המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן אומרים שבלאט לא עושה למכבי טובה שהוא מאמן פה..גם מכבי לא עושה טובה לבלאט שהיא נותנת לו לאמן כי אני בטוחה שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו אותו דבר אם לא יותר ולא תלך איתו ראש בראש כשהוא ירצה להחתים שחקנים על 850K
אין לי ספק שאם בלאט יעזוב מי שייפגע יותר יהיה המועדון ולא בלאט
בואי נאמר זאת כך, לבלאט יש אלטרנטיבות אחרות מלבד מכבי והן לא רעות בכלל.
למכבי אין כל כך אלטרנטיבות מלבד בלאט....
למכבי אין כבר אלטרנטיבות כמו פעם, עידן פיני ושרף שהיו המלאכים הגואלים כל פעם שההנהלה עשתה במכנסיים כבר אי אפשר לשחזר.
זרובבל כתב:אגב, מה שמגוחך בכל העסק זה שגולדסטון שפרסם בהתלהבות שנפתרו בעיות המס של הלפרין והוא ישחק בעונה הבאה במכבי, מפרסם את הידיעה הזאת עכשיו כאילו אין מחר.
asafb96 כתב:קודי כתב:אסף - קאנטו סגרה עם טיוס על 250 אלף דולר והוא מאד רצה להישאר בארץ והיה מוכן לוותר על קצת בשביל מכבי, בשכר של 200-220 אלף דולר הייתי שמח אם הוא היה בא במקום ג׳יימס שיעלה כפול (ומדובר על סנטר שלישי). בסוף ישלמו את השכר הזה על איזה גרונפלד או אידיוט אחר.
מי אמר שהוא היה מוכן לוותר? האם לדעתך הוא שווה 400-500 אלף דולר ברוטו? ועוד פיצוי לאשדוד?
גם אם כן, אולי מכבי לא חושבת שהוא שווה את זה? זה אומר ש"מכבי לא יכולה להתמודד עם קאנטו"?? אני מבטיח לך שאם מכבי היו רוצים אותו ממש, הוא היה פה. אבל זה לא שווה כלכלית. ג'יימס גם לא זול, אבל הוא שחקן טוב יותר שכבר השתלב בקבוצה. אני מעדיף את טיוס אישית, כי הוא ישראלי, אבל זה לא אומר שהוא שווה באמת את הסכומים האלה, וזה לא אומר שמכבי לא יכולה להתמודד עם קאנטו, פזארו, באיירן, או כל קבוצה מצחיקה אחרת.
itai7 כתב::throwup2![]()
טוב שהשנה שאני טס לחו"ל ולא אעקוב ככ אחרי מכבי באופן סדיר
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף - קאנטו סגרה עם טיוס על 250 אלף דולר והוא מאד רצה להישאר בארץ והיה מוכן לוותר על קצת בשביל מכבי, בשכר של 200-220 אלף דולר הייתי שמח אם הוא היה בא במקום ג׳יימס שיעלה כפול (ומדובר על סנטר שלישי). בסוף ישלמו את השכר הזה על איזה גרונפלד או אידיוט אחר.
מי אמר שהוא היה מוכן לוותר? האם לדעתך הוא שווה 400-500 אלף דולר ברוטו? ועוד פיצוי לאשדוד?
גם אם כן, אולי מכבי לא חושבת שהוא שווה את זה? זה אומר ש"מכבי לא יכולה להתמודד עם קאנטו"?? אני מבטיח לך שאם מכבי היו רוצים אותו ממש, הוא היה פה. אבל זה לא שווה כלכלית. ג'יימס גם לא זול, אבל הוא שחקן טוב יותר שכבר השתלב בקבוצה. אני מעדיף את טיוס אישית, כי הוא ישראלי, אבל זה לא אומר שהוא שווה באמת את הסכומים האלה, וזה לא אומר שמכבי לא יכולה להתמודד עם קאנטו, פזארו, באיירן, או כל קבוצה מצחיקה אחרת.
אתה מבין שגם בסכום הזה הוא הרבה יותר זול מהגבוה החמישי שיש לך עכשיו+הישראלי הנוסף שהיו צריכים להביא כי הגבוה החמישי הזה אינו ישראלי.
אני מעדיפה לשים 500 אלף ברוטו על גבוה חמישי ישראלי בינוני מינוס, מאשר לבזבז הרבה יותר על גבוה זר מעט טוב יותר שגם מחייב החתמה של ישראלי עלוב נוסף שעולה עוד כסף, כשאנחנו מדברים כאן על עמדות כל כך זניחות שדווקא בהם משום מה מכבי מעדיפה לא לחסוך.
itai7 כתב:בעיה זה טיול תרמילאים = כל משקל נוסף על הגב שלי
זרובבל כתב:ממכבי ת"א נמסר הערב: "בהיעדר תשובה כלשהי מרשויות המס, סיכם יותם הלפרין את תנאיו בחו"ל. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בקבוצתו החדשה".
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:בעיה זה טיול תרמילאים = כל משקל נוסף על הגב שלי
סבבה, SAY NO MORE, אני פשוט אתחיל בדיאטה..כל ק''ג קובע
רגע..יש גם ארצות מערביות? לא בא לי להישאר באיזה הודו או פרו
אם יש איזה טיסת קונקשיין בארה''ב או איפשהו באירופה זה יהיה סבבה
itai7 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:בעיה זה טיול תרמילאים = כל משקל נוסף על הגב שלי
סבבה, SAY NO MORE, אני פשוט אתחיל בדיאטה..כל ק''ג קובע
רגע..יש גם ארצות מערביות? לא בא לי להישאר באיזה הודו או פרו
אם יש איזה טיסת קונקשיין בארה''ב או איפשהו באירופה זה יהיה סבבה
הונג קונג אוסטרליה ניו זילנד ותאילנד, רק תחליטי איפה לרדת
argof כתב:א. אם הידיעה נכונה - חבל מאוד. טעות של מכבי.
ב. עד שאין הודעה רשמית של הקבוצה והשחקן - אין ממה להתרגש. אותו גלדסטון הכריז חגיגית לפני כמה ימים שהלפרין ישחק רק במכבי.
ג. כמו שמכבי ניסו להלחיץ את הלפרין עם האופציה על רוט, ייתכן שקריין והלפרין גייסו את באיירן מינכן ללחץ נגדי. צריך להמתין ולראות מי ממצמץ ראשון.
ד. אם תיוס היה מוחתם ב-600K ברוטו, הייתה קמה פה צעקה על בזבוז ובנייה לרוחב. רק עצם העובדה שמישהו בחוץ פתאום מעוניין בו עושה אותו לשוות ערך בעיני הצועקים כעת.
ה. כנ"ל ג'יימס.
ן. אולי פליקס צודק, ויש כאן פינוי תקציב לשחקן כמו מק'אלב. כנראה שלא.
קובי כתב:זהו זה:
"בהיעדר תשובה כלשהי מרשויות המס, סיכם יותם הלפרין את תנאיו בחו״ל. מכבי מאחלת לו הצלחה בקבוצתו החדשה."
Holiday_Armadillo כתב:זרובבל כתב:ממכבי ת"א נמסר הערב: "בהיעדר תשובה כלשהי מרשויות המס, סיכם יותם הלפרין את תנאיו בחו"ל. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בקבוצתו החדשה".
דה ז'ה וו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים