יורוליג - המחזור החמישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - המחזור החמישי

הודעהעל ידי קודי » 10 נובמבר 2012, 11:15

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:עדכון ריצ'ארד הנדריקס השבועי: 4 נקודות ב- 5\1 מהשדה בהפסד הבית של מילאנו לאולימפיאקוס. עד עכשיו עם ממוצעים עלובים של 3.4 נקודות ב-38% מהשדה. על החלטה אחת מגיע לדני פדרמן והחבר'ה של צל"ש- לא לתת מיליון דולר לעונה לשחקן בינוני כל כך.

יש כאן סיטואציה בעייתית. הנדריקס הרי כבר הוכיח שהוא שחקן טוב, ובמילאנו זה לא מתחבר לו.
לא חושב שלהשאיר את הנדריקס ביחד עם ג'יימס ושרמדיני, היה עושה רע למכבי.

בכל אופן, מליון זה בוודאי יותר מדי עבורו, אבל 700-800K כמו שרצו לתת לו, זה בסדר גמור.

הנדריקס הוא התגלמות הבינוניות. האיש נתן חודש אחד טוב ברמת יורוליג, וסיים עונה עם 8.9 נקודות ו-5.4 ריבאונדים. זה לא מרשים בשום קנה מידה. הוא לא יותר טוב מתומאס.

הוא הרבה הרבה טוב יותר מתומאס. תומאס הוא בסך הכל זר שהיה יכול להיות נחמד בקבוצות ליגת העל שלנו. לא סתם תומאס לא נבחר בדראפט ובשנה שעברה שיחק בליגה הקוריאנית ובדי ליג.
אני גם לא חושב ששחקן שהיה מהטובים בליגה הספרדית ונתן כאן שנתיים טובות מאוד בקבוצות טובות של מכבי יכול להיחשב כבינוני אבל ניחא - לא איכפת לי אם הוא בינוני כל עוד הוא טוב בהרבה מכל "הסנטרים" שכרגע יש בקבוצה. מה לעשות שלורבק וקראסטיץ לא עומדים בתור כדי להגיע לנוקיה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 10 נובמבר 2012, 13:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי or163 » 10 נובמבר 2012, 11:27

חציברטאס כתב:אם השלב הראשון היה מסתיים היום, הבתים היו:

בית א:
ריאל
ז׳לגיריס
מלאגה
צסק״א
פנרבחצ׳ה
אולימפיאקוס
ברלין
באמברג

בית ב:
מכבי
ברצלונה
חימקי
אפס
סיינה
בשיקטש
קאנטו
מילאנו

בולטות בהיעדרן: פנאתינייקוס וקאחה לבורל.

חותם עכשיו על הבית הזה של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 16:22

felix_r כתב:ארהלה וייסברג לקח את המקום הראשון השבוע ביורוליג פאנטאזי. כבוד! :clap2

הוא כבר זכה בתחרות לפני שנתיים-שלוש וגם בשנה שעברה נראה לי זכתה ישראלית :dance4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 16:23

שמואל1 כתב:בובי בראון קטף את תואר ה MVP לאחר שהוביל את סיינה ל 101:66 על גדיניה. קלע 27 נקודות וחילק 7 אסיסטים. משחק שני ברציפות שבובי בראון מפציץ. עשוי להיות אופציה מעניינת לשנה הבאה.

הוא די גאנר כך שאני לא בטוח שכדאי להביא אותו למרות שהוא דווקא יכולצ להתאים ליד אוחיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2012, 21:55

rc4991 כתב:
felix_r כתב:ארהלה וייסברג לקח את המקום הראשון השבוע ביורוליג פאנטאזי. כבוד! :clap2

הוא כבר זכה בתחרות לפני שנתיים-שלוש וגם בשנה שעברה נראה לי זכתה ישראלית :dance4

כן, בעונה האחרונה זכתה ישראלית אינה פולאק , היא נמצאת בפורום של אינטרבאסקט בשם IP84
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 11 נובמבר 2012, 06:53

איזה מחזור של הפתעות !!
פנר' מפסידה לקאנטו החלשה יחסית . המעניין זה שמקאלב נראה כאילו הוא עושה שביתה איטלקית וזרק רק 2 זריקות כל המשחק . הוא פצוע אולי ? טיוס היה מצויין והתמודד יפה מול הגבוהים של פנר' .
ריאל אומנם ניצחה את לובליאנה אבל נתון מעניין , ריאל קיבלה רק 11 נקודות משני הסנטרים שלה . זה לא יאמן איזה פער איכות יש בין הגארדים שלה לסנטרים שלה . לפחות עמדה 4 שלהם חזקה מאוד עם שחקנים שנותנים מה שהסנטרים שלהם לא .
מאלאגה ניצחה את שאלון וכבר נמצאת עם 4 ניצחונות ויכולת משופרת . זה נראה שהם מתחילים להתחבר ולמצוא את הרוטאציות הנכונות להם ובנוסף וויליאמס מתחיל להראות כמו רכז ששיחק פעם ביוקון ...
אולימפיאקוס ניצחה במילאנו מה שלא מפתיע אותי זה ששוב פעם היירסטון ולאנגפורד הצטיינו והקבוצה שלהם מפסידה . אני בכל אופן לא מתגעגע ללאנגפורד ואני חושב שבסגל שיש כרגע במכבי , שחקן כמו לוגאן שלדעתי מנהל משחק טוב ממנו עדיף לנו (בטח שמבחינת העלות) .
קאחא לבוראל היא קבוצה בבניה ורואים את זה בתוצאות שלה . האמת שלאף אחד בתחילת העונה כולל הם עצמם לא היו ציפיות להצליח השנה . מה שכן יש להם חומר מצויין לעתיד....שימו לב למירו בילאן שמשחק שני ברציפות נותן תפוקה טובה נגד אולימפיאקוס ונגד קאחא . כבר שנה שעברה כשראיתי אותו באדריאטית חשבתי שיש לו פוטנציאל ומעניין אם יפרוץ השנה ?
ז'אלגיריס הקבוצה שניראת כרגע הכי טוב באירופה . הם בנויים בצורה טובה ומאוזנת ויש סיכוי שיהיו הפתעת העונה . התוספת של ג'אאבר נותנת להם את מה שהיה חסר להם בהגנה מצד הגארדים ומאזן את האין הגנה של פופוביץ' . אני בכלל מאוד אוהב אותו ואני חושב שמבחינת הגנה הוא ברמה של פרקינס (הבריא) ואפילו טוב ממנו בכל אספקט אחר של המשחק כמו ניהול משחק או אפילו קליע...עשה עבודה טובה על פארמר .
צסקא קלעה 1/15 מהשלוש , אני לא רואה הרבה משחקים שזה יחזור . הזוי יותר זה שהאחוזים שלהם מ-2 היום טובים 52% ק שהם העדיפו לזרוק אבנים מ-3 .
בשיקטאש ממשיכה להרשים אותי (גם אחרי ההפסד לצסקא) ויש שם חיבור טוב . ג'ארלס שבלאט מאוד רצה למכבי נראה מצויין בנתיים .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2012, 08:59

yzafrir כתב:איזה מחזור של הפתעות !!
פנר' מפסידה לקאנטו החלשה יחסית . המעניין זה שמקאלב נראה כאילו הוא עושה שביתה איטלקית וזרק רק 2 זריקות כל המשחק . הוא פצוע אולי ? טיוס היה מצויין והתמודד יפה מול הגבוהים של פנר' .
ריאל אומנם ניצחה את לובליאנה אבל נתון מעניין , ריאל קיבלה רק 11 נקודות משני הסנטרים שלה . זה לא יאמן איזה פער איכות יש בין הגארדים שלה לסנטרים שלה . לפחות עמדה 4 שלהם חזקה מאוד עם שחקנים שנותנים מה שהסנטרים שלהם לא .
מאלאגה ניצחה את שאלון וכבר נמצאת עם 4 ניצחונות ויכולת משופרת . זה נראה שהם מתחילים להתחבר ולמצוא את הרוטאציות הנכונות להם ובנוסף וויליאמס מתחיל להראות כמו רכז ששיחק פעם ביוקון ...
אולימפיאקוס ניצחה במילאנו מה שלא מפתיע אותי זה ששוב פעם היירסטון ולאנגפורד הצטיינו והקבוצה שלהם מפסידה . אני בכל אופן לא מתגעגע ללאנגפורד ואני חושב שבסגל שיש כרגע במכבי , שחקן כמו לוגאן שלדעתי מנהל משחק טוב ממנו עדיף לנו (בטח שמבחינת העלות) .
קאחא לבוראל היא קבוצה בבניה ורואים את זה בתוצאות שלה . האמת שלאף אחד בתחילת העונה כולל הם עצמם לא היו ציפיות להצליח השנה . מה שכן יש להם חומר מצויין לעתיד....שימו לב למירו בילאן שמשחק שני ברציפות נותן תפוקה טובה נגד אולימפיאקוס ונגד קאחא . כבר שנה שעברה כשראיתי אותו באדריאטית חשבתי שיש לו פוטנציאל ומעניין אם יפרוץ השנה ?
ז'אלגיריס הקבוצה שניראת כרגע הכי טוב באירופה . הם בנויים בצורה טובה ומאוזנת ויש סיכוי שיהיו הפתעת העונה . התוספת של ג'אאבר נותנת להם את מה שהיה חסר להם בהגנה מצד הגארדים ומאזן את האין הגנה של פופוביץ' . אני בכלל מאוד אוהב אותו ואני חושב שמבחינת הגנה הוא ברמה של פרקינס (הבריא) ואפילו טוב ממנו בכל אספקט אחר של המשחק כמו ניהול משחק או אפילו קליע...עשה עבודה טובה על פארמר .
צסקא קלעה 1/15 מהשלוש , אני לא רואה הרבה משחקים שזה יחזור . הזוי יותר זה שהאחוזים שלהם מ-2 היום טובים 52% ק שהם העדיפו לזרוק אבנים מ-3 .
בשיקטאש ממשיכה להרשים אותי (גם אחרי ההפסד לצסקא) ויש שם חיבור טוב . ג'ארלס שבלאט מאוד רצה למכבי נראה מצויין בנתיים .

נראה אותך אומר את זה כשנשחק מול קבוצות נורמליות וחזקות וכשההתקפה של מכבי תתקע,אפילו מול ההגנה של אלבה התקשינו
עוד מעט נגיע לטופ 16 ואז נראה עד כמה לאנגפורד חסר לנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2012, 09:19

תגידו - מישהו שפוי באמת חושב שלוגאן עדיף על פני לנגפורד? נו, באמת. לנגפורד שחקן הרבה יותר טוב והרבה יותר יציב. לוגאן אולי קולע קצת יותר טוב מבחוץ (וגם זה לא בצורה עקבית ויציבה) אבל מעבר לכך לנגפורד עולה עליו בהכל - בחדירה לסל, בקליעה מחצי מרחק, בהגנה, בניהול משחק, בפיזיות, ביציבות, באחד על אחד ובכל פרמטר אחר שאפשר לחשוב עליו.
לוגאן שחקן נחמד ביחס למחיר שמכבי משלמת עליו אבל מכבי זו לא חברה שצריכה לעשות כל הזמן עסקאות טובות כי עם זה אתה אולי חוסך כסף אבל לא לוקח תארים. מכבי יכולה בשכר של לנגפורד להחתים שלושה גארדים סבירים, רק שביחד הם לא יתנו את מה שלנגפורד אחד נותן ובעיית ההתקפה העומדת והיעדר גארד שיכול לעשות סל באחד על אחד לא תיפתר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 11 נובמבר 2012, 10:06

קודי כתב:תגידו - מישהו שפוי באמת חושב שלוגאן עדיף על פני לנגפורד? נו, באמת. לנגפורד שחקן הרבה יותר טוב והרבה יותר יציב. לוגאן אולי קולע קצת יותר טוב מבחוץ (וגם זה לא בצורה עקבית ויציבה) אבל מעבר לכך לנגפורד עולה עליו בהכל - בחדירה לסל, בקליעה מחצי מרחק, בהגנה, בניהול משחק, בפיזיות, ביציבות, באחד על אחד ובכל פרמטר אחר שאפשר לחשוב עליו.
לוגאן שחקן נחמד ביחס למחיר שמכבי משלמת עליו אבל מכבי זו לא חברה שצריכה לעשות כל הזמן עסקאות טובות כי עם זה אתה אולי חוסך כסף אבל לא לוקח תארים. מכבי יכולה בשכר של לנגפורד להחתים שלושה גארדים סבירים, רק שביחד הם לא יתנו את מה שלנגפורד אחד נותן ובעיית ההתקפה העומדת והיעדר גארד שיכול לעשות סל באחד על אחד לא תיפתר.

אני מעדיף לוגאן ב-500K על לאנגפורד ב-1500K . לוגאן שחקן שיודע לייצר לעצמו נקודות ברמה גבוהה ולא רחוק מהיכולת של לאנגפורד . שוכחים שלוגאן סחב קבוצה חלשה הרבה יותר ממכבי לטופ 8 נגד אולימפיאקוס הגדולה ונתנו להם פייט לא רע בכלל .
זה לא פחות ממה שלאנגפורד השיג עם מכבי עם סגל הרבה יותר טוב .
את לוגאן קיבלנו במזל בגלל העונה הלא טובה שלו בפאו כמו שקרה לנו עם לאנגפורד שקיבלנו אותו במחיר מציאה . השווי שלהם לא כלכך שונה וגם היכולות לדעתי . ללאנגפורד יש יתרון בתחום מסויים כמו אתלטיות ופיזיות אבל לוגאן קלעי טוב יותר ומנהל משחק טוב יותר .
לאנגפורד בלי הכוונה נכונה הוא מחרב קבוצות כמו השנה במילאנו .
דבר שני , כבר ראינו העונה בכמה מצבים גם את לוגאן , גם היקמן וגם אוחיון שיודעים לעשות סל כשההתקפה תקועה כך שאני לא מרגיש בחסרון של לאנגפורד עדיין . אולי בשלב יותר מאוחר זה כן יבוא לידי ביטוי אבל אני בספק אם לאנגפורד הוא השחקן שחסר לנו במקום לוגאן...
ואגב , מבחינת השאיפות שהיו לנו פעם וזה אומר פיינל פור וגביעים אז הסגל היה צריך להיות פי 2 יותר יקר ממה שהוא היום אבל אני פשוט השלמתי עם זה שמה שהיה עבר והיום אנחנו קבוצה בינונית גם בתקציב וגם בשיאופות ולכן לא נראה פה יותר שחקנים בסכומים שלאנגפורד מקבל היום . אלא אם יהיה אינטרס מיוחד כמו פיינלפור בתלאביב....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 נובמבר 2012, 10:53

מישהו שם לב לתצוגת הנפל של דיאמנטידיס ביום שישי?
בקרוב ל34 דקות משחק הוא הפציץ 0 נקודות עם 0/7 מהשדה ו0/2 מהעונשין, הוסיף 5 איבודים וקינח ברנקינג של 5-(!!!!!!).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2012, 11:04

yzafrir כתב:
קודי כתב:תגידו - מישהו שפוי באמת חושב שלוגאן עדיף על פני לנגפורד? נו, באמת. לנגפורד שחקן הרבה יותר טוב והרבה יותר יציב. לוגאן אולי קולע קצת יותר טוב מבחוץ (וגם זה לא בצורה עקבית ויציבה) אבל מעבר לכך לנגפורד עולה עליו בהכל - בחדירה לסל, בקליעה מחצי מרחק, בהגנה, בניהול משחק, בפיזיות, ביציבות, באחד על אחד ובכל פרמטר אחר שאפשר לחשוב עליו.

אני מעדיף לוגאן ב-500K על לאנגפורד ב-1500K . לוגאן שחקן שיודע לייצר לעצמו נקודות ברמה גבוהה ולא רחוק מהיכולת של לאנגפורד . שוכחים שלוגאן סחב קבוצה חלשה הרבה יותר ממכבי לטופ 8 נגד אולימפיאקוס הגדולה ונתנו להם פייט לא רע בכלל .
זה לא פחות ממה שלאנגפורד השיג עם מכבי עם סגל הרבה יותר טוב .
את לוגאן קיבלנו במזל בגלל העונה הלא טובה שלו בפאו כמו שקרה לנו עם לאנגפורד שקיבלנו אותו במחיר מציאה . השווי שלהם לא כלכך שונה וגם היכולות לדעתי . ללאנגפורד יש יתרון בתחום מסויים כמו אתלטיות ופיזיות אבל לוגאן קלעי טוב יותר ומנהל משחק טוב יותר .
לאנגפורד בלי הכוונה נכונה הוא מחרב קבוצות כמו השנה במילאנו .
דבר שני , כבר ראינו העונה בכמה מצבים גם את לוגאן , גם היקמן וגם אוחיון שיודעים לעשות סל כשההתקפה תקועה כך שאני לא מרגיש בחסרון של לאנגפורד עדיין . אולי בשלב יותר מאוחר זה כן יבוא לידי ביטוי אבל אני בספק אם לאנגפורד הוא השחקן שחסר לנו במקום לוגאן...
ואגב , מבחינת השאיפות שהיו לנו פעם וזה אומר פיינל פור וגביעים אז הסגל היה צריך להיות פי 2 יותר יקר ממה שהוא היום אבל אני פשוט השלמתי עם זה שמה שהיה עבר והיום אנחנו קבוצה בינונית גם בתקציב וגם בשיאופות ולכן לא נראה פה יותר שחקנים בסכומים שלאנגפורד מקבל היום . אלא אם יהיה אינטרס מיוחד כמו פיינלפור בתלאביב....

