בתוך שנתיים משפחת פדרמן תהיה מחוץ למכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בתוך שנתיים משפחת פדרמן תהיה מחוץ למכבי

הודעהעל ידי rc4991 » 03 אוקטובר 2012, 23:31

רק כדי להוכיח לאלה שעוד מתכחשים שהתקציב ירד:
http://sports.walla.co.il/?w=//1655900
התקציב מהעונה האחרונה של פיני שהיה תקציב מאוזן ומחושב לגמרי וללא כל התפרעות כספית,הוא גם נעשה לאחר עונת אפי שהיתה מאוד בזבזנית כך שבטוח שבאותה עונה של פיני לא הוציאו סתם כספים
בכתבה מחשבים את כל ההוצאות וההכנסות האפשריות של הקבוצה ואפשר לראות עד כמה התקציב ירד
אגב,מדברים על זה שמכבי משלמת עוד על חוזים שהופרו אז רק שתדעו שאני חושב שהיא כבר לא משלמת אף חוזה כזה כי היא שילמה כבר לפיני ולכל השחקנים בעונת אפי את החוב שלה ומאז שבלאט הגיע למכבי שוחררו רק כדיר שויתר בסופו של דבר על החוזה שלו במכבי ופוט שמשחק בז'לגיריס שמשלימה לו את המשכורת וכנראה מממנת את כולה כי היא נעמדת על 300 אלף דולר
כך שאין עוד שום הוצאות שמתווספות לנו משנים עברו וזו עוד סיבה שהתקציב עכשיו יעלה אבל במקום זה הוא ממשיך לרדת(וזה עוד כשמחירי המנויים עולים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 אוקטובר 2012, 23:33

Mta_atic כתב:
rc4991 כתב:
Mta_atic כתב:
rc4991 כתב:
Mta_atic כתב:roy
לא כ"כ מדוייק.
חלק גדול מהגרעונות של מכבי נוצרו מה-5-6 שנים האחרונות.
חוזים כבדים של פיני ושחקנים שעזבו דוגמת לאמפה' רודני וויט, פוט + שחקנים שהגיעו כמחליפים בעקבות העזיבות או לצורך עיבוי (גיינס, די בראון, אלטון בראון, מאלט וכנראה שיש עוד כמה שמות שלא עולים לי לראש כרגע).
ב-2009 למשל כל אחד מהבעלים הביא למעלה ממיליון דולר מכיסו רק לכיסוי גרעונות שאני באמת לא יודע להגיד אם חלק מהם לא הגיע גם מאותם תשלומים גבוהים לשחקנים בעונת וויצי'ץ ופארקר.

אני לגמרי לא חולק על העובדה שאנחנו מוציאים פחות כסף על שחקנים, אבל הסברתי שחלק גדול מזה שייך לעזיבת כץ ולגרעונות של מכבי. החלק האחר בוודאי שייך למדיניות החדשה של המועדון (ודיברו על זה לא מעט פעמים) לא לפזר חוזים גבוהים כמו שהיו נוהגים פעם, למעט מקרים שמדובר בשחקן שהוכיח את עצמו במועדון או שחקן בטופ לבל של אירופה.

יוני,
הנקודה שלי עם שכר השחקנים באה להוכיח שכשחקן עומד בקריטריונים של מכבי אז אין בעיה למועדון להכניס יד לכיס ולהציע לו חוזה גבוה (מעל מיליון דולר לעונה).
זה קרה וזה קורה גם בתקופתנו, ולכן אני מנסה להסביר שחוזים נמוכים לשחקנים שלא עומדים בקריטריונים מסויימים לשכר גבוהה במכבי לא נובעים בהכרח מחוסר בכסף אלא לפעמים פשוט מדובר בעיקרון.
אנשים חושבים שאם לא הגיע לכאן פופס ב-950 אלף דולר אז צריכים למצוא סנטר מחליף באותו מחיר. אף אחד לא חושב על כך שכמעט ואין שחקנים פנויים ברמה הזאת שיסכימו לשכר כזה ואף אחד לא לוקח בחשבון שיש לא מעט שחקנים איכותיים שמסתובבים בחוץ ואפשר להביא אותם גם בחצי ובשליש מחיר (דוגמת תומאס)

כרמל,
אני מחזק את הדברים שאמרת בייחוד על רקע העובדה שחלק מהאוהדים פה מתבכיינים על כך שמעלים להם את מחירי המנוי ב-100-200 שקל (שזו בעצם הדרך שלנו לתרום כלכלית לקבוצה) ולעומת זאת לא מבינים מדוע הבעלים לא מוציא עוד איזה מיליון מהכיס שלו.

שורה תחתונה - תפנימו, מכבי לא מועדון עשיר והוא מעולם לא היה.
לא מבין מה הבעיה של אנשים לקבל פה שחקנים זולים אם הם מביאים תפוקה על המגרש. בסופו של דבר שחקנים לא משחקים עם תג מחיר על הפרקט,
ובשנתיים האחרונות מכבי נמצאת בטופ לבל של היורוליג לרוב עם סגל שמורכב משחקנים אלמוניים בעיבוי של כמה שחקנים עם ניסיון יורוליג שמחזיקים בחוזים של פחות ממיליון דולר לעונה. כל עוד זה עובד טוב, מה צריך לשנות?

שלא תטעה/תטעו-ההצלחה של מכבי בשנתיים האחרונות נבעה בעיקר בזכות היכולות המדהימות של בלאט
אני חותם לך שעם מאמן אחר לא היינו עולים בכלל להצלבה בשתי העונות האחרונות

ומי החתים את דיוויד בלאט במכבי?
למה להתאמץ לא לתת קרדיט להנהלה?

נו באמת,עכשיו כל מהלך טוב של בלאט הוא בעצם מהלך של ההנהלה?
אז היא עשתה משהו אחד נורמלי בשנים האחרונות כשהחתימה את בלאט אבל מצד שני הכתיבה לו כל מיני דברים בניגוד לרצונו בשנתיים האחרונות

לא ראית אותי כותב את זה.
אני רק נותן קרדיט במקום שצריך לתת. ההבאה של בלאט למכבי רשומה על שם ההנהלה בדיוק כמו ההבאה של כל שחקן אחר לקבוצה.
ההנהלה מספקת את אנשי המקצוע והמעטפת, אז למה שלא תימדד על הבאתם?

אז היא עשתה מהלך אחד טוב(ועדיין יצאה נגדו המון)אך טעתה בכל כך הרבה מקרים אחרים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אוקטובר 2012, 23:36

Mta_atic כתב:רוי,
פדרמן כבר 30 שנה במכבי ולפי הערכות שפך מעל 20 מיליון דולר בקבוצה הזאת.
מה שאתה כותב זה ספקולציה וחוסר פירגון לאדם שהווה משענת כלכלית לקבוצה הזאת במשך שנים.
כתבתי כבר מקודם - אני לא מסמפט (בלשון עדינה) את הפרסונה ואת שיטת הניהל שלו, אבל אני יודע להעריך אנשים שעושים ותורמים ממרצם ומכיסם.

הבעיה היא שאין לו יותר כסף "לשפוך", להיפך.
כשיש לך שילוב של בעלים במצוקה כלכלית, הכנסות שרק גדלות והוצאות שרק קטנות, זו אולי ספקולציה, אבל זה גם ההסבר הכי הגיוני.
roy1000

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 אוקטובר 2012, 23:45

roy1000 כתב:
Mta_atic כתב:רוי,
פדרמן כבר 30 שנה במכבי ולפי הערכות שפך מעל 20 מיליון דולר בקבוצה הזאת.
מה שאתה כותב זה ספקולציה וחוסר פירגון לאדם שהווה משענת כלכלית לקבוצה הזאת במשך שנים.
כתבתי כבר מקודם - אני לא מסמפט (בלשון עדינה) את הפרסונה ואת שיטת הניהל שלו, אבל אני יודע להעריך אנשים שעושים ותורמים ממרצם ומכיסם.

הבעיה היא שאין לו יותר כסף "לשפוך", להיפך.
כשיש לך שילוב של בעלים במצוקה כלכלית, הכנסות שרק גדלות והוצאות שרק קטנות, זו אולי ספקולציה, אבל זה גם ההסבר הכי הגיוני.

אז עכשיו נכנסת לו לכיס והחלטת שהוא לא יכול לתמוך יותר בקבוצה?
לבנאדם יש הון עצמי של מיליוני דולרים, אתה באמת חושב שהתרומה שלו למכבי צריכה לעבור דרך הסדר החוב של פטרוכימיים?
ממתי עשירי ישראל מכסים את החובות של החברות שלהם מההון העצמי שלהם?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 אוקטובר 2012, 23:47

rc4991 כתב:רק כדי להוכיח לאלה שעוד מתכחשים שהתקציב ירד:
http://sports.walla.co.il/?w=//1655900
התקציב מהעונה האחרונה של פיני שהיה תקציב מאוזן ומחושב לגמרי וללא כל התפרעות כספית,הוא גם נעשה לאחר עונת אפי שהיתה מאוד בזבזנית כך שבטוח שבאותה עונה של פיני לא הוציאו סתם כספים
בכתבה מחשבים את כל ההוצאות וההכנסות האפשריות של הקבוצה ואפשר לראות עד כמה התקציב ירד
אגב,מדברים על זה שמכבי משלמת עוד על חוזים שהופרו אז רק שתדעו שאני חושב שהיא כבר לא משלמת אף חוזה כזה כי היא שילמה כבר לפיני ולכל השחקנים בעונת אפי את החוב שלה ומאז שבלאט הגיע למכבי שוחררו רק כדיר שויתר בסופו של דבר על החוזה שלו במכבי ופוט שמשחק בז'לגיריס שמשלימה לו את המשכורת וכנראה מממנת את כולה כי היא נעמדת על 300 אלף דולר
כך שאין עוד שום הוצאות שמתווספות לנו משנים עברו וזו עוד סיבה שהתקציב עכשיו יעלה אבל במקום זה הוא ממשיך לרדת(וזה עוד כשמחירי המנויים עולים)

לא ראיתי מישהו בפורום שהתכחש לכך שהתקציב ירד.
אגב, שים לב גם ממתי התקציב מתחיל לרדת - רגע לפני העזיבה של רענן כץ.

תרשה לעצמך לצטט את הכתבה של גרינוולד (זה מוכיח בדיוק את הנקודות שהזכרתי):
1. "השינויים התכופים בעונה אשתקד פרצו את המסגרת התקציבית, והכניסו את מכבי לגירעון עצום" (וזה דובר עוד על עונה אחת לפני העונה שבה התקציב היה גבוהה יותר).
2. "כפי הנראה כעת, תסיים מכבי את העונה הנוכחית בצורה מאוזנת, או לכל היותר במינוס קטן. לאור הפוטנציאל ההרסני עימו פתחה את העונה (פרשת מוני פנאן), וביחס לעונה שעברה מרובת ההפסדים – בלי קשר לתוצאות על הפרקט – מדובר בהישג מכובד"
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 03 אוקטובר 2012, 23:58

Mta_atic כתב:אז עכשיו נכנסת לו לכיס והחלטת שהוא לא יכול לתמוך יותר בקבוצה?
לבנאדם יש הון עצמי של מיליוני דולרים, אתה באמת חושב שהתרומה שלו למכבי צריכה לעבור דרך הסדר החוב של פטרוכימיים?
ממתי עשירי ישראל מכסים את החובות של החברות שלהם מההון העצמי שלהם?

הוא כבר לא מעשירי ישראל. יש לו שני נכסים עיקריים - פטרוכימיים ומכבי. פטרוכימיים שווה כרגע אפס ובשביל להישאר בעלים של החברה הזו, הוא יצטרך להזרים הרבה כסף. ככה זה עובד - או שאתה מזרים כסף, או שלוקחים לך את החברה. מכיוון שלמכבי זה הנכס היחיד שיש לו למכור, זה די ברור שזה מה שיקרה. זה רק שאלה של תזמון.

לגבי ההערה שהוא מנהל גדול, אז ברוב "גדולתו" הוא השמיד לבעלי המניות של פטרוכימיים (כולל לעצמו) 95% מערך החברה והנזק לבעלי האג"ח עדיין לא ברור.

בכל מקרה, לדייויד פדרמן מודל 2012 אין את האמצעים הדרושים להיות בעלים של קבוצת ספורט, ובטח שלא של מכבי ת"א.
roy1000

הודעהעל ידי אלמוג » 04 אוקטובר 2012, 05:02

כל אגם שרוצה להיות בעלים של קבוצת כדורסל צריך להוציא על הקבוצה כסף.
השם והמעמד שהקבוצה-בייחוד כמו מכבי ת"א, מעניקים לבעלים הוא עצום. כל איש עסקים ירצה ששמו יהיה קשור למכבי ת"א, וכל איש עסקים יעדיף לעשות עסקים ולחתום חוזים עם אדם שהוא מבעלי מכבי ת"א.
אז להגיד שהבעלים לא צריך להוציא כסף זה שטות כזו גדולה. כי בזכות המועדון הבעלים מדלג 10 שלבים במעמד שלו. ומעמד בעולם העסקים מתורגם לכסף, והרבה.
ככה שיוצא שהבעלים מרוויח בשורה התחתונה הזכות הקבוצה, גם אם זה לא כסף שמגיע ישירות מהקבוצה.

מי שאין לו כסף לשפוך - שיעזוב. מי שיש לו והוא רציני(ואני בטוח ששמעון ידע להביא לפה משקיע רציני ולא אוליגרך מפוקפק) - מוזמן.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2012, 05:37

אישית אין לי שום בעיה עם שחקן זול שנותן תפוקה . אבל יש לי בעיה עם שחקן זול שלא נותן תפוקה ועברו לא מעט כאלו במכבי בשנים האחרונות .
כשיטה להביא שחקנים זולים ולהמר עליהם , אני ממש לא אוהב את זה . לפחות אם היו מחתימים שחקן או שתיים ברמה גבוהה והשאר הימורים אז זה עוד בסדר אבל קבוצה שבנוייה כולה על הימורים (חלקם הימורים גדולים וחלקם פחות) זה סיכון עצום לפגוע במוניטין .

לגבי מי יחליף את פדרמן ? אני מכיר באופן אישי אדם מאוד עשיר ודי ידוע שגם אוהד של הקבוצה שרצה להיכנס כבעל מניות מספר פעמים ופדרמן ורקאנטי טירפדו את זה ולא היו מוכנים למכור חלק מהמניות שלהם . הפעם האחרונה שהוא ניסה הייתה שכץ עזב והוא רצה לקנות את החלק שלו אבל הם שוב טירפדו .
יש עוד חברה כאלו ( חברה באמת טובים ורציניים שגם אוהדים את הקבוצה ) ששנים מנסים להיכנס למועדון ואף אחד מבעלי הקבוצה לא מוכן למכור חלק מהמניות שלו (כולל מזרחי..)
מכבי זה מותג על והוא נותן המון פרסום ויוקרה לבעלים . מי היה שומע על שמעון מזרחי בלי מכבי ? אולי רק מי שהיה זקוק לעורך דין (קרסו זה המשפחה של גרושתו ולא שלו ) או על פדרמן והפטרוכימים ?
אני לא מתעסק פה אם פדרמן טוב או רע למכבי כמנהל אלא על הרעיון שאם בעלים לא יכול להכניס מכיסו למועדון אז הוא לא טוב ומיותר במועדון .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 אוקטובר 2012, 06:10

ערב החג הייתה כתבה בישראל היום עם שמלוק, המנהל האגדי של מכבי. הוא מותח ביקורת גדולה על ההנהלה החדשה , למשל בחוסר היכולת שלה לסגור עם שחקנים בשקט כמו פעם ועל חוסר הנשמה וחשבונאות היתר בקבוצה הנוכחית.

תשאלו את עצמכם איך מכבי פעם הביאה שחקנים טובים והצליחה גם לשמור עליהם והצליחה ליצור זהות וחיבור בין שחקנים ומנהלים לאוהדים ותשוו למצב היום.
כל כך מרירות יש היום בין אוהדים להנהלה, בין אוהדים לשחקנים ( גם באשמת השחקנים עצמם, אין ספק ) שכמעט כבר לא נשאר מקום להנאה, לפרגון ואהבה כמו פעם.

לפני כמה ימים צפיתי בפעם הראשונה במכבי החדשה ולא הבנתי כל כך במה אני צופה. חבורה של 10 שחקנים חדשים שבמקרה לובשים היום את החולצה הצהובה ובקיץ הבא כנראה שכבר לא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אוקטובר 2012, 06:17

yarinsaky כתב:ערב החג הייתה כתבה בישראל היום עם שמלוק, המנהל האגדי של מכבי. הוא מותח ביקורת גדולה על ההנהלה החדשה , למשל בחוסר היכולת שלה לסגור עם שחקנים בשקט כמו פעם ועל חוסר הנשמה וחשבונאות היתר בקבוצה הנוכחית.

תשאלו את עצמכם איך מכבי פעם הביאה שחקנים טובים והצליחה גם לשמור עליהם והצליחה ליצור זהות וחיבור בין שחקנים ומנהלים לאוהדים ותשוו למצב היום.
כל כך מרירות יש היום בין אוהדים להנהלה, בין אוהדים לשחקנים ( גם באשמת השחקנים עצמם, אין ספק ) שכמעט כבר לא נשאר מקום להנאה, לפרגון ואהבה כמו פעם.

לפני כמה ימים צפיתי בפעם הראשונה במכבי החדשה ולא הבנתי כל כך במה אני צופה. חבורה של 10 שחקנים חדשים שבמקרה לובשים היום את החולצה הצהובה ובקיץ הבא כנראה שכבר לא.

הוא אמר שסמית׳ אס גדול יותר מפארקר בזמנו :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוקטובר 2012, 06:22

yarinsaky כתב:ערב החג הייתה כתבה בישראל היום עם שמלוק, המנהל האגדי של מכבי. הוא מותח ביקורת גדולה על ההנהלה החדשה , למשל בחוסר היכולת שלה לסגור עם שחקנים בשקט כמו פעם ועל חוסר הנשמה וחשבונאות היתר בקבוצה הנוכחית.

נכון מאוד. אפילו השחקנים הישראלים שאנחנו אוהבים לאהוב לאורך שנים, זוכים להרבה מאוד ביקורת וחוסר אהדה מצד חלק גדול מהאוהדים.
פניני הוא אולי הקונצנזוס היחיד שיש היום בסגל, כשחקן שהקהל אוהב ומחובר אליו.

לגבי המשפט האחרון שלך, לצערי הרב זה פשוט נכון. אני מהמר שבעונה הבאה יהיו במכבי לפחות 6 שחקנים חדשים (וזה במקרה הטוב).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2012, 06:53

jol9 כתב:

נכון מאוד. אפילו השחקנים הישראלים שאנחנו אוהבים לאהוב לאורך שנים, זוכים להרבה מאוד ביקורת וחוסר אהדה מצד חלק גדול מהאוהדים.
פניני הוא אולי הקונצנזוס היחיד שיש היום בסגל, כשחקן שהקהל אוהב ומחובר אליו.

לגבי המשפט האחרון שלך, לצערי הרב זה פשוט נכון. אני מהמר שבעונה הבאה יהיו במכבי לפחות 6 שחקנים חדשים (וזה במקרה הטוב).

אני מאוד מסכים עם שמלוק . אחת הסיבות ששמלוק ואחרכך מחליפו פאנאן יכלו לתת לשחקנים כזה יחס היה הצ'ק הפתוח מההנהלה לדאוג להם לכל מה שהם צריכים . אחרי שפדרמן סגר את הברז העסק נגמר וכך גם היחס והתנאים שלהם השחקנים הזרים זוכים .
לשלף גם אין את התקציב לזה וגם (וזה גרוע יותר) אין את האופי לזה . הוא בן אדם די מתנשא ולא מסוג האנשים שיקום באמצע הלילה וילך לAM/PM לקנות לשחקן משהו שהוא צריך....

יש לי דוגמא למקרה שאני מכיר באופן אישי לעזרה של מוני לשחקנים שאני חושב שלא הרבה אם בכלל שמעו על זה .
אריאל מקדונאלד באחת מהיציאות הליליות שלו למועדונים בתל אביב (מועדון הגת רימון בתל אביב היה אחד מהמקומות האלו בזמנו...) נהג בדרך חזרה כשהוא שיכור והתנגש ברכב אחר . הוא התקשר למוני שבא מיד באמצע הלילה עם חבילת שטרות ומיד שילם לבחורה על הנזק פלוס דמי שתיקה וכך נסגר הסיפור....אני לא רואה את שלף עושה דבר כזה היום ויותר מיזה אני לא רואה את מכבי עוזרת לשחקן כמו זר אפילו באותה מידה שעזרו לפישר או ביינום בזמנו על הסתבכויות מטופשות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 06 אוקטובר 2012, 12:19

roy1000 כתב:
Mta_atic כתב:אף אחד מאיתנו (כולל אף אחד) לא יודע דבר וחצי דבר על מה שקורה מבחינה תקציבית בקבוצה.
הכל ספקולציות כולל חלק לא מבוטל מהחוזים של השחקנים.
אתה באמת חושב שאחזקה כלכלית של ארגון כמו מכבי זה "אחד ועוד אחד"?
מה עם חובות וגרעונות (ויש לא מעט כאלה במכבי), מחשבה לעתיד, צורת התנהלות כלכלית וכו'?
בכלל, אם הקריטריון להשארת בעלים בקבוצה נובע מתרומה כספית אז שמעון מזרחי היה צריך לעזוב מזמן מכיוון שכלכלית הוא תרם הרבה פחות גם מפדרמן וגם מכץ.

עזוב את הדמגוגיה. מכבי זה ארגון מאוד מאוד פשוט. מוכרים מנויים, פרסומות וזכויות שידור ומשלמים לשחקנים, מאמן, הנהלה, ולאחזקת ההיכל. בסה"כ קבוצת כדורסל.

לגבי שחקנים - מה אתה רוצה להגיד שהבחור שהיה שחקן שולי בליגה האיטלקית מרוויח מליונים? שהבחור שהגיע מקבוצה קטנה בספרד מרוויח מליונים? שהבחור שמגיע מליגת הפיתוח מרוויח כסף גדול? הזרים שמכבי הביאה השנה הם הזרים הכי זולים שהיו בקבוצה בעשור האחרון ולא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה. מצד שני מחירי המנויים הם הכי גבוהים בהיסטוריה שאי פעם היו.

בשורה התחתונה, לפני עשור היו פה 4 זרים שהרוויחו מעל מליון דולר נטו - וויציץ', פארקר, שאראס, באסטון, ביחד עם ישראלים לא זולים כמו בורשטיין ובלו. היום יש לך 5 זרים שאף אחד לא מתקרב לאיזור המליון וישראלי אחד יקר (אליהו). מצד שני, באותה התקופה מחירי המנויים יותר מהכפילו את עצמם.

אז כן, יש הרבה מחשבה לעתיד, אבל זה לא העתיד של מכבי. ומאיזה עונה בדיוק היו גרעונות?

רחוק מאוד מהמציאות. "ארגון מאוד פשוט"? אתה פשוט זורק משפטים סתמיים לאוויר. לנהל קבוצת כדורסל זה ממש לא "פשוט" כמו שאתה חושב, בטח שמדובר בסכומים של מיליוני דולרים
asafb96

הודעהעל ידי אלמוג » 07 אוקטובר 2012, 08:44

לא מבין איך בכלל אפשר להגן על פדרמן. כל עונה יש תירוץ אחר.
פעם צריך לשלם את המשכורת של גרשון, פעם צריך לשלם לגרין חצי מיליון והוא שחקן חמישי, ועוד ועוד ועוד.
העונה אנחנו רואים שעבדו עלינו בעיניים בכל הזמן הזה(אלא אם החזרה של אוחיון לקבוצה הכניסה אותנו לבור תקציבי שוב)
פדרמן כבר לא במצב כלכלי להחזיק את אחד מארבעת המועדונים הגדולים באירופה, הוא לא מוכן לשחרר ולעבור הלאה, ולכן הוא גורם למועדון לשקוע יחד איתו לבינוניות.
כנראה שהוא לא כזה קמצן, פשוט אין לו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אוקטובר 2012, 10:20

asafb96 כתב:רחוק מאוד מהמציאות. "ארגון מאוד פשוט"? אתה פשוט זורק משפטים סתמיים לאוויר. לנהל קבוצת כדורסל זה ממש לא "פשוט" כמו שאתה חושב, בטח שמדובר בסכומים של מיליוני דולרים

קבוצת כדורסל זה ארגון מאוד פשוט בהשוואה לארגונים אחרים באותו סדר גודל וממש אין שום טעם לנהל על זה דיון.
בכל מקרה, האג"ח של פטרוכימיים ממשיך ליפול ומקרה את הפרידה מפדרמן בכל יום. אם אתה כל כך אוהב אותו, אתה מוזמן לקנות את האג"חים שלו ולתמוך בו כשיבוא הסדר החוב.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 07 אוקטובר 2012, 13:00

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:רחוק מאוד מהמציאות. "ארגון מאוד פשוט"? אתה פשוט זורק משפטים סתמיים לאוויר. לנהל קבוצת כדורסל זה ממש לא "פשוט" כמו שאתה חושב, בטח שמדובר בסכומים של מיליוני דולרים

קבוצת כדורסל זה ארגון מאוד פשוט בהשוואה לארגונים אחרים באותו סדר גודל וממש אין שום טעם לנהל על זה דיון.
בכל מקרה, האג"ח של פטרוכימיים ממשיך ליפול ומקרה את הפרידה מפדרמן בכל יום. אם אתה כל כך אוהב אותו, אתה מוזמן לקנות את האג"חים שלו ולתמוך בו כשיבוא הסדר החוב.

לנהל קבוצת כדורסל זה ממש, אבל ממש לא פשוט, לא משנה כמה אתה בטוח בעצמך שזה פשוט. אני לא "כל כך אוהב אותו", פשוט אין לי שנאה חסרת היגיון כלפיו
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2012, 16:45

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

לנהל קבוצת כדורסל זה ממש, אבל ממש לא פשוט, לא משנה כמה אתה בטוח בעצמך שזה פשוט. אני לא "כל כך אוהב אותו", פשוט אין לי שנאה חסרת היגיון כלפיו

הכל זה עניין יחסי.

אני אתן לך דוגמא.
החברה שבה אני עובד כוללת בערך 800-900 עובדים. המנכ"ל שלנו צריך לקבל החלטות לאורך השנה שגם ימקסמו את הרווחים, גם ידאגו לתת לאנשים את התנאים המתאימים
על מנת שלא יברחו למקומות אחרים וגם לעמוד מול הבוסים שלו בארה"ב ולהתיישר לפי המדיניות שלהם או לשכנע אותם שהכיוון שהוא בחר הוא הכיוון הנכון.
להחלטות שלו יש משמעות שיכולה להימדד במליוני ועשרות מליוני דולרים.
לי זה נראה כמו ניהול קשה בהרבה מקבוצת כדורסל, שבה ההחלטות שצריך לקבל הן פשוטות יותר לטעמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אוקטובר 2012, 18:44

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

כנראה שאתה מאוד צעיר. קבוצת כדורסל זה ארגון הרבה יותר פשוט מכמעט כל חברה בסדר גודל דומה. לדוגמא, לנהל סופרמרקט זה עסק מסובך פי כמה. זו הסיבה שמנהלים של קבוצת כדורסל בדרך כלל לא עוסקים בזה במשרה מלאה.

אין לי שום שנאה לפדרמן. אני פשוט חושב שבמצבו הנוכחי הוא גורם נזק מאוד גדול למכבי ומונע מהקבוצה לממש את הפוטנציאל שלה. הגיע זמנו ללכת.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוקטובר 2012, 11:13

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

הכל זה עניין יחסי.

אני אתן לך דוגמא.
החברה שבה אני עובד כוללת בערך 800-900 עובדים. המנכ"ל שלנו צריך לקבל החלטות לאורך השנה שגם ימקסמו את הרווחים, גם ידאגו לתת לאנשים את התנאים המתאימים
על מנת שלא יברחו למקומות אחרים וגם לעמוד מול הבוסים שלו בארה"ב ולהתיישר לפי המדיניות שלהם או לשכנע אותם שהכיוון שהוא בחר הוא הכיוון הנכון.
להחלטות שלו יש משמעות שיכולה להימדד במליוני ועשרות מליוני דולרים.
לי זה נראה כמו ניהול קשה בהרבה מקבוצת כדורסל, שבה ההחלטות שצריך לקבל הן פשוטות יותר לטעמי.

ברור שיש חברות ועסקים שהרבה יותר קשה לנהל מקבוצת כדורסל, אבל לאמר שלנהל קבוצת כדורסל, ועוד מועדון ענק כמו מכבי, זה עסק פשוט מאוד, זה באמת מגוחך. ראינו כבר אין-סוף מנהלים, גם בכדורגל וגם בכדורסל הישראלי, במועדונים הרבה הרבה יותר קטנים ממכבי, שכשלו. לנהל קבוצה כזאת זה ממש לא פשוט, בטח שזה לא מועדון עם כסף בלתי נגמר כמו ריאל, בארסה, או צסק"א
asafb96

הודעהעל ידי גל מקל » 09 אוקטובר 2012, 14:24

אלמוג כתב:לא מבין איך בכלל אפשר להגן על פדרמן. כל עונה יש תירוץ אחר.
פעם צריך לשלם את המשכורת של גרשון, פעם צריך לשלם לגרין חצי מיליון והוא שחקן חמישי, ועוד ועוד ועוד.
העונה אנחנו רואים שעבדו עלינו בעיניים בכל הזמן הזה(אלא אם החזרה של אוחיון לקבוצה הכניסה אותנו לבור תקציבי שוב)
פדרמן כבר לא במצב כלכלי להחזיק את אחד מארבעת המועדונים הגדולים באירופה, הוא לא מוכן לשחרר ולעבור הלאה, ולכן הוא גורם למועדון לשקוע יחד איתו לבינוניות.
כנראה שהוא לא כזה קמצן, פשוט אין לו.

ב-4 השנים האחרונות הגעת פעמיים לגמר היורוליג,
הלוואי עלינו עוד 30 שנה של בינוניות כזאת. (ולא זה לא בגלל "בלאט הגאון", או "שרף הגאון",זה בגלל האירגון המסורת, הידע,והקהל)
דיוויד פדרמן הוא ענק כדורסל, ואם תבדוק את הקריירה שלו תראה שהוא גם איש עסקים\כלכלה מובחר.
הענקת ציון כלכלי למנהלי פירמות לפי השנים המטורפות פוסט ספטמבר 2008, זה מגוכך ,לפי השנים האלו 90% מהמנהלים בארץ הם אידיוטים.
שחוץ מלמחוק ערך ולהכנס לחובות אין להם מושג.
גל מקל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, where is the love?, גל גל, מרסר ו־21 אורחים