03 ינואר 2013, 23:05
03 ינואר 2013, 23:08
03 ינואר 2013, 23:09
yzafrir כתב:בעמדה 5 דארקו צריך להיות סנטר מחליף של סנטר בכיר כמו מאריץ' , ויויוקאס או כל אחד מהשמות שכבר טחנו עליו בקיץ...לגבי ג'יימס , אם לא המחיר הגובהה שלו הייתי משאיר אותו אבל אני חושב שכרגע נקבל אותו תפוקה גם מטיוס ובפחות כסף ובלי בעיות של מספר זרים...
03 ינואר 2013, 23:13
גל גל כתב:אני בעד סגל קצר של 9 שחקנים ועוד 3 נערי פוסטר להוציא את רוב הכסף על ה9 האלו אבל במכבי יש יותר מידי שחקנים משלימים והכשרונות צעירים שלא ישחררו אותם
וזה כמעט בלתי אפשרי בשביל לעשות את זה צריך לשחרר שלשות רבע סגל
03 ינואר 2013, 23:14
חנו'ש כתב:יוני, ככל שאני חושבת על זה, אני לא מצליחה לראות איך ניתן לבנות סגל איכותי עם 4-5 זרים.
הרי 2 זרים בעמדה 5 חייבים כי לא קיים ישראלי לעמדה זו.
זר לעמדת הרכז כבר עונה שנייה ברצף שאנחנו מבינים שחייבים כי אוחיון פשוט לא מספיק עבור זה ואין כמובן רכז ישראלי טוב ממנו.
גארד זר נוסף לעמדה 2 גם חייבים, וזה אם הלפרין יעשה טובה לאנושות ויפסיק לשחק חתול ועכבר עם מס הכנסה, אחרת יש מצב שצריך 2 זרים לעמדה.
לאנדסברג אולי מראה יכולות נאות, אבל הוא לא בשלב של להוביל את עמדה 3 (ופניני בטח שלא יכול) מה שמחייב זר גם לעמדה זו (וצר לי אבל לא נראה לי שכספי בדרך חזרה)
בעמדה 4 אפשר לחשוב על טיוס כמחליף אופציונלי, אבל אני לא יודעת מה יהיה מחירו והאם זה יהיה שווה את זה, כי אם לא אז גם כאן יש צורך בזר מחליף (שיכול להיות זול, אבל שיהיה קצת יותר בכיוון של שחקן כדורסל ממה שתומאס או מדלי)
עכשיו כשאני סופרת, אפשר אולי במקרה הכי טוב להסתפק ב-5 זרים (וזה באמת במידה והלפרין וטיוס מגיעים, בלי שמשקיעים בהם סכום מטורף מידי שלא ישאיר כלום לאותם 5 זרים)
03 ינואר 2013, 23:14
NY boy כתב:גל גל כתב:אני בעד סגל קצר של 9 שחקנים ועוד 3 נערי פוסטר להוציא את רוב הכסף על ה9 האלו אבל במכבי יש יותר מידי שחקנים משלימים והכשרונות צעירים שלא ישחררו אותם
וזה כמעט בלתי אפשרי בשביל לעשות את זה צריך לשחרר שלשות רבע סגל
זה בלתי אפשרי בעיקר מכיוון שאין שחקנים ישראלים מספיק טובים. אין היום גבוהים ישראלים ברמה מספיק טובה. ברגע שאתה רוצה 4 עם קליעה מבחוץ, אתה חייב להוסיף לזה עוד 2 סנטרים, וזה כבר 3 זרים. והגארדים הישראלים לא מספיק טובים בשביל שתוכל ללכת רק עם 2 זרים בחוץ. מכבי צריכה 6 זרים, 4 ישראלים מובילים, ישראלי בינוני לליגה (כמו רוט), ו2 נערי פוסטר. יותר מ6 זרים אין טעם כי גם ככה בדרך כלל זה שחקנים שלא תורמים כלום.
03 ינואר 2013, 23:15
חנו'ש כתב:בעמדה 4 אפשר לחשוב על טיוס כמחליף אופציונלי, אבל אני לא יודעת מה יהיה מחירו והאם זה יהיה שווה את זה, כי אם לא אז גם כאן יש צורך בזר מחליף (שיכול להיות זול, אבל שיהיה קצת יותר בכיוון של שחקן כדורסל ממה שתומאס או מדלי)
03 ינואר 2013, 23:16
MTA2311 כתב:יפה מאוד שכולכם מעדיפים סגל קצר, אבל לקבוצה הזאת יש מאמן, ואחד החוקים הראשונים בספר שלו, זה סגל עמוק , ורוטציה רחבה. קצת קשה מצד אחד לרצות שבלאט ישאר פה לנצח, ומצד שני לצפות ממנו לשנות את פילוסופיית הכדורסל שלו.
03 ינואר 2013, 23:28
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יפה מאוד שכולכם מעדיפים סגל קצר, אבל לקבוצה הזאת יש מאמן, ואחד החוקים הראשונים בספר שלו, זה סגל עמוק , ורוטציה רחבה. קצת קשה מצד אחד לרצות שבלאט ישאר פה לנצח, ומצד שני לצפות ממנו לשנות את פילוסופיית הכדורסל שלו.
בלאט משחק בפועל עם מעט שחקנים. אני חושב שהוא וההנהלה צריכים לדבר על זה בקיץ, לנתח סטטיסטית את דקות המשחק של השחקנים והתרומה שלהם
ולהיווכח, שגם אם בונים סגל של 20 שחקנים, בסוף יהיו רק 6 שמשחקים דקות משמעותיות ומצליחים להיות בכושר טוב.
03 ינואר 2013, 23:43
04 ינואר 2013, 06:25
04 ינואר 2013, 06:58
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יפה מאוד שכולכם מעדיפים סגל קצר, אבל לקבוצה הזאת יש מאמן, ואחד החוקים הראשונים בספר שלו, זה סגל עמוק , ורוטציה רחבה. קצת קשה מצד אחד לרצות שבלאט ישאר פה לנצח, ומצד שני לצפות ממנו לשנות את פילוסופיית הכדורסל שלו.
בלאט משחק בפועל עם מעט שחקנים. אני חושב שהוא וההנהלה צריכים לדבר על זה בקיץ, לנתח סטטיסטית את דקות המשחק של השחקנים והתרומה שלהם
ולהיווכח, שגם אם בונים סגל של 20 שחקנים, בסוף יהיו רק 6 שמשחקים דקות משמעותיות ומצליחים להיות בכושר טוב.
אבל הוא החתים הרבה שחקנים, במטרה לשתף אותם. זה שבפועל רוב הסגל לא שווה אפילו דקה זה כבר עניין אחר.
איכשהו אנחנו כל פעם מגיעים לדיון הזה על בלאט. אתה רוצה שהוא יתן לליאור 30 דקות למשחק ולא יחתים 4 מחליף, וזה בחיים לא יקרה. כולנו רוצים סגל מצומצם יותר שבו הכסף יילך למקומות הנכונים, וכנראה שגם זה בחיים לא יקרה. זה בלאט, לטוב ולרע.
04 ינואר 2013, 07:00
felix_r כתב:אפשר להתחיל לתכנן את הקייץ שבעוד שנה וחצי, כי רק אז נגמר החוזה של בלאט
04 ינואר 2013, 07:03
חנו'ש כתב:יוני, קודם כל שהלפרין יפתור את בעיותיו עם מס הכנסה, כי כבר כמה שנים שהבעיה איתו היא לא השכר שהוא דורש ממכבי......
בקצב הזה נראה לי שהוא ימשיך לריב איתם גם אחרי שכבר יפרוש, עדיין ימשיך להסתובב לו ברחבי אירופה....
04 ינואר 2013, 07:35
04 ינואר 2013, 10:22
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, קודם כל שהלפרין יפתור את בעיותיו עם מס הכנסה, כי כבר כמה שנים שהבעיה איתו היא לא השכר שהוא דורש ממכבי......
בקצב הזה נראה לי שהוא ימשיך לריב איתם גם אחרי שכבר יפרוש, עדיין ימשיך להסתובב לו ברחבי אירופה....
יכול להיות.
מה שבטוח, אחרי העונה הזאת, כבר לא יהיה לו שום ביקוש במקומות נורמליים באירופה. הוא יכול עוד להסתובב בליגה הבלגית,
או הצרפתית אולי, אבל לא מעבר לזה.
המחיר שלו גם יהיה נמוך בהרבה ממה שמכבי היתה מוכנה לשלם העונה ובעונה שעברה, ואם בעיות המס לא ייפתרו, אז אפשר לחפש שחקנים אחרים.
זה לא שהפער בין יותם לגארדים הישראלים האחרים, הוא כזה גדול.
מה שכן, יש לי תחושה שדייויד פדרמן ינסה בכוח ללכת על כספי, שדי מיצה את עצמו בNBA. אין ספק שזה מתאים לו, לבנות קבוצה בשקל ולשלם לכספי מליון דולר +.
מה שבטוח - המנויים ייחטפו.
04 ינואר 2013, 10:43
04 ינואר 2013, 10:43
p&p כתב:איזה לוזרים.... לתכנן את העונה הבאה שנשארו עוד 12 משחקים,
כל הקבוצות בבית הזה די שוות חוץ מברצלונה שגם אותה אפשר לנצח.
אני עדיין מאמין שאנחנו נעלה להצלבה.
04 ינואר 2013, 11:13
04 ינואר 2013, 11:59
Chen כתב:חברים אנחנו מפנטזים כאן על שחקנים כמו כספי או ג'קסון לעונה הבאה אבל אתם שוכחים שההנהלה לא שילמה העונה לשחקן יותר מ750K!! אין לנו אפילו כוכב אחד בקבוצה ששמים עליו עין, בעונה הקודמת היה לנו את קית', בעונה שלפני זה היה לנו את סופו בכושר נהדר + פארגו שהפך לשחקן מסוכן מאוד. אין מה לעשות, אם רוצים מישהו בכיר שיהיה טוב בוודאות צריך לשלם עליו והרבה. אני לא מאמין שאנחנו מסוגלים להביא לכאן בעונה הבאה יותר משחקן טוב אחד.
אז בכל פעם שאני מתחיל לפנטז אני מביא לעצמי כאפה שמחזירה אותי למציאות, עדיף לקבל את הכאפה הזאת מהיד שלך עכשיו ולא לקבל אותה אחרי שנראה את הסגל בעונה הבאה. חבל להתאכזב כל פעם מחדש.