לא זוכר שלנגפורד חירב את מכבי בעונה שעברה אבל כנראה שהזכרון שלי לא ממש טוב. מי שמחרב את מילאנו השנה זה המאמן האידיוט שלהם ולא אף שחקן אחר ולהפיל את התיק דווקא על לנגפורד, שהוא השחקן הכי טוב ויציב בקבוצה זה בדיחה, או שפשוט לא ראית אף משחק שלהם העונה ובנית איזה תאוריה יפה על סמך הסטטיסטיקה. לוגאן לא קרוב ברמתו ללנגפורד אלא רחוק מאוד ממנו - לא סתם קבוצות מוכנות לשלם לו סכומים כאלה.
לגבי סל כשההתקפה תקועה - לוגאן יכול בעיקר לעלות על השומר שלו לשלוש וזהו. ראית גם ביום חמישי האחרון שמכבי ניסתה בדקה האחרונה ללכת לשני מהלכים של סמית', שהפך לגו טו גאי של הקבוצה. בפעם הראשונה, כשהיה סוויץ' והיה לו מיס מאץ' הוא הצליח, אבל בפעם השניה הוא נכשל וזה עוד נגד קבוצה כמו ברלין. נגד קבוצות טובות יותר זה כבר יהפוך לסיפור הרבה יותר קשה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2012, 16:05

יובל תודק לחלוטין בעניין הזה.
אני גם מחבב את לוגאן. הוא שחקן אלגנטי ומעניין, אבל בהרבה דברים שהוא עושה, יש יותר יופי מאשר יעילות.
למשל הכדרורים שלו, הנסיונות לחדירה, הלייאפים הוירטואוזים...
יש לו זריקה מאוד יפה לשלוש, והוא בהחלט בעשיריה המובילה באירופה בתחום הזה, אבל אני לא חושב שיש איזשהו תחום אחר שהוא בעשיריה המובילה באירופה,
אפילו אם נצמצם את זה לרמת הגארדים.

לאנגפורד מנגד, הוא חודר מהשורה הראשונה ביורוליג, ובנוסף הוא גם סקורר, שומר, ופינישר טוב יותר מלוגאן, ומרוב הגארדים באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2012, 06:35

jol9 כתב:יובל תודק לחלוטין בעניין הזה.
אני גם מחבב את לוגאן. הוא שחקן אלגנטי ומעניין, אבל בהרבה דברים שהוא עושה, יש יותר יופי מאשר יעילות.
יש לו זריקה מאוד יפה לשלוש, והוא בהחלט בעשיריה המובילה באירופה בתחום הזה, אבל אני לא חושב שיש איזשהו תחום אחר שהוא בעשיריה המובילה באירופה,

לאנגפורד מנגד, הוא חודר מהשורה הראשונה ביורוליג, ובנוסף הוא גם סקורר, שומר, ופינישר טוב יותר מלוגאן, ומרוב הגארדים באירופה.

אני לא אומר שהוא לא , אבל השאלה אם זה שווה למכבי פי 3 ממה שלוגן מקבל ולדעתי ממש לא .
מאמן או לא מאמן (ולדעתי סקרוליו דווקא טוב) עם כל היכולת הטובה שלו הוא לא מצליח לסחוב את הקבוצה להצלחות , ושלא טטעו גם שנה שעברה הוא לא סחב את מכבי להצלחות . אוי לנו אם עונה שעברה נחשבה מוצלחת מבחינתינו .
בסופו של דבר , לוגן התברר כשומר לא רע בכלל שיודע לשמור טוב את שמירת הלחץ , קלעי מצויין מבחוץ , ומוביל כדור ומוסר טוב יותר מלאנגפורד . ואגב בדקות האחרונות אפילו ריקי היקמן הראה שהוא מסוגל לייצר סלים חשובים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 12 נובמבר 2012, 08:47

לדעתי הבעייה העיקרית של מכבי היא העדר סנטר בתוספת של העדר 4 שקולע מבחוץ.
במקרה הזה ההגנה מתכווצת ואין למכבי שחקן בעמדה 5 שיעשה משהו ובטח לא מול הגנה מכווצת.
עפר

הודעהעל ידי rc4991 » 12 נובמבר 2012, 09:18

yzafrir כתב:

אני לא אומר שהוא לא , אבל השאלה אם זה שווה למכבי פי 3 ממה שלוגן מקבל ולדעתי ממש לא .
מאמן או לא מאמן (ולדעתי סקרוליו דווקא טוב) עם כל היכולת הטובה שלו הוא לא מצליח לסחוב את הקבוצה להצלחות , ושלא טטעו גם שנה שעברה הוא לא סחב את מכבי להצלחות . אוי לנו אם עונה שעברה נחשבה מוצלחת מבחינתינו .
בסופו של דבר , לוגן התברר כשומר לא רע בכלל שיודע לשמור טוב את שמירת הלחץ , קלעי מצויין מבחוץ , ומוביל כדור ומוסר טוב יותר מלאנגפורד . ואגב בדקות האחרונות אפילו ריקי היקמן הראה שהוא מסוגל לייצר סלים חשובים....

ולמה העונה שעברה לא היתה מוצלחת???
מכבי הגיעה מרחק שתי נקודות מעליה לפיינל פור וכל זה אחרי שיפוט זוועתי ומגמתי נגדה,לקחנו את האדריאטית,הליגה והאליפות וכל זה עם אחוזי ניצחונות שעומדים סביב השבעים אחוז נראה לי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2012, 09:44

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:

ולמה העונה שעברה לא היתה מוצלחת???
מכבי הגיעה מרחק שתי נקודות מעליה לפיינל פור וכל זה אחרי שיפוט זוועתי ומגמתי נגדה,לקחנו את האדריאטית,הליגה והאליפות וכל זה עם אחוזי ניצחונות שעומדים סביב השבעים אחוז נראה לי

כבר כולם שכחו איך הקבוצה נראתה ברוב העונה ושהיינו זקוקים לסל בשנייה האחרונה מהקוו של נאברו על קאנטו בשביל בכלל לעלות לטופ 8....מכבי נתנה סידרה טובה נגד פאו שגרמה לכולם לשכוח את כל העונה שהייתה חלשה מבחינת הכדורסל שמכבי הציגה .
על הליגה והאדריאטית אני לא מסתכל כי זה גם עם ידיים קשורות אנחנו צריכים לקחת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2012, 09:47

עפר כתב:לדעתי הבעייה העיקרית של מכבי היא העדר סנטר בתוספת של העדר 4 שקולע מבחוץ.
במקרה הזה ההגנה מתכווצת ואין למכבי שחקן בעמדה 5 שיעשה משהו ובטח לא מול הגנה מכווצת.

אני מסכים איתך . עמדת הסנטר היא הכי בעייתית במכבי והחלפת לוגן בלאנגפורד (תאורתי) לא תשנה הרבה את הסגל אבל החלפת אחד הסנטרים שלנו בסנטר רציני כן יעשה הבדל משמעותי .
הבעיה שאין כאלו בשוק בשלב הזה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2012, 10:04

yzafrir כתב:
עפר כתב:לדעתי הבעייה העיקרית של מכבי היא העדר סנטר בתוספת של העדר 4 שקולע מבחוץ.

אני מסכים איתך . עמדת הסנטר היא הכי בעייתית במכבי והחלפת לוגן בלאנגפורד (תאורתי) לא תשנה הרבה את הסגל אבל החלפת אחד הסנטרים שלנו בסנטר רציני כן יעשה הבדל משמעותי .

החלפת לנגפורד בלוגאן עוד תעלה לנו ביוקר. כשלוגאן ביום קליעה לא טוב, הוא מוגבל מאוד התקפית. תהיה בטוח שיגיעו לא מעט כאלה כשנפגוש קבוצות ברמה יותר גבוהה. נראה מה יהיה אז...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2012, 11:27

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:

החלפת לנגפורד בלוגאן עוד תעלה לנו ביוקר. כשלוגאן ביום קליעה לא טוב, הוא מוגבל מאוד התקפית. תהיה בטוח שיגיעו לא מעט כאלה כשנפגוש קבוצות ברמה יותר גבוהה. נראה מה יהיה אז...

גם לאנגפורד לא היה כזו מניה בטוחה מבחינת קליע , גם לו היו ימים לא טובים....
אין מה לעשות אתה לא מקבל שחקן מושלם ב-500K ולכן לא שווה לשלם על לאנגפורד 1.5 מליון כי גם הוא לא שחקן מושלם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2012, 11:56

כן, רק שלנגפורד אף פעם לא היה תלוי בקליעה שלו. אין הרבה שחקנים שיכולים לעצור אותו באחד על אחד( אם בכלל), ולכן הסיכויים לחוסר יציבות אצלו הם קטנים יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־16 אורחים