felix_r כתב:yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.
עכשיו תארו לכם שגם אליהו ולאנדסברג נותנים כמה הופעות טובות ועפים להם.
הלוואי!
לא יודע אם אתה ציני או לא.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.
הלוואי!
yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.
הלוואי!
felix_r כתב:yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.
הלוואי!
שיחתמו.
זה לא אני שבשיא הזלזול נתתי להם אישור לשחק בסאמר-ליג.
אם יחתמו, אולי האיש שאישר להם ילמד משהו וכולנו נרוויח.
Dperk כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:בריאן דנסטון מחולון נתן כמה משחקים טובים והופס כבר מדברים על חוזה מובטח בברוקלין.
הלוואי!
שיחתמו.
זה לא אני שבשיא הזלזול נתתי להם אישור לשחק בסאמר-ליג.
אם יחתמו, אולי האיש שאישר להם ילמד משהו וכולנו נרוויח.
איך כולנו נרוויח מזה ששניים ממעט הישראלים ששווים משהו לא יהיו במכבי? אפשר יהיה אז לחכות לעונה הבאה כי המחליפים שלהם יהיו יבזורי וכדיר במקרה הפחות רע.
felix_r כתב:
הגיע הזמן שתתחיל לחשוב יותר מצעד אחד קדימה.
אז נכון, אין שום ספק, שאם אליהו ולאנדסברג יקבלו חוזה NBA, אז נהיה במצב בכי רע. נכון.
אבל כנראה שפדרמאניה לא תלמד כלום עד אשר תקבל בעיטת פצצה בראש.
אז אני מעדיף שפעם אחת נדפק חזק עד כמה שאפשר, ואז פדרמאניה תלמד לא לעשות שטויות, מאשר שכל קייץ נסבול כמו בקייץ הזה.
מבחינתי ככה עדיף. אין מנוס מלשלם שכר לימוד כבד מאוד פעם אחת, מאשר להשאר אידיוט 20 שנה.
felix_r כתב:
אז נכון, אין שום ספק, שאם אליהו ולאנדסברג יקבלו חוזה NBA, אז נהיה במצב בכי רע. נכון.
אז אני מעדיף שפעם אחת נדפק חזק עד כמה שאפשר, ואז פדרמאניה תלמד לא לעשות שטויות, מאשר שכל קייץ נסבול כמו בקייץ הזה.
מבחינתי ככה עדיף. אין מנוס מלשלם שכר לימוד כבד מאוד פעם אחת, מאשר להשאר אידיוט 20 שנה.
jol9 כתב:felix_r כתב:
יש בזה משהו. עד לפני הקיץ הזה ממש כעסתי כשאוהדים קיוו שיקרה משהו רע (במונחי ספורט), על מנת שאנשים יתעוררו, אבל נראה שהקיץ הזה אין מנוס.
yarinsaky כתב:אבל אני חושב שהעונה האחרונה כן ענתה על הציפיות שלנו, לפחות של רובנו, לפי ההתנהלות אחרי עזיבת פארגו והציפייה לעזיבת פארמר והחתמת לאנגפורד.
לדעתי דעת הרוב הייתה שהעונה הזאת תיגמר סביב ההצלבה וזה אכן מה שקרה. מה שהיה מפתיע זה ניצחון החוץ על פאו והסדרה הקשוחה מול פאו בכלל, בעיקר בזכות אוחיון .
אוחיון היה הדבר המפתיע היחיד בעונה האחרונה לדעתי, השאר היה די צפוי בסך הכול. יותר מדי שחקנים שהוחתמו לא תרמו כלום בסופו של דבר, הקבוצה לא שיחקה טוב רוב העונה, הכול התפרק כצפוי וכדומה.
yarinsaky כתב:כן, זה מה שנקרא אתוס. ההנהלה יכול לספר לעצמה את הסיפור של עצמה, לנו די ברור שאין כאן איזו הצלחה גדולה ושאם יש הצלחה בכל זאת בכך שהקבוצה לא התפרקה בדרך עם כל מה שקרה ב 3 המפעלים, זה בעיקר בזכות בלאט.
yarinsaky כתב:לא רק שההנהלה לוקחת קרדיט, היא גם מעזה לצאת בראיונות מאשימים כלפי הצוות המקצועי שהוא צריך ללמוד דברים ושהוא בעל חסרונות ( הראיון של פדרמן על בלאט ).
( לבלאט יש באמת חסרונות והוא לא מושלם, אבל לכל מאמן יש שריטות )
זה באמת גאוני, זה בעצם תורת הספין שמלמדים בכל בית ספר פוליטי.
בעצם הם אומרים שהם נתתנו את הכול כדי שמכבי תצליח אפילו יותר ורק המאמן הכשיל אותה קצת בהתנהגות לא ראוייה. כך בעצם אתה מבטיח ששום דבר לא ישתנה בפילוסופיה שלך, אתה השמש והכוכבים הם המאמנים ששיתחלפו כל שנה - שנתיים כי לא הצליחו עם תקציב 15 באירופה להגיע לפיינלפור כל שנה.
er79 כתב:אז מה היה לנו הלילה בגזרת המלפפונים וה"ישראלים"? בנצחונה של פיניקס על הניקס פי.ג'יי טאקר סיים עם 7 נק' אך גם עם מדד 7-. דווקא ג'ייקוב פולן, עם טורניר טוב באורלנדו, לא שיחק על פי החלטת המאמן. בנצחונה של דאלאס על דנבר, דרווין קיטצ'ן עם 6 נק' ו-5 אס'. במדי דאלאס, דנטמון עם 7 נק'. מיכה דאונס, לא מלפפון אבל דיברו עליו פה רבות בפורום, עם 2 נק'. בנצחונה של מיאמי על טורונטו, בובי בראון עם 2 נק' ו-4 אס'. מהצד השני, קייל וויבר עם 2 נק' וג'רוויס ורנדו לא שיחק. בנצחון של הספרס על ההוקס, טיילר ווילקרסון עם 5 נק'. מהצד השני דלרוי ג'יימס לא שיחק. בנצחון של דאלאס על וושינגטון, ארל קאלאווי עם 12 נק' ומדד 9+. בנצחון של פורטלנד על ניו אורלינס, בריאן רוברטס עם 13 נק'.
yzafrir כתב:er79 כתב:אז מה היה לנו הלילה בגזרת המלפפונים וה"ישראלים"? בנצחונה של פיניקס על הניקס פי.ג'יי טאקר סיים עם 7 נק' אך גם עם מדד 7-. דווקא ג'ייקוב פולן, עם טורניר טוב באורלנדו, לא שיחק על פי החלטת המאמן. בנצחונה של דאלאס על דנבר, דרווין קיטצ'ן עם 6 נק' ו-5 אס'. במדי דאלאס, דנטמון עם 7 נק'. מיכה דאונס, לא מלפפון אבל דיברו עליו פה רבות בפורום, עם 2 נק'. בנצחונה של מיאמי על טורונטו, בובי בראון עם 2 נק' ו-4 אס'. מהצד השני, קייל וויבר עם 2 נק' וג'רוויס ורנדו לא שיחק. בנצחון של הספרס על ההוקס, טיילר ווילקרסון עם 5 נק'. מהצד השני דלרוי ג'יימס לא שיחק. בנצחון של דאלאס על וושינגטון, ארל קאלאווי עם 12 נק' ומדד 9+. בנצחון של פורטלנד על ניו אורלינס, בריאן רוברטס עם 13 נק'.
להביא ככה את הסטט' בצורה יבשה לא לגמרי משקף את המשחק של השחקנים האלו .
קיצ'ן למשל היה מצויין למרות שקלע רק 6 נק' .
דאונס שיחק רק 4 דק' ולקח ריב' 1 ואס' חוץ המסל שקלע...
בקיצור צריך לראות את כל התמונה בשביל לדעת מי שיחק טוב ומי לא שיחק .
עוד שחקן שמצא חן בעניי הוא ג'ון ג'נקינס . מזכיר לי קצת את פארקר בסגנון שלו...
הבעיה עם כל הכשרונות האלו שבולטים בנתיים בליגת הקיץ זה שהם מאוד צעירים 20-22 . קשה לי להאמין שההנהלה של מכבי תיקח סיכון עם חברה כאלו צעירים , אבל העונה מי יודע...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אז מה היה לנו הלילה בגזרת המלפפונים וה"ישראלים"? בנצחונה של פיניקס על הניקס פי.ג'יי טאקר סיים עם 7 נק' אך גם עם מדד 7-. דווקא ג'ייקוב פולן, עם טורניר טוב באורלנדו, לא שיחק על פי החלטת המאמן. בנצחונה של דאלאס על דנבר, דרווין קיטצ'ן עם 6 נק' ו-5 אס'. במדי דאלאס, דנטמון עם 7 נק'. מיכה דאונס, לא מלפפון אבל דיברו עליו פה רבות בפורום, עם 2 נק'. בנצחונה של מיאמי על טורונטו, בובי בראון עם 2 נק' ו-4 אס'. מהצד השני, קייל וויבר עם 2 נק' וג'רוויס ורנדו לא שיחק. בנצחון של הספרס על ההוקס, טיילר ווילקרסון עם 5 נק'. מהצד השני דלרוי ג'יימס לא שיחק. בנצחון של דאלאס על וושינגטון, ארל קאלאווי עם 12 נק' ומדד 9+. בנצחון של פורטלנד על ניו אורלינס, בריאן רוברטס עם 13 נק'.
להביא ככה את הסטט' בצורה יבשה לא לגמרי משקף את המשחק של השחקנים האלו .
קיצ'ן למשל היה מצויין למרות שקלע רק 6 נק' .
דאונס שיחק רק 4 דק' ולקח ריב' 1 ואס' חוץ המסל שקלע...
בקיצור צריך לראות את כל התמונה בשביל לדעת מי שיחק טוב ומי לא שיחק .
עוד שחקן שמצא חן בעניי הוא ג'ון ג'נקינס . מזכיר לי קצת את פארקר בסגנון שלו...
הבעיה עם כל הכשרונות האלו שבולטים בנתיים בליגת הקיץ זה שהם מאוד צעירים 20-22 . קשה לי להאמין שההנהלה של מכבי תיקח סיכון עם חברה כאלו צעירים , אבל העונה מי יודע...
אתה רוצה את כל המגילה? אני מביא טעימות, אם אתה רוצה לדעת יותר אל תקרא את הפוסט שלי וכנס לאתר האנ.ב.איי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים