28 אוקטובר 2012, 19:03
מכביסט28 כתב:שמתם לב שאת רוב התצוגות המחפירות של מכבי היא נותנת דווקא בהיכל? איך מסבירים דבר כזה? לחץ? שאננות?
28 אוקטובר 2012, 19:04
28 אוקטובר 2012, 19:04
28 אוקטובר 2012, 19:05
זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
28 אוקטובר 2012, 19:05
LIAV10 כתב:זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
לגמרי, אין לנו שחקן שאשכרה אפשר להגיד עליו שהוא שחקן טוב, אוסף של שחקנים נחמדים, רובם לא היו מקבלים את תפקיד השחקן ה11-12 בקבוצות כמו צסק״א, ריאל וכו׳..
28 אוקטובר 2012, 19:06
jol9 כתב:כמה דברים:
1 - המאמנים בארץ יודעים להכין את הקבוצות שלהם הרבה יותר טוב מאשר המאמנים ביורוליג (רובם לפחות).
2 - מכבי נמצאת בירידת מתח קיצונית, ודייויד לא ממש יודע איך לאפס אותם. יש לי תחושה שזה יגיע קרוב לאלימות בחדר ההלבשה (לא הייתי רוצה להיות שם עכשיו).
3 - הקבוצה עוד לא מספיק מחוברת, על מנת להתאפס ולצאת ממצבים קשים כמו שהיו לה במחצית הראשונה. השינוי צריך לבוא במחצית, עם יותר מחוייבות ורצון של כל השחקנים.
4 - מכבי נראתה לא טוב במשחק הראשון שלה בנוקיה (מגדל), רע מאוד בשני (סיינה) ואיום ונורא במחצית הראשונה של השלישי (היום)...
28 אוקטובר 2012, 19:07
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
לגמרי, אין לנו שחקן שאשכרה אפשר להגיד עליו שהוא שחקן טוב, אוסף של שחקנים נחמדים, רובם לא היו מקבלים את תפקיד השחקן ה11-12 בקבוצות כמו צסק״א, ריאל וכו׳..
מה קרה לאופטימיות? כבר חודשים שאתה מטיף פה לכל מי שמעז להגיד מילה על הסגל.
LIAV10 כתב:זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
28 אוקטובר 2012, 19:09
LIAV10 כתב:jol9 כתב:כמה דברים:
1 - המאמנים בארץ יודעים להכין את הקבוצות שלהם הרבה יותר טוב מאשר המאמנים ביורוליג (רובם לפחות).
2 - מכבי נמצאת בירידת מתח קיצונית, ודייויד לא ממש יודע איך לאפס אותם. יש לי תחושה שזה יגיע קרוב לאלימות בחדר ההלבשה (לא הייתי רוצה להיות שם עכשיו).
3 - הקבוצה עוד לא מספיק מחוברת, על מנת להתאפס ולצאת ממצבים קשים כמו שהיו לה במחצית הראשונה. השינוי צריך לבוא במחצית, עם יותר מחוייבות ורצון של כל השחקנים.
4 - מכבי נראתה לא טוב במשחק הראשון שלה בנוקיה (מגדל), רע מאוד בשני (סיינה) ואיום ונורא במחצית הראשונה של השלישי (היום)...
די נו יוני, אני לא מקבל אף אחד מה״סיבות״ האלה, זה תירוצים, לא סיבות..
28 אוקטובר 2012, 19:10
28 אוקטובר 2012, 19:10
מכביסט28 כתב:מעניין אותי לדעת אם יש פה איזה אמיץ שחושב שאנחנו מסוגלים לנצח את המשחק הזה בסופו של דבר..
אני למשל תמיד משתדל להיות אופטימי, אבל היום יש ריח אחר באוויר.. צריכה להיות פה התפוצצות גדולה מאוד של השחקנים ומנגד יכולת פחות טובה של ראשון בשביל שזה יקרה..
28 אוקטובר 2012, 19:13
jol9 כתב:LIAV10 כתב:זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
באמת?? תחשוב שוב, כמה שחקנים יש לצסקא ולריאל שטובים יותר מאליהו...
לא ראיתי את כל המחצית, אבל ליאור ישב הרבה בצד. אם הוא גרוע, אז זה אומר שהוא נדבק במחלת האפאטיות כמו שאר השחקנים וזה חבל.
28 אוקטובר 2012, 19:15
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:כמה דברים:
די נו יוני, אני לא מקבל אף אחד מה״סיבות״ האלה, זה תירוצים, לא סיבות..
הוא בכלל לא רשם סיבות לאיך שאנחנו נראים,סתם רשם כמה הערות
28 אוקטובר 2012, 19:16
28 אוקטובר 2012, 19:17
28 אוקטובר 2012, 19:17
זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
28 אוקטובר 2012, 19:19
Holiday_Armadillo כתב:זרובבל כתב:הבלוף שרקחו לנו בקיץ האחרון מתגלה. גם אם מכבי תנצח, צפויה לנו עונה מאוד עגומה. השחקנים בינוניים, ואף משחק מול נמושה כמו שאלון לא יוכיח אחרת. הגבוהים שלנו מחרידים - ג'יימס אולי טוב בהתקפה מול גבוהים בינוניים אבל הוא חסר כל משמעות הגנתית. חסימות זה נחמד, אבל אתה לא יכול לחיות עם זה לאורך זמן. חסר גבוה משמעותי, ועוד יותר חסר גארד יציב מספיק.
נו באמת
התקשות בגביע קקה נגד חיפה ויש לנו קבוצה גרועה
ניצחון בחוץ על מלאגה ואיזה יופי, מתחילים להתחבר
מתקשים נגד אשדוד והופה לשלוח את בלאט הביתה
קורעים את אשקלון ושאלון ב-50 הפרש איזה קבוצה של סופרסטארים, הקבוצה ההתקפית הכי טובה ביבשת
מפסידים(כרגע)לראשל''צ ומחכה לנו עונה עגומה
איזה פורום של חולי מאניה-דיפרסיה
אותי מעצבנת התצוגה אבל איך שאתם זורקים עונות לפח על משחקים בליגת העל..שתהיו בריאים