פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דייויד בלאט

27 דצמבר 2012, 22:52

felix_r כתב:
jol9 כתב:
והאופציות האחרות שהיו לו הם...
יש לך מספיק טענות מוצדקות לבלאט, אבל כשאתה מחפש בכח, זה מוציא את כל העוקץ מהטענות שלך (נבחרות זה לא קבוצות, ירש את הסגל מפיני,הביא את תומאס,...).

מעניין מה באנקי החביב היה מצליח לעשות במכבי...

מאמן נמדד בסוף בהישגים שלו, וגם אתה הודאת כאן לפני כמה זמן, שלא היית רוצה שמישהו יחליף את בלאט, אז מה כל הרעש הזה?

סליחה, אבל יש מלא שחקנים ב D-ליג שהם הרבה יותר סנטרים מתומאס! בליגה שלנו יש בערך 10 שחקני פנים טובים יותר מתומאס. זה לא שאלה של כסף בכלל! זאת שאלה של סוג של שחקנים שבלאט רצה!

עזוב שניה את תומאס. למה אתה מתחמק ממה שרשמתי בהמשך הפוסט?

27 דצמבר 2012, 22:52

roy1000 כתב:
felix_r כתב:האם זה אני, שעושה חילופים מפגרים ששוברים בכל משחק מומנטום של מכבי? או שאולי זה דיוויד בלאט, שאם הוא לא עושה 3 חילופים ב 2 דקות, אז הוא לא מרגיש טוב.

האם זה אני, שבמשך 4 חודשים לא בניתי אף תרגיל לקלעי? אני? האם זה אני, שאצלי ההתקפה זה כולם עומדים והיקמן הולך עם הראש בקיר?

לדעתי אתה חי באשליות. כן מאמן אחר היה מתרסק עוד בבית המוקדם עם הסגל הזה. הסגל פשוט מצחיק לקבוצת יורוליג.

אתה בעצמך חי באשליות. כל הבית שלנו היה מלא בקבוצות שאין להן סגל ליורוליג. לסיינה יש סגל יורוליג? לסיינה אפילו אין מאמן עם נסיון!

27 דצמבר 2012, 22:55

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
והאופציות האחרות שהיו לו הם...
יש לך מספיק טענות מוצדקות לבלאט, אבל כשאתה מחפש בכח, זה מוציא את כל העוקץ מהטענות שלך (נבחרות זה לא קבוצות, ירש את הסגל מפיני,הביא את תומאס,...).

מעניין מה באנקי החביב היה מצליח לעשות במכבי...

מאמן נמדד בסוף בהישגים שלו, וגם אתה הודאת כאן לפני כמה זמן, שלא היית רוצה שמישהו יחליף את בלאט, אז מה כל הרעש הזה?

סליחה, אבל יש מלא שחקנים ב D-ליג שהם הרבה יותר סנטרים מתומאס! בליגה שלנו יש בערך 10 שחקני פנים טובים יותר מתומאס. זה לא שאלה של כסף בכלל! זאת שאלה של סוג של שחקנים שבלאט רצה!

עזוב שניה את תומאס. למה אתה מתחמק ממה שרשמתי בהמשך הפוסט?

מה אתה רוצה שאני אגיד? כתבתי כבר לפני חודש וחצי, שכל הקבוצות בית של מכבי משתפרות עם הזמן, לומדות לשחק ביחד, לומדות תרגילים שמאפשרים לנצל כל אספקט של כל שחקן, אפילו אם זה שחקן חלש, ורק מכבי לא השתפרה בכלום. למה?

תגיד לי אתה, למה מכבי לא השתפרה בכלום מאז פתיחת העונה?

27 דצמבר 2012, 22:57

felix_r כתב:אתה בעצמך חי באשליות. כל הבית שלנו היה מלא בקבוצות שאין להן סגל ליורוליג. לסיינה יש סגל יורוליג? לסיינה אפילו אין מאמן עם נסיון!

וסיימנו מקום ראשון בבית הזה למרות שמבחינת סגל, לא היה לנו ייתרון על שאר הקבוצות.

פרט לאליהו, אני לא חושב שלמכבי יש אפילו ייתרון אחד מבחינת סגל השחקנים לעומת סיינה. אתה לא הפסדת היום עם שאראס, פארקר וניקולה. הפסדת עם חברות נגרים שלא ברור לי בכלל מאיפה הגיעו ומקומם בכלל לא ביורוליג.

קבוצות חלשות מפסידות משחקים. לא מבין על מה אתה מתלונן? אתה באמת חושב שיש מישהו שיכול להוציא יותר מהסגל המצחיק הזה?

27 דצמבר 2012, 22:58

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אתה בעצמך חי באשליות. כל הבית שלנו היה מלא בקבוצות שאין להן סגל ליורוליג. לסיינה יש סגל יורוליג? לסיינה אפילו אין מאמן עם נסיון!

וסיימנו מקום ראשון בבית הזה למרות שמבחינת סגל, לא היה לנו ייתרון על שאר הקבוצות.

פרט לאליהו, אני לא חושב שלמכבי יש אפילו ייתרון אחד מבחינת סגל השחקנים לעומת סיינה. אתה לא הפסדת היום עם שאראס, פארקר וניקולה. הפסדת עם חברות נגרים שלא ברור לי בכלל מאיפה הגיעו ומקומם בכלל לא ביורוליג.

קבוצות חלשות מפסידות משחקים. לא מבין על מה אתה מתלונן? אתה באמת חושב שיש מישהו שיכול להוציא יותר מהסגל המצחיק הזה?

מי בנה את הסגל המצחיק הזה?

27 דצמבר 2012, 23:06

~Box & 1~ כתב:מי בנה את הסגל המצחיק הזה?

לא יודע, אבל בשקל תשעים זה מה שאפשר לעשות. זה לא שבלאט סירב לנבארו בשביל להביא לפה את ריקי היקמן.

27 דצמבר 2012, 23:14

roy1000 כתב:

אני מתלונן על איך שהקבוצה שלנו נראית!

1) אני כבר שנה שלישית מתלונן על הגנת החילופים האוטומאטיים שבגללן שון ג'יימס צריך לשמור על בובי בראון על קו השלוש במקום לעמוד בצבע ולחלק גגות!

2) אני מתלונן על זה שאין לנו תרגילים לגבוהים בהתקפה! למה לעזאזל אליהו מקבל כדורים כל כך רחוק ואז מנסה לחפור ומאבד כדורים?

3) אני מתלונן על זה שאין לנו שום תרגילים לקלעים!

4) אני מתלונן שכל שחקני מכבי עומדים בהתקפה ומחכים לראות מה היקמן יעשה, במקום שירוצו מסביב ויצרו אופציות מסירה!

5) אני מתלונן על זה שבלאט לא מנצל את הצדדים החזקים שיש לשחקנים שלו! לדוגמא, גם אלכס טיוס בדיוק כמו תומאס לא מסוגל לקלוע שום דבר חוץ מליי-אפ או דאנק. גם הוא נמוך אבל זריז ואתלטי. אז למה לעזאזל בנבחרת כן עושים לו תרגילים לדאנק ובמכבי לא עושים שום תרגיל דומה לתומאס???

6) אני מתלונן על ניהול משחק אידיוטי! כל אוהד מכבי שפוי יודע, שלמכבי אין שום ניהול התקפה כאשר לפחות 1 מתוך אליהו ואוחיון לא נמצאים על המגרש. אז למה לעזאזל בלאט משחק אם חמישיית אמריקאים שלא מסוגלים לקנות סל???

7) למה בלאט לא ניצל את שרמאדיני? ביורוליג משחקים הרבה שחקנים פחות טובים מהגיורגי, והמאמנים שלהם כן מפיקים מהם תועלת. אז למה שבלאט לא יעשה את זה? שרמאדיני איטי מדי בהגנה? אז למה לא לשחק הגנה איזורית במשך אותן הדקות שהוא על המגרש? אם בלאט כזה חכם, למה הוא לא יכול לעשות שום התאמות?

וכו וכו וכו! יש לי עוד 1000000000000 תלונות לבלאט

27 דצמבר 2012, 23:20

אין לי שום טענות לדיוויד בלאט. כבר שנה שלישית שהוא מקבל מההנהלה סגל חלש, והמצב מתדרדר מעונה לעונה. יחסית לסגל העלוב שלובש צהוב השנה, בלאט עושה עבודה נהדרת.
בלאט הוכיח שהוא מאמן מצויין, וההישגים שלו מדברים בעד עצמם.
אף מאמן באירופה לא היה מוציא יותר טוב מהסגל הזה.

27 דצמבר 2012, 23:21

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

1) אני כבר שנה שלישית מתלונן על הגנת החילופים האוטומאטיים שבגללן שון ג'יימס צריך לשמור על בובי בראון על קו השלוש במקום לעמוד בצבע ולחלק גגות!

2) אני מתלונן על זה שאין לנו תרגילים לגבוהים בהתקפה! למה לעזאזל אליהו מקבל כדורים כל כך רחוק ואז מנסה לחפור ומאבד כדורים?

4) אני מתלונן שכל שחקני מכבי עומדים בהתקפה ומחכים לראות מה היקמן יעשה, במקום שירוצו מסביב ויצרו אופציות מסירה!

5) אני מתלונן על זה שבלאט לא מנצל את הצדדים החזקים שיש לשחקנים שלו! לדוגמא, גם אלכס טיוס בדיוק כמו תומאס לא מסוגל לקלוע שום דבר חוץ מליי-אפ או דאנק. גם הוא נמוך אבל זריז ואתלטי. אז למה לעזאזל בנבחרת כן עושים לו תרגילים לדאנק ובמכבי לא עושים שום תרגיל דומה לתומאס???

6) אני מתלונן על ניהול משחק אידיוטי! כל אוהד מכבי שפוי יודע, שלמכבי אין שום ניהול התקפה כאשר לפחות 1 מתוך אליהו ואוחיון לא נמצאים על המגרש. אז למה לעזאזל בלאט משחק אם חמישיית אמריקאים שלא מסוגלים לקנות סל???

7) למה בלאט לא ניצל את שרמאדיני? ביורוליג משחקים הרבה שחקנים פחות טובים מהגיורגי, והמאמנים שלהם כן מפיקים מהם תועלת. אז למה שבלאט לא יעשה את זה? שרמאדיני איטי מדי בהגנה? אז למה לא לשחק הגנה איזורית במשך אותן הדקות שהוא על המגרש? אם בלאט כזה חכם, למה הוא לא יכול לעשות שום התאמות?

היכן כל הסעיפים שמנית היו כשמכבי הגיעה לגמר הפיינל-פור ב-2010-2011 ושבתה את ליבם של כל אוהדי הכדורסל באירופה?
אם זכרוני אינו מטעה אותי, עמד שם אותו המאמן.

27 דצמבר 2012, 23:25

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

גם אני תוהה למה ליאור משחק כל כך מעט ותומאס משחק בכלל, אבל בשורה התחתונה, אני לא מאמין שיש מאמן בעולם שהיה מוציא יותר מהסגל המצחיק הזה.

27 דצמבר 2012, 23:29

מצטער, אבל אני חושב, שיש המון מאמנים שכן מסוגלים להוציא הרבה הרבה יותר מהסגל הזה.

27 דצמבר 2012, 23:32

וזה לא שאני חושב, שמאמן כלשהו היה מסוגל להצעיד את הקבוצה הזאת לגמר היורוליג. לא. אבל לפחות הוא היה מנצל את מה שהוא כן יכול.

אני לא מתבייש בסגל החלש של מכבי (ויש לבלאט לא מעט אשמה בכך שהסגל כל כך חלש). זה קורה, שלא בונים קבוצה טובה.
אני כן מתבייש מצורת המשחק של מכבי גם בהתקפה וגם בהגנה! כי פשוט אין לנו לא הגנה ולא התקפה. (הגנת החילופים האוטומאטיים אני לא מחשיב להגנה בכלל. זאת התעללות בשחקנים ובאוהדים!)

27 דצמבר 2012, 23:32

felix_r כתב:מצטער, אבל אני חושב, שיש המון מאמנים שכן מסוגלים להוציא הרבה הרבה יותר מהסגל הזה.

אז אתה טועה. אולי חוץ מאוברדוביץ' ומסינה (שהם גם ככה לא באים למשכורת שמכבי מציעה) אין אף מאמן באירופה. אגב, גם אוברדוביץ' ומסינה לא בטוח שהיו מצליחים להוציא יותר.

27 דצמבר 2012, 23:35

felix_r כתב:וזה לא שאני חושב, שמאמן כלשהו היה מסוגל להצעיד את הקבוצה הזאת לגמר היורוליג. לא. אבל לפחות הוא היה מנצל את מה שהוא כן יכול.

אני לא מתבייש בסגל החלש של מכבי (ויש לבלאט לא מעט אשמה בכך שהסגל כל כך חלש). זה קורה, שלא בונים קבוצה טובה.
אני כן מתבייש מצורת המשחק של מכבי גם בהתקפה וגם בהגנה! כי פשוט אין לנו לא הגנה ולא התקפה. (הגנת החילופים האוטומאטיים אני לא מחשיב להגנה בכלל. זאת התעללות בשחקנים ובאוהדים!)

האשמה היא על ההנהלה. כשמחתימים שחקנים ב 500 אלף דולר, אי אפשר לצפות יותר מידי. בלאט מביא להנהלה 5 שמות בסדר עדיפויות, וזה תמיד יהיה השחקן האחרון בסדר שיוחתם (בהגזמה כמובן, הבנתם את הפואנטה...).
אני בטוח שלבלאט יש פילוסופיית משחק, עובדה שראינו ממנו תוצאות יפות בשנים האחרונות. הבעיה היא בקבוצה, שלא מספיק טובה, ולא במאמן.

27 דצמבר 2012, 23:37

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:מצטער, אבל אני חושב, שיש המון מאמנים שכן מסוגלים להוציא הרבה הרבה יותר מהסגל הזה.

אז אתה טועה. אולי חוץ מאוברדוביץ' ומסינה (שהם גם ככה לא באים למשכורת שמכבי מציעה) אין אף מאמן באירופה. אגב, גם אוברדוביץ' ומסינה לא בטוח שהיו מצליחים להוציא יותר.

לא, זה אתה טועה. תפתח את העיינים! היום בדיוק המאמן של סיינה נתן לך דוגמא נהדרת, שאפילו עם סגל שאין בו אף שחקן פנים, אפשר לשחק. צריך רק להשקיע בלנצל את התכונות הטובות שיש לשחקנים בסגל שלך.

27 דצמבר 2012, 23:39

felix_r כתב:אני לא מתבייש בסגל החלש של מכבי (ויש לבלאט לא מעט אשמה בכך שהסגל כל כך חלש). זה קורה, שלא בונים קבוצה טובה.

דווין סמית'? ריקי היקמן? מלקולם תומאס? אני מתבייש שהשחקנים האלו לובשים את אותה החולצה שלבשו פארקר ושאראס. כל אחד מהחברה האלה יכל לשחק בראשון או בחולון.

27 דצמבר 2012, 23:40

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

לא, זה אתה טועה. תפתח את העיינים! היום בדיוק המאמן של סיינה נתן לך דוגמא נהדרת, שאפילו עם סגל שאין בו אף שחקן פנים, אפשר לשחק. צריך רק להשקיע בלנצל את התכונות הטובות שיש לשחקנים בסגל שלך.

כנראה שכחת את ההפסדים המביכים של סיינה בשלב הראשון, כולל הפסד לפרוקום גדיניה בבית.
המאמן של סיינה נחמד, אבל אני מוכן להתערב שהוא היה טובע בלחץ של מכבי ונכשל כשלון חרוץ.

27 דצמבר 2012, 23:41

felix_r כתב:לא, זה אתה טועה. תפתח את העיינים! היום בדיוק המאמן של סיינה נתן לך דוגמא נהדרת, שאפילו עם סגל שאין בו אף שחקן פנים, אפשר לשחק. צריך רק להשקיע בלנצל את התכונות הטובות שיש לשחקנים בסגל שלך.

על מה אתה מדבר? סיינה סיימה שלישית בבית שבו מכבי סיימה ראשונה.
משחק אחד הופך את סיינה לאיזה קבוצת על?

27 דצמבר 2012, 23:44

הסגל של סיינה יותר חזק משל מכבי?
בוא נגיד ככה, מתוך 10 משחקים, 5 בחוץ ו5 בבית, מה המאזן יהיה?
אצל סיינה יש מאמן שנמצא בעונתו הראשונה כמאמן ראשי.

28 דצמבר 2012, 00:05

roy1000 כתב:
felix_r כתב:לא, זה אתה טועה. תפתח את העיינים! היום בדיוק המאמן של סיינה נתן לך דוגמא נהדרת, שאפילו עם סגל שאין בו אף שחקן פנים, אפשר לשחק. צריך רק להשקיע בלנצל את התכונות הטובות שיש לשחקנים בסגל שלך.

על מה אתה מדבר? סיינה סיימה שלישית בבית שבו מכבי סיימה ראשונה.
משחק אחד הופך את סיינה לאיזה קבוצת על?

נתחיל בזה, שסיינה מכרה את כל הכוכבים שלה ואת המאמן. ברור שלקח זמן עד שכל הסגל החדש התחבר והמאמן למד אותם ולמד את העבודה כמאמן ראשי. מה שחשוב זה איך הקבוצה המשיכה ולא איך היא התחילה. זה שקבוצה חדשה לא נראת טוב בתחילת העונה, אין בזה שום דבר מוזר. בהמשך סיינה השתפרה, ומכבי לא. וזה מה שחשוב. סיימנו ראשונים, זה נכון, אבל זה רק בגלל שהינו מסודרים יותר בסיבוב הראשון. בסיבוב השני שיחקנו רע. הפסדנו גם לסיינה וגם למלאגה והתקשנו גם מול שאר הקבוצות. והמגמה הזאת ממשיכה גם עכשיו בטופ-16
פרסם תגובה