ליגת ווינר, מחזור 7: חולון נגד מכבי - יום א', 20:20, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 7: חולון נגד מכבי - יום א', 20:20, ספו

הודעהעל ידי misha » 25 נובמבר 2012, 22:33

ככה זה כשאתה גולית ואין מולך אפילו רבע דוד. זה כמו לראות קרב בין אנשים עם הבדלי משקל גדולים - כשזה כל כך לא כוחות, קשה לשמור על התלהבות לאורך זמן, בטח כשיש המון משחקים כאלה לאורך העונה. זה לא שהמצאנו משהו חדש פה.
גם הפסדים בליגה מתקבלים יחסית בהבנה (לפחות בשנים האחרונות כשאין קטסטרופות כמו כמה מהעונות לפני בלאט). הייתה ביקורת (מוצדקת) אחרי ההפסד לראשל"צ (11 עמודים BTW), אבל אף אחד לא יצא בהיסטריה ולא ראיתי שנפתחו פה ת'רדים חדשים שדרשו ועדת חקירה. רוב הפוקוס הולך על משחקי יורוליג.

Holiday_Armadillo כתב:אף אחד לא אוהב להפסיד אבל נראה כאילו אוהדי מכבי בשנים האחרונות לא ממש אוהבים לנצח ורק מחכים להפסדים כי הם כל כך אוהבים את ההיסטריה שהם יכולים לחוות אחרי כל הפסד

אני לא חושב שזה נכון, לפחות לא לגבי רוב האוהדים. כן, יש כאלה שפורחים כשהדברים הולכים פחות טוב, אבל ממש לא הייתי מכליל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 22:42

כרמל, יש לנו במהלך השנה עשרים ומשהו משחקי ליגה.
ב-90% ומעלה מתוכם אנחנו מנצחים ורובם בהפרש ניכר.
אז את רוצה שנצא לחגוג בפארק הירקון על כל ניצחון כזה??
סליחה באמת שניצחונות על קבוצות פח הזבל של הליגה לא מרשים אף אחד ולא גורם לאף אחד לרוץ ולהכתיר את מכבי כמועמדת לאליפות אירופה.

אגב, דווקא ניצחונות מרשימים, כאלה שהם לא צפויים וגדולים מביאים לא פחות תגובות ודיסקוסים מהפסדים לא צפויים בליגה (למשל הניצחון על פאו במשחק השני בהצלבה שנה שעברה גרר כאן יותר עמודים מהתבוסה במשחק הראשון)

אבל משחק ליגה משעמם שנגמר כמו שמצפים, לא יגרור כלום ובצדק.
אנחנו לא שמעון ולא באמת יכולים להתלהב מכל משחק אימון חסר חשיבות (אלא אם כן קורה משהו לא צפוי)

ועוד משהו, זה לא שייך לשנים האחרונות. מכבי רגילה לנצחונות, בעיקר בליגה, כבר בערך 40 שנה, וזה אף פעם לא הלהיב יותר מידי מסיבות ברורות.
כשננצח את צסקא, בארסה או את ריאל בשלב הבא (אם ננצח... :roll: ), תאמיני לי שאת תקבלי כאן הרבה התלהבות ומעט אדישות וסביר שכאן יותר תגובות מהפסד מקרי לראשון או משהו כזה
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 22:47

והנה משהו יותר מעניין מהמשחק שאף אחד לא מתייחס אליו:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33068.html
חולירות.... :nono
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2012, 23:01

חנו'ש כתב:כרמל, יש לנו במהלך השנה עשרים ומשהו משחקי ליגה.
סליחה באמת שניצחונות על קבוצות פח הזבל של הליגה לא מרשים אף אחד ולא גורם לאף אחד לרוץ ולהכתיר את מכבי כמועמדת לאליפות אירופה.

אגב, דווקא ניצחונות מרשימים, כאלה שהם לא צפויים וגדולים מביאים לא פחות תגובות ודיסקוסים מהפסדים לא צפויים בליגה (למשל הניצחון על פאו במשחק השני בהצלבה שנה שעברה גרר כאן יותר עמודים מהתבוסה במשחק הראשון)

אנחנו לא שמעון ולא באמת יכולים להתלהב מכל משחק אימון חסר חשיבות (אלא אם כן קורה משהו לא צפוי)

ועוד משהו, זה לא שייך לשנים האחרונות. מכבי רגילה לנצחונות, בעיקר בליגה, כבר בערך 40 שנה, וזה אף פעם לא הלהיב יותר מידי מסיבות ברורות.
כשננצח את צסקא, בארסה או את ריאל בשלב הבא (אם ננצח... :roll: ), תאמיני לי שאת תקבלי כאן הרבה התלהבות ומעט אדישות וסביר שכאן יותר תגובות מהפסד מקרי לראשון או משהו כזה

הביקורת שלי הייתה פחות על האדישות של הנצחונות ויותר מראה על התנהגות האוהדים בהפסדים
נהיה די מגעיל לקרוא ת'רדים אחרי הפסדים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2012, 23:13

חנו'ש כתב:כרמל, יש לנו במהלך השנה עשרים ומשהו משחקי ליגה.

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2012, 23:14

חנו'ש כתב:והנה משהו יותר מעניין מהמשחק שאף אחד לא מתייחס אליו:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33068.html
חולירות.... :nono

להעמיד אותם לדין(על ניסיון התקיפה)
פשוט בושה שהטמטום של הכדורגל מתחיל לחדור גם למגרשי הכדורסל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 נובמבר 2012, 00:05

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
וואי וואי מה היה הולך פה אם היינו מפסידים או אפילו מנצחים על הבאזר

כמה כבר אפשר לדקסקס על משחק ליגה שנגמר באיזור ה-30 הפרש??

על אותו משקל אפשר להגיד ''כמה אפשר לדסקס על הפסד במשחק ליגה לא חשוב אחרי שהקבוצה רק נחתה בארץ''
אבל על הפסד כזה יהיו פה 25 עמודים ות'רדים חדשים על מה צריך לשנות ואיך העזנו להפסיד

כל מה שאני אומרת זה שאם אנחנו לא יכולים לשמוח על ניצחון של הקבוצה שלנו(ומי באמת מרגיש פה איזשהי שמחה על הניצחון היום?)איזה זכות יש לנו לכעוס על הפסד? קצת איזון לא יזיק לאוהדים של מכבי

מסכים איתך.
דווקא אני שמח,כמובן לא כמו אחרי ניצחון ביורוליג אבל בכל זאת מרוצה מהמשחק.אהבתי את זה שאליהו שוב פעם פתח בחמישייה ושדיוויד רואה באליהו כ-4 המוביל שלו.ושאליהו נתן משחק טוב והוא מרגיש טוב.זה מאוד חשוב למכבי.וגם שלוגן חזר לקלוע,ושקיינר מדלי קיבל הרבה דקות וקיבל את המקום לעשות טעיות.וגם לנדסברג קבל הרבה דקות וזה גם חשוב להמשך. אני מרוצה שמכבי לא הפגינו לחץ ופאניקה. ובכלל לנצח באולם הפחים בהפרש כזה זה בכלל לא פשוט.מכבי שיחקו טוב היום ויצאו עם סימנים מעודדים להמשך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2012, 02:57

Holiday_Armadillo כתב:
אף אחד לא אוהב להפסיד אבל נראה כאילו אוהדי מכבי בשנים האחרונות לא ממש אוהבים לנצח ורק מחכים להפסדים כי הם כל כך אוהבים את ההיסטריה שהם יכולים לחוות אחרי כל הפסד

אני דוקא מסכים איתך, אבל אני חושב שזה יותר מאפיין את השנה הנוכחית מאשר את השנים שעברו (למרות שזה גם תקף לגבי כמה מן העונות האחרונות).
בעיניי, הדבר אינו נובע מהסתכלות מקצועית של האוהדים, אלא יותר מנושאים כמו פופולריות ויחסי אהבה/שנאה עם השחקנים שמובאים והסגל שנבנה.
בשורה התחתונה, הסגל של מכבי בשנים האחרונות (פרט לעונה האחרונה בה עלינו לפיינל-פור) הוא אותו הדבר מבחינת איכותו וגם בסדר גודל התקציב אין שינויים כ"כ דרסטיים כמו שמנסים לצייר. למה בכל זאת יש ביקורת? כי מגיעים שחקנים שהאוהדים פחות אוהבים (אם כי חייבים לציין, שלא אחת האהודים אוהבים שחקנים לא מי יודע כמה טובים וגם מצבים הפוכים נוטים לקרות) ומשום מה, מתפלאים שלא נוחתים כאן שחקנים שעולים יותר ממליון דולר.
זה הכל בקליפת אגוז.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2012, 04:29

כשמנצחים משחק כאלו בליגה ושחקן מסויים נותן משחק טוב אז אף אחד לא סופר לו את זה אבל כשמפסידים משחקים נגד קבוצות כאלו אז כבר חורצים פה גורולות של שחקנים....
המשחק הזה טוב רק בשביל לתת ביטחון לשחקנים שקצת איבדו אותו בזמן האחרון ובשביל לנסות דברים חדשים והרכבים חדשים...אין הרבה קבוצות שיש להם את הפרווילגיה הזאת .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2012, 04:58

איבדתם את זה לגמרי אה?
ניצחון על חולון, כשהתקציב שלה הוא בערך כמו התקציב של התספורת החודשית של היקמן, הוא מובן מאליו. הפסד לקבוצה כזאת, בעונה גם ככה לא טובה, ובתקופה עוד יותר לא טובה, הוא מדאיג ומהווה תעודת עניות( לא לאוהדים, לקבוצה). ושאף אחד לא יגיד לי שהמשחקים בליגה לא אומרים כלום, כי בלאט משום מה מתעקש לשחק עם ההרכב החזק שלו גם בליגה.
מעניין שכמעט כולם פה הסכימו איתך, אבל עדיין היו פה רק שלושה עמודים. אני לא מבין מה אתם רוצים, שננהל פה דיונים אין סופיים על הטוטאל באסקטבול ששיחקנו מול הרוש ושון דניאל? פתטי.

חביב, אשמל לראות טבלת משכורות מהשנה ומשנה שעברה, שתוכיח את השטויות( שקרים) שאמרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 נובמבר 2012, 05:36

MTA2311 כתב:איבדתם את זה לגמרי אה?
ניצחון על חולון, כשהתקציב שלה הוא בערך כמו התקציב של התספורת החודשית של היקמן, הוא מובן מאליו. הפסד לקבוצה כזאת, בעונה גם ככה לא טובה, ובתקופה עוד יותר לא טובה, הוא מדאיג ומהווה תעודת עניות( לא לאוהדים, לקבוצה). ושאף אחד לא יגיד לי שהמשחקים בליגה לא אומרים כלום, כי בלאט משום מה מתעקש לשחק עם ההרכב החזק שלו גם בליגה.
מעניין שכמעט כולם פה הסכימו איתך, אבל עדיין היו פה רק שלושה עמודים. אני לא מבין מה אתם רוצים, שננהל פה דיונים אין סופיים על הטוטאל באסקטבול ששיחקנו מול הרוש ושון דניאל? פתטי.

חביב, אשמל לראות טבלת משכורות מהשנה ומשנה שעברה, שתוכיח את השטויות( שקרים) שאמרת.

שוב, זה לא על מה אומרים אחרי נצחונות, גם לי קשה לשמוח(או לעקוב 40 דקות)אחרי משחק כזה
הפוסט שלי היה מיועד יותר למה שקורה פה אחרי הפסדים כי מתחיל להיות לא נעים להיכנס לפורום ולראות פה תגובות אחרי שמכבי מפסידה, בין אם זה לסיינה ובין אם זה לראשל''צ
כמובן שמותר לכעוס וגם אני לא אוהבת שמפסידים אבל נראה כאילו במקום לקחת דברים בפרופורציות אנשים פשוט מחכים להפסד בשביל שיוכלו לשחרר אגרסיות וזה יוצא בפוסטים די מגעילים

אנחנו לוקחים את הנצחונות של מכבי כמשהו מובן מאליו וזה לא, גם לא עם התקציב הגדול יחסית שיש לנו(לפחות על הליגה)
את הנצחונות מצד שני אנחנו לוקחים כאיזשהי תועבה וזה מזמן הפך להיות משהו שלא קשור למילה ''מכביזם''..אנחנו פשוט אוהבים להתלונן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 06:17

החודש הקרוב זו התקופה שהכי מפחידה אותי. מכבי הולכת לשחק נגד חולון, שאלון, הפועל ת"א, פרוקום, נתניה, אלבה ברלין ואשדוד ולאחר מכן מתחיל (בעוד חודש ויום) הטופ 16. אף אחת מהקבוצות הללו היא אפילו לא קבוצת יורוליג בינונית וזו אמנם אפשרות טובה להחזיר את הבטחון לחלק מהשחקנים, אבל מצד שני לא מהווה שום אינדיקציה עבור מכבי באשר ליכולת של הקבוצה ושל השחקנים. הרי ברור לכולם שמכבי חייבת לעשות שיפוץ בסגל שיכלול לפחות סנטר רציני, אבל עכשיו מכבי תביס את כל הקבוצות העלובות מולן היא תשחק בחודש הקרוב ולא רק שההנהלה תהיה בטוחה שאין צורך בחיזוק ושהקבוצה חזרה לעצמה אלא שגם לא יהיה את מי להחליף מאחר שכל המועמדים להחלפה יתנו משחקים טובים במשחקי הגארבז' הללו. הליגה שלנו העונה היא אולי החלשה ביותר בעשרים השנים האחרונות ולכן אין שום משמעות ליכולת של מכבי נגד הקבוצות האלה. היחידים שמודעים לזה הם בלאט וגודס אבל לצערנו לא הם מחליטים.
אני מזכיר לכולם שאחרי שפופס שוחרר אמר פדרמן בראיון שהקבוצה נראית טוב באימונים ושלדעתו לא צריך בכלל להוסיף עוד גבוה, אז ברור שבמצב הנוכחי לא יעשה כלום על ידי ההנהלה. טוב, נתעורר בטופ 16 עם פטיש שנחטוף על הראש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 06:22

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אף אחד לא אוהב להפסיד אבל נראה כאילו אוהדי מכבי בשנים האחרונות לא ממש אוהבים לנצח ורק מחכים להפסדים כי הם כל כך אוהבים את ההיסטריה שהם יכולים לחוות אחרי כל הפסד

אני דוקא מסכים איתך, אבל אני חושב שזה יותר מאפיין את השנה הנוכחית מאשר את השנים שעברו (למרות שזה גם תקף לגבי כמה מן העונות האחרונות).
בעיניי, הדבר אינו נובע מהסתכלות מקצועית של האוהדים, אלא יותר מנושאים כמו פופולריות ויחסי אהבה/שנאה עם השחקנים שמובאים והסגל שנבנה.
בשורה התחתונה, הסגל של מכבי בשנים האחרונות (פרט לעונה האחרונה בה עלינו לפיינל-פור) הוא אותו הדבר מבחינת איכותו וגם בסדר גודל התקציב אין שינויים כ"כ דרסטיים כמו שמנסים לצייר. למה בכל זאת יש ביקורת? כי מגיעים שחקנים שהאוהדים פחות אוהבים (אם כי חייבים לציין, שלא אחת האהודים אוהבים שחקנים לא מי יודע כמה טובים וגם מצבים הפוכים נוטים לקרות) ומשום מה, מתפלאים שלא נוחתים כאן שחקנים שעולים יותר ממליון דולר.
זה הכל בקליפת אגוז.

מאיפה הבאת את זה? איפה יש לך העונה שחקנים באיכות של לנגפורד, בלו, הנדריקס וסופו? להזכיר לך שהסנטר המוביל השנה היה הסנטר השלישי בעונה שעברה? להזכיר לך שהגארד המוביל השנה הוא כמה כמה שנים שחקן של 15-20 נקודות באחוזים מצויינים ביורוליג?
חד משמעית - הקבוצה של לפני שנתיים היתה טובה יותר מזו של עונה שעברה, וזו של העונה שעברה טובה בהרבה מזו של השנה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2012, 08:57

יובל , אתה כל הזמן מדבר על זה שנתעורר בטופ 16 . אבל התערוררנו הרבה לפני . למעשה כבר בקיץ היה די ברור פה לכולם (כמעט) שהסגל השנה חלש יותר מבשנים קודמות וזו ממש לא תיהיה הפתעה אם נקבל בראש בטופ 16 .
ישנה מגמה של ירידה באיכות וירידה בתקציב בששלוש שנים האחרונות ורואים את זה על המגרש .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 08:59

yzafrir כתב:יובל , אתה כל הזמן מדבר על זה שנתעורר בטופ 16 . אבל התערוררנו הרבה לפני . למעשה כבר בקיץ היה די ברור פה לכולם (כמעט) שהסגל השנה חלש יותר מבשנים קודמות וזו ממש לא תיהיה הפתעה אם נקבל בראש בטופ 16 .
ישנה מגמה של ירידה באיכות וירידה בתקציב בששלוש שנים האחרונות ורואים את זה על המגרש .

אני מדבר על זה שההנהלה תתעורר בטופ 16. אנחנו ממילא לא יכולים לעשות כלום חוץ מלרטון...
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2012, 09:14

קודי כתב:
yzafrir כתב:יובל , אתה כל הזמן מדבר על זה שנתעורר בטופ 16 . אבל התערוררנו הרבה לפני . למעשה כבר בקיץ היה די ברור פה לכולם (כמעט) שהסגל השנה חלש יותר מבשנים קודמות וזו ממש לא תיהיה הפתעה אם נקבל בראש בטופ 16 .

אני מדבר על זה שההנהלה תתעורר בטופ 16. אנחנו ממילא לא יכולים לעשות כלום חוץ מלרטון...

אני די בטוח שגם הם מבינים בדיוק מה קורה אבל אסור להם לשדר את זה כלפי חוץ כי זה נוגד את הרוח המכביסטית וגם יש להם התחייבויות כלפי ספונסרים\אוהדים \טלויזיה....
אני מקווה מאוד שההנהלה מתכננת מהלך כמו שעשו ב-2004 כשהפיינלפור היה בתלאביב והתקציב גדל משמעותית . אגב , אם הפיינלפור לא היה בתל אביב (מה שדירבן מאוד את ההנהלה ) אני מניח ששנות ה-2000 היו ניראים פחות או יותר כמו היום....
עכשיו רק צריך שיכריזו מתי הפיינל פור בתל אביב (1994 , 2004 , 2014 ?? )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 09:41

yzafrir כתב:
קודי כתב:

אני די בטוח שגם הם מבינים בדיוק מה קורה אבל אסור להם לשדר את זה כלפי חוץ כי זה נוגד את הרוח המכביסטית וגם יש להם התחייבויות כלפי ספונסרים\אוהדים \טלויזיה....
אני מקווה מאוד שההנהלה מתכננת מהלך כמו שעשו ב-2004 כשהפיינלפור היה בתלאביב והתקציב גדל משמעותית . אגב , אם הפיינלפור לא היה בתל אביב (מה שדירבן מאוד את ההנהלה ) אני מניח ששנות ה-2000 היו ניראים פחות או יותר כמו היום....

ב-2014 הוא יהיה שוב בלונדון - הודיעו על זה לפני כמה שבועות. וההנהלה לא צריכה לשדר כלום החוצה אלא לעשות מהלך.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2012, 10:35

קודי כתב:
yzafrir כתב:
קודי כתב:

ב-2014 הוא יהיה שוב בלונדון - הודיעו על זה לפני כמה שבועות. וההנהלה לא צריכה לשדר כלום החוצה אלא לעשות מהלך.

מה? מתי הודיעו על זה?? :o
זה לא פייר, למה שנתיים ברצף באותו מקום?? אני דווקא אוהבת את הגיוון של כל שנה במקום אחר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 10:38

חנו'ש כתב:
קודי כתב:
yzafrir כתב:
קודי כתב:

מה? מתי הודיעו על זה?? :o
זה לא פייר, למה שנתיים ברצף באותו מקום?? אני דווקא אוהבת את הגיוון של כל שנה במקום אחר.

http://en.rian.ru/sports/20120512/173409316.html
http://www.sportspromedia.com/sportspro ... asketball/
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2012, 10:47

זה לא בסדר!! :beee

אגב, מעניין כמה אוהדים יגיעו אם נניח שגם מכבי וגם היווניות לא יגיעו לפיינל פור השנה.... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־16 אורחים