יוסי22 כתב:מתAMסרת כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ד''א, מסינה אמר בראיון לוואלה שגם בריאל מתערבים ברכש, וזה מאמן שיש לו רקורד יותר מכובד מדייויד וקבוצה עם הרבה יותר כסף.
שחף, מכבי הייתה יכולה באותה מידה לא להחתים אותו ולא לחדש לו את החוזה בשלוש שנים. היא בחרה כן לעשות את זה.
אז תנו לו לעזאזל לעבוד !
כל הקיץ הזה, נדמה שרק עסוקים בלתקוע לו מקלות בגלגלים. אתה מסכים איתי שבלאט לא מחפש לפגוע במכבי לא כלכלית ולא מקצועית ? בלאט רוצה בהצלחתה של מכבי כי זו גם ההצלחה שלו.
לא משאירים לו שחקנים שרצה, גם לא מביאים כאלה שהיה רוצה, ואם לא מספיק אז גם מבקרים אותו בתקשורת על ימין ועל שמאל. חלאס !
חוצמיזה, תסכים איתי שההסתכלות של בלאט על שחקנים, תוך בחירת השיטה המקצועית שרוצה להחיל על הקבוצה, שונה מההסתכלות של הפדרמנים והרקנאטים ?
הוא הסמכות המקצועית העליונה במכבי (ומהטובים באירופה). הוא יודע מה גודל התקציב, ומה מכבי יכולה ולא יכולה להוציא, ולפחות עפ"י הפרסומים הוא לא דרש פה את לברון או קובי.
אתם לא סומכים עליו ? (ככה זה נראה..) - אז למה החתמתם אותו ??
בסך הכל אני אומרת, תנו לו לעבוד ותשתפו פעולה ביחד. זה יכול להיות כ"כ פשוט. למה זה כ"כ מסובך איתם ?
כדאי לזכור את העובדות מידי פעם והן שמכבי הגיעה להישגים יוצאי דופן ב-40 שנה האחרונות ( 5 אליפויות אירופה , 9 גמרים ואינספור תארים מקומיים) ואילו בלאט לא עשה כלום ברמת הקבוצות מחוץ למכבי , אז בואו ניכנס קצת לפרופורציות.
בכל מקרה זה נראה לי מגוחך לחשוב שמישהו במכבי מנסה להכשיל את בלאט בכוונה , נו באמת.
העובדות הפשוטות מראות שכשבלאט היה במערכת של מכבי (כמאמן או כעוזר), מכבי מעולם לא הפסידה תואר מקומי.
בנוסף הוא המאמן שהוביל את מכבי לדרג הראשון למרות סגלים זולים שהיו לו ועוד אלף בלתמים שאף מאמן אחר לא היה מתמודד איתם.
סה"כ מכבי לקחה 3 תארים בעידן המודרני, כשדייויד היה שותף מלא לשניים מתוכם וגם עשה גמר יחד עם פיני וצביקה. הייתי אומר שדייויד בחברה טובה והוא המאמן השני
המצליח ביותר במכבי בשני העשורים האחרונים.