roy1000 כתב:felix_r כתב:אתה בעצמך חי באשליות. כל הבית שלנו היה מלא בקבוצות שאין להן סגל ליורוליג. לסיינה יש סגל יורוליג? לסיינה אפילו אין מאמן עם נסיון!
וסיימנו מקום ראשון בבית הזה למרות שמבחינת סגל, לא היה לנו ייתרון על שאר הקבוצות.
פרט לאליהו, אני לא חושב שלמכבי יש אפילו ייתרון אחד מבחינת סגל השחקנים לעומת סיינה. אתה לא הפסדת היום עם שאראס, פארקר וניקולה. הפסדת עם חברות נגרים שלא ברור לי בכלל מאיפה הגיעו ומקומם בכלל לא ביורוליג.
קבוצות חלשות מפסידות משחקים. לא מבין על מה אתה מתלונן? אתה באמת חושב שיש מישהו שיכול להוציא יותר מהסגל המצחיק הזה?
אני מתלונן על איך שהקבוצה שלנו נראית!
1) אני כבר שנה שלישית מתלונן על הגנת החילופים האוטומאטיים שבגללן שון ג'יימס צריך לשמור על בובי בראון על קו השלוש במקום לעמוד בצבע ולחלק גגות!
2) אני מתלונן על זה שאין לנו תרגילים לגבוהים בהתקפה! למה לעזאזל אליהו מקבל כדורים כל כך רחוק ואז מנסה לחפור ומאבד כדורים?
3) אני מתלונן על זה שאין לנו שום תרגילים לקלעים!
4) אני מתלונן שכל שחקני מכבי עומדים בהתקפה ומחכים לראות מה היקמן יעשה, במקום שירוצו מסביב ויצרו אופציות מסירה!
5) אני מתלונן על זה שבלאט לא מנצל את הצדדים החזקים שיש לשחקנים שלו! לדוגמא, גם אלכס טיוס בדיוק כמו תומאס לא מסוגל לקלוע שום דבר חוץ מליי-אפ או דאנק. גם הוא נמוך אבל זריז ואתלטי. אז למה לעזאזל בנבחרת כן עושים לו תרגילים לדאנק ובמכבי לא עושים שום תרגיל דומה לתומאס???
6) אני מתלונן על ניהול משחק אידיוטי! כל אוהד מכבי שפוי יודע, שלמכבי אין שום ניהול התקפה כאשר לפחות 1 מתוך אליהו ואוחיון לא נמצאים על המגרש. אז למה לעזאזל בלאט משחק אם חמישיית אמריקאים שלא מסוגלים לקנות סל???
7) למה בלאט לא ניצל את שרמאדיני? ביורוליג משחקים הרבה שחקנים פחות טובים מהגיורגי, והמאמנים שלהם כן מפיקים מהם תועלת. אז למה שבלאט לא יעשה את זה? שרמאדיני איטי מדי בהגנה? אז למה לא לשחק הגנה איזורית במשך אותן הדקות שהוא על המגרש? אם בלאט כזה חכם, למה הוא לא יכול לעשות שום התאמות?
וכו וכו וכו! יש לי עוד 1000000000000 תלונות לבלאט