בלאט, כמה סיבות טובות בישבילך ל...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלאט, כמה סיבות טובות בישבילך ל...

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2012, 22:11

יוסי22 כתב:
מתAMסרת כתב:
שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ד''א, מסינה אמר בראיון לוואלה שגם בריאל מתערבים ברכש, וזה מאמן שיש לו רקורד יותר מכובד מדייויד וקבוצה עם הרבה יותר כסף.

שחף, מכבי הייתה יכולה באותה מידה לא להחתים אותו ולא לחדש לו את החוזה בשלוש שנים. היא בחרה כן לעשות את זה.
אז תנו לו לעזאזל לעבוד !
כל הקיץ הזה, נדמה שרק עסוקים בלתקוע לו מקלות בגלגלים. אתה מסכים איתי שבלאט לא מחפש לפגוע במכבי לא כלכלית ולא מקצועית ? בלאט רוצה בהצלחתה של מכבי כי זו גם ההצלחה שלו.
לא משאירים לו שחקנים שרצה, גם לא מביאים כאלה שהיה רוצה, ואם לא מספיק אז גם מבקרים אותו בתקשורת על ימין ועל שמאל. חלאס !
חוצמיזה, תסכים איתי שההסתכלות של בלאט על שחקנים, תוך בחירת השיטה המקצועית שרוצה להחיל על הקבוצה, שונה מההסתכלות של הפדרמנים והרקנאטים ?
הוא הסמכות המקצועית העליונה במכבי (ומהטובים באירופה). הוא יודע מה גודל התקציב, ומה מכבי יכולה ולא יכולה להוציא, ולפחות עפ"י הפרסומים הוא לא דרש פה את לברון או קובי.
אתם לא סומכים עליו ? (ככה זה נראה..) - אז למה החתמתם אותו ??
בסך הכל אני אומרת, תנו לו לעבוד ותשתפו פעולה ביחד. זה יכול להיות כ"כ פשוט. למה זה כ"כ מסובך איתם ?

כדאי לזכור את העובדות מידי פעם והן שמכבי הגיעה להישגים יוצאי דופן ב-40 שנה האחרונות ( 5 אליפויות אירופה , 9 גמרים ואינספור תארים מקומיים) ואילו בלאט לא עשה כלום ברמת הקבוצות מחוץ למכבי , אז בואו ניכנס קצת לפרופורציות.

בכל מקרה זה נראה לי מגוחך לחשוב שמישהו במכבי מנסה להכשיל את בלאט בכוונה , נו באמת.

העובדות הפשוטות מראות שכשבלאט היה במערכת של מכבי (כמאמן או כעוזר), מכבי מעולם לא הפסידה תואר מקומי.
בנוסף הוא המאמן שהוביל את מכבי לדרג הראשון למרות סגלים זולים שהיו לו ועוד אלף בלתמים שאף מאמן אחר לא היה מתמודד איתם.

סה"כ מכבי לקחה 3 תארים בעידן המודרני, כשדייויד היה שותף מלא לשניים מתוכם וגם עשה גמר יחד עם פיני וצביקה. הייתי אומר שדייויד בחברה טובה והוא המאמן השני
המצליח ביותר במכבי בשני העשורים האחרונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יולי 2012, 03:59

argof כתב:
Assaf M כתב:
argof כתב:
tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
אם שאראס יוחתם אני נשבע(!!!!) שאני אעשה הכל כדי לגרום לפדרמן ורקאנטי לעזוב את מכבי!

בוא נרגיע, אף אחד (עדין) לא הרס כלום. בלי פדרמן ורקנאטי היית עורך עכשיו מגביות כמו בית"ר ירושלים.
ואני לא בעד ששאראס יגיע, רק מכיוון שבלאט לא רוצה אותו.
אבל כמי שראה את שאראס בחצי הגמר נגד צסק"א, מה שזכור לי מאותם רגעים זו המחשבה "מה היה קורה אילו...".

