פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מונטנגרו נגד ישראל - רביעי , 19:00, ערוץ1

15 אוגוסט 2012, 17:19

עוד תרגיל גאוני של שיבק..
הוא בטוח שכספי הוא לברון ושטיוס הוא הווארד..

15 אוגוסט 2012, 17:21

כמה חבל.
משחק מאוד פושר של הנבחרת שלא מגלה יכולת טובה.
נקודת האור היחידה היא ליאור אליהו שנתן משחק מצויין.

כמה מילים על טיוס - איכזב משהו, ציפיתי ליותר. בנתיים, הוא מזכיר מאוד את סטפון לאזמה; הן באתלטיות, הן בנגרות והן ב(חוסר) חכמת המשחק.
גם יותם היה היום בחזקת נעלם גדול.

נקווה לשיפור בהמשך.

15 אוגוסט 2012, 17:21

הנבחרת הצליחה כל כך לעצבן אותי עכשיו וזה לא שהיא כל כך חשובה לי
המשחק היה בידיים שלנו ופתאום הפסקנו לשמור ולשחק כדורסל
אולי עדיף שנכשל ואולי בלאט יחליף את שיבק כי לקבוצה הזאת אין בכלל שיטה

15 אוגוסט 2012, 17:24

חביב אורנג'ד כתב:כמה חבל.
משחק מאוד פושר של הנבחרת שלא מגלה יכולת טובה.
נקודת האור היחידה היא ליאור אליהו שנתן משחק מצויין.

כמה מילים על טיוס - איכזב משהו, ציפיתי ליותר. בנתיים, הוא מזכיר מאוד את סטפון לאזמה; הן באתלטיות, הן בנגרות והן ב(חוסר) חכמת המשחק.
גם יותם היה היום בחזקת נעלם גדול.

נקווה לשיפור בהמשך.

אה, כן, יותם. הוא שיחק בכלל? משחק כל כך חלש :/

15 אוגוסט 2012, 17:30

טורניר שני רצוף ששיבק מאזרח את הזר הלא נכון.

יש מספיק פורוורדים, מה שטיוס עושה זה פחות או יותר כדיר משופר. (יותר אתלטי וקפיצי אבל פחות חכם, ובור עונשין מחריד)

היה צריך להביא את ג'ייק כהן 2.09 או לאזרח מישהו מאסיבי יותר. (להמשך צריך לבדוק מה קורה עם ג'רמייה קרייסברג אם הוא בריא).

במקום קוזיקרו להביא את בן אלטייט (2.08 אתלטי וחכם) להרביץ בהגנה, יותר גבוה ויותר אתלטי, ועשה משחקיפ מעולים בעתודה.

נקודות אור: כספי קפץ 10 דרגות בהגנה, אבל איבד קצת את היד.
אליהו מקבל דקות ושקט נפשי סוף סוף, ולא מאמן שעושה ממנו יו יו.
שיבק הבין שטעה עם לימונד, הגנתית הוא הגארד היחידי שלנו עם גוף אירופאי.(מזכיר גארדים ספרדיים).

בגדול,פספוס ענק ומצער. (וכמובן גל מקל יותר דקות,תודה)

15 אוגוסט 2012, 17:35

מדהים כמה שיבק לא מסוגל להגיב למה שקורה על המגרש ונתקע עם הרכבים לא טובים בלי לעשות איזשהו שינוי.
וטוב שהוא לא חוזר מפסקי זמן עם מהלכים מטומטמים. אה רגע.. וכמה אפשר לנגר מהעונשין?
בסופו של דבר כנראה נעלה מהמקום השני, אבל די מביש להפסיד להרכב כזה של מונטנגרו.

15 אוגוסט 2012, 17:45

איזה ביזיון, להפסיד למונטנגרו ללא פקוביץ', ווצ'ביץ' ו-עומאר קוק, פשוט בדיחה.

ליאור עם משחק התקפי טוב אבל נבצר מבינתי איך שחקן בעמדה שלו לא מסוגל לקחת ולו ריבאונד אחד לרפואה במשך 33 דקות. נדמה שבשנים האחרונות הוא וויתר לגמרי על הרעיון המוזר הזה של בוקס-אאוט או קפיצה בשביל לקחת ריבאונד והוא פשוט מעדיף לחכות שהכדור ייפול לידיים שלו או פשוט יוצא להתקפה בלי להטריח את עצמו יותר מדי בכל העניין הטפשי הזה של ריבאונד הגנה.

15 אוגוסט 2012, 17:48

EulGam05 כתב:איזה ביזיון, להפסיד למונטנגרו ללא פקוביץ', ווצ'ביץ' ו-עומאר קוק, פשוט בדיחה.

ליאור עם משחק התקפי טוב אבל נבצר מבינתי איך שחקן בעמדה שלו לא מסוגל לקחת ולו ריבאונד אחד לרפואה במשך 33 דקות. נדמה שבשנים האחרונות הוא וויתר לגמרי על הרעיון המוזר הזה של בוקס-אאוט או קפיצה בשביל לקחת ריבאונד והוא פשוט מעדיף לחכות שהכדור ייפול לידיים שלו או פשוט יוצא להתקפה בלי להטריח את עצמו יותר מדי בכל העניין הטפשי הזה של ריבאונד הגנה.

נכון, מוזר מאוד העניין של הריבאונד שלו, כי יש לו נתונים פנטסטיים. עם זאת, הוא עשה היום דווקא עודה הגנתית די טובה, והפלא ופלא, זרקו עליו המון שלשות שלא נכנסו

15 אוגוסט 2012, 17:52

גל מקל כתב:טורניר שני רצוף ששיבק מאזרח את הזר הלא נכון.

יש מספיק פורוורדים, מה שטיוס עושה זה פחות או יותר כדיר משופר. (יותר אתלטי וקפיצי אבל פחות חכם, ובור עונשין מחריד)

היה צריך להביא את ג'ייק כהן 2.09 או לאזרח מישהו מאסיבי יותר. (להמשך צריך לבדוק מה קורה עם ג'רמייה קרייסברג אם הוא בריא).

במקום קוזיקרו להביא את בן אלטייט (2.08 אתלטי וחכם) להרביץ בהגנה, יותר גבוה ויותר אתלטי, ועשה משחקיפ מעולים בעתודה.

שיבק הבין שטעה עם לימונד, הגנתית הוא הגארד היחידי שלנו עם גוף אירופאי.(מזכיר גארדים ספרדיים).

ג'ייק כהן מאסיבי כמו נחש גומי, ברמתו הנוכחית הוא בהחלט לא עדיף על טיוס למרות שיש לו כמה סנטימטרים יותר.
לימונד אומנם היחיד עם גוף לאירופה, אבל מחרפן אותי לראות אותו כל פעם נתקע עם הכדור ומוריד שניות מהשעון סתם.

15 אוגוסט 2012, 17:59

Dperk כתב:
גל מקל כתב:טורניר שני רצוף ששיבק מאזרח את הזר הלא נכון.

ג'ייק כהן מאסיבי כמו נחש גומי, ברמתו הנוכחית הוא בהחלט לא עדיף על טיוס למרות שיש לו כמה סנטימטרים יותר.
לימונד אומנם היחיד עם גוף לאירופה, אבל מחרפן אותי לראות אותו כל פעם נתקע עם הכדור ומוריד שניות מהשעון סתם.

אני חושב שאתה מחמיר עם ג'ייק ,

במקרה אני "עוקב אחריו" , והוא בכלל לא רך, הוא מאד קשוח למרות שלא רחב במיוחד, (מזכיר את קווין מקהיל או נייט האפטמן למי שזוכר).

במכללות הוא חוסם בלי הכרה , ולוקח הרבה ריבאונדים, יכל לתת מטריה אווירית יפה, טיוס לא שחקן רע ,אבל חסר לנו הרתעה מחדירות בצבע.

אגב ג'ייק היה גם הקלע המצטיין (עם 10 ריבאונדים למשחק) באליפות העתודה דרג ב.

אם לא הספקת לראות, אני ממליץ שתסתכל קצת על המשחקים של דוידסון ביוטיוב(davidsonathletic המשתמש), יש לו גב לסל מעולה.

15 אוגוסט 2012, 18:00

אמרתי לכם... זו נבחרת פח ברמות שלא הכרנו.
זו גם הנבחרת עם הכי הרבה אגו אי פעם. אין שם שחקן שהוא לא אובריטד מטורף.
אני אתייחס רק לשחקנים המובילים שלנו
ראשית כל כספי- אולי האובריטד הגדול ביותר בכדורסל העולמי, אי פעם. אין מה להרחיב.
הלפרין- כבר בגיל 19 היה מאוחרי השיא שלו.
אליהו -בטוחים פה שהוא בין חמשת הפאוור פורורדים הטובים באירופה, הוא אפילו לא בעשרים.
אוחיון- נתן עשרה משחקים טובים בצהוב-כחול ועשו ממנו סופרסטאר. מדובר בשחקן בינוני ואפור כלכך, שנקלע לסיטואציה מדהימה
טיוס- אם הוא לא היה מעומד למכבי, חצי מהאנשים פה בכלל לא היו מכירים את השם שלו. איכשהו מתחילת הקיץ שרק לשמוע את השם טיוס היה גורם לאנשים לצעוק שפדרמן הוא אכזר, טיוס הפך להיות שחקן ישראלי מרכזי.
מקל- התקשורת הפרו-הפועל הייתה חייבת איזה שחקן שלהם שיצליח, בנו סביבו חומות ומגדלים כאילו מדובר בקטש הבא. בסה"כ מדובר בילד מפונק ששאקיל מנצח אותו בתחרות שלשות.
על פניני קשה לי לכלכך, אני באמת אוהב אותו, אבל הוא לא שובר שוויון, הוא אפילו לא יוצר שוויון. הוא נתן עונה נהדרת לפני שנתיים, ומאז נעלמו עקבותיו
אגב כל השמות האלו, לא היו שווים מה שהם שווים היום אילולא מכבי ת"א הייתה קיימת(פרט לטיוס ולמקל שגם ככה לא שווים כלום).

נ.ב
הנורא מכל- אריק שיבק. אני הגעתי למצב עלוב, שאני מתגעגע לימים של מולי קצורין .

15 אוגוסט 2012, 18:04

באמת חבל, מאד מתסכל.
אנחנו קבוצה הרבה יותר כישרונית ואיכותית.
מצד אחד קיבלנו יותר מדי נקודות לא מחוייבות כתוצאה מאיחורים בהגנה, חוסר תיאום או סתם עצלנות. ומבחינה התקפית, לא ניצלנו בצורה חכמה את היתרונות שיש לנו עליהם.
חבל חבל, תחושה של פספוס. זה משחק שהיינו צריכים לקחת, אפילו בהפרש בטוח ויציב. נקווה שזה לא יעלה לנו.. והנבחרת תדע לתקן ולהעלות את הרמה במשחקים הבאים.
ברמה האישית, ליאור נתן משחק מצויין התקפית, ואפילו כמה פעולות הגנה נהדרות. כספי עם משחק מצויין בשני צידי המגרש, ויוגב ממשיך מאותו מקום שבו סיים את העונה כמנהל משחק מוביל בנבחרת,
שנותן הגנה חזקה ולוקח הרבה ריבאונדים.

