פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 מרץ 2013, 12:42
האמת, שיהיה בריא, אבל דווקא אולי זה לטובה, מכבי נראית טוב יותר בלעדיו. זה ביש מזל די גדול, הבן אדם כמעט ולא שיחק בסיבוב השני בגלל פציעות ומחלות. יש מצב שהוא "עוזר" לנו עד לסיום הטופ 16?
22 מרץ 2013, 13:12
אתם ממש מגעילים בקשר לאליהו. כאילו הוא לא רוצה לשחק.
22 מרץ 2013, 13:44
יש לך בעיה בהבנת הנקרא. לחלוטין לא ציינתי שהוא עושה בכוונה, אבל לחלוטין ציינתי שיש לו ביש מזל ושמכבי נראים טוב יותר בלעדיו. העובדות מדברות בעד עצמן.
22 מרץ 2013, 13:59
er79 כתב:יש לך בעיה בהבנת הנקרא. לחלוטין לא ציינתי שהוא עושה בכוונה, אבל לחלוטין ציינתי שיש לו ביש מזל ושמכבי נראים טוב יותר בלעדיו. העובדות מדברות בעד עצמן.
לא דיברתי עליך ספציפית.
אם לא שמת לב, כתבתי "אתם" ולא "אתה"
22 מרץ 2013, 15:03
felix_r כתב:אתם ממש מגעילים בקשר לאליהו. כאילו הוא לא רוצה לשחק.
לא עניין של מגעילים, רק מצינים שהוא מסוג הספורטאים שיש להם את הנתונים, אבל כנראה לא את האופי. זה לא מרוע,
ונקווה שזה ישתנה- אבל כרגע זה המצב.
22 מרץ 2013, 15:40
felix_r כתב:er79 כתב:יש לך בעיה בהבנת הנקרא. לחלוטין לא ציינתי שהוא עושה בכוונה, אבל לחלוטין ציינתי שיש לו ביש מזל ושמכבי נראים טוב יותר בלעדיו. העובדות מדברות בעד עצמן.
לא דיברתי עליך ספציפית.
אם לא שמת לב, כתבתי "אתם" ולא "אתה"

אם כך אז אני חוזר בי
22 מרץ 2013, 15:42
בספורט5 רשום שהוא כבר קיבל שני עירויים
כנראה שהוא מתפוצץ משני הכיוונים
22 מרץ 2013, 15:44
מה שמוזר, זה שלא הצלחתי לקרוא בשום מקום מה היא המחלה שאליהו חולה בה...
אולי פספסתי איפשהו, מישהו יודע?
22 מרץ 2013, 15:47
felix_r כתב:מה שמוזר, זה שלא הצלחתי לקרוא בשום מקום מה היא המחלה שאליהו חולה בה...
אולי פספסתי איפשהו, מישהו יודע?
אם זה שני עירויים בטווח זמן כל כך קצר זה התייבשות מהירה אז כנראה איזשהו וירוס שכולל מעיים
22 מרץ 2013, 16:07
מי יהיה הקפטן?
ג׳יימס?
22 מרץ 2013, 16:11
LIAV10 כתב:מי יהיה הקפטן?
ג׳יימס?
הוא היה הקפטן בגביע אז אני חושבת שזה פייר שהוא יהיה גם עכשיו
סרט הקפטן זה לא משהו שצריך לעשות עליו רוטציות
22 מרץ 2013, 16:13
הקפטן של מכבי היה, נשאר וככל הנראה גם יהיה גיא פניני, כל עוד הוא יושב על הספסל. זה שהוא זרק כמה קללות לשוודי המחורבן הזה ואוהדי הפועל והמצלמות עשו מזה סרט דרמה של 3 שעות לא ישנה כלום. אז שג'יימס יהיה הקפטן.
22 מרץ 2013, 16:22
מעניין מה היית אומר עם "השבדי המחורבן הזה" היה קורא לפניני נאצי, ומאחל לו ולאבא שלו סרטן.
האפס הזה קפטן שלך. לא שלי.
22 מרץ 2013, 16:26
MTA2311 כתב:מעניין מה היית אומר עם "השבדי המחורבן הזה" היה קורא לפניני נאצי, ומאחל לו ולאבא שלו סרטן.
האפס הזה קפטן שלך. לא שלי.
עם כל החרא שרץ במגרש, אף אחד לא פרה קדושה. גם לארי וגם ג'ורדן זרקו מילים שהיו מורידים לך מהם את כל הפאסון. אז כאן תפסה את פניני העדשה והתקשורת האדומה, זה הכל.
במכבי אין אף שחקן ישראלי שראוי להקרא קפטן. בטח שלא האפס שמטיל גויאבות עבשות או השודד בטריינינג שהיה צריך להתחנן כדי שלא יברח לרוסיה. אז שג'יימס יהיה. גם ככה זה פניני.
22 מרץ 2013, 16:32
אבל אותו תפסו, וזה מה שחשוב.
מעבר לזה, בשבוע שקדם לדרבי, פניני דיבר בכל פלטפורמה אפשרית על אוהדי הפועל העבריינים שמעיזים לדבר על השואה. יש לי בעיה עם צביעות .
אין לי בעיה עם קפטן זר, וג'יימס הוכיח העונה שהוא לא פחות מכביסט מאף שחקן אחר.
22 מרץ 2013, 17:09
חציל, אתה מדבר כאילו פניני הוא שה תמים, וכאילו לא ראינו אותו עושה דברים מגעילים לפני כן מול מכבי(כמו אותו פאול מסוכן על ליאור שהוא עשה לפני כמה שנים בירושלים). אם זה היה שחקן אחר עוד הייתי איכשהו מבין. אבל פניני הוא לא דמות ייצוגית בשביל להיות קפטן, וכאלה היו כל הקפטנים שלנו עד עכשיו.
22 מרץ 2013, 17:38
אליהו לא משחק זה אומר שמנצחים נכון?
22 מרץ 2013, 17:42
refael כתב:אליהו לא משחק זה אומר שמנצחים נכון?
עכשיו לא
22 מרץ 2013, 17:45
שוב פעם משחק של מכבי בשישי שאני לא יראה רק שהפעם זה משחק העונה
שיהיה לנו בהצלחה...
22 מרץ 2013, 17:47
rc4991 כתב:שוב פעם משחק של מכבי בשישי שאני לא יראה רק שהפעם זה משחק העונה
שיהיה לנו בהצלחה...
אם תספיק לשלוח לי את יונת הדואר שלך אני אשלח לך את התוצאה הסופית