בלי פדרמן ורקאנטי היו משקיעים אחרים, לא צריך להודות להם על כך שהם "נמצאים". אנחנו לא בית"ר ירושלים, עדיין.

בהערכה גסה, הנכס ששמו מכבי תל-אביב כדורסל, שווה +- 40 מיליון דולר (פעמיים מחזורו השנתי), וזה לפני החזר השקעות בעלים מצטברות בפירמה, שזה עוד כמה עשרות מיליונים, אני מניח. אני משוכנע שהמשקיעים עומדים בתור...

אני יכול להגיד לך שאני מכיר באופן אישי אוהד מכבי מאוד מאוד עשיר ( הרבה יותר ממשפחת פדרמן ....) שאם תזרוק שמות ודאי תגיע אליו שפנה להנהלה אחרי שרענן אולץ למכור את החלק שלו , וביקש לקנות את החלק של רענן והם פשוט סירבו בתוקף . ואגב זו לא הפעם הראשונה שזה קרה....
יש הרבה אנשים מאוד עשירים שהיו מוכנים להיכנס לקבוצה רק שהבעלים הנוכחים לא מוכנים למכור , וגם אם כן יכניסו מישהו בסוף הם רוצים שותף פאסיבי ואני לא מכיר הרבה אנשים שישימו מליונים בלי לדעת לאן הולך הכסף שלהם בעניים עצומות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 07:11

צפריר - אני יודע מידיעה אישית שפדרמן ורקנאטי מעוניינים למכור חלק מהאחזקות אבל הם לא מוכנים בשום אופן לוותר על השליטה שלהם בקבוצה וגם לא מוכנים שלשותף שיכנס אפילו זכויות שוות לשלהם, כך שברור שאף בר דעת רציני לא ישקיע בקבוצה. מעבר לכך, פדרמן ידוע כשותף בעייתי מאוד - תשאלו כל אדם שהיה שותף שלו בעבר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקאדו » 25 יולי 2012, 00:59

מי שחושב שדיוויד בלאט מעמיד להנהלה תנאים קווים אדומים או מה שלא יהיה אני מפנה אותו לכתבה בישראל היום שם הוא אומר בכניעה והשלמה ש 'אני כבר 8 שנים במכבי ואני יודע איפה אני , אני לא קובע לבד פה ייש כל מיני גורמים ונסיבות שצריך לקחת בחשבו ן , גם אם יש חילוקיי דעות וניגוד אינטרסים הרצון הוא לעבוד כצוות ' , בסוף תהיה לנו קבוצה טובה ' ... אם מישהו חשב או אולי קיווה שמבלאט תבוא הישועה שישכח מזה ... נשמע משלים עם המצב ועם ההנחתות מההנהלה .
מקאדו

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 04:25

בלאט אומר שלא רק הוא בוחר את השחקנים במכבי, לפחות הוא מודה בזה ביושר.
האם הוא יבחר את שני השחקנים הנותרים החשובים ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יולי 2012, 06:03

מקאדו כתב:מי שחושב שדיוויד בלאט מעמיד להנהלה תנאים קווים אדומים או מה שלא יהיה אני מפנה אותו לכתבה בישראל היום שם הוא אומר בכניעה והשלמה ש 'אני כבר 8 שנים במכבי ואני יודע איפה אני , אני לא קובע לבד פה ייש כל מיני גורמים ונסיבות שצריך לקחת בחשבו ן , גם אם יש חילוקיי דעות וניגוד אינטרסים הרצון הוא לעבוד כצוות ' , בסוף תהיה לנו קבוצה טובה ' ... אם מישהו חשב או אולי קיווה שמבלאט תבוא הישועה שישכח מזה ... נשמע משלים עם המצב ועם ההנחתות מההנהלה .

האלטרנטיבה היחידה שלו זה לשים את המפתחות וללכת. אני בטוחה שמרבית האוהדים לא רוצים לראות את זה קורה. אני לא יכולה אפילו לחשוב על איך נראה בלעדיו..
לפחות הוא אומר את האמת ומציג את המצב כמו שהוא.

אני שמחה על המשפט הזה, כי בלי עבודה משותפת כצוות אין הווה ואין עתיד, ומישהו יצטרך ללכת - וזה לא יהיה מישהו ממשפ' פדרמן או רקנאטי.
אז הוא יעשה שרירים וילחם, וההנהלה מנגד תערים קשיים, ובסוף אני מקווה שיגיעו שני שחקנים שהוא רוצה והם ראויים.

הישועה היחידה שיכולה לבוא מבלאט זה שהוא יבחר להישאר ולהמשיך להילחם על בניית הסגל עם שחקנים שיש בהם מספיק איכות כדי אחר כך להוציא מהקבוצה יותר ממה שהיא שווה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יולי 2012, 06:04

yarinsaky כתב:בלאט אומר שלא רק הוא בוחר את השחקנים במכבי, לפחות הוא מודה בזה ביושר.
האם הוא יבחר את שני השחקנים הנותרים החשובים ?

הוא בטוח ילחם עליהם.
בוא נקווה שהוא גם יצליח.
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 11:27

דווקא הדברים שבלאט אומר לא מעידים על הרמוניה גדולה מדי בינו לבין ההנהלה. הוא מדבר לא סתם על ויכוחים כאלה ואחרים אלא על ניגודי אינטרסים (!!!) ועל כל שהרצון הוא לעבוד כצוות, מה שאומר שלא בהכרח עובדים כך כיום. אני לא מניח שבלאט יעשה משהו דרמטי לפני האולימפיאדה, מאחר שהוא ירצה להיות בשקט במהלך המשחקים וגם אין לו איזה רצון לפגוע במכבי, אבל אני מניח שאם אחרי המשחקים האולימפיאדיים (שמשחקי הכדורסל בה מסתיימים 10 ימים לפני תחילת אימוני מכבי) לא יהיו לו סנטר טוב וגארד טוב הוא כבר לא ישאר בשקט. בלאט לא עד כדי כך אידיוט כדי שיסכים להילחם על הפיינל פור עם קו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ואיזה קיצ'ן והוא גם לא יסכים שיחליפו לו את הנדריקס (שלקחו לו בכוח בשביל להביא במקומו סנטר "אמיתי") באיזו נקניקיה או אטריה שגם אין לה יותר מדי כשרון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 25 יולי 2012, 13:57

קודי כתב:דווקא הדברים שבלאט אומר לא מעידים על הרמוניה גדולה מדי בינו לבין ההנהלה. הוא מדבר לא סתם על ויכוחים כאלה ואחרים אלא על ניגודי אינטרסים (!!!) ועל כל שהרצון הוא לעבוד כצוות, מה שאומר שלא בהכרח עובדים כך כיום. אני לא מניח שבלאט יעשה משהו דרמטי לפני האולימפיאדה, מאחר שהוא ירצה להיות בשקט במהלך המשחקים וגם אין לו איזה רצון לפגוע במכבי, אבל אני מניח שאם אחרי המשחקים האולימפיאדיים (שמשחקי הכדורסל בה מסתיימים 10 ימים לפני תחילת אימוני מכבי) לא יהיו לו סנטר טוב וגארד טוב הוא כבר לא ישאר בשקט. בלאט לא עד כדי כך אידיוט כדי שיסכים להילחם על הפיינל פור עם קו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ואיזה קיצ'ן והוא גם לא יסכים שיחליפו לו את הנדריקס (שלקחו לו בכוח בשביל להביא במקומו סנטר "אמיתי") באיזו נקניקיה או אטריה שגם אין לה יותר מדי כשרון.

אני זוכר שסיפרו לנו כאן בפורום, שההיעדרות של בלאט לא תהיה משמעותית, ושהוא בכלל לא נעדר כ"כ הרבה...
תכלס, מאז שיצא עם נבחרת רוסיה, לדעתי הוא היה בארץ אולי יומיים.

מסתבר שיש דברים שקשה לעשות דרך סקייפ, כמו לתפוס את דני פדרמן ולנער אותו, ולהסביר לו איך דברים צריכים לעבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יולי 2012, 15:09

קודי כתב:דווקא הדברים שבלאט אומר לא מעידים על הרמוניה גדולה מדי בינו לבין ההנהלה. הוא מדבר לא סתם על ויכוחים כאלה ואחרים אלא על ניגודי אינטרסים (!!!) ועל כל שהרצון הוא לעבוד כצוות, מה שאומר שלא בהכרח עובדים כך כיום. אני לא מניח שבלאט יעשה משהו דרמטי לפני האולימפיאדה, מאחר שהוא ירצה להיות בשקט במהלך המשחקים וגם אין לו איזה רצון לפגוע במכבי, אבל אני מניח שאם אחרי המשחקים האולימפיאדיים (שמשחקי הכדורסל בה מסתיימים 10 ימים לפני תחילת אימוני מכבי) לא יהיו לו סנטר טוב וגארד טוב הוא כבר לא ישאר בשקט. בלאט לא עד כדי כך אידיוט כדי שיסכים להילחם על הפיינל פור עם קו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ואיזה קיצ'ן והוא גם לא יסכים שיחליפו לו את הנדריקס (שלקחו לו בכוח בשביל להביא במקומו סנטר "אמיתי") באיזו נקניקיה או אטריה שגם אין לה יותר מדי כשרון.

נראה לך שאני חושבת שיש הרמוניה בין בלאט להנהלה ? אני האחרונה שחושבת ככה.
גם אותי המשפט על ניגודי אינטרסים מטריד (מאד!)
כן, אני שמחה שיש רצון לעבוד כצוות. הרצון הוא הבסיס לכל העיניין. בלי זה - אין על מה לדבר. אז אם יש רצון, זו כבר התחלה טובה.
עד קריאת הציטוט הזה, חשבתי לעצמי שיש סיכוי די גבוה שבלאט יחליט לפרוש, ואני עדיין לא סגורה על זה שזה לא המצב מאחורי הקלעים. אין לנו באמת מושג מה קורה שם בתקשורת ביניהם, אבל אין ספק שהמצב לא טוב.
אם בלאט מדבר על רצון לשיתוף פעולה, אולי עוד יש סיכוי למשהו טוב. אולי. מקווה שהדברים שהוא אומר מגיע גם לאוזניים הנכונות ומישהו שם באמת מקשיב.
מתAMסרת

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 יולי 2012, 17:18

אם יש רצון למשהו, זה אומר שזה לא המצב בפועל כיום.
כלומר, כיום הם עדיין לא ממש עובדים בשיתוף פעולה גם אם יש להם רצון לכך עד מחר....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 25 יולי 2012, 21:47

אני באמת לא מבין מה מפתיע אותכם שהמאמן לא מקבל לבד את ההחלטה את מי להחתים.
תמיד זה היה ככה במכבי, להזכיר לכם שמוני פנאן ז"ל כל קיץ היה נוסע ללאס וגאס כדי לבחון שחקנים (ועם כל הכבוד לניסיון העצום שהיה לו הוא לא בעל מקצוע)
ההנהלה אמרו שלא יהיה שחקן שדיוויד לא ירצה, דיוויד אמר שלא יהיה שחקן שהוא לא רוצה. אני באמת מסוקרן לקרוא את הראיון ביום שישי אבל שום דבר במה שקראתי היום לא הפתיע אותי בדרך העבודה של מכבי (גם משנים קודמות).
מקובי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יולי 2012, 04:19

זה לא חוכמה גדולה לתת רשימה של שחקנים שאתה רוצה כשזה ברור לך שמבחינת מחיר הם לא ברי השגה , ברור שההחלטה מי יוחתם היא לא רק של בלאט אלא שילוב של כמה גורמים בסופו של דבר .
אם יפילו על בלאט שחקן שהוא לא רוצה זה כבר סיפור אחר ובנתיים זה עוד לא בדיוק קרה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 26 יולי 2012, 04:23

מקובי כתב:

אני באמת לא מבין מה מפתיע אותכם שהמאמן לא מקבל לבד את ההחלטה את מי להחתים.
תמיד זה היה ככה במכבי, להזכיר לכם שמוני פנאן ז"ל כל קיץ היה נוסע ללאס וגאס כדי לבחון שחקנים (ועם כל הכבוד לניסיון העצום שהיה לו הוא לא בעל מקצוע)
ההנהלה אמרו שלא יהיה שחקן שדיוויד לא ירצה, דיוויד אמר שלא יהיה שחקן שהוא לא רוצה. אני באמת מסוקרן לקרוא את הראיון ביום שישי אבל שום דבר במה שקראתי היום לא הפתיע אותי בדרך העבודה של מכבי (גם משנים קודמות).

עזוב לא מקבל לבד את ההחלטה. בלאט אומר היום שהוא מאוד רצה את טיוס ועל זה אמר רקנאטי ביום שישי שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם. אותו סיפור לגבי הנדריקס שבלאט מאוד רצה אבל ההנהלה החליטה בשבילו. אז איפה בדיוק בלאט מחליט?
קודי

הודעהעל ידי Frid » 26 יולי 2012, 14:51

איפה בלאט מחליט? מה עם היקמן, לאנדסברג, שרמדיני ומדלי? גם אותם בלאט לא רצה וההנהלה הנחיתה לו על הראש?
Frid

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 יולי 2012, 18:08

yzafrir כתב:
argof כתב:
Assaf M כתב:
argof כתב:
tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
אם שאראס יוחתם אני נשבע(!!!!) שאני אעשה הכל כדי לגרום לפדרמן ורקאנטי לעזוב את מכבי!

בוא נרגיע, אף אחד (עדין) לא הרס כלום. בלי פדרמן ורקנאטי היית עורך עכשיו מגביות כמו בית"ר ירושלים.
ואני לא בעד ששאראס יגיע, רק מכיוון שבלאט לא רוצה אותו.
אבל כמי שראה את שאראס בחצי הגמר נגד צסק"א, מה שזכור לי מאותם רגעים זו המחשבה "מה היה קורה אילו...".

בלי פדרמן ורקאנטי היו משקיעים אחרים, לא צריך להודות להם על כך שהם "נמצאים". אנחנו לא בית"ר ירושלים, עדיין.

בהערכה גסה, הנכס ששמו מכבי תל-אביב כדורסל, שווה +- 40 מיליון דולר (פעמיים מחזורו השנתי), וזה לפני החזר השקעות בעלים מצטברות בפירמה, שזה עוד כמה עשרות מיליונים, אני מניח. אני משוכנע שהמשקיעים עומדים בתור...

אני יכול להגיד לך שאני מכיר באופן אישי אוהד מכבי מאוד מאוד עשיר ( הרבה יותר ממשפחת פדרמן ....) שאם תזרוק שמות ודאי תגיע אליו שפנה להנהלה אחרי שרענן אולץ למכור את החלק שלו , וביקש לקנות את החלק של רענן והם פשוט סירבו בתוקף . ואגב זו לא הפעם הראשונה שזה קרה....
יש הרבה אנשים מאוד עשירים שהיו מוכנים להיכנס לקבוצה רק שהבעלים הנוכחים לא מוכנים למכור , וגם אם כן יכניסו מישהו בסוף הם רוצים שותף פאסיבי ואני לא מכיר הרבה אנשים שישימו מליונים בלי לדעת לאן הולך הכסף שלהם בעניים עצומות...

גם בלי להכיר אישית, מה שאתה אומר ברור לגמרי. מזמן טענתי שהם חונקים את הקבוצה.
לא רוצים להשקיע? אל תשקיעו. תנו למישהו אחר שישקיע.

ד.א. מי שבאמת אוהב את הקבוצה, שלא יעשה מנוי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מתAMסרת » 27 יולי 2012, 14:34

חנו'ש כתב:אם יש רצון למשהו, זה אומר שזה לא המצב בפועל כיום.
כלומר, כיום הם עדיין לא ממש עובדים בשיתוף פעולה גם אם יש להם רצון לכך עד מחר....

וכאילו שזה חדש לנו...
מה שחדש - הידיעה שבלאט עוד לא שם את המפתחות על השולחן, והוא עוד מקווה לתקשורת מתקדמת ולשיתוף פעולה.
זה לפחות משמח אותי.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יולי 2012, 06:49

לא רק שהם לא משקיעים כסף עצמי הם גם לוקחים כסף לעצמם מהקבוצה יותר מבעבר בדמות משכורות הנהלה. ב- 2010 למשל הוצ' הנהלה היה רק כ- 1,000,000 דולר שזה סביר (מגיע להם)... היום הוצ' הנהלה טפח בוודאות. איך אני יודע ? התקציב הכללי עלה מאז בכ- 2 מיליון דולר לפי דיווחים וזה עוד שאני נותן להם הנחה (היום כ- 20 מיליון ב -2010 קצת מעל 17 מיליון). לעומת זאת רכש השחקנים ירד מ - 13 מיליון לכ- 8 מיליון. כלומר יש עוד כ- 5-8 מיליון דולר לפחות שהולכים לעניינים לא מקצועיים.
אני לא רואה איך ההוצ' האחרות גדול ב- סכום כזה ניכר בפרק זמן כזה קצר.
מה שהכי מרגיז שהתקציב לכאורה גדל בשביל למשוך ממנו עוד משכורות מנהלים...זה בכלל מקומם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קודי » 28 יולי 2012, 13:30

בלאט מאוד רוצה להיות בשנים הקרובות בארץ עם משפחתו וזה לא סוד. אבל יש גבול עד כמה הוא יכול לתת לשני ילדים להביך אותו ולהשפיל אותו, שלא לדבר על העובדה שעם הסגל שהם בנו לו הוא הולך גם לגמור את השם שלו בתור מאמן. פשוט התנהגות מאוד תמוהה של בלאט.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2012, 13:47

קודי כתב:בלאט מאוד רוצה להיות בשנים הקרובות בארץ עם משפחתו וזה לא סוד. אבל יש גבול עד כמה הוא יכול לתת לשני ילדים להביך אותו ולהשפיל אותו, שלא לדבר על העובדה שעם הסגל שהם בנו לו הוא הולך גם לגמור את השם שלו בתור מאמן. פשוט התנהגות מאוד תמוהה של בלאט.

לא תמוהה. אולי הוא פשוט מאמין ביכולות שלו להוביל גם סגל כזה לצמרת היורוליג. מה שכן, אם חלילה, כל ההימורים של מכבי הקיץ לא יצליחו, אז מכבי גם לא תהיה הקבוצה הכי טובה בקופליג,
שלא נדבר על היורוליג.

בכל אופן, מה שאותי מדאיג, זה שבלאט תכלס גם יכול לקחת שנת שבתון. הוא מרוויח בנבחרת רוסיה, וגם עשה סיבוב יפה באירופה.
זה המצב הכי מסוכן, שכן הוא מהווה אלטרנטיבה למכבי בארץ. במידה וזה יקרה, אני מאמין שאנחנו נהיה עדים למפלה שאפי וקטש ייצאו איבקוביץ' ואוברדוביץ' לידה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל, מרסר ו־33 אורחים