ליגת ווינר: מכבי vs הפועל אילת - א', 20:15, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי vs הפועל אילת - א', 20:15, ספורט 5

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2013, 23:36

קודי כתב:אני לא רואה שום סיבה להשאיר כאן אף זר מעבר לסמית' וג'יימס (כשלידו חייבים סנטר רציני ולא הבדיחה הקרואטית הזו) וגם לא רואה סיבה להשאיר כאן את פניני שמתחיל להזכיר ביכולות השוד שלו את יניב גרין.

יובל, הבעיה שלך היא שאתה פשוט לא מקשיב למה שאומרים מביני דבר...
הבעיות של מכבי הן בכלל בסגל הישראלי, ובעונה הבאה עם גל מקל והלפרין, מכבי תתמודד על הגביע.
בנוסף מכבי חייבת לשפר את העונשין בשביל להיות בפיינל פור כבר השנה.

כל עוד שני הדברים האלה לא יקרו, אנחנו נמשיך להתאכזב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 17 פברואר 2013, 23:39

jol9 כתב:
קודי כתב:אני לא רואה שום סיבה להשאיר כאן אף זר מעבר לסמית' וג'יימס (כשלידו חייבים סנטר רציני ולא הבדיחה הקרואטית הזו) וגם לא רואה סיבה להשאיר כאן את פניני שמתחיל להזכיר ביכולות השוד שלו את יניב גרין.

הבעיות של מכבי הן בכלל בסגל הישראלי, ובעונה הבאה עם גל מקל והלפרין, מכבי תתמודד על הגביע.

וואלה צודק. מדהים איך שמביני העניין האלה הצליחו לקחת תקציב של 20 מיליון דולר ולבנות איתו קבוצה יותר גרועה ממה שיעקב אדלר בנה בזמנו. הם רק צריכים בעונה הבאה להביא עוד זר אחד טוב והכל יסתדר... או שלא.
צריך לפרק את הקבוצה הזו לגורמים. חסר לה רכז מוביל, חסר לה סקנד גארד רציני, חסר לה פאוור פורוורד עם יכולת קליעה מבחוץ וחסר לה סנטר רציני. זה הכל. הבעיה הכי גדולה היא שחסר לקבוצה הזו ג'נרל מנג'ר כדי שיבין את כל זה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2013, 23:44

קודי כתב:
jol9 כתב:

וואלה צודק. מדהים איך שמביני העניין האלה הצליחו לקחת תקציב של 20 מיליון דולר ולבנות איתו קבוצה יותר גרועה ממה שיעקב אדלר בנה בזמנו. הם רק צריכים בעונה הבאה להביא עוד זר אחד טוב והכל יסתדר... או שלא.

תשמע, כשחצי מהכסף הולך למשכורות ולמימון כרטיסים למשחקים וכרטיסי טיסה לכל הפמליה הזאת במועדון על שבעת המנכלים ועשרת סגני היו"רים,
והחצי השני מתחלק בין שכר שחקנים, לבין פרוייקטים מפוארים כמו מגידו,כמו מחלקת הסקאוטינג וכמו רכישות של שחקנים (כשרוניים או לא, זה לא משנה) שהמאמן לא מעוניין בהם,
אז ככה זה נראה.

אתה תראה, שבעוד מספר חודשים ימכרו לנו שהצליחו להשאיר כאן את היקמן רק בשכר כפול מהיום, למרות שהיה מבוקש בכל אירופה,
ובעצם מדובר בגארד אירופאי מהדרג הגבוה ביותר, שעשה איזה 14 נקודות למשחק, והנה לכם - גם המשכיות,
גם שחקן רעב כמו שהאוהדים אוהבים וגם גארד טופ יורוליג (הרי הוא קלע יותר נקודות מדיאמנטידיס)...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2013, 23:46

jol9 כתב:נשמע שהיה חווייה...

דווקא זה נחמד. אם אין משחקים צמודים ומעניינים ביורוליג, אז לפחות שיהיה בליגה.

למה? מול קאחה, אולי' ואפילו בארסה היה מאוד צמוד.... :beee
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2013, 23:49

חנו'ש כתב:

נכון. אז אולי באמת נתנחם בזה שאנחנו מצליחים להגיע למשחקים צמודים בבית מול קבוצות עם תקציב נמוך משלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2013, 23:53

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

נכון. אז אולי באמת נתנחם בזה שאנחנו מצליחים להגיע למשחקים צמודים בבית מול קבוצות עם תקציב נמוך משלנו.

אני לא חושבת שלמישהי מאותן קבוצות (בטח שלא בארסה) יש תקציב נמוך משל מכבי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2013, 00:02

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

אני לא חושבת שלמישהי מאותן קבוצות (בטח שלא בארסה) יש תקציב נמוך משל מכבי.

מול בארסה היתה אשלייה של משחק צמוד. לקאחה ולאול' אין תקציב גבוה משל מכבי, ואם כן, אז ממש בשוליים (עד כדי איזה מורן רוט כזה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 פברואר 2013, 00:06

אני לא זוכרת לגבי קאחה, אבל מישהו הביא לא מזמן רשימה של תקציבי הקבוצות באירופה והראו שם שלמרות הקיצוצים, 2 היווניות עדיין מעמידות תקציבים גבוהים משל מכבי.

ואני די משוכנעת שלפחות מבחינ תקציב שחקנים נטו, של קאחה יותר גבוה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 פברואר 2013, 00:44

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

תשמע, כשחצי מהכסף הולך למשכורות ולמימון כרטיסים למשחקים וכרטיסי טיסה לכל הפמליה הזאת במועדון על שבעת המנכלים ועשרת סגני היו"רים,
והחצי השני מתחלק בין שכר שחקנים, לבין פרוייקטים מפוארים כמו מגידו,כמו מחלקת הסקאוטינג וכמו רכישות של שחקנים (כשרוניים או לא, זה לא משנה) שהמאמן לא מעוניין בהם,
אז ככה זה נראה.

אתה תראה, שבעוד מספר חודשים ימכרו לנו שהצליחו להשאיר כאן את היקמן רק בשכר כפול מהיום, למרות שהיה מבוקש בכל אירופה,
ובעצם מדובר בגארד אירופאי מהדרג הגבוה ביותר, שעשה איזה 14 נקודות למשחק, והנה לכם - גם המשכיות,
גם שחקן רעב כמו שהאוהדים אוהבים וגם גארד טופ יורוליג (הרי הוא קלע יותר נקודות מדיאמנטידיס)...

היקמן באמת שחקן לא רע , למרות שלא התחברתי אליו בתחילת העונה חייבים להודות שהוא ממש לא הבעיה בקבוצה הזו .

הבעיה היא שאוחיון הוא לא רכז מוביל לקבוצת יורוליג בשום צורה ושג'יימס לא יכול להוביל כסנטר בכיר , מדלי ההברקה של בלאט נותן ערך מוסף שלילי וסמית לבד לעולם לא יסחוב קבוצת יורוליג.

כשכתבתי פה שפארמר , לאנגפורד , סמית , סופו (בריא) ואליהו זו חמישיה מבריקה צחקו על זה , היום כולם מבינים שזו היתה חמישיה נהדרת.

אני מזכיר את כי יש לאנשים פה נטיה להעצים את החלקים השלילים ולא לראות בשום פנים ואופן את החלקים החיוביים.

השנה יש למכבי באמת קבוצה בינונית , אבל לא צריך לעשות את זה יותר גרוע ממה שזה , זה מספיק בעייתי גם בלי ההגזמות הקבועות.

ולא להגזים זה אומר לזכור שלמרות החולשה של הקבוצה העובדה שמכבי עם מאזן 2-5 שלישי ולא 4-3 חיובי היא בגלל חוסר מזל ולא בגלל יכולת כזו או אחרת.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2013, 00:56

אבל יוסי, זה בדיוק מה שהולכים למכור לנו בקיץ ויקוו שיקנו (את הטענות ואת המנויים).

היה לנו חוסר מזל, היו פציעות, היה בית מאוד קשה, קבוצה חדשה לגמרי, שחקנים שלא התחברו... מנגד, תראו איזה סטיל מטורף היה עם היקמן ועם ג'יימס.
עכשיו עם חיזוק בגזרת הישראלים ועוד גארד גארד זר טוב ב600K במקום בחצי מליון, תהיה לנו קבוצה לפיינל פור...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2013, 02:29

איפה כל האנשים ש"ירדו" עליי כשאמרתי שבלי אליהו הקבוצה הזו לא יותר טובה מקבוצות כמו מגדל, חיפה (ועכשיו מסתבר שגם אילת)?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2013, 02:31

סמית' הוא שחקן יורוקאפ. אז כן, הוא יותר טוב מרוב הזרים בליגה הישראלית, אבל אין לו שום מקום בחמישייה של קבוצה ששואפת למשהו ביורוליג.
מפניני אי אפשר להיפטר. את זה שכדורסל כבר לא ממש מעניין אותו היה אפשר לראות בהשמנה הקיצונית שלו לפני פתיחת העונה. בכל מקרה, השנה הבאה היא שנת הפרידה שלו ממכבי. יהיה מצחיק לראות אותו חוזר למגדל או עובר לחניון.
roy1000

הודעהעל ידי NY boy » 18 פברואר 2013, 03:00

חיביים לעשות סדר אין מה לעשות.

צריך לרדת ל5 זרים, ג'יימס, סמית ולצרף אליהם 3 זרים טובים מאד! שחקנים של מיליון דולר פלוס. רכז, קלעי וגבוה בעמדה 5 שיכול לשחק גם 4 עם אפשר או לשחק עם ג'יימס ביחד (שג'יימס ישחק 4). השילוב צריך להיות שלישיה של גבוהים אליהו, ג'יימס וגבוה זר בכיר שכולם יכולים לשחק ביחד, וטיוס כגבוה הרביעי.

צריך להביא את הישראלים הכי טובים שאפשר. טיוס, מקל, הלפרין, לא משנה. אבל במקום פניני, רוט וכו' צריכים להגיע לפה ישראלים שיכולים לתרום ביורוליג ולהיות יתרון!!!! יתרון!!! בליגה. לא שחקנים שאפיק ניסים יכול לעשות מהם צחוק וסקוורר כמעט לקלוע עליהם סל ניצחון.

דוגמא לקבוצה שצריך:
פארגו, לאנגפורד, סמית, אליהו, בורסיס, ג'יימס, טיוס, לאנדסברג, מקל\אוחיון, הלפרין, פניני. ואז אפשר להביא זר שישי בכסף קטן פוטנציאל שיהיה גבוה חמישי או לחילופין ישראלי כמו ג'ייק כהן שיהיה גבוה חמישי.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2013, 07:39

roy1000 כתב:איפה כל האנשים ש"ירדו" עליי כשאמרתי שבלי אליהו הקבוצה הזו לא יותר טובה מקבוצות כמו מגדל, חיפה (ועכשיו מסתבר שגם אילת)?

מפתיע שאתה בוחר להגיד דבר כזה, דווקא כשאנחנו בקושי מנצחים את אילת כשהיקמן פצוע.
תוכיח לי שהחיסרון של ליאור השפיע יותר מהחיסרון של היקמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 18 פברואר 2013, 08:24

ושוב אני אומר - צריך לפרק את הקבוצה הזו לגורמים ולא לחשוב אפילו במקרה על המשכיות ושאר ססמאות חסרות תוכן. לכל היותר להשאיר כאן מבין הזרים את סמית' וג'יימס (כשלידו חייב להיות סנטר רציני, לא הבדיחה הקרואטית שיש לנו) ולצרף אליהם עוד ארבעה זרים טובים. הישראלים, למעט אליהו ומדי פעם אוחיון, לא יכולים להיות יותר משחקנים משלימים בקבוצה עם שאיפות. חסר לקבוצה הזו רכז מוביל, סקנד גארד טוב, פאוור פורוורד עם קליעה מבחוץ וסנטר רציני, כך שלא יספרו לנו על המשכיות ועל חיזוק השלד הקיים, כי השלד הזה הוא חסר חוליות. האם גם אחרי העונה בה הפסידו את האליפות עם אנקראם וקינג דיברו על השארת הסגל ועל המשכיות? אז העונה הקבוצה היא עוד פחות טובה מאשר אז, רק שאין אף קבוצה בארץ שמתקרבת לגליל של אז ושיכולה לבוא ולהרים את התארים מהרצפה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 18 פברואר 2013, 08:29

ועוד דבר - בלאט פשוט הפך לסוג של דרוקר, שכל הזמן "מעודד מהלחימה של החבר'ה" ומרגיש טוב גם אחרי הפסדים. תסתכלו כמה פוסטים הוציאו באתר הפייסבוק של מכבי עם ציטוטים ותשבוחות על הלחימה של השחקנים ועל כך שהם לא ויתרו על הסוף נגד ברצלונה. אם זה לא היה בעברית הייתי בטוח שמדובר באתר של לובליאנה. אני זוכר את הימים שמזרחי היה קונס את השחקנים על נצחון בהפרש קטן על גבעת שמואל...
קודי

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2013, 08:53

אני רוצה לדעת מי חשב שהקרואטי השמן והטיפש הזה שמאכלס את עמדת הסנטר המחליף שלנו , יכול להחליף את שרמנדיני?
מלבד עובי וגובה אני לא רואה שום אספקט של משחק שפלאניניץ' מסוגל בכלל להשתפר בו.
נכון הוא צעיר , אבל על איזה הבטחה מדברים?
אין שום ריבאונד שהוא מסוגל לקלוט , הוא לא יודע לקלוע שלא מתחת לסל וגם זה שהוא חופשי , כל מסירה שלו זה פונציאל לאיבוד ורמת האינטיליגנציה שלו מזכירה כפכף.

עוד פרוספקט חסר ערך , שלא ידרוך בנוקיה מסוף העונה ואילך , בשביל זה שיחררנו שחקן יורוליג מוכח כמו שרמנדיני?

לצערי דיויד איבד לגמרי את חדר ההלבשה , ניק קיינר מדלי הוא בלוף , ושלא יספרו לי שלא יודעים לעבוד עבורו , הבחור הוא שומר גרוע מאליהו , קלעי רע עד בינוני , ובעיקר טיפש.

זאת קבוצת ה IQ הכי נמוכה שראיתי מזה זמן
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2013, 08:55

קודי כתב:ועוד דבר - בלאט פשוט הפך לסוג של דרוקר, שכל הזמן "מעודד מהלחימה של החבר'ה" ומרגיש טוב גם אחרי הפסדים. תסתכלו כמה פוסטים הוציאו באתר הפייסבוק של מכבי עם ציטוטים ותשבוחות על הלחימה של השחקנים ועל כך שהם לא ויתרו על הסוף נגד ברצלונה. אם זה לא היה בעברית הייתי בטוח שמדובר באתר של לובליאנה. אני זוכר את הימים שמזרחי היה קונס את השחקנים על נצחון בהפרש קטן על גבעת שמואל...

גם בלאט רוצה שהעונה הזאת תיגמר , אולי בסוף העונה שיעזוב ויגיע לפה דן שמיר והלפטופ , תהיה מעודד ממאמן שאומר בכנות שהקבוצה חרא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 18 פברואר 2013, 09:14

ankram כתב:
קודי כתב:ועוד דבר - בלאט פשוט הפך לסוג של דרוקר, שכל הזמן "מעודד מהלחימה של החבר'ה" ומרגיש טוב גם אחרי הפסדים. תסתכלו כמה פוסטים הוציאו באתר הפייסבוק של מכבי עם ציטוטים ותשבוחות על הלחימה של השחקנים ועל כך שהם לא ויתרו על הסוף נגד ברצלונה. אם זה לא היה בעברית הייתי בטוח שמדובר באתר של לובליאנה. אני זוכר את הימים שמזרחי היה קונס את השחקנים על נצחון בהפרש קטן על גבעת שמואל...

גם בלאט רוצה שהעונה הזאת תיגמר , אולי בסוף העונה שיעזוב ויגיע לפה דן שמיר והלפטופ , תהיה מעודד ממאמן שאומר בכנות שהקבוצה חרא.

ממש ממש לא. אני מעדיף את בלאט על כל מאמן אחר שיכול להגיע לכאן (מה לעשות, שמסינה ואובראדוביץ לא יכולים...) אבל לצערי הוא צריך להיות אידיוט בשביל להישאר כאן. את הכסף שהוא מרוויח כאן הוא יכול לקבל במקום אחר באירופה ולא ישבו לו שם ילדי זהב על הראש, כי עוד עונה כזו והוא קובר לעצמו את הקריירה.
קודי

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2013, 09:29

יובל , אתה חייב להגמל מנבואות האוב שלך , להזכירך ה 21.12.12 , כבר עבר.

להזכירך בלאט היה כבר ברוסיה , ושם הבוסים הם לא יותר קלים מפה , וויכוח אחד עם הבוס ואתה בגולאג , בטורקיה העיפו לו את כל הזרים בשלב הטופ16 , בגלל שהם לא עלו על טיסה לבלגרד בזמן מלחמה, ובבולוניה החתימו לו שחקן מפתח על חוזה כפול וזה יצר סקנדל גדול, עד כדי כמעט איבוד תואר.
אזי נכון שתמיד אצלך יובל הדשא של השכן ירוק יותר , אבל בלאט אכל חצץ כמעט בכל מקום באירופה שאימן , כי מה לעשות , והאמת היא שמאחורי כל בעל קבוצה , מסתתר אוהד , שיש לו את האמצעים להשפיע.

אני לא דואג לעתידו , עונה אחת מחורבנת לא תגמור לו את הקרייריה , גם לא 2 ולא שלוש , לסקריולו לא חסר עבודה , בלאט עוד צעיר יחסית , הוא הוכיח את עצמו בכל מסגרת אליה הגיע , והוא איש עבודה מהמרשימים שיצא לי לראות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים