנו הלילה בגזרת המלפפונים וה"ישראלים"? בנצחונה של פיניקס על הניקס פי.ג'יי טאקר סיים עם 7 נק' אך גם עם מדד 7-. דווקא ג'ייקוב פולן, עם טורניר טוב באורלנדו, לא שיחק על פי החלטת המאמן. בנצחונה של דאלאס על דנבר, דרווין קיטצ'ן עם 6 נק' ו-5 אס'. במדי דאלאס, דנטמון עם 7 נק'. מיכה דאונס, לא מלפפון אבל דיברו עליו פה רבות בפורום, עם 2 נק'. בנצחונה של מיאמי על טורונטו, בובי בראון עם 2 נק' ו-4 אס'. מהצד השני, קייל וויבר עם 2 נק' וג'רוויס ורנדו לא שיחק. בנצחון של הספרס על ההוקס, טיילר ווילקרסון עם 5 נק'. מהצד השני דלרוי ג'יימס לא שיחק. בנצחון של דאלאס על וושינגטון, ארל קאלאווי עם 12 נק' ומדד 9+. בנצחון של פורטלנד על ניו אורלינס, בריאן רוברטס עם 13 נק'.

הבעיה עם כל הכשרונות האלו שבולטים בנתיים בליגת הקיץ זה שהם מאוד צעירים 20-22 . קשה לי להאמין שההנהלה של מכבי תיקח סיכון עם חברה כאלו צעירים , אבל העונה מי יודע...

אתה רוצה את כל המגילה? אני מביא טעימות, אם אתה רוצה לדעת יותר אל תקרא את הפוסט שלי וכנס לאתר האנ.ב.איי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2012, 05:52

er79 כתב:
yzafrir כתב:

אתה רוצה את כל המגילה? אני מביא טעימות, אם אתה רוצה לדעת יותר אל תקרא את הפוסט שלי וכנס לאתר האנ.ב.איי.

ברור ,ברור...לא בא בטענות

בכל מקרה אני לא כלכך מבין מה יש למכבי לחפש שם שחקנים , כי רוב החברה שם צעירים מאוד וחסרי ניסיון באירופה .
מאוד קשה למצוא שם שחקנים שיתאימו לאירופה בגלל שסגנון המשחק בליגת הקיץ הוא מאוד סוליסטי וכמות האס' שקבוצה מוסרת במשחק הוא קטן מאוד כך שרכז מאוד קשה למצוא שם . זה לא שאין , הם פשוט לא יכולים לבלוט שם ביכולת ניהול משחק .
מה שכן אפשר למצוא זה שחקנים עם יכולת אישית גבוהה (לגבי הקבוצתית קשה לדעת) אבל צעירים מאוד .
השאלה אם מוכנים לקחת את הסיכון ??
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 יולי 2012, 06:29

צפריר, כמה גארדים אירופאים בכירים, מנהלי משחק, איכותיים ומוחכים, שנמצאים ברמת השכר שלנו אתה מכיר ? (אולי ארויו..)
אולי כדאי לזהות בליגת הקיץ שחקן צעיר עם פוטנציאל, עם חוכמת משחק ויכולת אישית גבוהה ולהמר.
אין לנו הרבה ברירות.
מתAMסרת

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים