סוגיית אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוגיית אוחיון

הודעהעל ידי aribari24 » 02 ספטמבר 2012, 08:34

לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע
aribari24

הודעהעל ידי אלמוג » 02 ספטמבר 2012, 08:37

aribari24 כתב:לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע

אני היחידי שחושב שאנחנו נצא מופסיד מכל הסיפור הזה?
קצת קשה לי להאמין ששחקן(ועוד ישראלי) יצא נגד מועדון כמו מכבי ת"א אם אין לו קייס רציני בעניין.
לא סתם חוסמים דלתות בישראל(אלא אם הוא רוצה להיות שחקן יול"ב במדי ירושלים).
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2012, 09:03

אלמוג כתב:

קצת קשה לי להאמין ששחקן(ועוד ישראלי) יצא נגד מועדון כמו מכבי ת"א אם אין לו קייס רציני בעניין.

אני בטוח שנפסיד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 02 ספטמבר 2012, 09:19

felix_r כתב:
אלמוג כתב:

אני בטוח שנפסיד

השאלה היא מה זה נצחון ומה זה הפסד. הנצחון כביכול בבוררות עם פארגו היא בעיניי הפסד, מאחר שלקבל עליו איזה 300 אלף דולר זו בדיחה. גם במקרה אוחיון - אם לא יחייבו אותו להישאר או להסכים עם מכבי על הסכום (בלי מחוייבות של מכבי לקבל שום סכום) או לא יפסקו סכום עצום (משהו כמו מיליון דולר) אז מבחינתי זה הפסד. אם יאמרו שהוא הפר חוזה אבל שהוא צריך לשלם עוד 100-200 אלף דולר למכבי אז מבחינתי זה הפסד גדול (למרות שבטח שמעון יציג את זה כנצחון ענק).
אני מאוד מקווה שהבוררות הזו תסתיים בפסיקה שאוחיון שחקן מכבי ושמכבי לא תשחרר אותו בשום סכום (מה בדיוק יעשו עם הכסף?).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 02 ספטמבר 2012, 09:26

קודי כתב:
felix_r כתב:
אלמוג כתב:

אני בטוח שנפסיד

השאלה היא מה זה נצחון ומה זה הפסד. הנצחון כביכול בבוררות עם פארגו היא בעיניי הפסד, מאחר שלקבל עליו איזה 300 אלף דולר זו בדיחה. גם במקרה אוחיון - אם לא יחייבו אותו להישאר או להסכים עם מכבי על הסכום (בלי מחוייבות של מכבי לקבל שום סכום) או לא יפסקו סכום עצום (משהו כמו מיליון דולר) אז מבחינתי זה הפסד. אם יאמרו שהוא הפר חוזה אבל שהוא צריך לשלם עוד 100-200 אלף דולר למכבי אז מבחינתי זה הפסד גדול (למרות שבטח שמעון יציג את זה כנצחון ענק).
אני מאוד מקווה שהבוררות הזו תסתיים בפסיקה שאוחיון שחקן מכבי ושמכבי לא תשחרר אותו בשום סכום (מה בדיוק יעשו עם הכסף?).

איך תחזיק בכח שחקן שלא רוצה להיות פה? להחזיק פקיד בבנק בניגוד לרצונו זה לא קל אז להחזיק שחקן שאמור לתת את כולו לקבוצה?

אם הוא באמת לא רוצה להיות פה.. שיישלם ושיילך
aribari24

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2012, 10:02

קודי כתב:
felix_r כתב:
אלמוג כתב:

אני בטוח שנפסיד

מסכים איך. אני רק רוצה להזכיר, שבמקרה של פארגו, מכבי לא ביקשה בבוררות להשאיר אותו, אלא רק לקבל כסף. עד כמה שאני מבין, המקרה של אוחיון הוא אחר, ומכבי כן רוצה להשאיר אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מתAMסרת » 02 ספטמבר 2012, 14:44

אני חושבת שבסיפור שבין אוחיון למכבי אין באמת מנצחים. ברור שאם הבוררות תפסוק לזכות מכבי, המועדון יצא מנצח, ואם הבוררות תפסוק לזכות אוחיון, הוא כאילו ינצח, אבל בעיניי כולם יוצאים מופסדים.
אם נלך אחורה לתוך העונה האחרונה, עבור אוחיון זה היה חלום לשחק במכבי, ועבור המועדון לגלות שחקן, לגדל אותו, ולראות אותו כשחקן בית שמוביל את הקבוצה בשנים הקרובות זה גם סוג של הגשמת דרך שהמועדון מוביל.
הנצחון היחיד שאני יכולה לראות, זה אם עוד יש מצב לפתור את "הדם הרע" שעבר בין הצדדים, להניח הכל על השולחן ולפתוח בדרך חדשה משותפת.
לצערי, קשה לי לראות את זה קורה.. למרות שיש בי עוד קצת תקווה שכן יצליחו..
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 02 ספטמבר 2012, 16:45

מתAMסרת כתב:אני חושבת שבסיפור שבין אוחיון למכבי אין באמת מנצחים. ברור שאם הבוררות תפסוק לזכות מכבי, המועדון יצא מנצח, ואם הבוררות תפסוק לזכות אוחיון, הוא כאילו ינצח, אבל בעיניי כולם יוצאים מופסדים.
אם נלך אחורה לתוך העונה האחרונה, עבור אוחיון זה היה חלום לשחק במכבי, ועבור המועדון לגלות שחקן, לגדל אותו, ולראות אותו כשחקן בית שמוביל את הקבוצה בשנים הקרובות זה גם סוג של הגשמת דרך שהמועדון מוביל.
הנצחון היחיד שאני יכולה לראות, זה אם עוד יש מצב לפתור את "הדם הרע" שעבר בין הצדדים, להניח הכל על השולחן ולפתוח בדרך חדשה משותפת.

בואי אני אספר לך משהו. את יודעת שהכוכב הגדול של מכבי בכל הזמנים מיקי ברקוביץ' היה בבית משפט עם מכבי?
אחרי שנבחרת ישראל לקחה מקום שני באליפות אירופה 1979, ומיקי ברקוביץ' היה הקלע המצטיין של האליפות, אטלנטה הוקס מה NBA החתימה אותו על חוזה. אבל הוא היה חתום עדיין במכבי, ומכבי לא הסכימה לשחרר אותו והלכה לבית משפט. בסוף בית משפט פסק לטובת מכבי, וברקוביץ' נאלץ להישאר במכבי במקום להיות הישראלי הראשון ב NBA. אז גם היה דם רע, אבל מכבי הכפילה את משכורתו של מיקי, והכל הסתדר לשנים רבות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מתAMסרת » 02 ספטמבר 2012, 17:04

felix_r כתב:
מתAMסרת כתב:אני חושבת שבסיפור שבין אוחיון למכבי אין באמת מנצחים. ברור שאם הבוררות תפסוק לזכות מכבי, המועדון יצא מנצח, ואם הבוררות תפסוק לזכות אוחיון, הוא כאילו ינצח, אבל בעיניי כולם יוצאים מופסדים.

בואי אני אספר לך משהו. את יודעת שהכוכב הגדול של מכבי בכל הזמנים מיקי ברקוביץ' היה בבית משפט עם מכבי?
אחרי שנבחרת ישראל לקחה מקום שני באליפות אירופה 1979, ומיקי ברקוביץ' היה הקלע המצטיין של האליפות, אטלנטה הוקס מה NBA החתימה אותו על חוזה. אבל הוא היה חתום עדיין במכבי, ומכבי לא הסכימה לשחרר אותו והלכה לבית משפט. בסוף בית משפט פסק לטובת מכבי, וברקוביץ' נאלץ להישאר במכבי במקום להיות הישראלי הראשון ב NBA. אז גם היה דם רע, אבל מכבי הכפילה את משכורתו של מיקי, והכל הסתדר לשנים רבות.

