MTA2311 כתב:jol9 כתב:התנין כתב:יש המון סימני שאלה בקבוצה. לא זכורה לי קבוצה של מכבי עם כ''כ הרבה נעלמים, מדובר בסגל הכי זול שזכור לי מאז תחילת המילניום. מדהים, ואני זוכר שרבים גיחכו(בינהם אני)כאשר דיברו במכבי על הנוהל החדש של ''זרים במחיר שלא עולה על 400-500 אלף דולר''(מילים ולחן דייויד פדרמן). היום זה פשוט מתפוצץ לכולנו בפנים.
כן, אתה צודק.
אני רק רוצה להזכיר לכולם על איזה סגלים פינטזנו כאן בתחילת הקיץ...
אז ראשית, צריך לאחל לבחור בהצלחה.
שנית, אני תוהה לאן הבחור הזה אמור להיכנס ברוטציה. במשחקי ההכנה ראינו ששרמאדיני הוא הגבוה הטוב ביותר שלנו, אבל הוא עולה מהספסל. כלומר המעמד של
שון ג'יימס הוא די גבוה, שכן הוא פותח בחמישייה.
בעמדה 4, יש את ליאור, שהוא נכון להיום השחקן הכי טוב בקבוצה ויש את מדלי שנותן הרבה אגרסיביות וריבאונד.
לא נראה שתומאס מביא משהו שחסר למכבי, ובעצם רק מוסיף עומק לסגל.
לבסוף אפשר להצטער על כך שמכבי שוב חוזרת לוקנספט שכשל כשהקבוצה שיחקה ללא שחקן פנים שהוא עוגן התקפי. גם אם שרמאדיני יהיה שחקן נהדר,
זה עדיין לא יהיה מספיק לדעתי.
אני חושב ששון ג'יימס פתח בחמישייה כי שרמדיני יועד להיות הסנטר השני, ובלאט רצה לראות אותו משחק בסיטואציה הזאת.
הסגל באמת נראה רע כרגע. אין טיפת יצירתיות וכישרון, פשוט קבוצה בינונית ואפורה.
כן,לגמרי.
אני חושב שההחתמה של תומאס היא משל לקיץ הזה. פופס שהיה חתום על חוזה גבוה של כמליון דולר, מוחלף בשחקן זול ואלמוני, שגם לא בדיוק עונה על הדרישות
המקוריות לעמדה הזאת. שנזכיר רק את ההתבטואויות בנוגע לתקפודו של הנדריקס כ4.6 או 4.7 כמה שזה היה ולא כ-5 טהור.