15 אוגוסט 2012, 18:05

אלמוג כתב:אמרתי לכם... זו נבחרת פח ברמות שלא הכרנו.
אליהו -בטוחים פה שהוא בין חמשת הפאוור פורורדים הטובים באירופה, הוא אפילו לא בעשרים.
אוחיון- נתן עשרה משחקים טובים בצהוב-כחול ועשו ממנו סופרסטאר. מדובר בשחקן בינוני ואפור כלכך, שנקלע לסיטואציה מדהימה
טיוס- אם הוא לא היה מעומד למכבי, חצי מהאנשים פה בכלל לא היו מכירים את השם שלו. איכשהו מתחילת הקיץ שרק לשמוע את השם טיוס היה גורם לאנשים לצעוק שפדרמן הוא אכזר, טיוס הפך להיות שחקן ישראלי מרכזי.
מקל- התקשורת הפרו-הפועל הייתה חייבת איזה שחקן שלהם שיצליח, בנו סביבו חומות ומגדלים כאילו מדובר בקטש הבא. בסה"כ מדובר בילד מפונק ששאקיל מנצח אותו בתחרות שלשות.
על פניני קשה לי לכלכך, אני באמת אוהב אותו, אבל הוא לא שובר שוויון, הוא אפילו לא יוצר שוויון. הוא נתן עונה נהדרת לפני שנתיים, ומאז נעלמו עקבותיו
אגב כל השמות האלו, לא היו שווים מה שהם שווים היום אילולא מכבי ת"א הייתה קיימת(פרט לטיוס ולמקל שגם ככה לא שווים כלום).

נ.ב

דווקא לנבחרת יש כישרון רק שהוא לא ממומש
בלאט יכול להפיק דברים טובים מאוד מהנבחרת הזאת,בעצם שחכתי שאין לא תעודת מאמן :duh

15 אוגוסט 2012, 18:09

asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:איזה ביזיון, להפסיד למונטנגרו ללא פקוביץ', ווצ'ביץ' ו-עומאר קוק, פשוט בדיחה.

נכון, מוזר מאוד העניין של הריבאונד שלו, כי יש לו נתונים פנטסטיים. עם זאת, הוא עשה היום דווקא עודה הגנתית די טובה, והפלא ופלא, זרקו עליו המון שלשות שלא נכנסו

לא ראיתי מה ליאור עשה היום שונה בהגנה ממה שהוא עשה במשך רוב הקריירה שלו. הוא עדיין לא יודע איך לשים יד על פנים של שחקן ועדיין אוכל כל הטעיית חדירה מגארד, לא שכספי איזה סטופר הגנתי אדיר אבל מספיק לראות את ההגנה שלו על גארדים לעומת זו של ליאור בשביל להבין עד כמה ליאור חלש בתחום הזה. ליאור שומר על שחקנים כמו רוצ'סטי כמו שכספי שומר על שחקנים כמו לברון, רק שבמקרה האחרוןן זה עוד מתקבל על הדעת. שחקן עם האורך והאתלטיות של ליאור לא צריך לפחד פחד מוות מחדירה של גארדים לבנים וחסרי אתלטיות כמו רוצ'סטי, הוא צריך להיצמד אליו ובמידה ובכל זאת מצליחים לעבור אותו אז להפריע לזריקה שלו מאחורה. במקום זה הוא נותן לו חצי מטר ובהטעיית החדירה הראשונה ליאור אוטומטית קופץ אחורה ואז לגארד יש זריקה שהיא כמעט חופשית.

15 אוגוסט 2012, 18:26

הזהרתי כבר לפני הרבה זמן, שמשחקים מול רומניה ונבחרת העתודה הם הכנה הזויה לטורניר הזה.

נ.ב. איפה אותם הילדים המצחיקים, שהתלהבו מטיוס בגלל 25 נקודות שקלע מול קבוצות תת רמה?

15 אוגוסט 2012, 18:43

EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:

לא ראיתי מה ליאור עשה היום שונה בהגנה ממה שהוא עשה במשך רוב הקריירה שלו. הוא עדיין לא יודע איך לשים יד על פנים של שחקן ועדיין אוכל כל הטעיית חדירה מגארד, לא שכספי איזה סטופר הגנתי אדיר אבל מספיק לראות את ההגנה שלו על גארדים לעומת זו של ליאור בשביל להבין עד כמה ליאור חלש בתחום הזה. ליאור שומר על שחקנים כמו רוצ'סטי כמו שכספי שומר על שחקנים כמו לברון, רק שבמקרה האחרוןן זה עוד מתקבל על הדעת. שחקן עם האורך והאתלטיות של ליאור לא צריך לפחד פחד מוות מחדירה של גארדים לבנים וחסרי אתלטיות כמו רוצ'סטי, הוא צריך להיצמד אליו ובמידה ובכל זאת מצליחים לעבור אותו אז להפריע לזריקה שלו מאחורה. במקום זה הוא נותן לו חצי מטר ובהטעיית החדירה הראשונה ליאור אוטומטית קופץ אחורה ואז לגארד יש זריקה שהיא כמעט חופשית.

