rc4991 כתב:ז'לגיריס החתימה את אוהבו של צפריר איבי ג'אבר
שחקן מעולה שישפר את הקו האחורי הזקן ולא אתלטי אחרי עזיבת הגארד הליטאי שלעולם לא אזכור את שמו..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:מדהים שבתחילת הקיץ היו כאן כאלה שטענו שפטריק בברלי לא מספיק טוב בשביל מכבי...
Chen כתב:בברלי ממשיך עם היכולת הטובה משנה שעברה...(קלע 15, 6 אס', 5 ריבאונד ו2 חטיפות) קבוצתו ניצחה את ריטאס וילנה 75-48.
yzafrir כתב:אגב פארגו , אומנם יש לו חוזה מובטח על סך 1 מליון ברוטו , אבל הוא לא בטוח יהיה בסגל של קליבלנד והוא נלחם על המקום האחרון בסגל מול דונאלד סלואן כך שיש מצב שהוא ישוחרר בסוף....פארגו במקום היקמן נשמע טוב
Chen כתב:בברלי ממשיך עם היכולת הטובה משנה שעברה...(קלע 15, 6 אס', 5 ריבאונד ו2 חטיפות) קבוצתו ניצחה את ריטאס וילנה 75-48.
yzafrir כתב:אגב פארגו , אומנם יש לו חוזה מובטח על סך 1 מליון ברוטו , אבל הוא לא בטוח יהיה בסגל של קליבלנד והוא נלחם על המקום האחרון בסגל מול דונאלד סלואן כך שיש מצב שהוא ישוחרר בסוף....פארגו במקום היקמן נשמע טוב
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אגב פארגו , אומנם יש לו חוזה מובטח על סך 1 מליון ברוטו , אבל הוא לא בטוח יהיה בסגל של קליבלנד והוא נלחם על המקום האחרון בסגל מול דונאלד סלואן כך שיש מצב שהוא ישוחרר בסוף....פארגו במקום היקמן נשמע טוב
קשה לי מאוד להאמין שהם יחתכו אותו עם חוזה מובטח. נדיר מאוד שקבוצות עושות דבר כזה.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אגב פארגו , אומנם יש לו חוזה מובטח על סך 1 מליון ברוטו , אבל הוא לא בטוח יהיה בסגל של קליבלנד והוא נלחם על המקום האחרון בסגל מול דונאלד סלואן כך שיש מצב שהוא ישוחרר בסוף....פארגו במקום היקמן נשמע טוב
קשה לי מאוד להאמין שהם יחתכו אותו עם חוזה מובטח. נדיר מאוד שקבוצות עושות דבר כזה.
וגם אם יחתכו אותו , אתה רואה מצב שפדרמן מביא אותו למכבי ?? אין סיכויי !!!!
אלמוג כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אגב פארגו , אומנם יש לו חוזה מובטח על סך 1 מליון ברוטו , אבל הוא לא בטוח יהיה בסגל של קליבלנד והוא נלחם על המקום האחרון בסגל מול דונאלד סלואן כך שיש מצב שהוא ישוחרר בסוף....פארגו במקום היקמן נשמע טוב
וגם אם יחתכו אותו , אתה רואה מצב שפדרמן מביא אותו למכבי ?? אין סיכויי !!!!
אם נעלה באחד מ2 המקומות הראשונים בבית רמת היורוקאפ הזה, אתה צודק. אין סיכוי שהוא יחתים אותו... אלא אם הוא יחשב את זה שעלייה להצלבה תכסה את ההוצאות עליו, ואז אולי הוא יקח צ'אנס.
מה גם שאוחיון + פארגו באותה קבוצה שרצו לברוח ממנה, יש גבול למה שהאגו שלנו מסוגל לסבול.
Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2572899
עצוב, באמת שלפחות שחקן אחד מהרשימה הזאת יכל להיות שלנו.
rc4991 כתב:Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2572899
יש שם כמה שחקנים שבכלל לא ראויים לכך כמו היינס(WTF?)וריברס
Chen כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2572899
יש שם כמה שחקנים שבכלל לא ראויים לכך כמו היינס(WTF?)וריברס
אני מעדיף את ריברס על סמית(ריברס קלעי 3 אבסולוטי ממה שאני זוכר בניגוד לסמית' ויותר טוב בהתקפה,מצד שני לסמית יש את ההגנה) ואת היינס על מדלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים