המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע
אלמוג כתב:aribari24 כתב:לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע
אני היחידי שחושב שאנחנו נצא מופסיד מכל הסיפור הזה?
קצת קשה לי להאמין ששחקן(ועוד ישראלי) יצא נגד מועדון כמו מכבי ת"א אם אין לו קייס רציני בעניין.
לא סתם חוסמים דלתות בישראל(אלא אם הוא רוצה להיות שחקן יול"ב במדי ירושלים).
felix_r כתב:אלמוג כתב:aribari24 כתב:לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע
קצת קשה לי להאמין ששחקן(ועוד ישראלי) יצא נגד מועדון כמו מכבי ת"א אם אין לו קייס רציני בעניין.
אני בטוח שנפסיד
קודי כתב:felix_r כתב:אלמוג כתב:aribari24 כתב:לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע
אני בטוח שנפסיד
השאלה היא מה זה נצחון ומה זה הפסד. הנצחון כביכול בבוררות עם פארגו היא בעיניי הפסד, מאחר שלקבל עליו איזה 300 אלף דולר זו בדיחה. גם במקרה אוחיון - אם לא יחייבו אותו להישאר או להסכים עם מכבי על הסכום (בלי מחוייבות של מכבי לקבל שום סכום) או לא יפסקו סכום עצום (משהו כמו מיליון דולר) אז מבחינתי זה הפסד. אם יאמרו שהוא הפר חוזה אבל שהוא צריך לשלם עוד 100-200 אלף דולר למכבי אז מבחינתי זה הפסד גדול (למרות שבטח שמעון יציג את זה כנצחון ענק).
אני מאוד מקווה שהבוררות הזו תסתיים בפסיקה שאוחיון שחקן מכבי ושמכבי לא תשחרר אותו בשום סכום (מה בדיוק יעשו עם הכסף?).
קודי כתב:felix_r כתב:אלמוג כתב:aribari24 כתב:לפי ישראל היום, פסיקת פיב"א בנוגע לבוררות צפוייה כבר השבוע
אני בטוח שנפסיד
השאלה היא מה זה נצחון ומה זה הפסד. הנצחון כביכול בבוררות עם פארגו היא בעיניי הפסד, מאחר שלקבל עליו איזה 300 אלף דולר זו בדיחה. גם במקרה אוחיון - אם לא יחייבו אותו להישאר או להסכים עם מכבי על הסכום (בלי מחוייבות של מכבי לקבל שום סכום) או לא יפסקו סכום עצום (משהו כמו מיליון דולר) אז מבחינתי זה הפסד. אם יאמרו שהוא הפר חוזה אבל שהוא צריך לשלם עוד 100-200 אלף דולר למכבי אז מבחינתי זה הפסד גדול (למרות שבטח שמעון יציג את זה כנצחון ענק).
אני מאוד מקווה שהבוררות הזו תסתיים בפסיקה שאוחיון שחקן מכבי ושמכבי לא תשחרר אותו בשום סכום (מה בדיוק יעשו עם הכסף?).
מתAMסרת כתב:אני חושבת שבסיפור שבין אוחיון למכבי אין באמת מנצחים. ברור שאם הבוררות תפסוק לזכות מכבי, המועדון יצא מנצח, ואם הבוררות תפסוק לזכות אוחיון, הוא כאילו ינצח, אבל בעיניי כולם יוצאים מופסדים.
אם נלך אחורה לתוך העונה האחרונה, עבור אוחיון זה היה חלום לשחק במכבי, ועבור המועדון לגלות שחקן, לגדל אותו, ולראות אותו כשחקן בית שמוביל את הקבוצה בשנים הקרובות זה גם סוג של הגשמת דרך שהמועדון מוביל.
הנצחון היחיד שאני יכולה לראות, זה אם עוד יש מצב לפתור את "הדם הרע" שעבר בין הצדדים, להניח הכל על השולחן ולפתוח בדרך חדשה משותפת.
לצערי, קשה לי לראות את זה קורה.. למרות שיש בי עוד קצת תקווה שכן יצליחו..
felix_r כתב:מתAMסרת כתב:אני חושבת שבסיפור שבין אוחיון למכבי אין באמת מנצחים. ברור שאם הבוררות תפסוק לזכות מכבי, המועדון יצא מנצח, ואם הבוררות תפסוק לזכות אוחיון, הוא כאילו ינצח, אבל בעיניי כולם יוצאים מופסדים.
אם נלך אחורה לתוך העונה האחרונה, עבור אוחיון זה היה חלום לשחק במכבי, ועבור המועדון לגלות שחקן, לגדל אותו, ולראות אותו כשחקן בית שמוביל את הקבוצה בשנים הקרובות זה גם סוג של הגשמת דרך שהמועדון מוביל.
הנצחון היחיד שאני יכולה לראות, זה אם עוד יש מצב לפתור את "הדם הרע" שעבר בין הצדדים, להניח הכל על השולחן ולפתוח בדרך חדשה משותפת.
לצערי, קשה לי לראות את זה קורה.. למרות שיש בי עוד קצת תקווה שכן יצליחו..
בואי אני אספר לך משהו. את יודעת שהכוכב הגדול של מכבי בכל הזמנים מיקי ברקוביץ' היה בבית משפט עם מכבי?
אחרי שנבחרת ישראל לקחה מקום שני באליפות אירופה 1979, ומיקי ברקוביץ' היה הקלע המצטיין של האליפות, אטלנטה הוקס מה NBA החתימה אותו על חוזה. אבל הוא היה חתום עדיין במכבי, ומכבי לא הסכימה לשחרר אותו והלכה לבית משפט. בסוף בית משפט פסק לטובת מכבי, וברקוביץ' נאלץ להישאר במכבי במקום להיות הישראלי הראשון ב NBA. אז גם היה דם רע, אבל מכבי הכפילה את משכורתו של מיקי, והכל הסתדר לשנים רבות.
Mta_atic כתב:גורמים בקובאן: "לפי הסימנים שאנו מקבלים, פיב"א תחליט שאוחיון מחויב להישאר במכבי, אך נמשיך לחכות״
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2566508
קודי כתב:אם באמת יוחלט שהוא שחקן של מכבי (ולפי מה שהבנתי הבורר רק צריך לקבוע אם יש חוזה תקף או לא בלי ענייני פיצוי) אז לא הייתי נכנס בכלל למו"מ על שחרור לקובאן. במקום מכבי הייתי קודם כל דואג שאוחיון יחזור לאימוני מכבי בראש נקי ושקט ואומר לו שמבחינת הקבוצה כל הסיפור הוא היסטוריה ומיד לאחר מכן יושב איתו ומנסה לסגור חוזה ארוך טווח ל-4 שנים לפחות. לקבל עוד חצי מיליון דולר לא יעזור כלום למכבי ואילו להשאיר את הגארד הישראלי הטוב ביותר לכמה שנים יתרום הרבה יותר. מקווה שראשי מכבי יתעלמו מכל הדם הרע שהיה כאן בחודשים האחרונים ויעשו את מה שטוב מקצועית לקבוצה. בכל מקרה, קודם נראה שזו תהיה הפסיקה ואחר כך נתקדם הלאה.
yzafrir כתב:קודי כתב:אם באמת יוחלט שהוא שחקן של מכבי (ולפי מה שהבנתי הבורר רק צריך לקבוע אם יש חוזה תקף או לא בלי ענייני פיצוי) אז לא הייתי נכנס בכלל למו"מ על שחרור לקובאן. במקום מכבי הייתי קודם כל דואג שאוחיון יחזור לאימוני מכבי בראש נקי ושקט ואומר לו שמבחינת הקבוצה כל הסיפור הוא היסטוריה ומיד לאחר מכן יושב איתו ומנסה לסגור חוזה ארוך טווח ל-4 שנים לפחות. לקבל עוד חצי מיליון דולר לא יעזור כלום למכבי ואילו להשאיר את הגארד הישראלי הטוב ביותר לכמה שנים יתרום הרבה יותר. מקווה שראשי מכבי יתעלמו מכל הדם הרע שהיה כאן בחודשים האחרונים ויעשו את מה שטוב מקצועית לקבוצה. בכל מקרה, קודם נראה שזו תהיה הפסיקה ואחר כך נתקדם הלאה.
אני דווקא לא מסכים , אני חושב שעבר יותר מידי דם רע בינו לבין הקבוצה ואין טעם לנסות להשאיר אותו . עדיף לנסות להרוויח עליו כמה גרושים לאיזה פרייארית שתסכים לשלם ולהפטר מהצרה הזאת .
מכבי גדולה מכל שחקן כזה או אחר ובמקומו תמיד אפשר להחתים רכז זר .... מה גם שאני לא מחזיק ממנו כזה שחקן גדול כמו שחלק חושבים פה ואני די מאמין שכבר שנה הבאה הוא יחזור לבינוניות שלו....
jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.
מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.
אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.
הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־18 אורחים