שמע, ברור שהוא לא שוס הגנתי, גם לא כספי, אבל היום הוא שמר טוב יחסית (לא רק בחוץ, אלא גם שם גוף בצבע כמה פעמים שעשו עליו פוסט)

הזהרתי כבר לפני הרבה זמן, שמשחקים מול רומניה ונבחרת העתודה הם הכנה הזויה לטורניר הזה.

נ.ב. איפה אותם הילדים המצחיקים, שהתלהבו מטיוס בגלל 25 נקודות שקלע מול קבוצות תת רמה?

זה עוד נגד מונטנגרו נטולת פקוביץ', לא רוצה לחשוב מה יהיה מול קרסטיץ' וסרביה

15 אוגוסט 2012, 18:58

felix_r כתב:הזהרתי כבר לפני הרבה זמן, שמשחקים מול רומניה ונבחרת העתודה הם הכנה הזויה לטורניר הזה.

אלו אותם ילדים ששאלו "מי זה טיוס האפס הזה שהוא מעומד בכלל?!" אחרי שבועיים הם בכו על זה שמכבי לא הצליחה להביא אותו.
תלמד לדלג על תגובות מסויימות, הרבה נחת מושגת מאסטרטגיה שכזו.

rc4991
אני לא יודע איזה כישרון אל מנוצל יש לנבחרת הזו, אבל אין לי ספק שבלאט היה יכול להוציא מהחסרי בושה האלה הרבה יותר.

15 אוגוסט 2012, 20:16

אלמוג כתב:
felix_r כתב:הזהרתי כבר לפני הרבה זמן, שמשחקים מול רומניה ונבחרת העתודה הם הכנה הזויה לטורניר הזה.

אלו אותם ילדים ששאלו "מי זה טיוס האפס הזה שהוא מעומד בכלל?!" אחרי שבועיים הם בכו על זה שמכבי לא הצליחה להביא אותו.
תלמד לדלג על תגובות מסויימות, הרבה נחת מושגת מאסטרטגיה שכזו.

rc4991
אני לא יודע איזה כישרון אל מנוצל יש לנבחרת הזו, אבל אין לי ספק שבלאט היה יכול להוציא מהחסרי בושה האלה הרבה יותר.[/b]

אני לא אומר שלכל שחקן פה יש יכולות הרבה יותר גבוהות אבל אני חושב שבלאט יכול לשפר כל שחקן פה וגם לגבש את הקבוצה וליצור נבחרת חזקה יחסית

16 אוגוסט 2012, 03:50

אלמוג כתב:אמרתי לכם... זו נבחרת פח ברמות שלא הכרנו.

נ.ב

הנבחרת אומנם לא מוכשרת בטרוף אבל מספיק מוכשרת לסיים שנייה בבית (וזה מה שיקרה לדעתי...) ובאמת מה שמונע מהכשרון הזה להתפרץ הוא בעיקר המאמן .
אין לנו שום בעיה בעמדות 1-4 , עיקר הבעיה שלנו היא בעמדה 5 .
שחקן כמו טיוס שבמכבי חשבו עליו כסנטר שלישי ( מה שיכול מאוד להתאים לו....) הוא הסנטר המוביל של הנבחרת כשהמחליף שלו נמצא דקה לפני פנסיה...

16 אוגוסט 2012, 04:37

שיבק הוא נקודת התורפה של הנבחרת.. צורת משחק פרימיטיבית ולא חכמה, חילופים לא נכונים ושום תחכום אחרי טיימאאוט
פרסם תגובה