מיקי ומוטי היו סוג של גיבורי ילדות עבורי.. זוכרת שהיה סיפור כזה, לא בקיאה בפרטים.. אז קודם לכל - תודה :)
זה מוזר.. כי היום סביר שמכבי לא הייתה עומדת בפני שחקן שקבוצת NBA מציעה לו חוזה.
נכון שאפשר לחזור מכל מצב (בטח אחרי תק' התקררות), ואפשר גם לתקן בכל רגע נתון, עדיין אני עוד מקווה שאפשר יהיה להציל את המצב בימים אלה...
מתAMסרת

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ספטמבר 2012, 19:07

בימים הקרובים: החלטה בנוגע לעתידו של אוחיון
המזכירות הכללית של פיב"א אמורה לקבוע באופן רשמי - האם יוגב אוחיון שייך למכבי ת"א או שהשחקן יכול להשתחרר לקובאן הרוסית, בה חתם. מדובר בקביעה ראשונית, אחריה הצדדים אמורים להגיע להסכם משלהם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4278265,00.html

מה זאת אומרת?הם לא אמורים לפעול על פי החלטת פיב"א?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 ספטמבר 2012, 19:13

אם מחליטים שההסכם עם מכבי תקף אז מכבי צריכהלשבת איתו ולהחליט על עתידו , אבל אם הוא יכול להשתחרר כבר העונה הוא ישלם פיצויי לפי החוזה....האמת שזה מקרה יותר פשוט משל פארגו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 ספטמבר 2012, 11:16

גורמים בקובאן: "לפי הסימנים שאנו מקבלים, פיב"א תחליט שאוחיון מחויב להישאר במכבי, אך נמשיך לחכות״
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2566508
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 11:23

Mta_atic כתב:גורמים בקובאן: "לפי הסימנים שאנו מקבלים, פיב"א תחליט שאוחיון מחויב להישאר במכבי, אך נמשיך לחכות״
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2566508

מצוין,נקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 ספטמבר 2012, 11:25

אם באמת יוחלט שהוא שחקן של מכבי (ולפי מה שהבנתי הבורר רק צריך לקבוע אם יש חוזה תקף או לא בלי ענייני פיצוי) אז לא הייתי נכנס בכלל למו"מ על שחרור לקובאן. במקום מכבי הייתי קודם כל דואג שאוחיון יחזור לאימוני מכבי בראש נקי ושקט ואומר לו שמבחינת הקבוצה כל הסיפור הוא היסטוריה ומיד לאחר מכן יושב איתו ומנסה לסגור חוזה ארוך טווח ל-4 שנים לפחות. לקבל עוד חצי מיליון דולר לא יעזור כלום למכבי ואילו להשאיר את הגארד הישראלי הטוב ביותר לכמה שנים יתרום הרבה יותר. מקווה שראשי מכבי יתעלמו מכל הדם הרע שהיה כאן בחודשים האחרונים ויעשו את מה שטוב מקצועית לקבוצה. בכל מקרה, קודם נראה שזו תהיה הפסיקה ואחר כך נתקדם הלאה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 10 ספטמבר 2012, 11:35

קודי כתב:אם באמת יוחלט שהוא שחקן של מכבי (ולפי מה שהבנתי הבורר רק צריך לקבוע אם יש חוזה תקף או לא בלי ענייני פיצוי) אז לא הייתי נכנס בכלל למו"מ על שחרור לקובאן. במקום מכבי הייתי קודם כל דואג שאוחיון יחזור לאימוני מכבי בראש נקי ושקט ואומר לו שמבחינת הקבוצה כל הסיפור הוא היסטוריה ומיד לאחר מכן יושב איתו ומנסה לסגור חוזה ארוך טווח ל-4 שנים לפחות. לקבל עוד חצי מיליון דולר לא יעזור כלום למכבי ואילו להשאיר את הגארד הישראלי הטוב ביותר לכמה שנים יתרום הרבה יותר. מקווה שראשי מכבי יתעלמו מכל הדם הרע שהיה כאן בחודשים האחרונים ויעשו את מה שטוב מקצועית לקבוצה. בכל מקרה, קודם נראה שזו תהיה הפסיקה ואחר כך נתקדם הלאה.

אני דווקא לא מסכים , אני חושב שעבר יותר מידי דם רע בינו לבין הקבוצה ואין טעם לנסות להשאיר אותו . עדיף לנסות להרוויח עליו כמה גרושים לאיזה פרייארית שתסכים לשלם ולהפטר מהצרה הזאת .
מכבי גדולה מכל שחקן כזה או אחר ובמקומו תמיד אפשר להחתים רכז זר .... מה גם שאני לא מחזיק ממנו כזה שחקן גדול כמו שחלק חושבים פה ואני די מאמין שכבר שנה הבאה הוא יחזור לבינוניות שלו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 13:43

הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.

מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.

אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 ספטמבר 2012, 13:47

yzafrir כתב:
קודי כתב:אם באמת יוחלט שהוא שחקן של מכבי (ולפי מה שהבנתי הבורר רק צריך לקבוע אם יש חוזה תקף או לא בלי ענייני פיצוי) אז לא הייתי נכנס בכלל למו"מ על שחרור לקובאן. במקום מכבי הייתי קודם כל דואג שאוחיון יחזור לאימוני מכבי בראש נקי ושקט ואומר לו שמבחינת הקבוצה כל הסיפור הוא היסטוריה ומיד לאחר מכן יושב איתו ומנסה לסגור חוזה ארוך טווח ל-4 שנים לפחות. לקבל עוד חצי מיליון דולר לא יעזור כלום למכבי ואילו להשאיר את הגארד הישראלי הטוב ביותר לכמה שנים יתרום הרבה יותר. מקווה שראשי מכבי יתעלמו מכל הדם הרע שהיה כאן בחודשים האחרונים ויעשו את מה שטוב מקצועית לקבוצה. בכל מקרה, קודם נראה שזו תהיה הפסיקה ואחר כך נתקדם הלאה.

אני דווקא לא מסכים , אני חושב שעבר יותר מידי דם רע בינו לבין הקבוצה ואין טעם לנסות להשאיר אותו . עדיף לנסות להרוויח עליו כמה גרושים לאיזה פרייארית שתסכים לשלם ולהפטר מהצרה הזאת .
מכבי גדולה מכל שחקן כזה או אחר ובמקומו תמיד אפשר להחתים רכז זר .... מה גם שאני לא מחזיק ממנו כזה שחקן גדול כמו שחלק חושבים פה ואני די מאמין שכבר שנה הבאה הוא יחזור לבינוניות שלו....

הגרושים שניתן להרוויח על אוחיון ואפילו אם יהיו יותר מחצי מיליון דולר - מה בדיוק אפשר לעשות איתם? לחסוך עוד כסף? זה לא יועיל בשום צורה. הרי לא יביאו עוד רכז זר שיהיה הזר השמיני וברור שבחצי מיליון דולר לא תמצא מישהו ברמה של אוחיון.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 10 ספטמבר 2012, 13:51

jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.

מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.

אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.

האוהדים לא ישרקו כל כך מהר בוז ואת זה אפשר היה לראות במשחקי הנבחרת, שם אוחיון היה אחד מהשחקנים הכי אהודים ולא שמעתי אפילו קריאת בוז אחד אליו (והיו שם לא מעט אוהדי מכבי). בואו לא נשכח שטל בורשטיין היה על סף חתימה בהפועל ירושלים עד שמכבי בעקבות זאת הכפילה את שכרו. גם פיני ליכלך על מכבי לפני שהגיע לכאן, אמר אמירות גזעניות בין קדנציה אחת לשניה ולא חסך ממכבי גם כשעבר לאולימפיאקוס. עם אוחיון הסיפור יותר פשוט כי הוא באופן אישי לא אמר מילה רעה על מכבי ותמיד אפשר להאשים את הסוכן האירני, בטח אם יחתום כאן חוזה ארוך טווח.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 13:59

אני חושב שנוכל ללסלוח לאוחיון רק אם הוא ומכבי יאשימו רק את הסוכן שלו(בינתיים מכבי כבר עשתה את זה)ולא את הצד הנוסף.זו הדרך היחידה ויש סיכוי שהיא תתרחש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 14:03

הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר

רק אני חושב שהיקמן שחקן טוב ושהוא בכל מקרה צריך לפתוח בחמישיה ושזו גם היתה התכנית של בלאט מלכתחילה?

איזה משקעים היו שארפ?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־18 אורחים