המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:refael כתב:איך מצבו של פלאניניץ משחק טוב?
היה לא רע, אבל הדביקו לו 4 עבירות מהר מאוד
חנו'ש כתב:felix_r כתב:מכבי הפסידה את כל שלושת הרבעים. נראה מה יהיה ברבע האחרון
ינצחו את הרבע, יפסידו את המשחק
er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
felix_r כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
ליאור עם שתי פציעות בקושי דורך על הרגלים, למה אתה יורד עליו?
מדלי חתום לשנתים, מתי כבר תזכור את זה?
חנו'ש כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
בליגה ההעידרות או היכולת הרעה של אליהו כנראה יותר קריטית בשל החוק הרוסי ואולי זה אחד הסיבות שבגללה אנחנו נראים רע בליגה.
ואין ספק שליאור בתקופה רעה, אולי מהפציעה, אולי מסיבות אחרות, אבל הוא בתקופה רעה, אז??
er79 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
בליגה ההעידרות או היכולת הרעה של אליהו כנראה יותר קריטית בשל החוק הרוסי ואולי זה אחד הסיבות שבגללה אנחנו נראים רע בליגה.
ואין ספק שליאור בתקופה רעה, אולי מהפציעה, אולי מסיבות אחרות, אבל הוא בתקופה רעה, אז??
אבל יש פתרון זמני שהוכח כמוצלח במשחקים האחרונים: לשים את פניני וסמית' בעמדה 4. אז למה לשתף שחקן חצי פצוע שאיבד את הבטחון ושחקן שכבר לא יודע מה זה בטחון?
חנו'ש כתב:er79 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
אבל יש פתרון זמני שהוכח כמוצלח במשחקים האחרונים: לשים את פניני וסמית' בעמדה 4. אז למה לשתף שחקן חצי פצוע שאיבד את הבטחון ושחקן שכבר לא יודע מה זה בטחון?
המצב היום לא היה יותר טוב כשליאור היה על הספסל (דווקא הריצה בתחילת הרבע האחרון היתה בחלקה שייכת גם לליאור)
גם בדרבי ליאור לא שיחק הרבה ובמשחקים הצמודים שלפני כן הוא לא שיחק בכלל בשל הפציעה, כך שלא הימצאותו על המגרש היא הגורם ליכולת הרעה של מכבי בליגה.
ואגב, פניני לא ממש עשה משהו היום.
MTA2311 כתב:אין ספק שלליגה הוא חשוב, אבל על שחקן ליגה מצויין לא משלמים 800 אלף דולר לעונה. ביורוליג הוכח שהוא לא קריטי.
felix_r כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
jol9 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
מדלי יכול להיות חתום גם לעשור. זרים עלובים לא נשארים במכבי יותר מעונה אחת, בניגוד לישראלים.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
מדלי יכול להיות חתום גם לעשור. זרים עלובים לא נשארים במכבי יותר מעונה אחת, בניגוד לישראלים.
פשוט מכבי לא יכולה לחתוך אותו מבלי לשלם על שנתים של החוזה.
לכן בקבוצה מעדיפים שישאר, כי אי אפשר להרוויח כלום מהפרת החוזה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?
גם את מאצ'בן מכבי לא יכלה לחתוך?
גם וויז חתם בזמנו לשנתיים במכבי.
ואני בטוחה שהיו עוד שלא עולים לי לראש כרגע....
felix_r כתב:את חושבת שעדיף לשלם את כל החוזה שלו לשנתים ולהעיף אותו כבר עכשיו? אני לא מבין מה את רוצה להגיד.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:את חושבת שעדיף לשלם את כל החוזה שלו לשנתים ולהעיף אותו כבר עכשיו? אני לא מבין מה את רוצה להגיד.
לא עכשיו, בקיץ.
כשזה לא עובד לשני הצדדים, אין שום אינטרס לאף צד לנמשיך עם זה ואני בטוחה שבקיץ יגיעו להסכם בין הצדדים על התרת החוזה.
אני די בטוחה שגם מדלי לא ממש מעוניין לבלות עוד עונה כזו במקום שאי לאף אחד ספק שהוא כבר לא יתאקלם.
ברור שגם הוא רוצה לחזור להיות שחקן ולא עב"ם.
er79 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:את חושבת שעדיף לשלם את כל החוזה שלו לשנתים ולהעיף אותו כבר עכשיו? אני לא מבין מה את רוצה להגיד.
לא עכשיו, בקיץ.
כשזה לא עובד לשני הצדדים, אין שום אינטרס לאף צד לנמשיך עם זה ואני בטוחה שבקיץ יגיעו להסכם בין הצדדים על התרת החוזה.
אני די בטוחה שגם מדלי לא ממש מעוניין לבלות עוד עונה כזו במקום שאי לאף אחד ספק שהוא כבר לא יתאקלם.
ברור שגם הוא רוצה לחזור להיות שחקן ולא עב"ם.
לא צריכים להגיע למצב כזה בכלל, השחקן יושאל לקבוצה אחרת. מכבי לא צפויה להפסיד עליו. גם לאף אחד פה אין מושג אם מכבי לא הכניסה לחוזה סעיף יציאה בתום העונה הנוכחית. שורה תחתונה, מדלי לא יישאר כאן עוד עונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים